Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Döner canım döner merak etme
Hem sen de rica edersin anne napıyım ben , sensiz bak cok zor oluyo diye hem yaşlı başlı insanlar ömür boyu küs kalacak halleri yok ya barışırlar elbet
evet 3 cuncu hafta oldu baslayali ama 2nci bildirimim canim hayir daha once hic girmedim

Ela_hsn ve A Azmin zaferi . Bugunku mesajlardan sonra tamamen cikardim kafamdan mide ameliyatini. Zaten sezeryan dogum yaptim narkoz berbat birsey nefret ediyorum.
İyi yaptın canım. Zaten ameliyatlık bi kilon yok ki. Benim dediğim arkadaş 200 kilonun üzerindeydi. Tabi öyle olunca doktoru "ameliyat riskli ama böyle yaşaman da çok büyük risk" demiş. öylelikle oldu yani.

Devlette pek ilgilenmiyorlar canim. Ozele gideceksen gercekten motive oluyorsun. Benimki kan tahlili falanda yapmiyorda ben kendim yaptirdim aile hekimine.
aile hekiminde yaptırdım tahlillerimi. hepsi iyi şükür. aile hekiminde de diyetisyen varmış çok da iyi dediler ama bebekle gidemem sanırım. mecbur özele gideceğim hafta sonu.

Ya bugün kesin karar verdim gitmeye. Çünkü çok acıktım. Acaba diyorum psikolojik mi yoksa emzirdiğim için mi? Emzirirken nasıl diyet yapılır tam da bilemiyorum. En azından o konuda uzman yardımı almış olurum. yalnız kilo aldıran diyetisyen de süpermiş yani inşallah pozitif bi diyetisyendir. Daha önce bi eli sopalıya denk gelmiştim. Gerçi o da iyi oluyor. Korkudan veriyor insan

Devlette pek ilgilenmiyorlar canim. Ozele gideceksen gercekten motive oluyorsun. Benimki kan tahlili falanda yapmiyorda ben kendim yaptirdim aile hekimine.

Ay iyi hatırlattın bende son tahlillerimin çıktısını alacaktım aklımdayken hemen kıza çıkartayım
Kesinlikle devlette pek ilgilenmiyorlar benim kilo almama sebep olanda devletteydi adam listeyi bilgisayardan çıkarıp elime tutuşturdu sonrada ben sormasam şu zaman gel bile demeyecekti
Bu gideceğimiz fiyat olarakda uygun 50 tl üstelik her hafta çağırıp yeni listeye geçiyormuş kiloya göre ilk zamanlar spor bile vermediği oluyormuş hani önce hafifle sonra nasılsa severek isteyerek yaparsın hesabı
Birde her an aklına takılan bir şey olunca arayıp danışabiliyor olmak güzel

Kaptanlar izin verince takim degistiremiyor mu ki? @moni duy sesimi

Aman kilo verelim de ayrı ayrı verelim nasılsa sonra onuda bu tarafa dahil ederiz

Simdi siz diyetisyenle birlikte cok guzel kilolar vereceksiniz insallah bizde gaza gelecegiz. Ben iki haftada 3.4 kg vermistim basta. Eminim sizde oyle olacaksiniz
oynakbasi34 @moni

Bu kadar etikete gelir herhalde

Ulaştım baya uzun konuştuk az daha paylaşımı unutacaktım

evet 3 cuncu hafta oldu baslayali ama 2nci bildirimim canim hayir daha once hic girmedim

Tamamdır canım o zaman önümüzdeki cuma sende listedesin ona göre dikkatle devam et canım bomba gibi gir listeye

Valla hamilelikte 5 kg verip 2 sene emzirirken 20 kg almış biri olarak ben tavsiyede bulunmayayım
Ben pompayla sütümü sağıp verdiğim için içim çekilmiş gibi hissediyordum her defasında tatlı birşeyler yedim durdum ama şimdiki aklım olsa kesinlikle sadece bol su içerdim ( süt oluşması için yeterliymiş )
Valla eli sopalıyada para verirsek bende geri vururum bizimki her hafta çağırıyormuş o yüzden aman hesap vereceğim korkusuna sanırım kaçamak yapamayız
Bakalım büyük bir heycanla yarını bekliyorum inşallah çok faydasını görürüz

8. Takım 511. Etap ***

Diademe ( 71,2 /71,5 / + 0,3 / - 0,42 %)sabit
ISILDURU ( 83,3 / / / % ) sabit
Esrası ( 67 / / / % ) sabit
serenalar ( 75,1 / 75,6 / +0,5 / - 0,67 % )
Huzurvemavi (90,2 / 89,8 / 0,4 / 0,44 % )
zambak86 ( 65,3/ 65 / 0,3 / 0,46 % )
saimeberen ( 65,7 / 64,8 / 0,9 / 1,19 % )
Sevimasi ( 72,3 / 72 / 0,3 / 0,42 %)
Alya39 ( 71 / / / % ) Sabit
afy2646 ( 93,3 / 92,9 /0,4/ 0,43% )

Takım ortalaması;
0,185 %

Kızlar Esra bildirimini yaparsa düzenlerim ama en son yazdığında kilo veremedim sanki diye kaldı aklımda o yüzden sabit yazdım hani gelirse 20.00den önce düzeltirim

Emzirirken çok acıkıyordum bende zaten herkes öyle genel bı durum yani iki yaşına kadar her iki kizimida emzirip sonra diyete başladım bir bilene sormak lazım bencede

Kızlar valla son dakikaya kadar bekledim Esrası sabit yazdım gelirse düzenlerim diye de bu hafta bildirim yapmadı diye yazmam lazım sonuçta kontrol edilirse benim başım ağrır

Banu beni izinli yaz tatlım unutma listeye

Yazdım canım merak etme iyi oldu hatırlattığın

Sanki cok yogunum diyordu belki girmeye fırsat bulamamistir.

Evet eğitimim var diyordu ama bildirimini yapması gerekiyordu canım sonuçta ben idare ederim de yöneticiler kontrol ettiklerinde ben zorda kalırım hile yapıyormuş gibi olurum
Yada bildirimsiz izne mi ayırsaydım kaldı 4 dakika

Kızlar düzenleme yapıp Esrayı izne ayırdım hem yoğunluğu bitince 2 hafta sonra döner öbür türlü 3.cü bildirim gelmezse diskalifiye olmuş olur inşallah sıkıntı olmaz Esra için zaten yoğunluktan giremiyordu

Kız bize yer açmayı unutma kaptan, sen ben esrasi yena da vardı dört kişi benim aklımda kalan izinde

Merak etme canım 4 kişilik kontenjanımız rezerve ben kilo vereyimde listeleri sallamasam da olur
Zaten azimli arkadaşımızdan başka listeye girecek yok bir çorbacı baloncuğumuz vardı oda yok oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…