Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menümü yazayım

Sabah
1 haşlanmış yumurtadan salata
Peynir
3 zeytin
Bir dilim ekmek

Öğle
Yeşil fasulye
Bir parca ekmek

Aksam
Yine fasulye
Biraz yoğurt

Su 2lt
Spor 70dk yürüdüm.
Canim menu guzelde az yiyorsun sanki vucut bunları yağ olarak depolayıp kilo vermeni engellemesin. Sporun cok guzel. Ne yapiyorsun bilmiyorun ama farkli hareketler yapip vucudunu sasırtmayı denesen olmaz mi? Ben hep yuruyorum ya bugun parka gittim spor aletlerine. Onun gibi mesela.

Birde ben menumu paylasayım...

Sabah
1 kk peynir
4 zaytin
Domates
1 dilim tb ekmek

Ara
1 galeta
3kurukayısı
1 kivi

Öglen
4 kasık ıspanak yemeği
1 dilim tb ek.

Ara
4 5 ceri domates

Aksam
Ton balikli salata
1 dilim tb e

Ara
1 kivi

Su 2.5 litre

Spor 80 dk
Mekik 150

Aksam kivi yerine yogurt yiyecektim ama pazardan aldiklarimin hepsi ezilmis. Cokda pahaliydi icim acidi. Curumeden biter insallah.
Ben cokmu yiyorum ya herkesin menusu azicik azıcık...

Sabah cok az olmus kaptanim öglenl dengelemissin. O programi bende yukledim. Parka gidince 40dk dayanabildim

Canım bence çok yemiyorsun sonuçta ara öğünlerin var ama hepside minik minik Öğünlerinde zaten çok dengeli
Kivileri istersen ezip yoğurtla karıştır meyveli yoğurt niyetine

Sabah cok az olmus kaptanim öglenl dengelemissin. O programi bende yukledim. Parka gidince 40dk dayanabildim

VAlla açıkçası evde peynir falan kalmamıştı bende ne bulduysam yedim
Öğlen hastane dönüşü markete uğradım ve birşeyler aldım Aslında daha mevsimi değil ama domates salatalıkda aldım çünkü kahvaltıda çeşit olursa ekmeksiz daha güzel doyuyorum

Bugun oglum ispanak yemegi yedi dünde kereviz yemisti. Cteside koyde kediler yiyecek diyediye 3 tane kofte yedirebildim. Bayram ediyorum suan
Corba makarna pilav yiyen mantinin icindeki kiymayi ayiran tavuk etinin tadina bakmayan bir cocuk. Yarin okulda seker mi dagitsam acaba

Valla şu su programı iyide bugün Markette bile bir ara çok sıkıştım ( sağlık ocağına gitmeden hemen önce )
Küçük kuşum o haliyle bile Anneciğim burdada Tuvalet var ben bir kere gitmiştim dedi ( Anannesiyle başka bir BİMdeyken sormuşlar kasiyerde izin vermiş ) dedim o zaman sen dermişin benim yerime çişim geldi abla tuvalete gidebilirmiyim diye tamam dedi ama bu başka bir şubeydi gıcık hatun burada tuvalet yasak dedi çocuğa direk halbuki anası altına yapacak sonra eşimin barkodunu kayıp ettiğimi hatırladım bir an arabaya binince valla Alışverişi bile zoraki yaptım eşime hemen sağlık ocağına geçelim dedim en yakın orası diye hem onun barkotunuda o bahaneyle aldım iyi oldu

Eşime diyorum yeminle 1 dakika daha oyalansaydım tusinami oluşturacaktım diye resmen kahkaha atıyor adam deli karı diye

Bende diyete basladigimdan beri domates alip yiyorum marulla maydanozla karnim doymaz benim.

4 lt cok degil mi? Kiloya gore hesaplansada. 3 lt icince bile insan wc yolu bekliyor. Birde kadinlarin idrar kesesi daha kucuk o yuzden cabuk doluyor erkekler biz kadar gitmez wcye

Benim büyükde çok yemek ayırır bak bugün semizotu var diye büyük gitmiş mutfakta kendine yumurta kırmış bir baktım elinde tavayla altlığı almış geliyor
Eskiden yerdi ıspanak falan şimdi ağzına sürmez hatta bir ara ablası yemiyor diye ufaklıkta yemem demeye başladı bende kızdım önce bir tadına bak sonra karar ver diye hem ıspanak çok güçlü yapar deyince yedi şimdi seviyor
Kerevizi mercimek çorbasında çok severler ama yemek olarak hiç yapmam Annemden alışmadığım için
ASlında benim kızlar etobur etli her şeyi severler ama sebze dedimi ikiside bir burun kıvırırlar :) ben genelde sırf kendime yaparım

Valla perşembede Kandil bence sen şekeri o zaman dağıt hem sevap hemde çocuklar sevinsin Ben inşallah öyle yaparım diye düşünüyorum ufak keklerden alıp sınıfa dağıtırım

Keske etobur olsa valla ben yemem ona yediririm. corbanin icindeki minicik kiymayi cikarir dilinle. yarin alayim sekeri girdigim siniflara persembe dagitirim insallah..

Bende diyete basladigimdan beri domates alip yiyorum marulla maydanozla karnim doymaz benim.

Ben renkli Kahvaltıyı severim tek çeşit oldumu hastane yemeği gibi geliyor
Ay yaz gelsede iyice ucuzlasa şu sebzeler

4 lt cok degil mi? Kiloya gore hesaplansada. 3 lt icince bile insan wc yolu bekliyor. Birde kadinlarin idrar kesesi daha kucuk o yuzden cabuk doluyor erkekler biz kadar gitmez wcye

Kiloya göre öyle çıkıyor diye bende öyle içiyorum ama akşam 21:30dan sonra zaten bitmiş oluyor su faslı o yüzden gece sıkıntı olmuyor Gerçi bugün zorda kalınca karar verdim dışarda çok fazla içmeyeceğim valla rezil olurum yoksa

Disarda olmasindansa gece olmasi daha iyi diyete basladigimdan beri biliyorum o sıkıntıyı. Normal zamanda tutarsın ama bunda resmen isyann ediyorsun. Bazı gunler her tenefus wcye gidiyorum. Bazen Cocuklar tutuyor ya da idare cağırıyor Allah Allah kırk dakika daha bekle... yurumeye niyetlenip dolmusa bindigim oluyor...

oynakbasi34 banuşum minik kuzuna çok çok geçmiş olsun olsun canım
malesef okulda illa ufak tefek kazaları oluyor benimkilerede oldu zamanında rabbim bir daha göstermesin

Allah razı olsun Ayşem şükür gözüne gelmemiş
İlkten kan revan içinde olunca çocukların hepsi aaa gözü kanıyor diye bağırmışlar tabi bizim sınıftaki velilerden iki kişi ordaymış o an onlar bile korkmuşlar Kafasını direk önüne eğdiği için kıyafetlerine fazla gelmemiş ben gelene kadarda yüzünü temizlemişler

Akşam acıyor diye baya ağladı ama sonunda uyuya kaldı şükür 1 saat evvel
Rabbim hiç birimizi evlatla sınamasın......Aminnnnnnnnn

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür kuşum gece hiç uyanmadan uyudu Ablası için erken kalkınca hemen gözünü açıp Anneciğim bak söz verdin beni okul provasına götüreceksin saatini kurdunmu geç kalmayalım diye dedi Hee heee kurdum daha çok erken dedim anında gözünü kapatıp uyumaya devam etti

Hayirli sabahlar guzel hatunlar. Bol eksili gunumuz olsun insallah...

Sanada hayırlı sabahlar canım
Aminnnnnnn inşallah cumaya herkes bol bol eksi görür

Kuşum ağlayarak uyandı gözü hafif morarıp kapanmış tabi ağrıda var
Oturdum uzun uzun konuştum Şükret kuzum ya gözün hiç göremeseydi bak en azından bu geçecek 2 - 3 güne kadar dedim doğru diyorsun Anneciğim dedi de biraz sakinledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…