Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İyi aksamlar kızlar. Bugün biraz temizlik yaptim.Yarina yemeğe kalabalık yaklasık 10 kişilik misafir bekliyorum. Yapacaklarımı belirledim sabah kalkıp islerimi hallederim inşallah. Yarin belki uğrayamam ama bulduğun ilk fırsatta damlarım.

Menüm
Sabah
2 yumurta
Peynir
4 zeytin
Domates
Salatalik
Marul

Öğle
2 bardak ayran

Aksam
Kabak yemeği
Biraz kırmızı et
Bol salata
1 bardak ayran

Su 2.5lt
Spor 45dk yürüyüş
Bu hafta yürüyüşlerimi tekrar yazmaya baslayayim.

Hayirli aksamlar kizlar ben geldim.
Kv yi gonderdik 1 saat once. Oglus da uyumamis. Eve gelince direk yatirdim

Dinlenmeye acayip ihtiyacim var iki aydir bir tv karsisinda uzanamiyordum bile.

Hemen menumu paylasayim. Menume hatfiyen uydum bugun. Kaptanimdan gaza gelerek. Insallah 3 hafta dayanirim cunku aclik hissediyorum sanki ilk defa diyete baslamis gibi.

Sabah
Domates
Salatalik
1 kk peynir
2 dilim cavdarli ekmek

Ara
1 elma

Öglen
4 köfte
3 dilim patates (fırında yapmistim)
1 dilim ekmek
Domates salatalik

Ara
1 meyveli yogurt

Aksam
Zeytinyagli kabak kavurmasi
1 kase yogurt
1 dilim ekmek

Ara
1 elma yerim

Patatesleri salata yapamadigim icin ekledim. Diyetisyene bazen canim yogurt istiyor ama menude yazmiyor yiyebilir miyim dedigimde abartmadan yiyebilirsin demisti ondan 1 kase yogurt yedim.

Hatta ben artik yogurtlarimi su a 101 de satilan lav kare camlar varya pembe mor kapakli onlara yapiyorum hem sulanmiyor hem tam bir ögunluk oluyor. Firinda yapmaya basladim daha lezzetli oldu. Size de tavsiye ederim

Ilk defa yuruyus yapmadim okula giderken. Sabah kalktigimda yorgunluktan bacaklarım sızlıyordu. Bugun bahce nobetcisiydim zaten 7 bin kusur adim atmisim. Bu hafta sonuc alamasam da haftaya güzel sonuc alirim insallah.

Afiyet olsun canım. Kayinvalideler ne kadar iyi olsada insan yinede rahat edemiyor. Haliyle istediğin yatamıyor, dinlenemiyorsun ben çok zorlaniyorum o yuzden. Kendileri yatar dinlenir ama gelinlerinin yatmasını istemezler. Canları sağolsun ne yapalım sonuçta eşlerimizin aileleri ayni şeye sevinip ayni şeye üzülüyoruz. Duaları yetiyor....

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Şükür laptob sırası bana geldi Eşim bugün dükkana gitmeyince bir kaç çizim yapayım dedi
Bugün listeme harfiyen uydum ve ilk gün olmasına rağmen inanılmaz keyifli geçti İnşallah bende Monide Arkadaşım gibi çok güzel rakamlar görürüz Tartıda

Aklımdayken akşam yemeğimide yazayım;
Saat 19:15de yedim
4 YK kıymalı ıspanak ( içine pişirirken yağ ve tuz yok denecek kadar az koydum )
1 tabak mevsim salata ( yağ hiç yok, bol limonsuyu ve çok az tuz )
1 kase cacık ( diyetisyen içine zerdeçal ekle bir tatlı kaşığı dedi, tadı aslında fena değil ama kasenin yarısını ancak yedim salatamı bitiremem diye )

Son ara öğün olarakda 21:00de 1 adet kivi yedim

Hani beynimiz aç diyoruz ya hakikaten öyle minik kuşumada tam kiviyi soydum ay yemesem mi dedi ve bir an şeytan ulen alt tarafı kivi ye gitsin dedi ama inat ettim uymadım hemen tabağı elimden bırakıp kuşuma çatal getirip hadi ye bakalım dedim Yemedi tabi cadı da benim o anlık istediğim az sabredince yok oldu

Diyetisyen yağ ve tuzla ilgili bir uyarıda bulunmadı bende açıkçası ilk gitmiş olmanın heycanıyla sormayı unuttum ama gerçekten çok çok az kullanıyorum tuzu tamamen kesmedim çünkü tansiyonum zaten düşük normalde dahada düşmesin diye çok az ekliyorum artık bir sonraki görüşmede sorarım zaten aklıma takılanları not ediyorum bir sonraki gidişimde sormayı unutmayayım diye

Şimdide kendime 5i1 yerde çay yaptım Nescafeye fena dadanmıştım artık onun yerine çay içerim akşamları gerçi türk Kahveside olabilirde bir an bitkisel çay içesim geldi

Hadi gözün aydın canım atlattın şimdilik
Menün çok güzel bence ve eminim bukadar koşturmacada eksi bile görmüşsündür

Benimki aslında 10 dakika ötede oturuyor ama yatıya gitmeyi çok sever bazen bizede çok sık olmasada 1 geceliğine geldiğinde kendi saatlerce cebiyle facede girer oyunda oynar ama ben oynasam eminim fit olur
En nefret ettiğim şeyde misafirlikte sohbet etmek varken telefonla oynanması bazen eşim bile gittiğimiz akrabalarda yaptığında hemen uyarırım şu telefonu önemli işin yoksa bırak iki sohbet edelim diye
İnan benim büyük kızım bile telefon manyağı ergenlerden değil oda kızar öyle şeye ne o ergenler gibi babam telefonda oyun oynuyor der

Benimkinin bana dua ettigini zannetmiyorum varsa yoksa oğluşum.
Benimkinsu isi yap diye pek buyurmaz cunku kendi yapmaz. Memlekete gidince ben dalarım mutfağa. Butun yaz bulaşık yıkarım.

Seninde menun cok guzel kaptanım. Bu kez karşılığını alacaksın insallah. Bende yaseminli yesil cay aldim ama yok icemesim. Birde seninkinden alayim bimden a 101 de varmi? Benim girdigim markette yoktu.

Limonlusunu dene istersen oda gayet güzel BİMde var
Ben bergamotlusunu REAL marketten aldım ama liptonun hani belki her markette daha olmayabilir ama büyük marketlere bir bak istersen

Oğlum az önce balgamlı kustu. Üşüttü galiba. Parka gitti iki gündür. Insallah cok ilerlemeden geçer.

Çok çok geçmiş olsun canım Çok ufak olmasa nane limon kaynatıp içir diyeceğim ama daha ufak kuzu içemez
İnşallah bir daha kusmaz ama suyu bile çok az ver midesi kalkmasın tekrar

Real burda yokda carfuar var ona bakayım. Limonluda vardida almamistim. Ben icemezsem anneme veririm artik.
Bir yandan kusup bir yandan uyumaya calisti kuzum. Gunduz uyumamis. İnsallah kusmaz bir daha.

Son düzenleme:
Real burda yokda carfuar var ona bakayım. Limonluda vardida almamistim. Ben icemezsem anneme veririm artik.
Bir yandan kusup bir yandan uyumaya calisti kuzum. Gunduz uyumamis. İnsallah kusmaz bir daha.

Yediği bir şey dokunmuş olmasın diyeceğim ama balgam çıkardı diyorsun aslında salgında var dikkatli olmamız lazım benimki şükür bugün iyi ama yinede yatağının yanına koydum kovayı yine hayır benimde midem çabuk kalkar öyle durumlarda hatta dün görümcemde eşim kıza soracağına bana soruyor aşkım iyimisin sen bırak ben hallederim diye eskiden biri çocukta olsa yanımda kustuğunda anında bende tuvalete koşardım artık o yok şükür

bende menümü paylaşıyım
sabah 1 parça peynir
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
limonlu ve pul biberli bol yeşillik
ara türk kahvesi 1 hurma
öğlen 3 parça tavuk bol yeşil salata yağsız
ara 1 kase yoğurt keten tohumlu
akşam haşlama kabak sarımsaklı yoğurtlu dereotu ve pul biberle
2 fincan yeşilçay kabuk tarçınla
2.5 lt su 45 dk yürüyüş
100 tane ip atladım bugün

banum, yağ konusunda uyarmadı bizi aynen
ben etli etsiz tüm yemeklerimi zeytinyağ ile yaptığım için aynen devam ediyorum salatamada yağ ekliyorumkız yağı da çok kısma kabız oluruz mazallah

Kız okadar su içmeye de kabız olursam yuh yani
İşte bende zaten sırf o yüzden tamamen kısmadım ama salataya hiç eklemiyorum ki bu bile benim için çok büyük başarı normalde kuru kuru sevmiyordum ama bugün cidden lezzetli geldi

Ohhh harika bir menü canım afiyet olsun bol bol eksi olarak dönsün inşallhhhhhhhhhh...Aminnnnnnnnnn

Kızlarrrrrrrrrr sanırım bugün çok yoruldum ordan oraya birde hastanede ters bir hareket mi yaptım nedir bacağım tam kasıktan sanki takılmış gibi ağrı yapıp yürümede sıkıntı veriyor
üstelik bir gece öncede uyuyamayınca dersem gibiyim şu anda

Bana müsaade
Gidip yatayım da kendime geleyim malum sabah 6da uyanıyorum

gecmis olsun canimm

Iyi geceler kızlar
Menum
Sabah uyaninca iki kayısı su

Sucuklu yumurta peynir zeytin iki dilim ekmek

Öğlen
Etli sebze yemeği iki dilim ekmek yoğurt

Ara yarım muz bir active yoğurt

Aksam dört köfte bol salata bir dilim ekmek iki çatal patetes kızartması

Yarım saat yürüyüş

Bende sadece oglumunkilere dayaniyorum. Normalde kalkar hemen midem.
kuzucuğuna geçmiş olsun canım
Tesekkur ederim ablacim insallah daha iyi olur. Ara ara agliyor kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…