Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugun 150 dk yurudum cok sukur sabah 25 mekik cektim. Aksam cekermiyim bilmiyorum. Cuma gunu toplam sporumu menumu yazarim insallah...

Sabah
1 kk peynir
Domates
Salatalik
3 zeytin
1 dilim ekmek

Ara
Yogurt

Öglen
Bezelyeli bulgur pulavi
Salata

Ara
1 kivi
1 kase yogurt

Aksam
8 tane pazı sarma
1 kase yogurt
Salata

Ara
1 bardak süt olur herhalde.

Epey yogurt yemisim bugun

2.5 lt su aksama 3 e tamamlarım insallah..

Kızlar hepinizin 3 aylarını kutlarım hayırlara vesile olsun inşallah, oynakbasi34 banucum verilmiş sadakaniz varmış rabbim korumuş kuzunu ben kizada okulun bahçesinde bu oğlan çocuğu çelme takıp düşürmüştü ilk dönem yere yapistim anne çok acıdı demisti o geldi aklıma kuzularimiz Allah'a emanet

Beni izinli yaz lütfen banucum bı sure dinlenmek istiyorum kiloda veremiyorum takıma haksızlık oluyor diye düşünüyorum ilk zamanlar iyiydi ama bir buçuk yıl oldu sanırım bıkkınlık oldu

İyi aksamlar Ayy kizlar acayip dislerim agriyoo dis doktorundan oyle korkuyorumkii neyapacam boyle bilmiyorum bi doktora girsen 5 6 aydan assa cikamam dis etlerimde cekilme var cenemde acayip agri var elma yerken kit etti ondan bu zamana doktorada gitmedim korkuma. Dis doktoruyla pek guzel anilarim yokta

geçmiş olsun dilekleriniz iiin hepinize teşekkür ederim şimdi daha iyi allaha şükür bugünkü menüm
sabah 1 yumurta 2 kaşık kekikli pulbiberli çörekotlu lor maydanoz dereotu salatalık 1 ince dilim ekmek
geç kahvaltı edince arayı atladım
öğlen bir küçük haşlanmış tavuklu ve yeşillikli sandviç ayran
ara 1 türk kahvasi 3 tane hurma topu
akşam domates çorbası salata
yürüyüş 45 dk
su 2.5 lt

geçmiş olsun canım mecbur gitceksin yapcsk bişi yok diş çok zor bende buaralar dişlerimle uğraşıyorum kısmetse cuma son randevum

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Öğlen eve geldikten sonra hadi akşamlık yemek hazırla falan derken saat 17:30da kızlara biz akşam yemeğimizi yedik sonrada eşim geldi ona sofra kur falan derken oldu saat 20:00 tam ben bilgisayar başına geçecekken küçük kuşum başladı ağlamaya kaşım çok acıyor diye ( bugün pek bir nazlı )
Hadi biraz sarılayım derken resmen bebek gibi üzerimde uyudu eşimde fırsat o fırsat laptopa el koydu
Daha yeni başından kalktıda ben geçtim

Mİnik kuşum 1 saat kucağımda uyuduktan sonra yine ağrıyor diye uyandı Bir kaç hafta evvel ona tığla örmeye başladığım Amirugami midir ne karın ağrısıdır uyku arkadaşı hesabı yarım kalmıştı hadi bak onu yapayım dur şurası şöyle olacak böyle olacak diye kafasını dağttım tabi bende o bahaneyle bana bir ilerlettim uyku arkadaşını

Hesapta tavşan olacaktı ama biraz eli ayağı olan bir Kardanadama benzeyecek sanırım vücut ve kafa tamam 1 tanede ayağını yapıp doldurup diktim onunla uyuya kaldı artık yarın diğer bacağını ve kollarını yaparım ( gerçi cimcime ne olur yüzünü yarın yap çok merak ediyorum nasıl bir şey olacak diye tutturdu )
Aslında keşke örgü yapsaymışım tığ işi yerine çoktan bitmişi ama daha 2 günlük işi var Neyse kuşum mutlu olsun da gerisi önemli değil

Cadı ablası bugün biraz kızdırınca ; '' Ablaaaaa üzerime gelme bak zaten kaşım patladı hem doktor ablan varsa söyle seni hiç üzmesin dedi '' diye ablasını kandırmaya çalışıyor gülerek İyice ilgi manyağı oldu iki gündür devamlı gelip gelip ben seni çok seviyorum Anneciğim diyor öpüyor ( öncedende çok öperdi ama şimdi her istediğini yapıyorum ya aşkı depreşti bana karşı )

Maşallah ne enerjik kadınsın sana hayranım.

Sağ olasın gerçi eşi olduğum velet bana şişman kadın diye hitap etti ama neyse Len eşşek öyle denirmi benim adım var diyincede ama adını bilmiyorum dedi Banu dedim hmmm tamam yaptı sonrada gitmiş sınıfa anlatmış mola verdiklerinde ben Buse Cerenin Annesine böyle dedim diye Gülerek len dedin bari herkese duyurma nasıl gülüyor herkes Bizim okuldaki öğretmenlerden birinin oğlu
Artık 23 Nisanda kimle dans eder bilemem sahneye çıkacak halim yok ama iyi hareket oldu bana valla baya yoruldum ben bile

Oyyy senin kızada çok çok geçmiş olsun
Bizimkinide top peşinde koşan biri itmiş ama kim olduğunu kızım görmemiş birde müdür gidip çocuğa kızar diye de ısrarla ben kendim takıldım düştüm diyip duruyordu en sonunda bugün itiraf etti Müdür tekrar sorunca ben izah ettim ama suçlu aramıyorum ben sonuçta hepsi çocuk kasten yapmamış niye şimdi onu bulupta canını sıkayım dedim Müdürde şükür gözüne bir şey olmadı, haklısınız ama başkası sizin gibi davranmazdı dedi dedim çocuk onlar zaten gecicek ( müdür inşallah iz kalmaz diyincede aman Müdür bey RAbbim dermansız dert vermesin varsın kaşında ufak bir iz kalsın dedim )

Daha Liseye geçene kadar neler göreceğiz kim bilir Rabbim evlatlarımızı korusun........Aminnnnnnnn

Beni izinli yaz lütfen banucum bı sure dinlenmek istiyorum kiloda veremiyorum takıma haksızlık oluyor diye düşünüyorum ilk zamanlar iyiydi ama bir buçuk yıl oldu sanırım bıkkınlık oldu

Nasıl istersen ama cumaya tekrar bildiriminle yaz hani olurda fikrin değişirse diye heee izinlide olsan sohbete her zaman burada ol Hem bak sürüden ayrılanı kurt kapıyor
Heee Haksızlık olarak da asla düşünme hepimiz dönem dönem yaşıyoruz aynı sıkıntıları Sadece kendini toparlayıp daha enerjik dönmek için ufak bir izin yap

Çok çok geçmiş olsun canım diş cidden çok zor üstelik diyetide etkiliyor Ben kendi adıma arkadaki dişlerimi yaptırmadım çoğu zaman çabucak yiyorum çiğneme olayı pek olmadığından ama emin ol iyi bir doktor bulursan eli hafif olanlardan sakın ihmal etme daha fazla zarar vermeden tedavini yaptır
Aslında benimde yapılacaklar var ama çocuklar önce geliyor diye kendimi geri plana atıyorum her zamanki gibi Hee diş fırçalamaya özen gösteriyorum en azından daha kötü olmasın diye bir ara biraz kenara para atmam lazım ki yaptırayım ( en son 700 tl demişti dişçim ama o dönem çok sıkışmıştık kaldı öyle )

Orucumu açtım geldim kızlar menüm
1,5 kase corba
Biraz makarna salatası
1dilim ekmek
1dilim revani
Akşama kadar canım tatlı istedi bende revani yaptım

Rabbim kabul etsin canım
Bende nasipse yarın sabah tekrar namaza başlıyorum duşumu alayımda

Merhaba arkadaşlar. Su perisi86 beni aranıza davet etti. Çok teşekkür ederim. İnşallah bana iyi geleceğini düşünüyorum. 3 buçuk aylık bir bebeğim var. Henüz normal yaşama pek ayak uyduramadim :) Hicbir zaman diyet yapmak ve kilo vermekle ilgili sorun yaşamadım ama şuan kotrol edemediğim iştahım beni ele geçirmiş durumda İnşallah burada dizginleyecegim.
Sanırım kendimden bahsetmem gerekiyor:
32 yaşındayım. Boyum 1.60 kilom 97.4
Öğretmenim. 3.5 aylık bir bebeğim var.

Hoş geldin canım Allah bagışlasın bebişi inşallah hep beraber güzel sonuçlar görürüz

Aramıza hoş geldin canım Rabbim kuzucuğunu Analı babalı büyütsün ....Aminnnnnnnnn
Bende kendimi tanıtayım;

Adım Banu, 37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim ve Takımın Kaptanıyım
İnanılmaz gibi gelecek ama evlendiğinde 52 kg olan, o dönem çok zayıfsın ölümü gör diye kocası tarafından beslenen sonradan sıkıntılar, depresyonlar, hormonel bozukluklar ve tabiki iki hamilelik süreci derken rekorum olan 124.5 kgyu gördüm
İşin garibi ikinci hamileliğimde 9 ayda 5 kg verdim ama tabi 108le hamile kalmıştım emzirme süresinde de deli dana moduna girince 124.5 oldum işte
Olmuşla ölmüşe çare yok diyip başladık işte ufak ufak daha doğrusu uzun zamandır debeleniyorum hatta 124.5dan 92 - 93 lere kadar inmiştim o ara eşimin bir sağlık sorunu beni etkiledi tekrar 110u gördüm Yinede ümidimi yitirmiyorum ve verebileceğime çok inanıyorum

Burada ortam cidden çok içten ve güzeldir ve eminim sende çok güzel motive olacaksın ve kilolar patır patır gidecektir Ben kendi adıma hep tek başıma uğraşıp durdum ama baktım olmuyor bu cumartesi diyetisyene gitmeye karar verdim inşallah daha güzel kilolar veririm o sayede

Kurallar 1ci sayfada yazıyor ama ben özet geçeyim;

Herkes günde en az 5 mesaj yazsın istiyoruz
Tabi günlük menülerimizide paylaşıyoruz ( spor zorunlu değil ama yapan dakikasınıda yazıyor )
Her cuma tartı günümüz ve 12ye kadar en geç 14e kadar kilo bildirimlerini istiyoruz

Yeni gelen arkadaşlarım ancak 3.cü cuma bildiriminde listeye girebiliyorlar ( deneme süresi hesabı hani her gelen maalesef istikrarlı devam etmiyor ve bu kuralda kaptanların işini kolaylaştırmak adına hani listeye ekleyip bir sonraki hafta çıkarmakla uğraşmasın kimse diye )

Bildirimin nasıl yapılacağı ilk sayfada yazıyor ama cuma görürsün nasılsa ilk bildirimini yaparken

Kurallar genel olarak bu kadar birbirmizi motive edip hedeflerimize giden yolda yarenlik etmek yani

Hoşgeldin canım aramıza

hoşgeldin allah bağışlasın bebişinide

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı kandiller
Rabbim şu mübarek gecenin hürmetine bizlere gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallahhhhhh tez zamanda ........Aminnnnnnnnnnnnn

Gezenti kaptanınız olarak bugünde yine bir planım var
Küçük kuşumu okula bıraktıktan sonra kızkardeşimle buluşup kahvaltı edeceğiz dışarda tabi kesinlikle fazla kaçırmama kayidiyle Sonrada az dolaşır yürüyüşüde aradan çıkarmış oluruz hazır çocuklarda okuldayken

Şimdi kendime güzel şekersiz bir Türk Kahvesi yaptım uyanır uyanmazda bol suyumu içtim
En azından kahvaltı etmemiz 2 saati bulacak Kahve güzel tıkıyor hem metabolizma bir kendine gelsin

Öğleden sonra inşallah bol bol sohbet etme fırsatımız olur ( zaten ev işleri de o arada ancak yapılır )
Akşamlık bugün nohut düşündüm tabi geceden ısladım hatta şu anda haşlanıyor ki geldiğimde 2 dakikada soğanlayıp ateşe koyayım Anam gezme dedinmi benim akciğer görünüyor
Akşamda KV ve eşimin diğer akrabalarına kandillik gideriz ama eşim Annemde yemek yer diğer gideceğimiz 3 kapıda fazla oturmayız dedi ( Teyzesinde 15 - 20 dakika, Halalarında 1 saat Amcasınada normalde her kandil ve bayram gidiyoruz uzun uzun oturmaya ama hastaneye yatıp çıkan yengesini küçük geline kakalamışlar kızcağız hamile daha yeni ama büyük gelin çakal ne yaptı ne etti kendi evine almamak için olayı bağladı eşimde kızıyor bu ara onlara o yüzden halasına gittiğimizde bir 10 dakika uğrarız dedi oda hemen halasının bir üst katında amcaoğlu )
Ay çok karışık anlattım sanırım

Günaydın hayirli kandiller enerjine hayranim kaptanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…