Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hayirli aksamlar
Bugunku menum

Sabah
1 kk peynir
4 zeytin
Domates
1 dilim tam bugday ekmegi

Ara
1 elma
2si bir arada

Öglen
4 5 kasik bezelye yemegi
Kereviz salatasi
1 dilim ekmek

Ara
2 galeta
1 kurukayısı
Hibiskus cayı

Aksam
4 kasik porkalli kereviz yemegi
Salata
Yogurt
1 dilim ekmek

Ara
1 bardak süt

Su 2 lt
Yürüyüs 45 dk

Haftalik toplam 120 dk

Cok sukur bugunude kacamaksiz gecirdim...

Diademe Rakibem aen ne yaptin?

Cok şükür canım bugun evin işi yarın kırs günü malym cok şükür bugunde namazımı kıldım kazaya kalanlarıda kazasını kıldım cok şükür
Bugun kü öenüme gelecek olursak şu şekilde
Sabah 8 kendime muzlu kivili badem ve sütle bi içecek hazırladım bilmiyorum aklıma nerden düştü böyle bişey

Öğlen 1tabak yeşil fasülye yemegi 2-3 kaşik pilav salata bir lokma ekmek

Ara arkadaşım geldi çiğ köfteyi seviyormuş gelecegini söyleyince hemen hazırlardan yaptım ayranla bikaç tane yedim

Akşam yine fasülye 1 kaşık pilav ve cacık
1 de elma yedim
Ay cokmu yemişim ne

Nedersin rakibem
Senin menü gayet güzelbu arada

günaydın dünkü menüm
sabah
1 yumurta 1 parça peynir bol dereotu maydanoz
ara
1 soda 4 günkurusu kayısu
öğlen
tb ekmeğine 1 sandviç
ara
1 bardak tarçınlı süt 3 günkurusu
akşam
1 kase tarhana çorba
bol yeşil salata yağsız
ara
1 küçük elma

Gunaydin kizlar. Bol eksili bir gun olsun insallah...

Diademe rakibem menun gayet guzel. Ben menumu yazdiktan sonra uyuyakalmisim. Yoruluyorum bugunlerde.

Avsumay sanada günaydın canım.

Günaydın kızlar
Sizede günaydın. Hayırlı sabahlarıniz olsun inşallah.
Afiyet olsun. Canım bu aralar yoksun misafirlerin mi var.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Malum kızın sınav haftası ya labtobu alabilene aşk olsun
Neyse en azından öğlene kadar rahatım şimdilik gerçi işlerimde var ama halleriz

Beslenme gayet güzel gitti dün hatta birazdan yediklerimide yazarım yalnız büyük kızda regl olunca tatlı birşeyler istemiş eşimden bende dayanamadım yedim Neyseki genel olarak iyi gittiği için çok takılmadım
Heee eşimede dedim eğer cumartesi itibaren bu eve tatlı bir şey getirirsen seni gebertirim diye oda valla yalvarsanızda hiç birinize getirmem bizde senin listeni yapacağız dedi

Dün arkadaşım gitti ilk kez ve çok beğenmiş hatunu çok cana yakın ve cidden her danışanıyla gayet ayrıntılı ilgileniyor inanılmaz yoğunluk var 1 saatte yakın bekledik randevuya rağmen dedi
Ona verdiği listeyi bana kabaca anlattı bence gayet makul hatta aşırı sporda istemiyormuş haftada 4 gün yarım saat yürüseniz yeterli demiş hatta arkadaş ben zaten her gün dışardayım diyince o zaman günlük yürüyüşün bile yeterli demiş
Bakalım bana ne verecek yada vermeyecek verilen kiloların sadece yağdan olması için liste veriyormuş hatun üstelik hedef kilona ulaştıktan sonrada 6 ay ücretsiz koruma programınıda veriyormuş ona özellikle çok sevindim

Bu arada dünkü yediklerimide yazayım;

Uyanınca 06:15 de 1 büyük bardak su, 1 şekersiz Türk kahvesi
Kahvaltı 07:00de 2 haşlanmış yumurta, 1 salatalık
ara 10:00da 1 şekersiz Nescafe
Öğlen; 12:15de 1 kase süzme mercimek çorbası, 1 tabak mevsim salata, 1 dilim tam tahıllı ekmek
ara 14:30 1 şekersiz Türk kahvesi
Akşam; 17:00de 4 YK bulgur pilavı, 1 büyük kase bol naneli dereotlu mevsim salata, 1 ufak kase yoğurt
ara; 18:00de Kaçamak çikolata

Sabahtan akşama kadar 4 Lt su

Daha dikkatli olacağım bundan sonra

Diademe adını sormuşsun ben Water your Body diye girdim arama çubuğuna Yeşil bir kare içinde su bardağı ve saat resmi var (- Water Drink Reminder diye geçiyor ) Başlarken kilonuda giriyorsun o günlük su miktarını hesaplayıp sana 45 dakika arayla su içmeyi hatırlatıyor heee miktarını sen bardağın yada şişenin büyüklüğüne göre giriyorsun ben çay kahveyi eklemedim ama eklenebiliyormuş kilo verincede yine güncelliyorsun kilonu ve ona göre düşüyor günlük su miktarı
Kesinlikle herkese tavsiye ederim

günaydın hatunlar
bu gün gercekten iyi olmak istiyorum eski düzenime geri dönmek istiyorum spor yapmak istiyorum
bunlar için bu gün bir adım attım ve sabbah uyanıp 30dk eliptik bisiklet le spor yaptım umarım devamı gelir
aslında biraz ara vermek istiyordum listeye yeni girdiğimden izin olmayacağını biliyorum bi baskı gibi hissettim burayı sonra düşündüm geçen haftadn daha kötüsü olamaz +1 yani
şimdi toparlanmak için elimden geleni yapacağım ( geçen hafta bu gün olacak , yarın başlayaçağım diye diye geçti)
ben buraya katılmadan önce 78 lerden 73 edüşmüştüm burda 73 le başlamıştım aslında zayıf görünüyorum ama ideal kilom 64 ona ulaşmadan bırakınca alıp alıp veriyorsun kör bir döngü gibi
desteklerinizi bekliyorum

pes etme deki kendi kendine dünki uğraşlarım boşamı gitsin niye uğraştım ozaman yazık değilmi ben öyle diyorum bide kendi kendime sürekli ayy yiyemiyorum canım istemiyo diyorum işe yarıyo

Aleykum selam canım. Su programını bende indireyim.
misafirim yok canım nette problem var niye bilmiyorum bugün iyi gibi ama şimdilik inşallah düzelmiştir
Anladım canım görünmeyince öyle sanmistim.
Canım eğer iradeni korumak istiyorsan kesinlikle burada daha aktif olman gerekiyor. Herhalde calisiyorsun ama bulduğun her fırsatta buraya yazmaya çalış. O zaman kendini daha rahat kontrol edeceğini düşünüyorum. Bi de etrafındaki insanlar çok zayıflamışsın çok hoş görünüyorsun gibi gibi.... şeyler söylüyorlarsa onların da etkisinde kalıyor olabilirsin.
Nacizane onerim eğer aynaya baktığında, yeni kiyafet alıp denediğinde birazcıkta olsa mutsuz oluyorsan kendini kontrol etmeyi ödev bilmelisin. Ben bu halimden memnun değilim su kilolardan kurtulmalıyım demelisin.
kendini amiyane bi tabir olucak ama gazla. Ben öyle yapıyorum.

pes etme deki kendi kendine dünki uğraşlarım boşamı gitsin niye uğraştım ozaman yazık değilmi ben öyle diyorum bide kendi kendime sürekli ayy yiyemiyorum canım istemiyo diyorum işe yarıyo
ilginize teşekkürler kızlar bende dediğiniz gibi yapacağım işe yarıyor

Hay bin kunduz
Şansıma tam ne güzel sizlerle sohbet ederim derken elektrikler kesildi
Neyse o bahaneyle salonumu ve mutfağımı topladım hatta öğlenlik yemeğimide yaptım

Şu ana kadar gayet güzel gidiyor hatta 2 litreye yakın su içtim bile Hee sık sık tuvalete gidiyorum ama varsın tek derdim o olsun
Öğlen kızı okula almaya gidip iki dakika markete de uğrayacağım hem az yürümüş olurum hemde akşamlıkda birşeyler alırım Ev kurumuş resmen peynirim bitmiş bari kahvaltı için az peynir, salatalık falan alayım birde tabi olmazsa olmazım salatalık malzeme

Öğlenlik semizotumu pişirdim dün yiyecektim hesapta ama kızlar bulgur pilavı diye tutturunca evde de 1 soğan kalmıştı mecbur onların dediğini yaptım meğer dolabın dibinde poşet içinde 2 soğanım daha varmış
Neyse bugün çıktığımda soğan falanda alayımda

KıZlar uyuyakalmış derse gidemedim hoca öglen sonu bunla bekleyecek beni valla

Umarım öyle olmaz hadi koştur

ilginize teşekkürler kızlar bende dediğiniz gibi yapacağım işe yarıyor

Yapabiliriz canım yeterki inan sadece

Geçen gün grip tim gitmedim dediki felan gün gelmeyenlerin altını kırmızı kalem le çizdim bidaha olursa üstünü çizecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…