Allah kabul etsin canım.Selam kızlar nasılsınız ben oruç tutuyorum gece kucuk bi sandiviç yedim peynir domatesle
Akşamı henuz düşünmedim
Yazarım inşallah
Gecmis olsun ca benim kizda 4 gundur hasta okul icin rapor aldim bugun gonderemiyorumherkese günaydın geççiyim ben bugün ufaklık gece hastaydı sabaha kadar ayağımdaydı sabaha karşı uyudu vende kızımla babasını gönderince yattım tekrar ama iyi oldu vücudum kendine geldi 3 aylarımız hayırlı olsun inşallah
Gecmis olsun canim Allah gozunu korumus duzelir insallah ...Kuşum ağlayarak uyandıgözü hafif morarıp kapanmış tabi ağrıda var
Oturdum uzun uzun konuştum Şükret kuzum ya gözün hiç göremeseydi bak en azından bu geçecek 2 - 3 güne kadar dedimdoğru diyorsun Anneciğim dedi de biraz sakinledi
Allah kabuletsin bende niyetliğim akşama etli yeşil fasülye bulgur pilavi yaptımSelam kızlar nasılsınız ben oruç tutuyorum gece kucuk bi sandiviç yedim peynir domatesle
Akşamı henuz düşünmedim
Yazarım inşallah
Canım banada yedeklerim az gibi geliyor ama bu ara o kadar yogunum ki kendime salata bile yapamiyorum. Sporuda malesef hic sevmiyorum. Tek yürüyüşü keyifle yapıyorum.Canim menu guzelde az yiyorsun sanki vucut bunları yağ olarak depolayıp kilo vermeni engellemesin. Sporun cok guzel. Ne yapiyorsun bilmiyorun ama farkli hareketler yapip vucudunu sasırtmayı denesen olmaz mi? Ben hep yuruyorum ya bugun parka gittim spor aletlerine. Onun gibi mesela.
Canım senin menun çok güzel. Zaten kalorili şeyler değil.Birde ben menumu paylasayım...
Sabah
1 kk peynir
4 zaytin
Domates
1 dilim tb ekmek
Ara
1 galeta
3kurukayısı
1 kivi
Öglen
4 kasık ıspanak yemeği
1 dilim tb ek.
Ara
4 5 ceri domates
Aksam
Ton balikli salata
1 dilim tb e
Ara
1 kivi
Su 2.5 litre
Spor 80 dk
Mekik 150
Aksam kivi yerine yogurt yiyecektim ama pazardan aldiklarimin hepsi ezilmis. Cokda pahaliydi icim acidi. Curumeden biter insallah.
Ben cokmu yiyorum ya herkesin menusu azicik azıcık...
herkese günaydın geççiyim ben bugün ufaklık gece hastaydı sabaha kadar ayağımdaydı sabaha karşı uyudu vende kızımla babasını gönderince yattım tekrar ama iyi oldu vücudum kendine geldi 3 aylarımız hayırlı olsun inşallah
Selam kızlar nasılsınız ben oruç tutuyorum gece kucuk bi sandiviç yedim peynir domatesle
Akşamı henuz düşünmedim
Yazarım inşallah
Gecmis olsun ca benim kizda 4 gundur hasta okul icin rapor aldim bugun gonderemiyorum
3 aylarimiz hayirlara vesile olsun Allah in affettigi kullardan olalim insallah ....
Allah hepinizin orucunu kabul etsin. Bütün müslümanlar için hayırlısı olsun inşallah.eğitim nerde oteldeyse Allah kolaylık versin
Allah kabuletsin bende niyetliğim akşama etli yeşil fasülye bulgur pilavi yaptım
herkese günaydın geççiyim ben bugün ufaklık gece hastaydı sabaha kadar ayağımdaydı sabaha karşı uyudu vende kızımla babasını gönderince yattım tekrar ama iyi oldu vücudum kendine geldi 3 aylarımız hayırlı olsun inşallah
Selam kizlar nasilsiniz gorusmeyeli
Rakibem mekik cekemiyorum bu ara skintilar vardi sen neler yapiyosun cuma tarti guldurur yuzumuzu insallah
Gecmis olsun ca benim kizda 4 gundur hasta okul icin rapor aldim bugun gonderemiyorum
3 aylarimiz hayirlara vesile olsun Allah in affettigi kullardan olalim insallah ....
Canım banada yedeklerim az gibi geliyor ama bu ara o kadar yogunum ki kendime salata bile yapamiyorum. Sporuda malesef hic sevmiyorum. Tek yürüyüşü keyifle yapıyorum.
Canım senin menun çok güzel. Zaten kalorili şeyler değil.
kalabalık bir menü görünüyor ama kalorisi düşük. Afiyet olsun.
Allah hepinizin orucunu kabul etsin. Bütün müslümanlar için hayırlısı olsun inşallah.
Selam kızlar nasılsınız ben oruç tutuyorum gece kucuk bi sandiviç yedim peynir domatesle
Akşamı henuz düşünmedim
Yazarım inşallah
Gecmis olsun canim Allah gozunu korumus duzelir insallah ...
Onlar iyi olunca bizde iyi oluyoruz
Maşallah ne enerjik kadınsın sana hayranım.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese iyi günler
Sabah buraya yazdıktan sonra kızkardeşim aradı Annemin evindeyim diye tabi sokağın diğer ucu olunca mecbur hadi gel bir kahve içelim dedimhem kızımı merak ediyordu
Birlikte kahve içip az sohbet ettik sonrada kuşumun 23 Nisan Provası için saat 10:30 gibi okula gittik1 saatte olsa derse girdi sonrada provalar başladı saat tam 15:00e kadar deli gibi prova yaptık tabi bende çocuklara eşlik ettim
Çocuklarda 1 tane kız eksikmiş açıkta kalan ama benim eşim yok diye tutturunca ceketi çıkardığım gibi sahneye fırladımgerçi çok yaramaz ve çenesi düşük bir eşim oldu o an ama ben biraz frenledim sanırım onu en son tabi bende kenara çekilince oda iyice kudurunca hoca kızıp eğer bir daha yaparsan seni danstan çıkarırım dedi dedim valla şuna bir eş bulun 23 nisanda ben sahneye çıkacak değilim ya diye nasıl gülüyor çocuklar
Neyse artık haftaya olan provayada gideceğim yardıma birde dans hocası 23 nisan gösterisi olduğunda da sizde yardımcı olurmusunuz dedi tamam dedimaslında başıma iş aldım ama olsun kuşum mutlu olsun yeter
Afiyet olsun..Slm kızlar kardeşime gittim bugün yarım saat önce geldik
Kızımı uyuttum akşama salata yaptım
Yemegide gitmeden önce yapmıştım
Yeni arkadaş iyi olur diye düşünüyorum. Kalabalık olursan daha fazla sohbet edebiliriz.
Emek veriyorsun ve inşallah karşılığını alacaksın.Gecmis olsun canim Allah sifa versin kuzuya.
Bende cok cekemiyorum canim ya. Onceki kadar duzenli degilim. Cumalari biliyorsun ben bir gun oncekinden fazla cikiyorum niye bilmem.
Aminn
Aminn. Sporu bende sevmiyorum cogu zaman yuruyorum iste. Mekik cekmekten ise nefret ediyorum ama gobegi eritmenin baska yolu yok Arada farkli seyler denemeye calisiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?