Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ha bide bu akşama kendime ezogelin corbası yapmayı düşünüyorum ve salata başka bişey yapmıycam cok yiyorum yoksa
Dünden revanimde var
Yaa benim kk da sprun oluyo bazen giremiyorum oluyomu sizede

Duşumu aldım Allahın izniyle gece şükür namazı kılarım inşallah ve ondan sonra bir daha bırakmamak üzere Rabbim namazı nasip eder inşallah

canim ben demin basladim cok sukur ilkindiyi kildim insallah devamini getircem hastaydim kac gundur bide babamin ameliyati falan kilamadim ama sukur basladim bugun canim
Ayyy valla cok sevindimm inşallah bırakmadan devam ederiz
burda daha ilkindi olmadı

Ayyy valla cok sevindimm inşallah bırakmadan devam ederiz
burda daha ilkindi olmadı
insallah canim gecede oruca niyetlencem insallah 2 gun tutucam aslinda acayip borc olurclarim var ogluslardan kalma pespese tutabilirmiyim acaba kisin tembellik yaptim tutmadim ramazan gelmeden tutabilsem keskee he bu arada borcum 90 gun hic araliksiz tutmam lazim ama bende cok ac.kalinca.bas agrisi oluyoo ama bakiyim 2 gun tutabilirsem obirkileride deniycem insallahhh

Selam Kızlar,
Bugün çok yoruldum bebiş de uyuyunca dedim ayaklarımı uzatıp yatayım. akşama da eşim bişiler getirir yeriz. Sonra dedim ne getirirse getirsin evdeki gibi sağlıklı olmayacak. Kalktım bi mercimek çorbası yaptım. Yanına da kereviz salata. hızımı alamadım evi de topladım. o arada koşturuken 1 lt de su içmişim. Valla gaza getirdiniz beni. Bu arada tabi bebiş uyandı biz yine yapışık yaşamaya devam

en iyisini yapmissin canim kalorisi az seyler yapmissin gayet guzel kolay gelsin canim

rabbim bize de böyle güzel cümleler duymayı nasip etsin

Maşallah canım. İnşallah bende hayırlısı ile 65 leri görürüm tam benim istediğim kilodasın.

Kızlar slm yediklerime dikkat ediyorum ama kilo verdigimi düşünmüyorum yine
Ama burdanda ayrılmak istemiyorum
Ayrılmak yok canım. İstikrarlı bir şekilde devam ediyoruz. Bende ne oldu bilmiyorum ama dikkat etmeme rağmen veremiyorum. İnşallah yarin iyi bir sonuç alırım aksi halde çok üzülürüm.

Allah kabul etsin canım. Yavrular çok sevinmişlerdir ne mutlu sana. Bir dahaki kandilde bende inşallah oğlumun sınıf arkadaşlarına birşeyler dağıtırım.
Canım bebeğine Allah şifa versin.

canim ben demin basladim cok sukur ilkindiyi kildim insallah devamini getircem hastaydim kac gundur bide babamin ameliyati falan kilamadim ama sukur basladim bugun canim

Duşumu aldım Allahın izniyle gece şükür namazı kılarım inşallah ve ondan sonra bir daha bırakmamak üzere Rabbim namazı nasip eder inşallah
Maşallah Allah namazınızı kabul etsin. Çok güzel bir günde namaza başladınız. Rabbim daim eylesin inşallah.

cok saol canim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Büyüklerimizinde gönlünü yapıp hayır dualarını aldık çok şükür
Eşimin teyzesi özellikle çok sevindi uzun zamandır yoğunluktan gidemiyorduk ASlında arada da olsa vakit ayırıp onuda dolaşmam lazımda görüyorsunuz normalde bile yetişemiyorum hiç birşeye

Biraz sonra abdestimi alıp 2 rekatta olsa Şükür namazı kılacağım Allahın izniyle sonrada yatarım malum yarın yine kurs var ama yarım gün tabi kuşumun okul çıkışına yetişebilmek adına
Allahın izniylede namazlarımı vaktinde kilacağım Sabah namazı saatinde zaten uyanmış oluyorum öğlenide eve gelir gelmez kılarım ki vakit geçmemiş olsun

Yarın bildirim günü olduğunu unutmayın kızlar
İnşallah herkes bol eksili bildirimler yapar

Allah yardımcın olsun canım büyükler bile zorlanırken küçücük çocuk gastritle boğuşuyor Rabbim tüm kuzucuklara sağlık sıhhat versin.....Aminnnnnnnn

Ha bide bu akşama kendime ezogelin corbası yapmayı düşünüyorum ve salata başka bişey yapmıycam cok yiyorum yoksa
Dünden revanimde var
Yaa benim kk da sprun oluyo bazen giremiyorum oluyomu sizede

Aynı sorun bende de var canım Maalesef arada sayfa açmıyor yada yenilesemde hata veriyor deli oluyorum İnşallah çabucak düzelir sorun

banum yarın saat 10 da yena obezite cerrahisinde ameliyat olacakmış çok şaşırdım sende bil istedim

banum yarın saat 10 da yena obezite cerrahisinde ameliyat olacakmış çok şaşırdım sende bil istedim

Evet canım dün akşam banada yazdı Dua edelim herşey gönlünce olur inşallah
Bu arada yarın öğleden sonra bir ara seni arayacağım cumartesiyi ayarlıyayım nerde ne zaman kaçta buluşacağız malum büyük gün
Arkadaşım pazartesi gitti kadını çok sevmiş çok ilgili biriymiş ve ara öğünlü güzel bir liste hazırlamış ona vücudun yağ oranına göre herkese başka liste veriyormuş zaten ama randevuluda olsa yoğunluktan 1 saatte yakın beklemişler
Çok kolay bulunuyor yeri dedi hatta tarif etti
İnşallah hepimiz faydasını görürüzde güzel kilolar veririz

saolasin.allah razi olsun bende namazlarimi kildim sukur 4 rekatta tesbih namazi kildim cok sukur iyi geceler herkeseeeeee

Hayırlı kandiller herkese bende dün başladım namaza tekrardan, yatsı kılıp yatıcam cocuklardan iş güç hiç bitmiyor hayırlısıyla buyuselerde bende kendime zaman ayirsam

Arkadaşlar merhaba,
Sanırım yediklerimizı yazmamız gerekiyor.

Sabah: 10.00
1 simit
1 haşlama yumurta
Biraz tahin pekmez
3 4 zeytin
1 küp beyaz peynir
1 ceviz
(Ay ne çok yemişim ya)

15.30
1 türk kahvesi
1 kare bitter çikolata

Akşam 19.30:
2 kase mercimek çorbası
Bir havuç 1 salatalık

22.00
Çayın yanında bir avuç kuru yemiş

Su : 2.5 lt

Spor: Yapamadım

Alinti yapmak istedigim cok mesaj vardi aslinda ama benim telefon biraz sikinti cikardi. Bende sifirlayip programlari kurana kadar bu saat oldu.

Hemen menumu yazayim

Sabah

1 yumurta
Domates
Salata
1 dilim ekmek

Ara
1 elma

Oglen
Ton balikli salata
1 dilim ekmek

Ara
2 fincan neskafe

Aksam
2 pazi sarmasi
1 kepce corba
Havucku kereviz salatasi

Ara
1 bardak süt

Su
3 litre

Spor 80 dk

Haftalik toplam
430 dk
525 mekik

Hepinizin kandili tekrardan mubarek olsun. Ben zikir cekmekten baska bir is yapmadim bu guzel gunleri kaciriyorum hatta evimizdeki kuranin annemlerde oldugunu yeni hatirladim tasinma sirasinda el ayak olmasin diye onlara birakmistim
Rabbim tum kullari ile birlikte benide affetsin. Hayirli geceler...

Günaydin hatunlar hayırlı cumalar. Kilo bildirimimi yapayım. Internetim yok. Okulda yapamayabilirim.

Gecen hafta 93.3
Bu hafta 92.9
Fark 0.4
0%0.42

Toplam spor 430 dk + 525 mekik

Bol eksili bir günümüz olsun insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…