Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Slm kizlar pazara gittim geldim bende. Size bir sorun var sizce evde kosu bantinda 1 saat yurumek mi yoksa parkta 1 saat aletlerle calismak mi daha cok kalori yaktirir?

Kızlar son mesajımdan sonra okuldan telefon geldi
Küçük kuşum okul bahçesinde yürürken biri itmiş ve kuşum yere düşüp kaşını patlatmış
Tabi anında giyinip okula koştum
İlkten yüzü gözü kan içindeymiş ama ben gelmeden korkmayayım diye temizlemişler
Eşimi giderken aramıştım zaten oda anında işten çıkıp geldi ve hastaneye götürdük Röntgen çektiler şükür bir şey çıkmadı, yarık kısmınıda doku yapıştırıcısıyla yapıştırdılar ( dikişte iz kalırmış )
Umarım yapıştırıcıyla iz kalmaz ama kalırsa da Rabbim başka dert keder vermesin .....Aminnnnnnn

Gözlüğüde kırılmış ama önemli değil şu kaşı bir kaç güne toparlansın da sonra gidip nasılsa tekrar göz muayenesi olup yeni bir gözlük alırız

Geçen gün grip tim gitmedim dediki felan gün gelmeyenlerin altını kırmızı kalem le çizdim bidaha olursa üstünü çizecegim

Normalde devamlı gittiysen zaten çizmez canım Bizim hocada onu devamlı söylüyor 2 kere üst üste geleni kurstan çıkaracağım diye ama inan okadar sık gelmeyenler var ki onları bile kurstan çıkarmadı sonuçta hastalık oluyor başka acil birşeyler oluyor

Slm kizlar pazara gittim geldim bende. Size bir sorun var sizce evde kosu bantinda 1 saat yurumek mi yoksa parkta 1 saat aletlerle calismak mi daha cok kalori yaktirir?

Bence hava uygunsa en güzeli açık havada yapılan spor kışın zaten soğuklardan dışarı çıkılamayacağı için evde kullanılabilir koşu bandı

Cok gecmis olsun kuzuma insallah iz kalmaz. Allah beterinden korusun.
Ay benimde goz kapagima girmisti gozluk cami. 13 tane dikis var kucucuk yerde. Iz kaldi ama dikkatli bakinca belli oluyor.

Oğlumu uyuttum. O uyurken farklılık olsun parka gittim geldim. 45 dk spor yaptım.

telefondaki fotoğraflarımı yanlışlıkla sildim eşimde internete bağlanma fotoğraf çekme gelince bakalım dedi. bekliyorum.

Diademe rakibem belli sayı olsun diye devamsızlık yapmayın demiştir. atıyorum 10 kişinin altına düşünce kurs kapanır. ondan gözünüzü korkutmaya çalışmıştır. ne kursuna gidiyorsun bu arada?

spor yaptığım zamanlar acayip mutlu oluyorum ben. hakikaten mutluluk hormonları salgılanıyor demekki. evde koşu bandım var ama hem vaktim olmuyor hem evde olduğum zamanlar oğlum sürekli peşimde. spor salonuna yazılsam mı acaba yaa. eşimde çok yorulursun diyor. araba kullanmak gibi onuda mı yaza bıraksam. hiç ümidim yok gerçi yazın istediklerimi yapabilme konusunda...

geçmiş olsun ya çocuklar candır

Çok çok teşekkür ederim şükür çok daha iyi
Ay ben öyle çok fazla iz kalacak diye panik yapmam ama eşim sağ olsun benden beter büyük kız ufakken dudağını patlatmıştı onun çok ufak sarkıklık kaldı ( ki inatla dikiş atarlar diye götürmedi kızı doktora kendi evde bantladı birbirine deyecek şekilde hatta sonradan ben doktora gittiğimde onu şikayet ettim dikiş atarsınız diye getirmedi kızı diye doktorda iyi yapmış getirseydin dikiş atılırdı izide kesin kalırdı dedi ama ufak bir sarkma oluştu silivce kadar )
Eşim halada hep der ileride estetik yaptıracağım kıza diye Bende diyorum Allah başka dert vermesin oda nazarlığı olsun diye şimdi ufaklığıda kafasını çarptı diye ben hastaneye geçiceğiz diye haber verince dur geliyorum hemen dedi hatta dönüşte ay inşallah kuşumda iz kalmaz diyip durdu

Canım hem çalışıp hemde spor salonu zorlayabilir eşinin dediği gibi ama imkanın varsa yüzmeye yazıl hem günün stresini atarsın hemde bütün vücudu çalıştırır
İnşallah herşey gönlünce olur

Ya kızlar şimdi baktım da doktorun yapıştırdığı bant kan içinde kalmış kalmış
Yedek bant vermişti doktor onu yapıştırayım dedim bir baktım hiç kapanmamış yarık resmen duruyor
Eşime haber verdim şimdi yola çıktı tekrar doktora gideceğiz

İnşallah bu sefer düzgün yapıştırırlar çünkü sanırım yapıştıramadı adam yada bizim kuzunun cildi kabul etmiyor

Çok geçmiş olsun Banu abla
Evlat bambaşka onlara bişey olunca tüm dünya basimiza yıkılıyor gibi geliyor dimi
Rabbim şifa versin prensese

cok cok gecmis olsun canim

Çok geçmiş olsun Banu abla
Evlat bambaşka onlara bişey olunca tüm dünya basimiza yıkılıyor gibi geliyor dimi
Rabbim şifa versin prensese

cok cok gecmis olsun canim

Çok teşekkür ederim kızlar şükür gidip geldik hemen
Yapıştırıcı tutmuş ama ilk yapıştırdığında Buse Ceren biraz fazla canım yanıyor diye ağlayınca acele etmiş bir yere gelmemiş az açıklık kalmış ama tekrar yapıştırıcı sürdü İnşallah bundan sonra kanamaz ama olursada tekrar gelin dedi
Yarası biraz geçmeye başlayınca da Plastik Cerrahiye götürün ki size krem yazsın iz kalmaması için dedi gerçi daha çok ufak teni taze iz kalmaz büyük ihtimalle ama ne olur ne olmaz gidin dedi

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun. Nasıl koyduğunuzu tahmin edebiliyorum çünkü ayni şeyi oğlum birinci sınıfta iken bende yaşadım.

çok geçmiş olsun

Cok. Geçmiş olsun kaptancım inşallah iz falan kalmaz
un k

Kuran için gidiyorum sabahları ,öğlen sonuda 1 saat fransızca sonra sohbet var canım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Malum kuşum kaza zede olunca bana rahat yoktu :) cimcime Laptobda az çizgi film izleyebilirmiyim diyince hadi tamam dedim yeterki mutlu olsun diye

Akşam oldu ya başladı mızıkmaya ağrı başlayınca inşallah uyur gerçi şimdide sana sarılarak uyumak istiyorum diyor da bir 10 dakika sonra yanına gelirim dedim nasılsa o arada uyuya kalır )
Beslenme bugün bence güzel gitti sayılır

Hemen aklımdayken de paylaşayım;

Uyanınca 06:30da 1 büyük bardak su, 1 şekersiz Türk kahvesi
Kahvaltı 08:30da 1 adet elma, 5 adet minik girisinilerden, 1 büyük bardak ayran ( evde bir şey kalmamış )
Öğlen;14:00 Et Döner ( ekmek arası maalesef ), 1 bardak zero
Akşam 19:00da; 1 ufak kase şehriye çorbası, 1 porsiyon semizotu, 2 kaşık yoğurt

Öğlen hastanede kuzu karnım aç diyince aslında öğlen yemeği düşündüğüm semizotu akşama kaldı
Hee tek tesellim gün içinde zaten ekmek yemiyorum Zeroda cidden normalde sık sık içmemde eşim almış

Gün içinde toplam 4 Litre suyumuda içtim Valla bir yandan çok iyide olmadık anda birden tuvaletim geliyor öğlen eşimin dün yazdırdığım ilaçlarının barkodunu kayıp edince hemen sağlık ocağının tuvaletine koşturdum barkot bahanesiyle salsam valla rezil olacağım
Evde sıkıntı değilde dışarda fena yinede çok iyi oluyor iki gündür hiç şekerimin düştüğünü hissetmedim açlık zaten hissetmiyorum

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun. Nasıl koyduğunuzu tahmin edebiliyorum çünkü ayni şeyi oğlum birinci sınıfta iken bende yaşadım.

Büyük kızımda birinci sınıfta dudağını patlatmıştı bunların genlerinde var
Rabbim dermansız dert vermesin şükür bu günümüze Rabbim bir daha evlatla sınamasın bizleri.....Aminnnnnn

çok geçmiş olsun

Çok sağolasın canım Akşam oldu ya ağrı başladı yarına inşallah çok daha iyi hisseder kendini tabi ne olur ne olmaz yarın göndermeyeceğim okula sadece 23 nisan provalarına götüreceğim 1 saatliğine

bende yazıyım menümü
sabah
1 yumurta peynir maydanoz dereotu
ara 1 soda 4 günkurusu kayısı
ara 1 elma
akşam
tarhana çorba bol yeşil salata
yürüyüş 45 dk
su şimdilik 2 lt

Canım menün harika yatana kadar 1 litre daha su içersen tam süper olur

Cok. Geçmiş olsun kaptancım inşallah iz falan kalmaz

un k

Yapıştırıcıyla kapattıkları için kalma ihtimali düşükmüş hem daha çok ufak cildi kendini yeniler dedi ama ne olur ne olmaz kaşı iyice kaynadıktan sonra bir Plastik cerrahisine götürün iz giderici kremler var olmadı ondan verir de garanti olur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…