- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Insallah hep birlikte canım...Emek veriyorsun ve inşallah karşılığını alacaksın.
Canim gecmis olsun minigeeherkese günaydın geççiyim ben bugün ufaklık gece hastaydı sabaha kadar ayağımdaydı sabaha karşı uyudu vende kızımla babasını gönderince yattım tekrar ama iyi oldu vücudum kendine geldi 3 aylarımız hayırlı olsun inşallah
gecmis olsun canimGecmis olsun ca benim kizda 4 gundur hasta okul icin rapor aldim bugun gonderemiyorum
3 aylarimiz hayirlara vesile olsun Allah in affettigi kullardan olalim insallah ....
geçmiş olsun canım mecbur gitceksin yapcsk bişi yok diş çok zor bende buaralar dişlerimle uğraşıyorum kısmetse cuma son randevumİyi aksamlar Ayy kizlar acayip dislerim agriyoo dis doktorundan oyle korkuyorumkiineyapacam boyle bilmiyorum bi doktora girsen 5 6 aydan assa cikamam dis etlerimde cekilme var cenemde acayip agri var elma yerken kit etti ondan bu zamana doktorada gitmedim korkuma. Dis doktoruyla pek guzel anilarim yokta
Maşallah ne enerjik kadınsın sana hayranım.
Kızlar hepinizin 3 aylarını kutlarım hayırlara vesile olsun inşallah,oynakbasi34 banucum verilmiş sadakaniz varmış rabbim korumuş kuzunu ben kizada okulun bahçesinde bu oğlan çocuğu çelme takıp düşürmüştü ilk dönem yere yapistim anne çok acıdı demisti o geldi aklıma kuzularimiz Allah'a emanet
Beni izinli yaz lütfen banucum bı sure dinlenmek istiyorum kiloda veremiyorum takıma haksızlık oluyor diye düşünüyorum ilk zamanlar iyiydi ama bir buçuk yıl oldu sanırım bıkkınlık oldu
İyi aksamlar Ayy kizlar acayip dislerim agriyoo dis doktorundan oyle korkuyorumkiineyapacam boyle bilmiyorum bi doktora girsen 5 6 aydan assa cikamam dis etlerimde cekilme var cenemde acayip agri var elma yerken kit etti ondan bu zamana doktorada gitmedim korkuma. Dis doktoruyla pek guzel anilarim yokta
Orucumu açtım geldim kızlar menüm
1,5 kase corba
Biraz makarna salatası
1dilim ekmek
1dilim revani
Akşama kadar canım tatlı istedi bende revani yaptım
Hoş geldin canım Allah bagışlasın bebişi inşallah hep beraber güzel sonuçlar görürüzMerhaba arkadaşlar.Su perisi86 beni aranıza davet etti. Çok teşekkür ederim. İnşallah bana iyi geleceğini düşünüyorum. 3 buçuk aylık bir bebeğim var. Henüz normal yaşama pek ayak uyduramadim :) Hicbir zaman diyet yapmak ve kilo vermekle ilgili sorun yaşamadım ama şuan kotrol edemediğim iştahım beni ele geçirmiş durumda İnşallah burada dizginleyecegim.
Sanırım kendimden bahsetmem gerekiyor:
32 yaşındayım. Boyum 1.60 kilom 97.4
Öğretmenim. 3.5 aylık bir bebeğim var.
Merhaba arkadaşlar.Su perisi86 beni aranıza davet etti. Çok teşekkür ederim. İnşallah bana iyi geleceğini düşünüyorum. 3 buçuk aylık bir bebeğim var. Henüz normal yaşama pek ayak uyduramadim :) Hicbir zaman diyet yapmak ve kilo vermekle ilgili sorun yaşamadım ama şuan kotrol edemediğim iştahım beni ele geçirmiş durumda İnşallah burada dizginleyecegim.
Hoşgeldin canım aramızaMerhaba arkadaşlar.Su perisi86 beni aranıza davet etti. Çok teşekkür ederim. İnşallah bana iyi geleceğini düşünüyorum. 3 buçuk aylık bir bebeğim var. Henüz normal yaşama pek ayak uyduramadim :) Hicbir zaman diyet yapmak ve kilo vermekle ilgili sorun yaşamadım ama şuan kotrol edemediğim iştahım beni ele geçirmiş durumda İnşallah burada dizginleyecegim.
hoşgeldin allah bağışlasın bebişinideMerhaba arkadaşlar.Su perisi86 beni aranıza davet etti. Çok teşekkür ederim. İnşallah bana iyi geleceğini düşünüyorum. 3 buçuk aylık bir bebeğim var. Henüz normal yaşama pek ayak uyduramadim :) Hicbir zaman diyet yapmak ve kilo vermekle ilgili sorun yaşamadım ama şuan kotrol edemediğim iştahım beni ele geçirmiş durumda İnşallah burada dizginleyecegim.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı kandiller
Rabbim şu mübarek gecenin hürmetine bizlere gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallahhhhhh tez zamanda ........Aminnnnnnnnnnnnn
Gezenti kaptanınız olarak bugünde yine bir planım var
Küçük kuşumu okula bıraktıktan sonra kızkardeşimle buluşup kahvaltı edeceğiz dışardatabi kesinlikle fazla kaçırmama kayidiyle Sonrada az dolaşır yürüyüşüde aradan çıkarmış oluruz hazır çocuklarda okuldayken
Şimdi kendime güzel şekersiz bir Türk Kahvesi yaptımuyanır uyanmazda bol suyumu içtim
En azından kahvaltı etmemiz 2 saati bulacak Kahve güzel tıkıyor hem metabolizma bir kendine gelsin
Öğleden sonra inşallah bol bol sohbet etme fırsatımız olur ( zaten ev işleri de o arada ancak yapılır)
Akşamlık bugün nohut düşündüm tabi geceden ısladım hatta şu anda haşlanıyor ki geldiğimde 2 dakikada soğanlayıp ateşe koyayımAnam gezme dedinmi benim akciğer görünüyor
Akşamda KV ve eşimin diğer akrabalarına kandillik gideriz ama eşim Annemde yemek yer diğer gideceğimiz 3 kapıda fazla oturmayız dedi ( Teyzesinde 15 - 20 dakika, Halalarında 1 saatAmcasınada normalde her kandil ve bayram gidiyoruz uzun uzun oturmaya ama hastaneye yatıp çıkan yengesini küçük geline kakalamışlar kızcağız hamile daha yeni ama büyük gelin çakal ne yaptı ne etti kendi evine almamak için olayı bağladı eşimde kızıyor bu ara onlara o yüzden halasına gittiğimizde bir 10 dakika uğrarız dedi oda hemen halasının bir üst katında amcaoğlu )
Ay çok karışık anlattım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?