Selam kızlaaar ben geldimmm
Bugunde niyetliyim hatta rabbim masip ederse yarında tutmayı düşünüyorum
Sahurda 1-2 kaşık çorba yedim sırf bişey yemiş olmak için yoksa hiç canım istemiyodu
İftarda biraz fazla kaçırmiştımda
Bugun camide kandil programımız vardı oraya gittim
Güzel gecti baya
Çok şükür sahura kalktıgım için 3 gündür sabah namazımı kılabiliyorum
@Azmin zaferioynakbasi34
Sizde durumlar nasıl nezaman başlıyosunuz yada başladınızmı ?
Ayyy valla cok sevindimm inşallah bırakmadan devam ederizcanim ben demin basladim cok sukur ilkindiyi kildim insallah devamini getircem hastaydim kac gundur bide babamin ameliyati falan kilamadim ama sukur basladim bugun canim
Ammin inşallah kaptanımDuşumu aldım Allahın izniyle gece şükür namazı kılarım inşallah ve ondan sonra bir daha bırakmamak üzere Rabbim namazı nasip eder inşallah
insallah canim gecede oruca niyetlencem insallah 2 gun tutucam aslinda acayip borc olurclarim var ogluslardan kalma pespese tutabilirmiyim acaba kisin tembellik yaptim tutmadim ramazan gelmeden tutabilsem keskee he bu arada borcum 90 gun hic araliksiz tutmam lazim ama bende cok ac.kalinca.bas agrisi oluyoo ama bakiyim 2 gun tutabilirsem obirkileride deniycem insallahhhAyyy valla cok sevindimm inşallah bırakmadan devam ederiz
burda daha ilkindi olmadı
en iyisini yapmissin canim kalorisi az seyler yapmissin gayet guzel kolay gelsin canimSelam Kızlar,
Bugün çok yoruldum bebiş de uyuyunca dedim ayaklarımı uzatıp yatayım. akşama da eşim bişiler getirir yeriz. Sonra dedim ne getirirse getirsin evdeki gibi sağlıklı olmayacak. Kalktım bi mercimek çorbası yaptım. Yanına da kereviz salata. hızımı alamadım evi de topladım. o arada koşturuken 1 lt de su içmişim. Valla gaza getirdiniz beni. Bu arada tabi bebiş uyandıbiz yine yapışık yaşamaya devam
rabbim bize de böyle güzel cümleler duymayı nasip etsinay bugün çok motiveyim kızlar çarşıda arkadaşımla karşılaştım beni görünce şok oldu bune dedi nasıl zayıflamışsın 1 ay önce falan görüşmüştük inanmadı normal diyet yaptığıma kesin bişi kullanıyosun dedi yok dedim normalde kullandıklarımı kullanmıyorum pastalar börekler vb. ama acayip bi ruh halindeyim çok mutluyum sanki bu sefer başarıyorum
Maşallah canım. İnşallah bende hayırlısı ile 65 leri görürüm tam benim istediğim kilodasın.son görüştüğümüzde 70.1 dim geçen cuma 65.7 şimdilik 5 kilo kadar ama daha fazla gibi duruyo sıkılaştım yürüyüş ve mekikle yarın bakalım ne kadar gitmiş şimdi hiç kaçamak yapmam asıl emeklerimin karşılığını görüyorumya kendime minicik bi tencere bile aldım yemeklerimi ayrı pişiriyorum yağsız olsun diye benim eşim yemeği yağlı severde
Ayrılmak yok canım. İstikrarlı bir şekilde devam ediyoruz. Bende ne oldu bilmiyorum ama dikkat etmeme rağmen veremiyorum. İnşallah yarin iyi bir sonuç alırım aksi halde çok üzülürüm.Kızlar slm yediklerime dikkat ediyorum ama kilo verdigimi düşünmüyorum yine
Ama burdanda ayrılmak istemiyorum
Allah kabul etsin canım. Yavrular çok sevinmişlerdir ne mutlu sana. Bir dahaki kandilde bende inşallah oğlumun sınıf arkadaşlarına birşeyler dağıtırım.Bugun 80 dk yurudum aksam menumle sporumu haftalik paylasirim kaptanimiza kolaylik olsun insallah.
Bugun dolmusta geliyorum. Soforun aynasindan bakiyorum cidden yuzum guzel gorunuyor. Spor mutluluk hormonunu hakikaten arttırıyormus. Cok sukur.
Yengemde kiz inceldin baya diyince baya motive oldum.
Dun oglum bezelyeli bulgur pilavi yedi. Normalde bezelyelerini ayikliyordum. Nasil mutlu oldum kaptaniminda tavsiyesiyle bugun hobilerden dagittim cocuklara. Hatta ogretmenler odasi tatlilar kandil simitleriyle doluydu. Onlar onu yerken ben elmami aldim elime bir guzel yedim. Ben zayifalayamiyorum bari siz kilo alin dedim
5lere de cikolata dagitinca nasil sevindiler anlatamam. Hatta bir sinifta topluca gekip sarildilar. Bir tanesi sak diye optu beni.tabi ben sok ama bozguna vermedim. Biz ogretmenlere dokunamazdik bile. Yeni nesil fena. Neyse cok uzmediler bugun beni. Iki paket daha aldim yarin 6 lara dagitayim elimde gorduler. Yarinda size verecegim dedim artik.
Canım bebeğine Allah şifa versin.Merhaba arkadaşlar, hayırlı kandiller herkese. Ben bugün pek aktif olamadım. hem misafir ağırladım hem de bebiş hasta maalesefEvde Lesli ile spor yapacaktım onu da yapamadım. Bakalım bu saatten sonra fırsat bulabilir miyim? Kahvaltıda da biraz ipin ucu kaçtı sanırım. Bakalım hayırlısı inşallah.
Selam kızlaaar ben geldimmm
Bugunde niyetliyim hatta rabbim masip ederse yarında tutmayı düşünüyorum
Sahurda 1-2 kaşık çorba yedim sırf bişey yemiş olmak için yoksa hiç canım istemiyodu
İftarda biraz fazla kaçırmiştımda
Bugun camide kandil programımız vardı oraya gittim
Güzel gecti baya
Çok şükür sahura kalktıgım için 3 gündür sabah namazımı kılabiliyorum
@Azmin zaferioynakbasi34
Sizde durumlar nasıl nezaman başlıyosunuz yada başladınızmı ?
canim ben demin basladim cok sukur ilkindiyi kildim insallah devamini getircem hastaydim kac gundur bide babamin ameliyati falan kilamadim ama sukur basladim bugun canim
Maşallah Allah namazınızı kabul etsin. Çok güzel bir günde namaza başladınız. Rabbim daim eylesin inşallah.Duşumu aldım Allahın izniyle gece şükür namazı kılarım inşallah ve ondan sonra bir daha bırakmamak üzere Rabbim namazı nasip eder inşallah
cok saol canimMaşallah canım. İnşallah bende hayırlısı ile 65 leri görürüm tam benim istediğim kilodasın.
Ayrılmak yok canım. İstikrarlı bir şekilde devam ediyoruz. Bende ne oldu bilmiyorum ama dikkat etmeme rağmen veremiyorum. İnşallah yarin iyi bir sonuç alırım aksi halde çok üzülürüm.
Allah kabul etsin canım. Yavrular çok sevinmişlerdir ne mutlu sana. Bir dahaki kandilde bende inşallah oğlumun sınıf arkadaşlarına birşeyler dağıtırım.
Canım bebeğine Allah şifa versin.
Maşallah Allah namazınızı kabul etsin. Çok güzel bir günde namaza başladınız. Rabbim daim eylesin inşallah.
canim cok zor bilirim benim oglanda oyleydi durmadan emmek istiyodu.ama.ben mecbur biraktrmak zorunda kaldim durmadan geceleri uyaniyodu hic uyumuyodu durmadan kusuyodu midesinde gastrit varmis canim gec anladilar doktorlar aksam 8 den sonra hic bisey yemiycek dedi simdi bile portakal mandalina yese gene kusuyo gece hic uyuyamiyo bide seninkinin burun tikanikligi varmis o da bi ayri dert cocuklara bi turlu rahat vermiyoki uyusunlar insallah bi an once iyilesirde sende rahatlarsin
Ha bide bu akşama kendime ezogelin corbası yapmayı düşünüyorum ve salata başka bişey yapmıycam cok yiyorum yoksa
Dünden revanimde var
Yaa benim kk da sprun oluyo bazen giremiyorum oluyomu sizede
banum yarın saat 10 da yena obezite cerrahisinde ameliyat olacakmış çok şaşırdım sende bil istedimİyi akşamlar çok sevdiklerim.
Hoş ama şişmanmı şişman bir hatun varmış.. Kendini bildi bileli kilolarıyla uğraşmış Çocuk olmuş,genç kız olmuş,sevgili yapmış, kariyer yapmış,eş olmuş, anne olmuş. ama zayıf olmayı becerememiş..
Değişik yollar,farklı bilgiler, tuhaf deneyimler girişimin de bile sonuç hep negatifmiş...
günün birin de incelme adına yine iz peşindeyken bakmış ki Kadınlar klubu diye bir yer var.. dalmış içeri.. 90 kilo ve üzeri yeni faaliyette olan bir müessese imiş :)
Kapı da bu hoş ama şişman hatunu :) bonus, nursena, seçil ve tursari karşılamış.. İyi de olmuş ki tam 8 yıl olmuş..
Çok güzel paylaşımlar dostluklar edinen hatun yine zayıflıyamamış üstüne 100 artı olmuş..
radikal karar alma zamanın geldiğin farkındaymış artık.. Özellikle son bir ay çok düşünmüş taşınmış az kaşınmış ve obezite cerrahisine yönelmiş.. araştırmış testlerini olmuş.. Nasipse yarın saat 10 da tüp mide ameliyatı olacakmış..
banum yarın saat 10 da yena obezite cerrahisinde ameliyat olacakmış çok şaşırdım sende bil istedim
saolasin.allah razi olsun bende namazlarimi kildim sukur 4 rekatta tesbih namazi kildim cok sukur iyi geceler herkeseeeeeeSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Büyüklerimizinde gönlünü yapıp hayır dualarını aldık çok şükür
Eşimin teyzesi özellikle çok sevindi uzun zamandır yoğunluktan gidemiyordukASlında arada da olsa vakit ayırıp onuda dolaşmam lazımda görüyorsunuz normalde bile yetişemiyorum hiç birşeye
Biraz sonra abdestimi alıp 2 rekatta olsa Şükür namazı kılacağım Allahın izniyle sonrada yatarım malum yarın yine kurs varama yarım gün tabi kuşumun okul çıkışına yetişebilmek adına
Allahın izniylede namazlarımı vaktinde kilacağımSabah namazı saatinde zaten uyanmış oluyorum öğlenide eve gelir gelmez kılarım ki vakit geçmemiş olsun
Yarın bildirim günü olduğunu unutmayın kızlar
İnşallah herkes bol eksili bildirimler yapar
Allah yardımcın olsun canım büyükler bile zorlanırken küçücük çocuk gastritle boğuşuyorRabbim tüm kuzucuklara sağlık sıhhat versin.....Aminnnnnnnn
Aynı sorun bende de var canımMaalesef arada sayfa açmıyor yada yenilesemde hata veriyor deli oluyorum İnşallah çabucak düzelir sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?