- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Canım ben diyetisyenin sana çok iyi geleceğine inanıyorum. Bu ameliyat isi gerçekten sıkıntılı bir durum. Bunu yasayanlardan duyunca daha etkili olmuştur. Ben senin diyetisyenle çok iyi kilolar vereceğine inanıyorum. İnşallah öyle olacak.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Tahmin ettiğim gibi regl oldumsabah beri belden aşağım çok ağrıyor
Ağrı kesici de içemiyorum çünkü reglken içtiğim an tamamen kanama kesiliyor ve ertesi gün çok daha ağrılı geçiyor
Şükür şu anda daha iyiyimsadece mide bulantım var nedense.
Yarın Ümreye gidecek olan bir akrabamıza gidecektik hesapta ama böyle olunca tabi eşim boşver telefon açarız dediBana kalsa şimdide olsa biraz uğrayalım derim de adamcağız dükkana çalışmaya gitti ve yarım saat sonra gelecekmiş o saatten sonrada sanırım gitmez neyse kısmet değilmiş gelince artık hoşgeldine gideriz
Yarın yine yarım gün kursum var okul çıkışıda kuzuyu alıp sağlık ocağına eşime ilaçlarını yazdırmaya gideceğizbirde kuzunun kolunda ufak bir kabarıklık var onuda gitmişken göstermiş olurum ( kaç gündür Anneciğim Cildiyeden randevu alsana diyip duruyordu pipirik prenses )
Bu arada dün durduk yere tam yatmak için uzandığında burnu kanadı ( artık bir görmeden burnunu mu bızıkladı bilemiyorum hesapta birden ıslaklık hissetmiş sümüğü aktı sanmış elini deydirince kanı görmüş )
Eşimde bende dalmışız o an tv ve laptopa onun çığlığı ile birden yerimizden fırladıksonrada 1 saatte yakın ben uyuyamam ya kanarsa diyip durdu en sonunda babası tamam ben sabaha kadar seni beklerim dedi ( ya uykun gelirse diye karşılık verincede ) uykum gelirsede nöbeti Annene devrederim dedide öylelikle uyudu
Sanırım biraz psikolojik olarak şu kilolardan sıkıldığım için bir an öyle hissettim
Dün gece o saatte ona ameliyatla ilgili bir şeyler sorarken beni aradı ve 1 saat konuştuk telefonlaO süreci anlattıkça cidden bu işin bana göre olmadığına karar verdim evet 55 günde 108.5 kgdan 89 kgya ( akşam tok karnına tartılmış ) düşmüş ve inanılmaz fark var tabi ama 6 ay boyunca çok çok dikkat etmek gerekiyormuş mesela 3 aylık ameliyatlı biri dayanamayıp 1 kaşık pilav yemiş kız hastanelik olmuş hee yinede kız Yengeciğim kesinlikle tavsiye ederim inan şu an iyiki diyorum, evet biraz fazla kaçırırsa insan ağrı oluyormuş ama ben bunu bile bile niye fazla kaçırayım dediğim için zaten çok dikkat ediyorum dedi zaten başka bir arkadaşımda ameliyat olduğu için sürecide beslenmeyide çok iyi biliyorum ama dün onunlada konuşunca daha da fazla korkum arttı açıkçası sonuçta 1 çay bardağı ile doyuyor mesela 1 köfteyi yarım saatte ancak yiyorum diyor evet güzel gidiyor ama bukadar işkenceyede değermi kız zaten korkuyordum daha beter oldum dedim :)
Yengeciğim sen diyetisyeni dene inşallah faydasını görürsün ama eğer görmezsende bence kesinlikle çok daha fazla bekleme dediüstelik devlet hastanesinde hiç ücret vermeden ameliyat olmuş heee istersen işlemi başlat ( bekleme süresi 1 senemiş ) o arada diyetisyenle verirsen zaten ameliyattan 1 gün önce bile vazgeçme şansın var dedi tabi açıkçası yemiyor eşimde biraz daha bekle önce diyetisyene git ömür boyu kurallara uymak seni hayattan bezdirir dedi ( sonuçta yemeğin yanında 1 yudum da olsa sıvı tüketmek yasak yada atıyorum arada da olsa bir soda içmek yasak )
Rabbim hayırlısıyla inşallah normal yolla zayıflamayı nasip eder ....Aminnnnnnnnn
Ya hangi hatunun gün parası kendine kalmış
Bizim bu sene eşimle iki kişi katıldık ( eşimin adınada para verdim ) ama hesapta birini bana verecektivalla gün bizde olduğunda öğleden sonra eve damlamıştı nasılsa gelenlerin hepsi kendi akrabaları diye eşimin halasıda şakasına ana ev sahibi parayı almaya geldi demişti
Bir dahakine valla hiç kendimi kasamam nasılsa bana vermiyor
Bende bu yaptığımız ahşap işinden kazandıklarımıza el koymaya karar verdimbu sabah iş aldığımız hatun sipariş için aradı kapattıktan sonra eşime ilettim ve dedim bana bak bu bayandan kazandıklarımızın hepsi benim aaa dükkana sermaye kazandığımız dedi bende valla beni ilgilendirmez ben parayı alır ister yerim ister biriktiririm patron ben değilmiyim dedim en azından ben biriktiririm sıkıncada kimseye el açmak zorunda kalmaz arabayı değiştirmek istiyordu ona katkı yaparım üstelik makineyi alırken Annemdende borç aldık onada biraz ödeme yaparım ufak ufak
Yüzüğünün parmağına bol geldiği günleri de hep beraber göreceğiz inşallah ve yeni alyansının fotosunu burada bizimle paylaşacaksın.Eki Görüntüle 1973772
Yazili kagidi okuyan bu murekkepli el bana ait
Aslinda dikkat cekmek istedigim sey 3 aylik hamileyken cikarmistim bu yuzugu. Arkadasim parmagin sismis ilerleyen zamanlarda hic takamazsin demisti. Dogum yaptim sonra kilo aldim parmagima hic olmadi 11 kilo verince oldu. Her kilo verisimde deniyordum90 na dusune kadar takmayacaktim aslinda. Biraz zor cikiyor ama sabunlamadan kremlemeden cikiyor artik. Daha incelince esimle yenisini alacagiz tabi bu kez ona gümüşünü Hadi motivasyonunuz artsın insallah
Afiyet olsun canım. Bebeğine sıhhatler olsun.Corbami içtim yarım saat sporumuda yaptım
Çamaşırlari asip kızımı yikayacagim
Hastane işi zor bende gidip gelince bütün gün başım ağrıyorBugün hastaneye gittim ve biraz önce geldim. Coooook yorgunum.
ohhh tebrik ederim canimm insallah daha daha guzel sonuclar alirsinda daha kucuklerinide takarsinEki Görüntüle 1973772
Yazili kagidi okuyan bu murekkepli el bana ait
Aslinda dikkat cekmek istedigim sey 3 aylik hamileyken cikarmistim bu yuzugu. Arkadasim parmagin sismis ilerleyen zamanlarda hic takamazsin demisti. Dogum yaptim sonra kilo aldim parmagima hic olmadi 11 kilo verince oldu. Her kilo verisimde deniyordum90 na dusune kadar takmayacaktim aslinda. Biraz zor cikiyor ama sabunlamadan kremlemeden cikiyor artik. Daha incelince esimle yenisini alacagiz tabi bu kez ona gümüşünü Hadi motivasyonunuz artsın insallah
Bugün hastaneye gittim ve biraz önce geldim. Coooook yorgunum.
Ayy bende kurstan geldim 2 cocukla tek basina bi yere gitmek zulum gitmeyin kosmayin ama sukur gelebildik sabah erken kalktim simdi kucuk oglumu uyutuyom buyukte cizgifilm izliyoo bende ne yemek yapsam diye dusunuyorum esimde 5 te gelicek isten arabaya carpan adamla goruscekler arabayi tamire gotircekler insallah bir an once yapilir cocugu kursa arabayla goturuyodum baya uzak cunku bakalim carsamba ve cuma otobusle gotircem aetik araba hemen cikmaz cocuklarin ikisiyle gitmem lazim kucuk durmaz komsuya birakiyim seni dedim kalmam diyo ikisiylede yollarda cok zorlanirim bide 2 araba degistrcem napicam bilmoyom vallaaa
ohhh tebrik ederim canimm insallah daha daha guzel sonuclar alirsinda daha kucuklerinide takarsin
İki çocukla her iş zulüm araba kapıda eşim vermiyor ikisi seni aptal eder kullanamazsınız diye yola çıkmıyor um bende onsuz ugrasamiycam çünkü ikisiyle off birde kızlar banucum ben izne ayrılmak istiyorum bu aralar diyeti beceremiyorum gibi geliyor çok sıkıldım ekimin son haftası katılmıştım sana kaç kg vermişim sende varmı ben unuttum rakamiGecmis olsun canım. Bende cok yorulurum hele birde devlet hastanesiyse gittiğim.
Allah kolaylik versin. Valla bu devirde araba lüks degil ihtiyac kesinlikle.
Sagol canim insallah hep birlikte takariz.
Bende eve geldim. Ne yemek pisirsem diye dusunuyorum. Yine yemek yok evde. Sebzeye bogayim bizimkilerikereviz yemegi yapayim.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese iyi günler
Kurstan dönüşü küçük kuzuyu okuldan alıp direk sağlık ocağına geçtimEşimin ilaçlarını yazdırdım hatta küçük kuşumun kolunda ufak bir kabarıklık vardı onu gösterdim Doktor sağ olsun çok güzel ilgilendi Zona değil ama gözün üzerinde olsun dedi bir krem yazdı sağ olsun eşimin adına malum artık randevusuz bakmıyorlar normalde
Daha yeni girdim eveşimdi hemen akşamlık semizotu yemeğimi ateşe koyayım kendime bir şekersiz türk kahvesi yapıp saat 18:00 gibide yanında güzel bir karışık salata ve yoğurt eşliğinde akşam yemeğimi yerim
İki çocukla her iş zulüm araba kapıda eşim vermiyor ikisi seni aptal eder kullanamazsınız diye yola çıkmıyor um bende onsuz ugrasamiycam çünkü ikisiyle off birde kızlar banucum ben izne ayrılmak istiyorum bu aralar diyeti beceremiyorum gibi geliyor çok sıkıldım ekimin son haftası katılmıştım sana kaç kg vermişim sende varmı ben unuttum rakami
Allah kolaylık versin. İki çocukla otobüs seni biraz yorar.Ayy bende kurstan geldim 2 cocukla tek basina bi yere gitmek zulum gitmeyin kosmayin ama sukur gelebildik sabah erken kalktim simdi kucuk oglumu uyutuyom buyukte cizgifilm izliyoo bende ne yemek yapsam diye dusunuyorum esimde 5 te gelicek isten arabaya carpan adamla goruscekler arabayi tamire gotircekler insallah bir an once yapilir cocugu kursa arabayla goturuyodum baya uzak cunku bakalim carsamba ve cuma otobusle gotircem aetik araba hemen cikmaz cocuklarin ikisiyle gitmem lazim kucuk durmaz komsuya birakiyim seni dedim kalmam diyo ikisiylede yollarda cok zorlanirim bide 2 araba degistrcem napicam bilmoyom vallaaa
Teşekkür ederim canım benim. Fakülte hastanesine gittim hastaneden çok otobüs beklemek yordu. Çok şükür simdilik isimi hallettim.Gecmis olsun canım. Bende cok yorulurum hele birde devlet hastanesiyse gittiğim.
Allah kolaylik versin. Valla bu devirde araba lüks degil ihtiyac kesinlikle.
Sagol canim insallah hep birlikte takariz.
Bende eve geldim. Ne yemek pisirsem diye dusunuyorum. Yine yemek yok evde. Sebzeye bogayim bizimkilerikereviz yemegi yapayim.
Allah razi olsun. Bende de bas ağrısı var gözünü acamiyorum. Yemek işi olmasa yatasım var.Hastane işi zor bende gidip gelince bütün gün başım ağrıyor
Geçmiş olsun canım
oynakbasi34 kaptancım senin şu hatırlatma şeysinin adı ne ben bi indirdim de saglık bakanlıgınınmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?