Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kizlar acayip moralim bozuk. Benim oglana kayinvalidem bakiyor iki aydir oncesinde annem bakiyordu. Annem biraz dinlensin diye onu cagirdik.
Annemle babam tartismislar bugunde koye geceklerdi. Annem abime sebiha kvsini gondermesin ben donmeyecegim demis. Hakikaten donmez mi ya kv de gidecek. 3 hafta fazladan tuttuk onu. Koyde de isleri var. Zaten cok yoruluyorum bahsetmistim de...

Ben bile bazen dusunuyorum ameliyat isini. Diyet yaparken bir kac hafta veremedigin oluyor ama onda hizlica kilo veriyorsun... Tabi eşim kesinlikle izin vermeyeceği için ona teklif dahi etmiyorum.
yakın bir arkadaşım oldu. yüz kilodan fazla verdi. Ameliyat işi çok cazip gözüküyor insanın gözüne ama ömür boyu dikkat etmen gereken geri alamayacağın bir operasyon. o yüzden kilolar hayatı riske etmiyorsa yaptırmamak lazım. inşallah böyle birbirimize destek olarak kuş gibi hafifleriz

Döner canım döner merak etme
Hem sen de rica edersin anne napıyım ben , sensiz bak cok zor oluyo diye hem yaşlı başlı insanlar ömür boyu küs kalacak halleri yok ya barışırlar elbet

Arkadaşlar merhaba,
biraz geç oldu ama sabah bebişi doktora götürdük. kahvaltımı da yeni yapıyorum. biraz günüm şaştı. Bildirimimi yapayım.
Başlangıç: 97.4
Bugün: 97.1
Fark : 300 gr
yüzdelik ve mesaj sayısını yazmamışım
yüzde: 0.308

Günaydin hatunlar hayırlı cumalar. Kilo bildirimimi yapayım. Internetim yok. Okulda yapamayabilirim.

Gecen hafta 93.3
Bu hafta 92.9
Fark 0.4
0%0.42

Toplam spor 430 dk + 525 mekik

Bol eksili bir günümüz olsun insallah...
sende benim gibi bu hafta az vermissin canım. Hayırlısı inşallah önümüzdeki hafta daha iyi olur.
Arkadaşlar merhaba,
biraz geç oldu ama sabah bebişi doktora götürdük. kahvaltımı da yeni yapıyorum. biraz günüm şaştı. Bildirimimi yapayım.

Arkadaşlar ikinizin bebeğinede Allah şifa versin.
Canım annen sinirle öyle demistir. Biraz sakinleşince pişman olur. Siniri geçince ara konuş inşallah herşey gönlünce olur.

Döner canım döner merak etme
Hem sen de rica edersin anne napıyım ben , sensiz bak cok zor oluyo diye hem yaşlı başlı insanlar ömür boyu küs kalacak halleri yok ya barışırlar elbet

Ananemin yanina gidecek o gonderir onu biliyorumda ne bileyim canim sıkıldı.

Evet canim az oldu okuldakilerde durur arada bir iki hafta sonra duzelir dedi. Yarin diyetisyen ne diyecek bakalim. Belki diyet listem degisince hızlanır tekrar.

Sinirle oldugunu biliyorum abim aradi o anlatti. Belli mi olur inadi tutar gelmez.

Selam kizlar hayirli cumalar...
Cok sukur 8 li rakamlari gordum bugun
89.8 kilom
Herkese bol eksiler ...
tebrik ederim canım. biz de görelim inşallah. hay allahım 60 rakamlara kızarken şimdi 80 lere sükredecek hale geldim. neyse buna da şükür. allah bu günümüzü aratmasın

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese iyi günler

Eve geldim şükür ama baya yorulmuştum az dinlendimde size bakayım dedim
Bugün hava baya soğuktu okulda beklerken baya üşüdüm ama sonrada iki dakikada alışverişimi yapıp kuşumla koştur koştur eve döndük

Yarın büyük gün birazdan Moniyi arıyayımda yarın kaçta nerde buluşacağız dananın kuyruğu yarın tamamen kopacak ve bundan sonra çok daha güzel devam eder kilolarımıda veririm ...Aminnnn

Ha gayret canım az kaldı eminim 2 ay sonra en geç hedefine ulaşmış olacaksın oda en az verdiğini farz edersek yoksa 4 - 5 haftaya tamamdır

Kizlar bu arada GECEN HAFTA 76 .1 dim
BU HAFTA 75 . 5 6OO GRAM GİTMİS AMA OBUR HAFTA DAHA DAHA İYİ OLCAM İNSALLAH PES ETMEK YOKKKKK

Hadi bakalım bu hafta sanırım senin ikinci bildirimindi o yüzden haftaya çok daha dikkatli oluyorsun ve haftaya bomba gibi listelere giriyorsun
Bu arada ilk geldiğinde sormuşmuydum hatırlamıyorum ama daha evvel hiç takım yarışmalarında yarışmadın dimi canım

Ben bile bazen dusunuyorum ameliyat isini. Diyet yaparken bir kac hafta veremedigin oluyor ama onda hizlica kilo veriyorsun... Tabi eşim kesinlikle izin vermeyeceği için ona teklif dahi etmiyorum.

Canım iyi yönleri var kabul ama kötü yönleride var ömür boyu asitli yasak üstelik yemeğin yanında 1 bardak da olsa ayran dahi içemiyorsun bende inan defalarca düşündüm hatta halada son çare olarak görüyorum ama işte eksi yönlerinide düşündükçe çok teredüttlerim var ya sıkıntı olursa diye çok dengesiz gördüm kendimi hem istiyorum hem korkuyorum ne bileyim işte çok tuhaf bir durum benim içimdeki heee senin kilon zaten benimkinden az ben inanıyorum ki sen kilonu ameliyatsızda çok rahat verirsin

Arkadaşlar merhaba,

Tebrikler canıım 300 gram da olsa gitmiş eminim haftaya 96li rakamlar görürsün belki daha da aşağısı gayretle devam

Çok çok geçmiş olsun canım RAbbim acil şifalar versin ....Aminnnn

Eminim o anki sinirle demiştir onu olmadı Ananneni ara Annen varmadan durumu izah et çok üzüldüğünü Anneciğine ihtiyacın olduğunu izah et emin ol Anannen 3 güne geri postalar Anneni
Benim kızlar bile bir şey istediklerinde bazen Anneme beni şikayet ediyorlar anında valla ne derse o oluyor
Hem eminim torununa kıyamaz Anneciğinde üzülme biraz onunda nefes almaya ihtiyacı varmış demekki

Gecen hafta 71.2
Bu hafta 71,5
300 gr artıdayım ya
Yüzde -421
Çok üzgünüm oruçtan oldu galiba

Yeterli su içmedin demekki normaldır kuzum haftaya çok daha güzel bir rakam göreceğine eminim hatta belki ucundan da olsa 6li rakamları görürsün 10 güne

Selam kizlar hayirli cumalar...
Cok sukur 8 li rakamlari gordum bugun
89.8 kilom
Herkese bol eksiler ...

Harikasın canım inşallahhhhhh bir daha 9lu rakamları görmezsin canım inan kendim vermiş kadar sevindim senin adına 8li rakamlar hayırlı olsun inşallah bende yakında görürüm o rakamları

Banucum izin süresi ne kadar oluyor en az ve en çok birde ne zaman geri dönebiliyoruz bilgi verirmisin

Canım izin süresi en az 2 hafta en fazla nereye kadar devam ederse :) yani sınırsız ama tabi çok uzak kalmak yaramıyor çoğunluğa

8. Takım 511. Etap ***

Diademe ( 71,2 /71,5 / + 0,3 / - 0,42 %)sabit
ISILDURU ( 83,3 / / / % ) sabit
Esrası ( 67 / / / % )
serenalar ( 75,1 / 75,6 / +0,5 / - 0,67 % )
Huzurvemavi (90,2 / 89,8 / 0,4 / 0,44 % )
zambak86 ( 65,3/ 65 / 0,3 / 0,46 % )
saimeberen ( 65,7 / 64,8 / 0,9 / 1,19 % )
Sevimasi ( 72,3 / 72 / 0,3 / 0,42 %)
Alya39 ( 71 / / / % ) Sabit
afy2646 ( 93,3 / 92,7 /0,6 / 0,64% )

Takım ortalaması; %

Bir tek Esrasi nin bildirimi kaldı inşallah oda güzel bir rakamla gelir geçen haftaya nazaran takım daha iyi görünüyor bence

Son düzenleme:
Tamam canım ben bir süre izin yapayım umarım eksilmis olarak araniza donerimde listeleri sallariz banucum ins.diyetisyenle çok iyi sonuç alicaksin ben inanıyorum sabahtan beride YENA aklımda hastanesi banada yakın belkide ondan, gitsem gormeye kadını yena diyemi sorucam o yüzden vazgeçtim küçük kizimda var tabi oda elimi ayağımı bağlıyor ama hep aklımda ins.acil şifalar dilerim dualarımız onunla tez zamanda toparlanır birde ben bilmiyordum ameliyattan sonra yemeğin yanında ayran dahi icilmedigini eminmisin bizim akrabalarda oldu bir ay sonra herşeyi yiyip içiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…