- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Döner canım döner merak etme
Hem sen de rica edersin anne napıyım ben , sensiz bak cok zor oluyo diye hem yaşlı başlı insanlar ömür boyu küs kalacak halleri yok ya barışırlar elbet
evet 3 cuncu hafta oldu baslayali ama 2nci bildirimim canim hayir daha once hic girmedimSelamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese iyi günler
Eve geldim şükür ama baya yorulmuştum az dinlendimde size bakayım dedim
Bugün hava baya soğuktu okulda beklerken baya üşüdüm ama sonrada iki dakikada alışverişimi yapıp kuşumla koştur koştur eve döndük
Yarın büyük günbirazdan Moniyi arıyayımda yarın kaçta nerde buluşacağız dananın kuyruğu yarın tamamen kopacak ve bundan sonra çok daha güzel devam eder kilolarımıda veririm ...Aminnnn
Ha gayret canım az kaldı eminim 2 ay sonra en geç hedefine ulaşmış olacaksınoda en az verdiğini farz edersek yoksa 4 - 5 haftaya tamamdır
Hadi bakalım bu hafta sanırım senin ikinci bildirimindio yüzden haftaya çok daha dikkatli oluyorsun ve haftaya bomba gibi listelere giriyorsun
Bu arada ilk geldiğinde sormuşmuydum hatırlamıyorum ama daha evvel hiç takım yarışmalarında yarışmadın dimi canım
Canım iyi yönleri var kabul ama kötü yönleride varömür boyu asitli yasak üstelik yemeğin yanında 1 bardak da olsa ayran dahi içemiyorsun bende inan defalarca düşündüm hatta halada son çare olarak görüyorum ama işte eksi yönlerinide düşündükçe çok teredüttlerim var ya sıkıntı olursa diye çok dengesiz gördüm kendimi hem istiyorum hem korkuyorum ne bileyim işte çok tuhaf bir durum benim içimdeki heee senin kilon zaten benimkinden az ben inanıyorum ki sen kilonu ameliyatsızda çok rahat verirsin
Tebrikler canıım 300 gram da olsa gitmişeminim haftaya 96li rakamlar görürsün belki daha da aşağısı gayretle devam
Çok çok geçmiş olsun canımRAbbim acil şifalar versin ....Aminnnn
Eminim o anki sinirle demiştir onuolmadı Ananneni ara Annen varmadan durumu izah et çok üzüldüğünü Anneciğine ihtiyacın olduğunu izah et emin ol Anannen 3 güne geri postalar Anneni
Benim kızlar bile bir şey istediklerinde bazen Anneme beni şikayet ediyorlar anında valla ne derse o oluyor
Hem eminim torununa kıyamaz Anneciğindeüzülme biraz onunda nefes almaya ihtiyacı varmış demekki
Yeterli su içmedin demekkinormaldır kuzum haftaya çok daha güzel bir rakam göreceğine eminim hatta belki ucundan da olsa 6li rakamları görürsün 10 güne
Harikasın canım inşallahhhhhh bir daha 9lu rakamları görmezsin canım inan kendim vermiş kadar sevindim senin adına8li rakamlar hayırlı olsun inşallah bende yakında görürüm o rakamları
Canım izin süresi en az 2 hafta en fazla nereye kadar devam ederse :) yani sınırsızama tabi çok uzak kalmak yaramıyor çoğunluğa
İyi yaptın canım. Zaten ameliyatlık bi kilon yok ki. Benim dediğim arkadaş 200 kilonun üzerindeydi. Tabi öyle olunca doktoru "ameliyat riskli ama böyle yaşaman da çok büyük risk" demiş. öylelikle oldu yani.Ela_hsn ve A Azmin zaferi . Bugunku mesajlardan sonra tamamen cikardim kafamdan mide ameliyatini. Zaten sezeryan dogum yaptim narkoz berbat birsey nefret ediyorum.
aile hekiminde yaptırdım tahlillerimi. hepsi iyi şükür. aile hekiminde de diyetisyen varmış çok da iyi dediler ama bebekle gidemem sanırım. mecbur özele gideceğim hafta sonu.Devlette pek ilgilenmiyorlar canim. Ozele gideceksen gercekten motive oluyorsun. Benimki kan tahlili falanda yapmiyorda ben kendim yaptirdim aile hekimine.
Ya bugün kesin karar verdim gitmeye. Çünkü çok acıktım. Acaba diyorum psikolojik mi yoksa emzirdiğim için mi? Emzirirken nasıl diyet yapılır tam da bilemiyorum. En azından o konuda uzman yardımı almış olurum. yalnız kilo aldıran diyetisyen de süpermiş yaniGit git kuzu en azından profesyonel ölçüm yapılıyor ve sağlıklı doğru beslenme olduğuna emin oluyorsunBen uzun zamandır düşünüyordum ama bir türlü fırsat olmadı
Seneler evvel gitmiştim ama o diyetisyen okadar çok ekmek verdi ki 1 ayda 3 kg aldımtabi adamın dediği gibi her gün 1 saat spor yapamadım bu sefer diyetisyenle açıkça konuşup ekmek yemediğimi ve doğal olarak her gün okadar spor yapamayacağımı acık acık söyleyeceğim pazarlık yapacağım anlayacağın zaten yoğunum birde bu kiloda açıkçası ağır spor bana bıkkınlık gelebilir diye düşünüyorum
Devlette pek ilgilenmiyorlar canim. Ozele gideceksen gercekten motive oluyorsun. Benimki kan tahlili falanda yapmiyorda ben kendim yaptirdim aile hekimine.
Kaptanlar izin verince takim degistiremiyor mu ki? @moni duy sesimi
Simdi siz diyetisyenle birlikte cok guzel kilolar vereceksiniz insallah bizde gaza gelecegiz. Ben iki haftada 3.4 kg vermistim basta. Eminim sizde oyle olacaksiniz
oynakbasi34 @moni
Bu kadar etikete gelir herhalde
evet 3 cuncu hafta oldu baslayali ama 2nci bildirimim canim hayir daha once hic girmedim
Ya bugün kesin karar verdim gitmeye. Çünkü çok acıktım. Acaba diyorum psikolojik mi yoksa emzirdiğim için mi? Emzirirken nasıl diyet yapılır tam da bilemiyorum. En azından o konuda uzman yardımı almış olurum. yalnız kilo aldıran diyetisyen de süpermiş yaniinşallah pozitif bi diyetisyendir. Daha önce bi eli sopalıya denk gelmiştim. Gerçi o da iyi oluyor. Korkudan veriyor insan
Emzirirken çok acıkıyordum bende zaten herkes öyle genel bı durum yani iki yaşına kadar her iki kizimida emzirip sonra diyete başladım bir bilene sormak lazım bencedeYa bugün kesin karar verdim gitmeye. Çünkü çok acıktım. Acaba diyorum psikolojik mi yoksa emzirdiğim için mi? Emzirirken nasıl diyet yapılır tam da bilemiyorum. En azından o konuda uzman yardımı almış olurum. yalnız kilo aldıran diyetisyen de süpermiş yaniinşallah pozitif bi diyetisyendir. Daha önce bi eli sopalıya denk gelmiştim. Gerçi o da iyi oluyor. Korkudan veriyor insan
Sanki cok yogunum diyordu belki girmeye fırsat bulamamistir.
Banu beni izinli yaz tatlım unutma listeye
Sanki cok yogunum diyordu belki girmeye fırsat bulamamistir.
Kız bize yer açmayı unutma kaptan, sen ben esrasi yena da vardı dört kişi benim aklımda kalan izinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?