- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
@Diademe @serenalar hoş bulduk çok teşekkürler.oynakbasi34 çok teşekkür ederim açıklamalar için. O samimiyeti şimdiden hissettim :) inşallah hepimiz için bol kilo vermeli paylaşımlar olur. Vira bismillah diyelim:)
Günaydın hayirli kandiller enerjine hayranim kaptanim
Bu arada herkese hayirli sabahlar...
Bol eksilerimiz olsun. Ben yarin sabit cikacagim sanirsam. Halbuki en cok bu hafta uydum listeye... Insallah yarin tarti karar degistirir
Canım aramıza hoşgeldin.Merhaba arkadaşlar. @serenalar beni aranıza davet etti. Çok teşekkür ederim. İnşallah bana iyi geleceğini düşünüyorum. 3 buçuk aylık bir bebeğim var. Henüz normal yaşama pek ayak uyduramadim :) Hicbir zaman diyet yapmak ve kilo vermekle ilgili sorun yaşamadım ama şuan kotrol edemediğim iştahım beni ele geçirmiş durumda İnşallah burada dizginleyecegim.
Sanırım kendimden bahsetmem gerekiyor:
32 yaşındayım. Boyum 1.60 kilom 97.4
Öğretmenim. 3.5 aylık bir bebeğim var.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı kandiller
Rabbim şu mübarek gecenin hürmetine bizlere gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallahhhhhh tez zamanda ........Aminnnnnnnnnnnnn
Gezenti kaptanınız olarak bugünde yine bir planım var
Küçük kuşumu okula bıraktıktan sonra kızkardeşimle buluşup kahvaltı edeceğiz dışardatabi kesinlikle fazla kaçırmama kayidiyle Sonrada az dolaşır yürüyüşüde aradan çıkarmış oluruz hazır çocuklarda okuldayken
Şimdi kendime güzel şekersiz bir Türk Kahvesi yaptımuyanır uyanmazda bol suyumu içtim
En azından kahvaltı etmemiz 2 saati bulacak Kahve güzel tıkıyor hem metabolizma bir kendine gelsin
Öğleden sonra inşallah bol bol sohbet etme fırsatımız olur ( zaten ev işleri de o arada ancak yapılır)
Akşamlık bugün nohut düşündüm tabi geceden ısladım hatta şu anda haşlanıyor ki geldiğimde 2 dakikada soğanlayıp ateşe koyayımAnam gezme dedinmi benim akciğer görünüyor
Akşamda KV ve eşimin diğer akrabalarına kandillik gideriz ama eşim Annemde yemek yer diğer gideceğimiz 3 kapıda fazla oturmayız dedi ( Teyzesinde 15 - 20 dakika, Halalarında 1 saatAmcasınada normalde her kandil ve bayram gidiyoruz uzun uzun oturmaya ama hastaneye yatıp çıkan yengesini küçük geline kakalamışlar kızcağız hamile daha yeni ama büyük gelin çakal ne yaptı ne etti kendi evine almamak için olayı bağladı eşimde kızıyor bu ara onlara o yüzden halasına gittiğimizde bir 10 dakika uğrarız dedi oda hemen halasının bir üst katında amcaoğlu )
Ay çok karışık anlattım sanırım
Sizlerede hayırlı kandiller.Günaydın hayirli kandiller enerjine hayranim kaptanim
Ben ufak ufak kızı hazırlayıp giyinmeye başlıyayımsonrada başlarım eşime hadi kalksana diye seslenmeye her sabah en zor onu uyandırıyorum bir 5 dakika daha diye diye deli ediyor
Birde daha kızımla kocamın saçını toplayacağım
Eşimde saçını uzattı uzun zamandır ve her sabah kızın saçını topladıktan sonra benimkini de toplasana diyorbende vuracağım bak fırçayı kafana bir düz dur diye dalga geçiyorum
Annem hiç uzun saçlı damat istemezdi ama kınadığı şey seneler sonrada olsa onu buldutabi artık gözü alıştı bir kaç hafta evvel eşim tokası yoktu saçları açık önüne gelince Annem gayrı ihtiyari Oğlum Taçın yokmu senin demezmi gül gül karnım ağrıdı valla nasıl benimsediyse
Ne guzel bol eksi olarak doner sana insallah...günaydın kızlar hayırlı kandiller diliyorum herkese bugün evde temizlik var aradanda çarşıya gidicem evde bişi kalmadı e malum birde kandil ziyaretleri var koşturmacalı bir gün beni bekliyo
<3 okulun internetinden giriyorum herseye izin vermiyor kalp yapayım demistimGünaydın arkadaşlar. Hepimizin kandili mübarek olsun.
saol. aynen canim kacis yok gidicem mecburgeçmiş olsun canım mecbur gitceksin yapcsk bişi yok diş çok zor bende buaralar dişlerimle uğraşıyorum kısmetse cuma son randevum
Canim ben atlamisim gecmis olsun...saol. aynen canim kacis yok gidicem mecbur
ya kızlar aklıma takılan bişey var sizin sporlarınıza bakıyorum benimki çok az kalıyo sizinkilerin yanında ama tv de bi diyetisyen dediki çok aşırı spor yaparsanız bıraktığınızda vücut etkilenirmiş kilo verme durur ve hatta alma olabilirmiş sonuçta ne zamana kadar çok aşırı spor yapabilirmişiz ki biraz karışık oldu ama anlatabildim sanırım kafa karışıklığımı
saol canimCanim ben atlamisim gecmis olsun...
oynakbasi34 . Kaptanim senin programi yukledim. Hatta bimden sise aldim 470 ml mis onuda programa yukledim. (Abim sarı rengi kalmis diye almis. Okuldakiler dalga geciyor kolanya mi iciyorsun diye evet kafa buluyorum diyorum ) ben bana verilen hedefi tamamliyorum erkenden. Esimde bu sabah 1 kilo fazla tartiyor dedi ama aksam beyimiz yemege gitmisti kesin cok yemistir. daha randevu almadim ama bu ctesi diyetisyene gidecegim bende. Soylerim artik ona da son hafta hic vermedim ya da az verdim diye (umut iste tarti belki yarın az gosterir )
ya kızlar aklıma takılan bişey var sizin sporlarınıza bakıyorum benimki çok az kalıyo sizinkilerin yanında ama tv de bi diyetisyen dediki çok aşırı spor yaparsanız bıraktığınızda vücut etkilenirmiş kilo verme durur ve hatta alma olabilirmiş sonuçta ne zamana kadar çok aşırı spor yapabilirmişiz ki biraz karışık oldu ama anlatabildim sanırım kafa karışıklığımı
merhaba hatunlar
ben bu günde niyetliyim
dün iftarda 1 tabak etli yeşil fasülye 5 kaşık bulgur pilavı salata 2 bardak ayran
arada dayanamayıp çayla bisküvi yedim (elmada yedim) yatmadanda 1 salatalık ve 1 bardak ayran içtim
ayy canim ne kadar guzel ama sakin oyle dediler dye bazi yemedigin seyleri yeme insan gaflete kapiliyo cunki zayifladim nasilsa birazcik yiyim diyosun canim 1 ay once kac kiloydun simdi nekadarsin merak ettimmay bugün çok motiveyim kızlar çarşıda arkadaşımla karşılaştım beni görünce şok oldu bune dedi nasıl zayıflamışsın 1 ay önce falan görüşmüştük inanmadı normal diyet yaptığıma kesin bişi kullanıyosun dedi yok dedim normalde kullandıklarımı kullanmıyorum pastalar börekler vb. ama acayip bi ruh halindeyim çok mutluyum sanki bu sefer başarıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?