Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hosgeldin canim. Bende ogretmenim. 1 oglum var 2.5 yasinda. 30 yasindayim boyum 160 ve suan 93.3 kg epey bir ortak noktamiz var buraya basladigimda 101 kgdim insallah sende burada incecik olup istesigin kiloya ulasirsin. Bebegini saglicakla buyut insallah

Günaydın hayirli kandiller enerjine hayranim kaptanim

Başkası olsa bu enerjiye herhalde 50 kgya düşmüş olması gerekirdi Neyse 50 olmasada şimdikinden çok daha aşağı rakamları görürüz inşallah

Bu arada herkese hayirli sabahlar...
Bol eksilerimiz olsun. Ben yarin sabit cikacagim sanirsam. Halbuki en cok bu hafta uydum listeye... Insallah yarin tarti karar degistirir

Bol bol su iç canım Valla ben 3 gündür suyu çoğaltınca tuvalete zor yetişiyorum ama kendimi sanki biraz daha hafif hissediyorum ( gerçi izne ayrıldıktan sonra sapıtmasaydım iyidi malum bünyem mutfak önünden geçerken bile 4 kg alabilecek kadar cinsti cinsti diyorum çünkü cidden inanıyorum her gün dahada fazla bünyemin düzene girip direncin kırılacağına

Canım aramıza hoşgeldin.

Günaydın hayirli kandiller enerjine hayranim kaptanim
Sizlerede hayırlı kandiller.

Ben ufak ufak kızı hazırlayıp giyinmeye başlıyayım sonrada başlarım eşime hadi kalksana diye seslenmeye her sabah en zor onu uyandırıyorum bir 5 dakika daha diye diye deli ediyor
Birde daha kızımla kocamın saçını toplayacağım

Eşimde saçını uzattı uzun zamandır ve her sabah kızın saçını topladıktan sonra benimkini de toplasana diyor bende vuracağım bak fırçayı kafana bir düz dur diye dalga geçiyorum
Annem hiç uzun saçlı damat istemezdi ama kınadığı şey seneler sonrada olsa onu buldu tabi artık gözü alıştı bir kaç hafta evvel eşim tokası yoktu saçları açık önüne gelince Annem gayrı ihtiyari Oğlum Taçın yokmu senin demezmi gül gül karnım ağrıdı valla nasıl benimsediyse

Tacın yok mu sesli güldüm valla

oynakbasi34 . Kaptanim senin programi yukledim. Hatta bimden sise aldim 470 ml mis onuda programa yukledim. (Abim sarı rengi kalmis diye almis. Okuldakiler dalga geciyor kolanya mi iciyorsun diye evet kafa buluyorum diyorum ) ben bana verilen hedefi tamamliyorum erkenden. Esimde bu sabah 1 kilo fazla tartiyor dedi ama aksam beyimiz yemege gitmisti kesin cok yemistir. daha randevu almadim ama bu ctesi diyetisyene gidecegim bende. Soylerim artik ona da son hafta hic vermedim ya da az verdim diye (umut iste tarti belki yarın az gosterir )

ya kızlar aklıma takılan bişey var sizin sporlarınıza bakıyorum benimki çok az kalıyo sizinkilerin yanında ama tv de bi diyetisyen dediki çok aşırı spor yaparsanız bıraktığınızda vücut etkilenirmiş kilo verme durur ve hatta alma olabilirmiş sonuçta ne zamana kadar çok aşırı spor yapabilirmişiz ki biraz karışık oldu ama anlatabildim sanırım kafa karışıklığımı

Canim ideal kiloya ulastiktan sonra hergun degilde haftada 3 4 gun spor yapmak gerekiyor canim. Simdiki kadar olmasa da tamamen birakmamak gerekiyor diye biliyorum bende.

SElamün Aleyküm kızlarrrrrr

Gezenti Kaptanınız geldiiiiiiiiiiii

Kızkardeşimle hafif güzel bir kahvaltı yaptık sonrada AvMde deli gibi dolaştık hatta tam 6000 adım atmışız Kızkardeşim hatta diyor len yediğimizi fazlasıyla erittik ziyan oldu diye
Kendime 2 büyük kızada 1 tane pantolon aldım cadı benimkilere ortak olmasın ( ben çok dar giyiyorum kendimi salmıyayım diye oda çok bol seviyor hatları belli olmasın diye )
Uzun zamandır eşim söylenip duruyordu ayakkabı al kendine diye onuda şansıma gönlüme göre uygun bulunca hemen aldım spor ayakkabısı ama tabanı hafif kalın olanlardan

Yine dayanamadım küçük kuşuma bir eşortman takımı aldım birde pembe bez ayakkabı Kuşum çok mutlu oldu '' Anneciğim bugün çok şanslı günüm ne güzel süprizler yaptın bana'' diye
Okulda cımcimemi beklerken 1 ayran içtim sırf çok acıkıp kaçamak yapma ihtimalim oluşmasın diye
Şimdide bir yorgunluk kahvesi içip hemen mutfağa dalayım Nohut Yemeğimi soğanlıyayım ki ben akşam yemeğimi erken yerim eşimi beklememeden

Ohhh bol bol eksi görürsün sende inşallah canım
Bakalım kaldı bendimde 2 günüm çok merak ediyorum ne gibi bir listeyle karşılaşacağım

Benim bildiğimde spora başlanıyorsa ömür boyu yapılabilecek kadar sporun yapılması gerektiği Karatay bile diyor ya deli dana gibi koşmayın anlamı yok 2 hafta sonra bıkar bırakırsınız onun yerine çıkın açık havada dolaşın alışverişden az hızlı yürümeniz yeterli demişti

Canım Rabbim kabul etsin ne güzel zaten bütün gün yemediğin için dengelenmiştir sanırım

ay bugün çok motiveyim kızlar çarşıda arkadaşımla karşılaştım beni görünce şok oldu bune dedi nasıl zayıflamışsın 1 ay önce falan görüşmüştük inanmadı normal diyet yaptığıma kesin bişi kullanıyosun dedi yok dedim normalde kullandıklarımı kullanmıyorum pastalar börekler vb. ama acayip bi ruh halindeyim çok mutluyum sanki bu sefer başarıyorum

ayy canim ne kadar guzel ama sakin oyle dediler dye bazi yemedigin seyleri yeme insan gaflete kapiliyo cunki zayifladim nasilsa birazcik yiyim diyosun canim 1 ay once kac kiloydun simdi nekadarsin merak ettimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…