Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Corbami içtim yarım saat sporumuda yaptım
Çamaşırlari asip kızımı yikayacagim

Canım ben diyetisyenin sana çok iyi geleceğine inanıyorum. Bu ameliyat isi gerçekten sıkıntılı bir durum. Bunu yasayanlardan duyunca daha etkili olmuştur. Ben senin diyetisyenle çok iyi kilolar vereceğine inanıyorum. İnşallah öyle olacak.

Yüzüğünün parmağına bol geldiği günleri de hep beraber göreceğiz inşallah ve yeni alyansının fotosunu burada bizimle paylaşacaksın.

Corbami içtim yarım saat sporumuda yaptım
Çamaşırlari asip kızımı yikayacagim
Afiyet olsun canım. Bebeğine sıhhatler olsun.

Ayy bende kurstan geldim 2 cocukla tek basina bi yere gitmek zulum gitmeyin kosmayin ama sukur gelebildik sabah erken kalktim simdi kucuk oglumu uyutuyom buyukte cizgifilm izliyoo bende ne yemek yapsam diye dusunuyorum esimde 5 te gelicek isten arabaya carpan adamla goruscekler arabayi tamire gotircekler insallah bir an once yapilir cocugu kursa arabayla goturuyodum baya uzak cunku bakalim carsamba ve cuma otobusle gotircem aetik araba hemen cikmaz cocuklarin ikisiyle gitmem lazim kucuk durmaz komsuya birakiyim seni dedim kalmam diyo ikisiylede yollarda cok zorlanirim bide 2 araba degistrcem napicam bilmoyom vallaaa

ohhh tebrik ederim canimm insallah daha daha guzel sonuclar alirsinda daha kucuklerinide takarsin

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese iyi günler

Kurstan dönüşü küçük kuzuyu okuldan alıp direk sağlık ocağına geçtim Eşimin ilaçlarını yazdırdım hatta küçük kuşumun kolunda ufak bir kabarıklık vardı onu gösterdim Doktor sağ olsun çok güzel ilgilendi Zona değil ama gözün üzerinde olsun dedi bir krem yazdı sağ olsun eşimin adına malum artık randevusuz bakmıyorlar normalde

Daha yeni girdim eve şimdi hemen akşamlık semizotu yemeğimi ateşe koyayım kendime bir şekersiz türk kahvesi yapıp saat 18:00 gibide yanında güzel bir karışık salata ve yoğurt eşliğinde akşam yemeğimi yerim

Bugün hastaneye gittim ve biraz önce geldim. Coooook yorgunum.

Gecmis olsun canım. Bende cok yorulurum hele birde devlet hastanesiyse gittiğim.

Allah kolaylik versin. Valla bu devirde araba lüks degil ihtiyac kesinlikle.

ohhh tebrik ederim canimm insallah daha daha guzel sonuclar alirsinda daha kucuklerinide takarsin

Sagol canim insallah hep birlikte takariz.

Bende eve geldim. Ne yemek pisirsem diye dusunuyorum. Yine yemek yok evde. Sebzeye bogayim bizimkileri kereviz yemegi yapayim.

İki çocukla her iş zulüm araba kapıda eşim vermiyor ikisi seni aptal eder kullanamazsınız diye yola çıkmıyor um bende onsuz ugrasamiycam çünkü ikisiyle off birde kızlar banucum ben izne ayrılmak istiyorum bu aralar diyeti beceremiyorum gibi geliyor çok sıkıldım ekimin son haftası katılmıştım sana kaç kg vermişim sende varmı ben unuttum rakami

Afiyet olsun

Valla ben tek cocukla bile araba kullanamam sanirim

Allah kolaylık versin. İki çocukla otobüs seni biraz yorar.

Teşekkür ederim canım benim. Fakülte hastanesine gittim hastaneden çok otobüs beklemek yordu. Çok şükür simdilik isimi hallettim.

Menümü paylaşayım. Hastanede olduğumdan öğle yemek yapamadim çok acıkınca bir poğaça yedim ama şükür çok iyi yürüdüm o yüzden biraz rahatım.

Sabah
1 dilim tam buğday ek.
Peynir
3 zeytin

Öğle saat 3.30
Marul ve sakatlıktan yapilmis cacik
1 poğaça
Biraz peynir

Aksam bisey yemeyi düşünmüyorum

Su 2 lt
Spor 45dk yürüdüm vakit bulabilirsem yine çıkmayı düşünüyorum.

Dun regl oldum ve canım tatlı biseyler istiyor ama yemiycem inşallah. Özellikle dun resmen gözüm donuyordu kendimi o kadar zor kontrol ettim ki anlatamam. Simdi yersem pişman olurum diyerek kendime telkinde bulundum. Simdi buraya yazarak yine kendimi kontrol etmek istiyorum. Yazarak telkinde bulunuyorum. İnşallah faydası olur.
Olur ya kazara biseyler yesem bunlarla kafama vurun. Yersem söz yazacam. Sadece 1 meyve ile günü tamamlamaya calısıcam.

Slm
Bugünkü menum
Sabah Sucuklu yumurta iki dilim ekmek peynir

Öğlen bir kase çorba

Iki saat sonra çok acıktım yağsız iki dilim tam buğday ekmeğine tost yaptım

Aksam çorba lahana kavurması yoğurt bir dilim ekmek

Son olarakta bir portakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…