- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Tamam canım ben bir süre izin yapayım umarım eksilmis olarak araniza donerimde listeleri sallariz banucum ins.diyetisyenle çok iyi sonuç alicaksin ben inanıyorum sabahtan beride @YENA aklımda hastanesi banada yakın belkide ondan, gitsem gormeye kadını yena diyemi sorucam o yüzden vazgeçtim küçük kizimda var tabi oda elimi ayağımı bağlıyor ama hep aklımda ins.acil şifalar dilerim dualarımız onunla tez zamanda toparlanır birde ben bilmiyordum ameliyattan sonra yemeğin yanında ayran dahi icilmedigini eminmisin bizim akrabalarda oldu bir ay sonra herşeyi yiyip içiyorlar
Evet Canım yanlis anlama olmuş. Orada yazan hergun takıma en az 5 mesaj yazılmasıdır. Takimin aktif olmasi için konulmuş yoksa bildirimde yazmana gerek yok.Valla canım kurallar sayfasında öyle yazıyordu. Ben mi yanlış anladım acaba
İyi aksamlar kızlar. Bugün menümü yazmayayım canım sıkıldı biraz kaçamak yaptım hic yazasım yok. Yazmaya utanıyorum.
,8. Takım 511. Etap ***
Diademe ( 71,2 /71,5 / + 0,3 / - 0,42 %)sabit
ISILDURU ( 83,3 / / / % ) sabit
Esrası ( 67 / / / % )
serenalar ( 75,1 / 75,6 / +0,5 / - 0,67 % )
Huzurvemavi (90,2 / 89,8 / 0,4 / 0,44 % )
zambak86 ( 65,3/ 65 / 0,3 / 0,46 % )
saimeberen ( 65,7 / 64,8 / 0,9 / 1,19 % )
Sevimasi ( 72,3 / 72 / 0,3 / 0,42 %)
Alya39 ( 71 / / / % ) Sabit
afy2646 ( 93,3 / 92,9 /0,4/ 0,43% )
Takım ortalaması; %
oynakbasi34 . Kaptanım benimki yanlis olmus düzelttim.
Evet Canım yanlis anlama olmuş. Orada yazan hergun takıma en az 5 mesaj yazılmasıdır. Takimin aktif olmasi için konulmuş yoksa bildirimde yazmana gerek yok.
Bende yemedigim seyleri yedim bugun oglen misir gevregi goturdum evde yemek olmayinca doymadim dogal olarak... Yarin diyetisyen gunu zaten. Okuldakiler 1 2 hafta durur sonra tekrar vermeye baslarsin baya zayifladin dedilerde. Beni gaza getirmek icin mi dediler bilmiyorum
Hadi bende itiraf edeyimbende bugün karamio yedim biraz evvel Yarın nasılsa diyetisyen hazır ola çekecek beni bari son bir kaçamak olsun didim
süpermiş ya. ben de diyetisyenden randevu aldım ama gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyordum. Gideyim bariDiyetisyene ilk gitmeden bende oyle dediydim
Gecen yil kendim 3 ayda 8.5 kg vermistim simdi 8 haftada verdim bu kiloyu. Hem daha saglikli beslendim ki kan degerlerim onu gosteriyor. O yuzden teselli ediyorum kendimi...yine yagdan gitmistir insallah hepsi...
süpermiş ya. ben de diyetisyenden randevu aldım ama gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyordum. Gideyim bari
Kaptaninimmoni ablamızı da bizim takima alalim yaa lutfeenn...
Valla yaaa bende çok istiyordum ama takım dolu sanıp 5. Takıma geçmişoradaki listede şu anda ama eminim fırsat buldukça oda gelir
süpermiş ya. ben de diyetisyenden randevu aldım ama gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyordum. Gideyim bari
bencede bende istedim esim cok kizdi senin oyle bi kilon yok dediyakın bir arkadaşım oldu. yüz kilodan fazla verdi. Ameliyat işi çok cazip gözüküyor insanın gözüne ama ömür boyu dikkat etmen gereken geri alamayacağın bir operasyon. o yüzden kilolar hayatı riske etmiyorsa yaptırmamak lazım. inşallah böyle birbirimize destek olarak kuş gibi hafifleriz
Git git kuzu en azından profesyonel ölçüm yapılıyor ve sağlıklı doğru beslenme olduğuna emin oluyorsunBen uzun zamandır düşünüyordum ama bir türlü fırsat olmadı
Seneler evvel gitmiştim ama o diyetisyen okadar çok ekmek verdi ki 1 ayda 3 kg aldımtabi adamın dediği gibi her gün 1 saat spor yapamadım bu sefer diyetisyenle açıkça konuşup ekmek yemediğimi ve doğal olarak her gün okadar spor yapamayacağımı acık acık söyleyeceğim pazarlık yapacağım anlayacağın zaten yoğunum birde bu kiloda açıkçası ağır spor bana bıkkınlık gelebilir diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?