Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın
sonunda menü yazıyorum (dün yediklerim)
sabah 1 yumurta 2 dilim ekmek üstüne biber salçası salatalık 3 zeytin 2 gün kurusu türk kahvesi
ara 5/6 tane fındık
öğlen 2 köfte salata yoğurt
ara bisküvi cııızzz
aksam bir tabak yoğurtlu kabak yemeği
ara. biraz fındık badem türk kahvesi
1,5 lt su 30 dk eliptik bisiklette spor
bu gün niyetliyim yatmadan önce sahur niyetine 2 salatalık yedim

Gecmis olsun ca benim kizda 4 gundur hasta okul icin rapor aldim bugun gonderemiyorum
3 aylarimiz hayirlara vesile olsun Allah in affettigi kullardan olalim insallah ....

Gecmis olsun canim Allah gozunu korumus duzelir insallah ...
Onlar iyi olunca bizde iyi oluyoruz

Canım banada yedeklerim az gibi geliyor ama bu ara o kadar yogunum ki kendime salata bile yapamiyorum. Sporuda malesef hic sevmiyorum. Tek yürüyüşü keyifle yapıyorum.
Canım senin menun çok güzel. Zaten kalorili şeyler değil.
kalabalık bir menü görünüyor ama kalorisi düşük. Afiyet olsun.

Selam kızlar nasılsınız ben oruç tutuyorum gece kucuk bi sandiviç yedim peynir domatesle
Akşamı henuz düşünmedim
Yazarım inşallah

Gecmis olsun ca benim kizda 4 gundur hasta okul icin rapor aldim bugun gonderemiyorum
3 aylarimiz hayirlara vesile olsun Allah in affettigi kullardan olalim insallah ....

eğitim nerde oteldeyse Allah kolaylık versin

Allah kabuletsin bende niyetliğim akşama etli yeşil fasülye bulgur pilavi yaptım
Allah hepinizin orucunu kabul etsin. Bütün müslümanlar için hayırlısı olsun inşallah.

Gecmis olsun canim Allah sifa versin kuzuya.

Selam kizlar nasilsiniz gorusmeyeli
Rakibem mekik cekemiyorum bu ara skintilar vardi sen neler yapiyosun cuma tarti guldurur yuzumuzu insallah

Bende cok cekemiyorum canim ya. Onceki kadar duzenli degilim. Cumalari biliyorsun ben bir gun oncekinden fazla cikiyorum niye bilmem.

Aminn

Aminn. Sporu bende sevmiyorum cogu zaman yuruyorum iste. Mekik cekmekten ise nefret ediyorum ama gobegi eritmenin baska yolu yok Arada farkli seyler denemeye calisiyorum.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese iyi günler

Sabah buraya yazdıktan sonra kızkardeşim aradı Annemin evindeyim diye tabi sokağın diğer ucu olunca mecbur hadi gel bir kahve içelim dedim hem kızımı merak ediyordu
Birlikte kahve içip az sohbet ettik sonrada kuşumun 23 Nisan Provası için saat 10:30 gibi okula gittik 1 saatte olsa derse girdi sonrada provalar başladı saat tam 15:00e kadar deli gibi prova yaptık tabi bende çocuklara eşlik ettim

Çocuklarda 1 tane kız eksikmiş açıkta kalan ama benim eşim yok diye tutturunca ceketi çıkardığım gibi sahneye fırladım gerçi çok yaramaz ve çenesi düşük bir eşim oldu o an ama ben biraz frenledim sanırım onu en son tabi bende kenara çekilince oda iyice kudurunca hoca kızıp eğer bir daha yaparsan seni danstan çıkarırım dedi dedim valla şuna bir eş bulun 23 nisanda ben sahneye çıkacak değilim ya diye nasıl gülüyor çocuklar

Neyse artık haftaya olan provayada gideceğim yardıma birde dans hocası 23 nisan gösterisi olduğunda da sizde yardımcı olurmusunuz dedi tamam dedim aslında başıma iş aldım ama olsun kuşum mutlu olsun yeter

Selam kızlar nasılsınız ben oruç tutuyorum gece kucuk bi sandiviç yedim peynir domatesle
Akşamı henuz düşünmedim
Yazarım inşallah

Allah kabul etsin canım bende inşallah bu gece duş alıp yarın sabah namazlarıma başlayacağım Yarın oruç tutabilirmiyim bilmiyorum

Gecmis olsun canim Allah gozunu korumus duzelir insallah ...
Onlar iyi olunca bizde iyi oluyoruz

Çok sağ ol canım şükür dediğin gibi gözüne bir şey olmadı Bugün gözü hafif şişip kapanmaya başladı birde rengi koyu pembeden mora dönüyor eşim diyor büyük ihtimalle iyice moraracak orası ama iyi olsun geçer nasılsa diye

Maşallah ne enerjik kadınsın sana hayranım.

Slm kızlar kardeşime gittim bugün yarım saat önce geldik
Kızımı uyuttum akşama salata yaptım
Yemegide gitmeden önce yapmıştım
Afiyet olsun..

Kızlar takıma bir arkadaşı davet ettim
Ela_hsn kendini tanitabilirsin ; )
Yeni arkadaş iyi olur diye düşünüyorum. Kalabalık olursan daha fazla sohbet edebiliriz. Balonyanak nerelerde hic görünmüyor.

Kızlar merhaba menümü yazayım. Bugün esim biraz gecikeceğini söyledi ben biseyler yedim. Sonra çok geç oluyor. Bugün biraz fazla yürüdüm ve çok yorgun dustum. Yürümekten kaynaklı olacak ki bugün devamlı biseyler yeme isteği duyuyorum. Kendimi zor tutuyorum. İnşallah iradeli davranabilirim çünkü bildirime iki gün kaldı.

Sabah
2 yumurta ile yapılmış peynirli omlet
4 tane zeytin
2 dilim ekmek

Öğle
Bir tabak yarma ve nohuttan yapılmış çorba
1 parca ekmek

Ara
3 tane susamlı çubuk
Yarim portakal

Aksam
Peynirli bol yeşillikli salata

Su 2.5lt
Spor 100dk yürüyüş.

Aksam eşine patates kizarticam 2 çatal yiyebilirim diye yazayım ama inşallah yemem.

En son 1 elma yerim.

Ne çok oldu ya.

Emek veriyorsun ve inşallah karşılığını alacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…