Afiyet olsun canım.Slm
Bugünkü menum
Sabah Sucuklu yumurta iki dilim ekmek peynir
Öğlen bir kase çorba
Iki saat sonra çok acıktım yağsız iki dilim tam buğday ekmeğine tost yaptım
Aksam çorba lahana kavurması yoğurt bir dilim ekmek
Son olarakta bir portakal
Cok şükür canım bugun evin işi yarın kırs günü malym cok şükür bugunde namazımı kıldım kazaya kalanlarıda kazasını kıldım cok şükürHayirli aksamlar
Bugunku menum
Sabah
1 kk peynir
4 zeytin
Domates
1 dilim tam bugday ekmegi
Ara
1 elma
2si bir arada
Öglen
4 5 kasik bezelye yemegi
Kereviz salatasi
1 dilim ekmek
Ara
2 galeta
1 kurukayısı
Hibiskus cayı
Aksam
4 kasik porkalli kereviz yemegi
Salata
Yogurt
1 dilim ekmek
Ara
1 bardak süt
Su 2 lt
Yürüyüs 45 dk
Haftalik toplam 120 dk
Cok sukur bugunude kacamaksiz gecirdim...
Diademe Rakibem aen ne yaptin?
Sizede günaydın. Hayırlı sabahlarıniz olsun inşallah.Günaydın kızlar
Afiyet olsun. Canım bu aralar yoksun misafirlerin mi var.günaydın dünkü menüm
sabah
1 yumurta 1 parça peynir bol dereotu maydanoz
ara
1 soda 4 günkurusu kayısu
öğlen
tb ekmeğine 1 sandviç
ara
1 bardak tarçınlı süt 3 günkurusu
akşam
1 kase tarhana çorba
bol yeşil salata yağsız
ara
1 küçük elma
misafirim yok canım nette problem var niye bilmiyorum bugün iyi gibi ama şimdilik inşallah düzelmiştirSizede günaydın. Hayırlı sabahlarıniz olsun inşallah.
Afiyet olsun. Canım bu aralar yoksun misafirlerin mi var.
pes etme deki kendi kendine dünki uğraşlarım boşamı gitsin niye uğraştım ozaman yazık değilmi ben öyle diyorum bide kendi kendime sürekli ayy yiyemiyorum canım istemiyo diyorum işe yarıyogünaydın hatunlar
bu gün gercekten iyi olmak istiyorum eski düzenime geri dönmek istiyorum spor yapmak istiyorum
bunlar için bu gün bir adım attım ve sabbah uyanıp 30dk eliptik bisiklet le spor yaptım umarım devamı gelir
aslında biraz ara vermek istiyordum listeye yeni girdiğimden izin olmayacağını biliyorum bi baskı gibi hissettim burayı sonra düşündüm geçen haftadn daha kötüsü olamaz +1 yani
şimdi toparlanmak için elimden geleni yapacağım ( geçen hafta bu gün olacak , yarın başlayaçağım diye diye geçti)
ben buraya katılmadan önce 78 lerden 73 edüşmüştüm burda 73 le başlamıştım aslında zayıf görünüyorum ama ideal kilom 64 ona ulaşmadan bırakınca alıp alıp veriyorsun kör bir döngü gibi
desteklerinizi bekliyorum
Aleykum selam canım. Su programını bende indireyim.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Malum kızın sınav haftası ya labtobu alabilene aşk olsun
Neyse en azından öğlene kadar rahatım şimdilikgerçi işlerimde var ama halleriz
Beslenme gayet güzel gitti dün hatta birazdan yediklerimide yazarımyalnız büyük kızda regl olunca tatlı birşeyler istemiş eşimden bende dayanamadım yedim Neyseki genel olarak iyi gittiği için çok takılmadım
Heee eşimede dedim eğer cumartesi itibaren bu eve tatlı bir şey getirirsen seni gebertirim diyeoda valla yalvarsanızda hiç birinize getirmem bizde senin listeni yapacağız dedi
Dün arkadaşım gitti ilk kez ve çok beğenmiş hatunuçok cana yakın ve cidden her danışanıyla gayet ayrıntılı ilgileniyor inanılmaz yoğunluk var 1 saatte yakın bekledik randevuya rağmen dedi
Ona verdiği listeyi bana kabaca anlattı bence gayet makulhatta aşırı sporda istemiyormuş haftada 4 gün yarım saat yürüseniz yeterli demiş hatta arkadaş ben zaten her gün dışardayım diyince o zaman günlük yürüyüşün bile yeterli demiş
Bakalım bana ne verecek yada vermeyecekverilen kiloların sadece yağdan olması için liste veriyormuş hatun üstelik hedef kilona ulaştıktan sonrada 6 ay ücretsiz koruma programınıda veriyormuş ona özellikle çok sevindim
Bu arada dünkü yediklerimide yazayım;
Uyanınca 06:15 de 1 büyük bardak su, 1 şekersiz Türk kahvesi
Kahvaltı 07:00de 2 haşlanmış yumurta, 1 salatalık
ara 10:00da 1 şekersiz Nescafe
Öğlen; 12:15de 1 kase süzme mercimek çorbası, 1 tabak mevsim salata, 1 dilim tam tahıllı ekmek
ara 14:30 1 şekersiz Türk kahvesi
Akşam; 17:00de 4 YK bulgur pilavı, 1 büyük kase bol naneli dereotlu mevsim salata, 1 ufak kase yoğurt
ara; 18:00de Kaçamak çikolata
Sabahtan akşama kadar 4 Lt su
Daha dikkatli olacağım bundan sonra
Diademe adını sormuşsun ben Water your Body diye girdim arama çubuğuna Yeşil bir kare içinde su bardağı ve saat resmi var (- Water Drink Reminder diye geçiyor ) Başlarken kilonuda giriyorsun o günlük su miktarını hesaplayıp sana 45 dakika arayla su içmeyi hatırlatıyor heee miktarını sen bardağın yada şişenin büyüklüğüne göre giriyorsun ben çay kahveyi eklemedim ama eklenebiliyormuş kilo verincede yine güncelliyorsun kilonu ve ona göre düşüyor günlük su miktarı
Kesinlikle herkese tavsiye ederim
Anladım canım görünmeyince öyle sanmistim.misafirim yok canım nette problem var niye bilmiyorum bugün iyi gibi ama şimdilik inşallah düzelmiştir
Canım eğer iradeni korumak istiyorsan kesinlikle burada daha aktif olman gerekiyor. Herhalde calisiyorsun ama bulduğun her fırsatta buraya yazmaya çalış. O zaman kendini daha rahat kontrol edeceğini düşünüyorum. Bi de etrafındaki insanlar çok zayıflamışsın çok hoş görünüyorsun gibi gibi.... şeyler söylüyorlarsa onların da etkisinde kalıyor olabilirsin.günaydın hatunlar
bu gün gercekten iyi olmak istiyorum eski düzenime geri dönmek istiyorum spor yapmak istiyorum
bunlar için bu gün bir adım attım ve sabbah uyanıp 30dk eliptik bisiklet le spor yaptım umarım devamı gelir
aslında biraz ara vermek istiyordum listeye yeni girdiğimden izin olmayacağını biliyorum bi baskı gibi hissettim burayı sonra düşündüm geçen haftadn daha kötüsü olamaz +1 yani
şimdi toparlanmak için elimden geleni yapacağım ( geçen hafta bu gün olacak , yarın başlayaçağım diye diye geçti)
ben buraya katılmadan önce 78 lerden 73 edüşmüştüm burda 73 le başlamıştım aslında zayıf görünüyorum ama ideal kilom 64 ona ulaşmadan bırakınca alıp alıp veriyorsun kör bir döngü gibi
desteklerinizi bekliyorum
pes etme deki kendi kendine dünki uğraşlarım boşamı gitsin niye uğraştım ozaman yazık değilmi ben öyle diyorum bide kendi kendime sürekli ayy yiyemiyorum canım istemiyo diyorum işe yarıyo
ilginize teşekkürler kızlar bende dediğiniz gibi yapacağım işe yarıyorAleykum selam canım. Su programını bende indireyim.
Anladım canım görünmeyince öyle sanmistim.
Canım eğer iradeni korumak istiyorsan kesinlikle burada daha aktif olman gerekiyor. Herhalde calisiyorsun ama bulduğun her fırsatta buraya yazmaya çalış. O zaman kendini daha rahat kontrol edeceğini düşünüyorum. Bi de etrafındaki insanlar çok zayıflamışsın çok hoş görünüyorsun gibi gibi.... şeyler söylüyorlarsa onların da etkisinde kalıyor olabilirsin.
Nacizane onerim eğer aynaya baktığında, yeni kiyafet alıp denediğinde birazcıkta olsa mutsuz oluyorsan kendini kontrol etmeyi ödev bilmelisin. Ben bu halimden memnun değilim su kilolardan kurtulmalıyım demelisin.
kendini amiyane bi tabir olucak ama gazla. Ben öyle yapıyorum.
KıZlar uyuyakalmış derse gidemedimhoca öglen sonu bunla bekleyecek beni valla
ilginize teşekkürler kızlar bende dediğiniz gibi yapacağım işe yarıyor
Geçen gün grip tim gitmedim dediki felan gün gelmeyenlerin altını kırmızı kalem le çizdim bidaha olursa üstünü çizecegimHay bin kunduz
Şansıma tam ne güzel sizlerle sohbet ederim derken elektrikler kesildi
Neyse o bahaneyle salonumu ve mutfağımı topladım hatta öğlenlik yemeğimide yaptım
Şu ana kadar gayet güzel gidiyor hatta 2 litreye yakın su içtim bileHee sık sık tuvalete gidiyorum ama varsın tek derdim o olsun
Öğlen kızı okula almaya gidip iki dakika markete de uğrayacağımhem az yürümüş olurum hemde akşamlıkda birşeyler alırım Ev kurumuş resmen peynirim bitmiş bari kahvaltı için az peynir, salatalık falan alayım birde tabi olmazsa olmazım salatalık malzeme
Öğlenlik semizotumu pişirdimdün yiyecektim hesapta ama kızlar bulgur pilavı diye tutturunca evde de 1 soğan kalmıştı mecbur onların dediğini yaptım meğer dolabın dibinde poşet içinde 2 soğanım daha varmış
Neyse bugün çıktığımda soğan falanda alayımda
Umarım öyle olmazhadi koştur
Yapabiliriz canım yeterki inan sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?