Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım eğer gitmeyi düşünürsen özelden adını soyadını atarım sana
İnşallah çok güzel geçmiştir ameliyatı
Valla normalde doktorun ilk söylediği ömür boyu sıvı katı ayrımı yapılması gerektiği yani kahvaltıda dahi çayını yerken içemezsin 30 dakika öncesi içmeyi kesmek gerek yemektende ancak 30 dakika sonra sıvı yani çay kahve tüketilebilir diye Eşimin ameliyat olan kuzenide aynı şeyi söyledi yoksa mide balon gibi 6 ay sonra tekrar eskisi kadar olmasada genişleme olasılığı varmış yani atıyorum 100 kg veren 70 kilosunu geri alabilir demişti bu durumda ömür boyu dikkat şart heee çok güzel kilolar verdikten sonra zaten insan kilo almamak için elinden geleni yapar normal beslenmeye başlasa dahi

Valla canım kurallar sayfasında öyle yazıyordu. Ben mi yanlış anladım acaba
Evet Canım yanlis anlama olmuş. Orada yazan hergun takıma en az 5 mesaj yazılmasıdır. Takimin aktif olmasi için konulmuş yoksa bildirimde yazmana gerek yok.

8. Takım 511. Etap ***

Diademe ( 71,2 /71,5 / + 0,3 / - 0,42 %)sabit
ISILDURU ( 83,3 / / / % ) sabit
Esrası ( 67 / / / % )
serenalar ( 75,1 / 75,6 / +0,5 / - 0,67 % )
Huzurvemavi (90,2 / 89,8 / 0,4 / 0,44 % )
zambak86 ( 65,3/ 65 / 0,3 / 0,46 % )
saimeberen ( 65,7 / 64,8 / 0,9 / 1,19 % )
Sevimasi ( 72,3 / 72 / 0,3 / 0,42 %)
Alya39 ( 71 / / / % ) Sabit
afy2646 ( 93,3 / 92,9 /0,4/ 0,43% )

Takım ortalaması; %

oynakbasi34 . Kaptanım benimki yanlis olmus düzelttim.

İyi aksamlar kızlar. Bugün menümü yazmayayım canım sıkıldı biraz kaçamak yaptım hic yazasım yok. Yazmaya utanıyorum.

Canım takılma bugün cuma nasılsa eminim haftasonu dengeler pazartesi çok daha azimle eksi bir şekilde devam edersin

,

Ellerine sağlık canım hesapta not edip girdim :) iyiki fark ettin

Evet Canım yanlis anlama olmuş. Orada yazan hergun takıma en az 5 mesaj yazılmasıdır. Takimin aktif olmasi için konulmuş yoksa bildirimde yazmana gerek yok.

Hımm anladım canım. Şöyle bir örnek cuma bildirimi koymuşlar ama siz burada yazmıyorsanız ben de yazmayayım.

***ÖRNEKTİR***

kilo bildirimim

geçen hafta : 90,5
bu hafta :90,4
aradaki fark :0,1
hesaplanmış hali : %0,11

bu haftaki toplam sporum :115 dk
bu haftaki toplam mesaj sayım :35

Bende yemedigim seyleri yedim bugun oglen misir gevregi goturdum evde yemek olmayinca doymadim dogal olarak... Yarin diyetisyen gunu zaten. Okuldakiler 1 2 hafta durur sonra tekrar vermeye baslarsin baya zayifladin dedilerde. Beni gaza getirmek icin mi dediler bilmiyorum

Hadi bende itiraf edeyim bende bugün karamio yedim biraz evvel Yarın nasılsa diyetisyen hazır ola çekecek beni bari son bir kaçamak olsun didim

Hadi bende itiraf edeyim bende bugün karamio yedim biraz evvel Yarın nasılsa diyetisyen hazır ola çekecek beni bari son bir kaçamak olsun didim

Diyetisyene ilk gitmeden bende oyle dediydim

Gecen yil kendim 3 ayda 8.5 kg vermistim simdi 8 haftada verdim bu kiloyu. Hem daha saglikli beslendim ki kan degerlerim onu gosteriyor. O yuzden teselli ediyorum kendimi... yine yagdan gitmistir insallah hepsi...

süpermiş ya. ben de diyetisyenden randevu aldım ama gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyordum. Gideyim bari

süpermiş ya. ben de diyetisyenden randevu aldım ama gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyordum. Gideyim bari

Git git kuzu en azından profesyonel ölçüm yapılıyor ve sağlıklı doğru beslenme olduğuna emin oluyorsun Ben uzun zamandır düşünüyordum ama bir türlü fırsat olmadı
Seneler evvel gitmiştim ama o diyetisyen okadar çok ekmek verdi ki 1 ayda 3 kg aldım tabi adamın dediği gibi her gün 1 saat spor yapamadım bu sefer diyetisyenle açıkça konuşup ekmek yemediğimi ve doğal olarak her gün okadar spor yapamayacağımı acık acık söyleyeceğim pazarlık yapacağım anlayacağın zaten yoğunum birde bu kiloda açıkçası ağır spor bana bıkkınlık gelebilir diye düşünüyorum

bencede bende istedim esim cok kizdi senin oyle bi kilon yok dedi bende vazgectim bencede birbirimizi destekleyip guc verirsek riske girmeden verebiliriz insallah hep beraberr

Benim esim spor salonuna gitsin mi dediginde en az bir 5 kg verdirelim suannsadece acik havada yuruyus yap demisti. Buyuk ihtimal sanada oyle der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…