- 11 Mart 2013
- 325
- 831
- 103
son görüştüğümüzde 70.1 dim geçen cuma 65.7 şimdilik 5 kilo kadar ama daha fazla gibi duruyo sıkılaştım yürüyüş ve mekikle yarın bakalım ne kadar gitmiş şimdi hiç kaçamak yapmam asıl emeklerimin karşılığını görüyorumya kendime minicik bi tencere bile aldım yemeklerimi ayrı pişiriyorum yağsız olsun diye benim eşim yemeği yağlı severdeayy canim ne kadar guzel ama sakin oyle dediler dye bazi yemedigin seyleri yeme insan gaflete kapiliyo cunki zayifladim nasilsa birazcik yiyim diyosun canim 1 ay once kac kiloydun simdi nekadarsin merak ettimm
masallah canim gayet guzel benim olmak istedigim kilodasin insallah bende 65 se duserimm belki zayiflayabilirsem bi kac kilo daha insallah hepimiz istedigimiz kilolara istedigimiz bedene duserizzson görüştüğümüzde 70.1 dim geçen cuma 65.7 şimdilik 5 kilo kadar ama daha fazla gibi duruyo sıkılaştım yürüyüş ve mekikle yarın bakalım ne kadar gitmiş şimdi hiç kaçamak yapmam asıl emeklerimin karşılığını görüyorumya kendime minicik bi tencere bile aldım yemeklerimi ayrı pişiriyorum yağsız olsun diye benim eşim yemeği yağlı severde
Evet canım. Kilo verişimiz de ortak olsun inşallah:) Çok güzel vermişsin.Hosgeldin canim. Bende ogretmenim. 1 oglum var 2.5 yasinda. 30 yasindayim boyum 160 ve suan 93.3 kg epey bir ortak noktamiz varburaya basladigimda 101 kgdim insallah sende burada incecik olup istesigin kiloya ulasirsin. Bebegini saglicakla buyut insallah
Evet canım. Kilo verişimiz de ortak olsun inşallah:) Çok güzel vermişsin.
Kızlar slm yediklerime dikkat ediyorum ama kilo verdigimi düşünmüyorum yine
Ama burdanda ayrılmak istemiyorum
SElamün Aleyküm kızlarrrrrr
Gezenti Kaptanınız geldiiiiiiiiiiii
Kızkardeşimle hafif güzel bir kahvaltı yaptık sonrada AvMde deli gibi dolaştıkhatta tam 6000 adım atmışız Kızkardeşim hatta diyor len yediğimizi fazlasıyla erittik ziyan oldu diye
Kendime 2 büyük kızada 1 tane pantolon aldımcadı benimkilere ortak olmasın ( ben çok dar giyiyorum kendimi salmıyayım diye oda çok bol seviyor hatları belli olmasın diye )
Uzun zamandır eşim söylenip duruyordu ayakkabı al kendine diye onuda şansıma gönlüme göre uygun bulunca hemen aldımspor ayakkabısı ama tabanı hafif kalın olanlardan
Yine dayanamadım küçük kuşuma bir eşortman takımı aldım birde pembe bez ayakkabıKuşum çok mutlu oldu '' Anneciğim bugün çok şanslı günüm ne güzel süprizler yaptın bana'' diye
Okulda cımcimemi beklerken 1 ayran içtim sırf çok acıkıp kaçamak yapma ihtimalim oluşmasın diye
Şimdide bir yorgunluk kahvesi içip hemen mutfağa dalayım Nohut Yemeğimi soğanlıyayım ki ben akşam yemeğimi erken yerim eşimi beklememeden
Ohhh bol bol eksi görürsün sende inşallah canım
Bakalım kaldı bendimde 2 günümçok merak ediyorum ne gibi bir listeyle karşılaşacağım
Benim bildiğimde spora başlanıyorsa ömür boyu yapılabilecek kadar sporun yapılması gerektiğiKaratay bile diyor ya deli dana gibi koşmayın anlamı yok 2 hafta sonra bıkar bırakırsınız onun yerine çıkın açık havada dolaşın alışverişden az hızlı yürümeniz yeterli demişti
Canım Rabbim kabul etsin ne güzelzaten bütün gün yemediğin için dengelenmiştir sanırım
ay bugün çok motiveyim kızlar çarşıda arkadaşımla karşılaştım beni görünce şok oldu bune dedi nasıl zayıflamışsın 1 ay önce falan görüşmüştük inanmadı normal diyet yaptığıma kesin bişi kullanıyosun dedi yok dedim normalde kullandıklarımı kullanmıyorum pastalar börekler vb. ama acayip bi ruh halindeyim çok mutluyum sanki bu sefer başarıyorum
canim bebisin icin cok cok gecmis olsunMerhaba arkadaşlar, hayırlı kandiller herkese. Ben bugün pek aktif olamadım. hem misafir ağırladım hem de bebiş hasta maalesefEvde Lesli ile spor yapacaktım onu da yapamadım. Bakalım bu saatten sonra fırsat bulabilir miyim? Kahvaltıda da biraz ipin ucu kaçtı sanırım. Bakalım hayırlısı inşallah.
geçmiş olsun canım önemli olan ipin ucu kaçtı deyip salmamak kaldığın yerden devam etmek bozma moraliniMerhaba arkadaşlar, hayırlı kandiller herkese. Ben bugün pek aktif olamadım. hem misafir ağırladım hem de bebiş hasta maalesefEvde Lesli ile spor yapacaktım onu da yapamadım. Bakalım bu saatten sonra fırsat bulabilir miyim? Kahvaltıda da biraz ipin ucu kaçtı sanırım. Bakalım hayırlısı inşallah.
zaten birileri zayıfladığını farkedince insan daha çok motive oluyo daha çok dikkat ediliyoAy cok guzel bir duygu. Bende gecen koye gittim ilk ananem dedi kizim sen zayifladin mi ne guzel olmussun diye. Sonra babanneme gidince ben diyetteyim tatli koymayin deyince cok iyi olmussun kizim nasil yapiyorsun dedi. Ona diyetisyeni demedim tabi. Az yiyorum dedim
Bugunde yengem dedi. Okuldada ara ara diyorlar oglen aralarinda sen baya farkettin diye. Salmamak lazim yinede.
Teşekkür ederim canım. Yapışık yaşıyoruz bu ara. Sürekli emmek istiyor. Burnu tıkalı uyuyamiyor. İlaç vermeden atlatmaya çalışıyoruz ama inşallah ilerlemez.canim bebisin icin cok cok gecmis olsun
canim cok zor bilirim benim oglanda oyleydi durmadan emmek istiyodu.ama.ben mecbur biraktrmak zorunda kaldim durmadan geceleri uyaniyodu hic uyumuyodu durmadan kusuyodu midesinde gastrit varmis canim gec anladilar doktorlar aksam 8 den sonra hic bisey yemiycek dedi simdi bile portakal mandalina yese gene kusuyo gece hic uyuyamiyo bide seninkinin burun tikanikligi varmis o da bi ayri dert cocuklara bi turlu rahat vermiyoki uyusunlar insallah bi an once iyilesirde sende rahatlarsinTeşekkür ederim canım. Yapışık yaşıyoruz bu ara. Sürekli emmek istiyor. Burnu tıkalı uyuyamiyor. İlaç vermeden atlatmaya çalışıyoruz ama inşallah ilerlemez.
Size de çok geçmiş olsun canım ya. biz büyükler zor dayanıyoruz hastalıklara. Allah miniklerimizi saklasın canım.canim cok zor bilirim benim oglanda oyleydi durmadan emmek istiyodu.ama.ben mecbur biraktrmak zorunda kaldim durmadan geceleri uyaniyodu hic uyumuyodu durmadan kusuyodu midesinde gastrit varmis canim gec anladilar doktorlar aksam 8 den sonra hic bisey yemiycek dedi simdi bile portakal mandalina yese gene kusuyo gece hic uyuyamiyo bide seninkinin burun tikanikligi varmis o da bi ayri dert cocuklara bi turlu rahat vermiyoki uyusunlar insallah bi an once iyilesirde sende rahatlarsin
yok yok salmak yok bundan sonra inşallah. gaza geldim sizinle.geçmiş olsun canım önemli olan ipin ucu kaçtı deyip salmamak kaldığın yerden devam etmek bozma moralini
zaten birileri zayıfladığını farkedince insan daha çok motive oluyo daha çok dikkat ediliyo
ay bugün çok motiveyim kızlar çarşıda arkadaşımla karşılaştım beni görünce şok oldu bune dedi nasıl zayıflamışsın 1 ay önce falan görüşmüştük inanmadı normal diyet yaptığıma kesin bişi kullanıyosun dedi yok dedim normalde kullandıklarımı kullanmıyorum pastalar börekler vb. ama acayip bi ruh halindeyim çok mutluyum sanki bu sefer başarıyorum
Kızlar slm yediklerime dikkat ediyorum ama kilo verdigimi düşünmüyorum yine
Ama burdanda ayrılmak istemiyorum
Sanki kendim gidiyormusum gibi heyecanla bekliyorum senin gitmeni. Bakalim ne diyecek.
Bende ctesi 11 e aldim randevumu. Belki ordanda parka gideriz yine. Oglusum biraz hava alir.
Merhaba arkadaşlar, hayırlı kandiller herkese. Ben bugün pek aktif olamadım. hem misafir ağırladım hem de bebiş hasta maalesefEvde Lesli ile spor yapacaktım onu da yapamadım. Bakalım bu saatten sonra fırsat bulabilir miyim? Kahvaltıda da biraz ipin ucu kaçtı sanırım. Bakalım hayırlısı inşallah.
canim ben demin basladim cok sukur ilkindiyi kildim insallah devamini getircem hastaydim kac gundur bide babamin ameliyati falan kilamadim ama sukur basladim bugun canimSelam kızlaaar ben geldimmm
Bugunde niyetliyim hatta rabbim masip ederse yarında tutmayı düşünüyorum
Sahurda 1-2 kaşık çorba yedim sırf bişey yemiş olmak için yoksa hiç canım istemiyodu
İftarda biraz fazla kaçırmiştımda
Bugun camide kandil programımız vardı oraya gittim
Güzel gecti baya
Çok şükür sahura kalktıgım için 3 gündür sabah namazımı kılabiliyorum
@Azmin zaferioynakbasi34
Sizde durumlar nasıl nezaman başlıyosunuz yada başladınızmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?