Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ayy canim ne kadar guzel ama sakin oyle dediler dye bazi yemedigin seyleri yeme insan gaflete kapiliyo cunki zayifladim nasilsa birazcik yiyim diyosun canim 1 ay once kac kiloydun simdi nekadarsin merak ettimm
son görüştüğümüzde 70.1 dim geçen cuma 65.7 şimdilik 5 kilo kadar ama daha fazla gibi duruyo sıkılaştım yürüyüş ve mekikle yarın bakalım ne kadar gitmiş şimdi hiç kaçamak yapmam asıl emeklerimin karşılığını görüyorumya kendime minicik bi tencere bile aldım yemeklerimi ayrı pişiriyorum yağsız olsun diye benim eşim yemeği yağlı severde

M
masallah canim gayet guzel benim olmak istedigim kilodasin insallah bende 65 se duserimm belki zayiflayabilirsem bi kac kilo daha insallah hepimiz istedigimiz kilolara istedigimiz bedene duserizz

Evet canım. Kilo verişimiz de ortak olsun inşallah:) Çok güzel vermişsin.

Evet canım. Kilo verişimiz de ortak olsun inşallah:) Çok güzel vermişsin.

8. Haftam oldu canim ctesi diyetisyene gidecegim bakalim ne diyecek. Insallah hep birlikte guzel kilo veririz.

Kızlar slm yediklerime dikkat ediyorum ama kilo verdigimi düşünmüyorum yine
Ama burdanda ayrılmak istemiyorum

Ayrilma canim suruden ayrilani kurt kapar.

Bugun 80 dk yurudum aksam menumle sporumu haftalik paylasirim kaptanimiza kolaylik olsun insallah.
Bugun dolmusta geliyorum. Soforun aynasindan bakiyorum cidden yuzum guzel gorunuyor. Spor mutluluk hormonunu hakikaten arttırıyormus. Cok sukur.
Yengemde kiz inceldin baya diyince baya motive oldum.

Dun oglum bezelyeli bulgur pilavi yedi. Normalde bezelyelerini ayikliyordum. Nasil mutlu oldum kaptaniminda tavsiyesiyle bugun hobilerden dagittim cocuklara. Hatta ogretmenler odasi tatlilar kandil simitleriyle doluydu. Onlar onu yerken ben elmami aldim elime bir guzel yedim. Ben zayifalayamiyorum bari siz kilo alin dedim

5lere de cikolata dagitinca nasil sevindiler anlatamam. Hatta bir sinifta topluca gekip sarildilar. Bir tanesi sak diye optu beni. tabi ben sok ama bozguna vermedim. Biz ogretmenlere dokunamazdik bile. Yeni nesil fena. Neyse cok uzmediler bugun beni. Iki paket daha aldim yarin 6 lara dagitayim elimde gorduler. Yarinda size verecegim dedim artik.

Sanki kendim gidiyormusum gibi heyecanla bekliyorum senin gitmeni. Bakalim ne diyecek.
Bende ctesi 11 e aldim randevumu. Belki ordanda parka gideriz yine. Oglusum biraz hava alir.

Ay cok guzel bir duygu. Bende gecen koye gittim ilk ananem dedi kizim sen zayifladin mi ne guzel olmussun diye. Sonra babanneme gidince ben diyetteyim tatli koymayin deyince cok iyi olmussun kizim nasil yapiyorsun dedi. Ona diyetisyeni demedim tabi. Az yiyorum dedim
Bugunde yengem dedi. Okuldada ara ara diyorlar oglen aralarinda sen baya farkettin diye. Salmamak lazim yinede.

Merhaba arkadaşlar, hayırlı kandiller herkese. Ben bugün pek aktif olamadım. hem misafir ağırladım hem de bebiş hasta maalesef Evde Lesli ile spor yapacaktım onu da yapamadım. Bakalım bu saatten sonra fırsat bulabilir miyim? Kahvaltıda da biraz ipin ucu kaçtı sanırım. Bakalım hayırlısı inşallah.

canim bebisin icin cok cok gecmis olsun

geçmiş olsun canım önemli olan ipin ucu kaçtı deyip salmamak kaldığın yerden devam etmek bozma moralini
zaten birileri zayıfladığını farkedince insan daha çok motive oluyo daha çok dikkat ediliyo

Teşekkür ederim canım. Yapışık yaşıyoruz bu ara. Sürekli emmek istiyor. Burnu tıkalı uyuyamiyor. İlaç vermeden atlatmaya çalışıyoruz ama inşallah ilerlemez.
canim cok zor bilirim benim oglanda oyleydi durmadan emmek istiyodu.ama.ben mecbur biraktrmak zorunda kaldim durmadan geceleri uyaniyodu hic uyumuyodu durmadan kusuyodu midesinde gastrit varmis canim gec anladilar doktorlar aksam 8 den sonra hic bisey yemiycek dedi simdi bile portakal mandalina yese gene kusuyo gece hic uyuyamiyo bide seninkinin burun tikanikligi varmis o da bi ayri dert cocuklara bi turlu rahat vermiyoki uyusunlar insallah bi an once iyilesirde sende rahatlarsin

Size de çok geçmiş olsun canım ya. biz büyükler zor dayanıyoruz hastalıklara. Allah miniklerimizi saklasın canım.

geçmiş olsun canım önemli olan ipin ucu kaçtı deyip salmamak kaldığın yerden devam etmek bozma moralini

zaten birileri zayıfladığını farkedince insan daha çok motive oluyo daha çok dikkat ediliyo
yok yok salmak yok bundan sonra inşallah. gaza geldim sizinle.

Kızlar biz hazırlandık kandilleşmeye gidiyoruz büyüklerimize
Küçük kuşum aldıklarıma bayıldı ya ille giyeceğim diye tutturdu kız yıkanmadan giyilmez dediysemde fayda etmedi zaten öğlen nerden aklına geldiyse ya kaşımdaki iz kalırsa delik kalırsa diye oturup ağladı bari gönlü olsun dedim inşallah alerji olmaz

Süpersin canım aynen devam ama bak iltifat aldım diye sakın gevşeme emin ol bir 5 kg daha gidince resmen milletin ağzı açık kalacak

Kızlar slm yediklerime dikkat ediyorum ama kilo verdigimi düşünmüyorum yine
Ama burdanda ayrılmak istemiyorum

Kuzum stres yapma yoğunluğun var üstelik biliyorsun benim kaç hafta hiç gitmedi eminim sıkılaşıyorsundur ve sonra birden gidecek

Sanki kendim gidiyormusum gibi heyecanla bekliyorum senin gitmeni. Bakalim ne diyecek.
Bende ctesi 11 e aldim randevumu. Belki ordanda parka gideriz yine. Oglusum biraz hava alir.

Benimde randevu 11de ama bekleme süresi olabilirmiş yoğunluktan
Artık o zaman göreceğiz Anyayı konyayı gerçi kilo almıştım son bildirime göre ama net rakamı orda öğrenirim aslında keşke perşembeye alsaydım randevuyu hem cumaya bildirimin net olurdu listeye tekrar girdiğimde gerçi şimdilik zaten listeye giremem

Çok çok geçmiş olsun canım inşallah kuzu çabucak iyileşirde sende biraz daha rahat kendine odaklanırsın
Bu arada akşamı hafif geçir dengelenmiş olur kaçan kahvaltı kasma kendini

Selam kızlaaar ben geldimmm
Bugunde niyetliyim hatta rabbim masip ederse yarında tutmayı düşünüyorum

Sahurda 1-2 kaşık çorba yedim sırf bişey yemiş olmak için yoksa hiç canım istemiyodu
İftarda biraz fazla kaçırmiştımda

Bugun camide kandil programımız vardı oraya gittim
Güzel gecti baya
Çok şükür sahura kalktıgım için 3 gündür sabah namazımı kılabiliyorum
@Azmin zaferi oynakbasi34
Sizde durumlar nasıl nezaman başlıyosunuz yada başladınızmı ?

Haa bu arada hepinizin kandili mübarek olsun rabbim bu gecenin hatrına hepimizin günahlarını bağişlasın inşallah
bol bol dua edelim bol bolbağişlanma dileyelim vede tesbih çekelim kızlar
(Bende bi hatırlatayım dedim
)
Öpüyorum hepinizi

canim ben demin basladim cok sukur ilkindiyi kildim insallah devamini getircem hastaydim kac gundur bide babamin ameliyati falan kilamadim ama sukur basladim bugun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…