- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
yakın bir arkadaşım oldu. yüz kilodan fazla verdi. Ameliyat işi çok cazip gözüküyor insanın gözüne ama ömür boyu dikkat etmen gereken geri alamayacağın bir operasyon. o yüzden kilolar hayatı riske etmiyorsa yaptırmamak lazım. inşallah böyle birbirimize destek olarak kuş gibi hafiflerizBen bile bazen dusunuyorum ameliyat isini. Diyet yaparken bir kac hafta veremedigin oluyor ama onda hizlica kilo veriyorsun... Tabi eşim kesinlikle izin vermeyeceği için ona teklif dahi etmiyorum.
Döner canım döner merak etmeKizlar acayip moralim bozuk. Benim oglana kayinvalidem bakiyor iki aydir oncesinde annem bakiyordu. Annem biraz dinlensin diye onu cagirdik.
Annemle babam tartismislar bugunde koye geceklerdi. Annem abime sebiha kvsini gondermesin ben donmeyecegim demis. Hakikaten donmez mi yakv de gidecek. 3 hafta fazladan tuttuk onu. Koyde de isleri var. Zaten cok yoruluyorum bahsetmistim de...
yüzdelik ve mesaj sayısını yazmamışımArkadaşlar merhaba,
biraz geç oldu ama sabah bebişi doktora götürdük. kahvaltımı da yeni yapıyorum. biraz günüm şaştı. Bildirimimi yapayım.
Başlangıç: 97.4
Bugün: 97.1
Fark : 300 gr
sende benim gibi bu hafta az vermissin canım. Hayırlısı inşallah önümüzdeki hafta daha iyi olur.Günaydin hatunlar hayırlı cumalar. Kilo bildirimimi yapayım. Internetim yok. Okulda yapamayabilirim.
Gecen hafta 93.3
Bu hafta 92.9
Fark 0.4
0%0.42
Toplam spor 430 dk + 525 mekik
Bol eksili bir günümüz olsun insallah...
Arkadaşlar merhaba,
biraz geç oldu ama sabah bebişi doktora götürdük. kahvaltımı da yeni yapıyorum. biraz günüm şaştı. Bildirimimi yapayım.
Arkadaşlar ikinizin bebeğinede Allah şifa versin.Kızlar ben 500 gr artidayim üzülerek yazıyorum spor yapamadım bu hafta yine
Iki gecedir kızım uyumuyor yine grip olmuş sabah erkenden Dr gittik kulakları ve boğazı kızarmış bayaga dedi Dr burnuda tıkalı
Ilac verdi eve geldik eşim işe gitti kızım şimdi uyudu bende uyuyayim biraz
Canım annen sinirle öyle demistir. Biraz sakinleşince pişman olur. Siniri geçince ara konuş inşallah herşey gönlünce olur.Kizlar acayip moralim bozuk. Benim oglana kayinvalidem bakiyor iki aydir oncesinde annem bakiyordu. Annem biraz dinlensin diye onu cagirdik.
Annemle babam tartismislar bugunde koye geceklerdi. Annem abime sebiha kvsini gondermesin ben donmeyecegim demis. Hakikaten donmez mi yakv de gidecek. 3 hafta fazladan tuttuk onu. Koyde de isleri var. Zaten cok yoruluyorum bahsetmistim de...
Canım mesaj sayısını neden yazdın. Başka birşey mi yazmak istemiştin.yüzdelik ve mesaj sayısını yazmamışım
yüzde: 0.308
Döner canım döner merak etme
Hem sen de rica edersin anne napıyım ben , sensiz bak cok zor oluyo diye hem yaşlı başlı insanlar ömür boyu küs kalacak halleri yok ya barışırlar elbet
sende benim gibi bu hafta az vermissin canım. Hayırlısı inşallah önümüzdeki hafta daha iyi olur.
Arkadaşlar ikinizin bebeğinede Allah şifa versin.
Canım annen sinirle öyle demistir. Biraz sakinleşince pişman olur. Siniri geçince ara konuş inşallah herşey gönlünce olur.
Hadi gozun aydin canim rakibem...Selam kizlar hayirli cumalar...
Cok sukur 8 li rakamlari gordum bugun
89.8 kilom
Herkese bol eksiler ...
Valla canım kurallar sayfasında öyle yazıyordu. Ben mi yanlış anladım acabaCanım mesaj sayısını neden yazdın. Başka birşey mi yazmak istemiştin.
tebrik ederim canım. biz de görelim inşallah. hay allahım 60 rakamlara kızarken şimdi 80 lere sükredecek hale geldim.Selam kizlar hayirli cumalar...
89.8 kilom
Herkese bol eksiler ...
Kız rakibem çok sevindim hadi maşallah devamSelam kizlar hayirli cumalar...
89.8 kilom
Herkese bol eksiler ...
günaydın kızlar geçen hafta 65.7 bu hafta 64.8 900 gr
kızlar çok hastayım küçük kuzumdan bana geçti sanırım başımı kaldıramıyorum ilaç içtim yatıcam biraz bugün çok giremeyebilirim kusura bakmayın bol eksili bir gün olsun inşallah hepimize bu arada hedefime son 6.8 kg kaldı hasta ama mutlu bigüne günaydın dedim
Kizlar bu arada GECEN HAFTA 76 .1 dim
BU HAFTA 75 . 5 6OO GRAM GİTMİS AMA OBUR HAFTA DAHA DAHA İYİ OLCAM İNSALLAH PES ETMEK YOKKKKK
Ben bile bazen dusunuyorum ameliyat isini. Diyet yaparken bir kac hafta veremedigin oluyor ama onda hizlica kilo veriyorsun... Tabi eşim kesinlikle izin vermeyeceği için ona teklif dahi etmiyorum.
Arkadaşlar merhaba,
Kızlar ben 500 gr artidayim üzülerek yazıyorum spor yapamadım bu hafta yine
Iki gecedir kızım uyumuyor yine grip olmuş sabah erkenden Dr gittik kulakları ve boğazı kızarmış bayaga dedi Dr burnuda tıkalı
Ilac verdi eve geldik eşim işe gitti kızım şimdi uyudu bende uyuyayim biraz
Kizlar acayip moralim bozuk. Benim oglana kayinvalidem bakiyor iki aydir oncesinde annem bakiyordu. Annem biraz dinlensin diye onu cagirdik.
Gecen hafta 71.2
Bu hafta 71,5
300 gr artıdayım ya
Yüzde -421
Çok üzgünüm oruçtan oldu galiba
Selam kizlar hayirli cumalar...
89.8 kilom
Herkese bol eksiler ...
Banucum izin süresi ne kadar oluyor en az ve en çok birde ne zaman geri dönebiliyoruz bilgi verirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?