Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim gönlümüzden geçenleri bizlere inşallah tez zamanda hayırlı olarak nasip eder....Aminnnnn

Aslında sabah erken kalktım ama sağ olsun küçük cimcime kandillik büyükleri ziyaret etmeden ödevlerini yaparken bir tane boyama ödevini unutmuş tam sizlere yazacakken aklına geldi hemen oturup sabah sabah boyama yaptık birlikte
Boyamasaydıda olurdu ama ödev konusunda çok titiz hanımefendi :)

Bugün malum kursum var ama yine yarım gün gideceğim ki kuşuma çıkış saatine yetişebileyim
Öğleden sonrada artık listemizi rahat rahat düzenlerim

Benimde kaldı 1 günüm
Bu arada T turkmenkizi86 tebrik ederim az da olsa gitmiş eminim haftaya çok daha güzel gidecek

Kızlarrrrrr malum bugün YENA Arkadaşımız ameliyat oluyor Saat kaçta bilmiyorum ama dua edelimde herşey çok güzel gitsin ve sağlıcakla aramıza dönsün
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsinde oda kilolarından tez zamanda kurtulsun

Ben giyinip hemen çıkıyorum Öğleden sonra görüşürüz Allahın izniyle kocaman öpüyorum

Bende bildirimi yapayım bugün dışarıda çok isim var daha sonra vakit bulamayabilirim.
Geçen hafta 72.3
Bu hafta. 72.0
Fark 0.3
Neden böyle oluyor anlıyorum. Birseyleri yanlış yapıyorum galiba. 2 haftadır istediğim gibi kilo veremiyorum. Kendime sağlıklı bir beslenme programı ayarlamam lazım.

Kolay gelsin kaptanım. Evet az gitti ama gitti. Moral bozmak yok. Yarın diyetisyenede söyleyeceğim. Hadi bakalım sana ne diyecek.

Az da olsa gidecek insallah. Belki beslenmeni degistirirsen daha iyi olur.

günaydın kızlar geçen hafta 65.7 bu hafta 64.8 900 gr
kızlar çok hastayım küçük kuzumdan bana geçti sanırım başımı kaldıramıyorum ilaç içtim yatıcam biraz bugün çok giremeyebilirim kusura bakmayın bol eksili bir gün olsun inşallah hepimize bu arada hedefime son 6.8 kg kaldı hasta ama mutlu bigüne günaydın dedim

olsun canim pes etme gidicek az azda olsa gidicek canim yedigin seyleri yariya indir insallah daha cok kilo verirsin

canim cok gecmis olsun bu arada tebrik ederim gayet guzel

Masallah canim. Tebrik ederim. Geçmiş olsun kuzucuğa.

canim sende sakin vazgecme biz bu kilolardan daha inatciyiz er yada gec aticaz onlari hamalligini yapmiycaz insallah azimli olursak yapariz

Yok canım vazgeçmiyorum. Gercekten hamallığını yapmak istemiyorum. Bir sekilde gidecek bu kilolar.

Ben bile bazen dusunuyorum ameliyat isini. Diyet yaparken bir kac hafta veremedigin oluyor ama onda hizlica kilo veriyorsun... Tabi eşim kesinlikle izin vermeyeceği için ona teklif dahi etmiyorum.

Kızlar ben 500 gr artidayim üzülerek yazıyorum spor yapamadım bu hafta yine

Iki gecedir kızım uyumuyor yine grip olmuş sabah erkenden Dr gittik kulakları ve boğazı kızarmış bayaga dedi Dr burnuda tıkalı
Ilac verdi eve geldik eşim işe gitti kızım şimdi uyudu bende uyuyayim biraz

Çok geçmiş olsun canım. Kilo verirken inişler çıkışlar oluyor maalesef. bu hafta çok daha iyi olur inşallah.

Gecmis olsun bebise canım. Duzenli beslenince hemen fark ediyor.
Çok teşekkürler canım. Daha iyi şimdi.
Valla öyle hemen fark ediyo. Ne çok şey yiyormuşum yahuBu süt verme döneminde hayatımın hiçbir aşamasında olmadığım kadar iştahlıyım. Ama dizginleyeceğim inşallah. İnsan hafif beslenince kendini hafif hissediyo valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…