- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Canim menu guzelde az yiyorsun sanki vucut bunları yağ olarak depolayıp kilo vermeni engellemesin. Sporun cok guzel. Ne yapiyorsun bilmiyorun ama farkli hareketler yapip vucudunu sasırtmayı denesen olmaz mi? Ben hep yuruyorum ya bugun parka gittim spor aletlerine. Onun gibi mesela.Menümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurtadan salata
Peynir
3 zeytin
Bir dilim ekmek
Öğle
Yeşil fasulye
Bir parca ekmek
Aksam
Yine fasulye
Biraz yoğurt
Su 2lt
Spor 70dk yürüdüm.
bende yazıyım menümü
sabah
1 yumurta peynir maydanoz dereotu
ara 1 soda 4 günkurusu kayısı
ara 1 elma
akşam
tarhana çorba bol yeşil salata
yürüyüş 45 dk
su şimdilik 2 lt
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Malum kuşum kaza zede olunca bana rahat yoktu :) cimcime Laptobda az çizgi film izleyebilirmiyim diyince hadi tamam dedim yeterki mutlu olsun diye
Akşam oldu ya başladı mızıkmaya ağrı başlayıncainşallah uyur gerçi şimdide sana sarılarak uyumak istiyorum diyor da bir 10 dakika sonra yanına gelirim dedim nasılsa o arada uyuya kalır )
Beslenme bugün bence güzel gitti sayılır
Hemen aklımdayken de paylaşayım;
Uyanınca 06:30da 1 büyük bardak su, 1 şekersiz Türk kahvesi
Kahvaltı 08:30da 1 adet elma, 5 adet minik girisinilerden, 1 büyük bardak ayran ( evde bir şey kalmamış)
Öğlen;14:00 Et Döner ( ekmek arası maalesef ), 1 bardak zero
Akşam 19:00da; 1 ufak kase şehriye çorbası, 1 porsiyon semizotu, 2 kaşık yoğurt
Öğlen hastanede kuzu karnım aç diyince aslında öğlen yemeği düşündüğüm semizotu akşama kaldı
Hee tek tesellim gün içinde zaten ekmek yemiyorumZeroda cidden normalde sık sık içmemde eşim almış
Gün içinde toplam 4 Litre suyumuda içtimValla bir yandan çok iyide olmadık anda birden tuvaletim geliyor öğlen eşimin dün yazdırdığım ilaçlarının barkodunu kayıp edince hemen sağlık ocağının tuvaletine koşturdum barkot bahanesiyle salsam valla rezil olacağım
Evde sıkıntı değilde dışarda fenayinede çok iyi oluyor iki gündür hiç şekerimin düştüğünü hissetmedim açlık zaten hissetmiyorum
Büyük kızımda birinci sınıfta dudağını patlatmıştıbunların genlerinde var
Rabbim dermansız dert vermesin şükür bu günümüzeRabbim bir daha evlatla sınamasın bizleri.....Aminnnnnn
Çok sağolasın canımAkşam oldu ya ağrı başladı yarına inşallah çok daha iyi hisseder kendini tabi ne olur ne olmaz yarın göndermeyeceğim okula sadece 23 nisan provalarına götüreceğim 1 saatliğine
Canım menün harikayatana kadar 1 litre daha su içersen tam süper olur
Yapıştırıcıyla kapattıkları için kalma ihtimali düşükmüş hem daha çok ufak cildi kendini yeniler dedi ama ne olur ne olmaz kaşı iyice kaynadıktan sonra bir Plastik cerrahisine götürün iz giderici kremler var olmadı ondan verir de garanti olur dedi
Birde ben menumu paylasayım...
Sabah
1 kk peynir
4 zaytin
Domates
1 dilim tb ekmek
Ara
1 galeta
3kurukayısı
1 kivi
Öglen
4 kasık ıspanak yemeği
1 dilim tb ek.
Ara
4 5 ceri domates
Aksam
Ton balikli salata
1 dilim tb e
Ara
1 kivi
Su 2.5 litre
Spor 80 dk
Mekik 150
Aksam kivi yerine yogurt yiyecektim ama pazardan aldiklarimin hepsi ezilmis. Cokda pahaliydi icim acidi. Curumeden biter insallah.
Ben cokmu yiyorum ya herkesin menusu azicik azıcık...
Sabah cok az olmus kaptanim öglenl dengelemissin. O programi bende yukledim. Parka gidince 40dk dayanabildim
VAlla açıkçası evde peynir falan kalmamıştıbende ne bulduysam yedim
Öğlen hastane dönüşü markete uğradım ve birşeyler aldımAslında daha mevsimi değil ama domates salatalıkda aldım çünkü kahvaltıda çeşit olursa ekmeksiz daha güzel doyuyorum
Valla şu su programı iyide bugün Markette bile bir ara çok sıkıştım ( sağlık ocağına gitmeden hemen önce)
Küçük kuşum o haliyle bile Anneciğim burdada Tuvalet var ben bir kere gitmiştim dedi ( Anannesiyle başka bir BİMdeyken sormuşlar kasiyerde izin vermiş ) dedim o zaman sen dermişin benim yerime çişim geldi abla tuvalete gidebilirmiyim diyetamam dedi ama bu başka bir şubeydi gıcık hatun burada tuvalet yasak dedi çocuğa direk halbuki anası altına yapacak sonra eşimin barkodunu kayıp ettiğimi hatırladım bir an arabaya binince valla Alışverişi bile zoraki yaptım eşime hemen sağlık ocağına geçelim dedim en yakın orası diye hem onun barkotunuda o bahaneyle aldım iyi oldu
Eşime diyorum yeminle 1 dakika daha oyalansaydım tusinami oluşturacaktım diye resmen kahkaha atıyor adam deli karı diye
Bugun oglum ispanak yemegi yedi dünde kereviz yemisti. Cteside koyde kediler yiyecek diyediye 3 tane kofte yedirebildim. Bayram ediyorum suan
Corba makarna pilav yiyen mantinin icindeki kiymayi ayiran tavuk etinin tadina bakmayan bir cocuk. Yarin okulda seker mi dagitsam acaba
Benim büyükde çok yemek ayırırbak bugün semizotu var diye büyük gitmiş mutfakta kendine yumurta kırmış bir baktım elinde tavayla altlığı almış geliyor
Eskiden yerdi ıspanak falan şimdi ağzına sürmez hatta bir ara ablası yemiyor diye ufaklıkta yemem demeye başladı bende kızdım önce bir tadına bak sonra karar ver diye hem ıspanak çok güçlü yapar deyince yedişimdi seviyor
Kerevizi mercimek çorbasında çok severler ama yemek olarak hiç yapmam Annemden alışmadığım için
ASlında benim kızlar etoburetli her şeyi severler ama sebze dedimi ikiside bir burun kıvırırlar :) ben genelde sırf kendime yaparım
Valla perşembede Kandil bence sen şekeri o zaman dağıt hem sevap hemde çocuklar sevinsinBen inşallah öyle yaparım diye düşünüyorum ufak keklerden alıp sınıfa dağıtırım
Bende diyete basladigimdan beri domates alip yiyorum marulla maydanozla karnim doymaz benim.
4 lt cok degil mi? Kiloya gore hesaplansada. 3 lt icince bile insan wc yolu bekliyor. Birde kadinlarin idrar kesesi daha kucuk o yuzden cabuk doluyorerkekler biz kadar gitmez wcye
Ben renkli Kahvaltıyı severimtek çeşit oldumu hastane yemeği gibi geliyor
Ay yaz gelsede iyice ucuzlasa şu sebzeler
Kiloya göre öyle çıkıyor diye bende öyle içiyorum ama akşam 21:30dan sonra zaten bitmiş oluyor su faslı o yüzden gece sıkıntı olmuyorGerçi bugün zorda kalınca karar verdim dışarda çok fazla içmeyeceğim valla rezil olurum yoksa
oynakbasi34 banuşum minik kuzuna çok çok geçmiş olsun olsun canım
malesef okulda illa ufak tefek kazaları oluyor benimkilerede oldu zamanında rabbim bir daha göstermesin
Hayirli sabahlar guzel hatunlar. Bol eksili gunumuz olsun insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?