Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Afiyet olsun canim.

İyi akşamlar kızlar
Bugün gecmiş olsuna gittim eşimin halasının oglu na cigerlerinde barisler oluşmuş ve onlar patlamış cok üzüldük aileside üzülüyolar
Neyse gelelim menüme kahvaltı yapmadım geç kalktım yine
Ama eşimi gönderirken 1 bardak sıcak su içmiştim 7 bucukta
Öglen peunirli yumurta yedim 2 dilim tam tahıllı ekmek
Zeytin domates salatalık

Misafirlige gittiğimiz yerde börek ikram ettiler 1 dilim yedim ama ara ögün olarak saydımonuda
Akşam 1kase corba bol
limonlu salata 1dilim ekmek

Bide misafirim vardı akşam görümcem geldi cocuklarıyla
Yarım elma yedim
Şuan cok acım ama bişey yemiycem
Biraz su içiyim bari

Bende diyordum gelmedi benim rakibem diye. Canim ayran ya da sut icebilirsin hem rahat uyursun hem acligin gecer.

Bende diyordum gelmedi benim rakibem diye. Canim ayran ya da sut icebilirsin hem rahat uyursun hem acligin gecer.
Su içtim bol bol 3 bardak şiştim bugunluk yeter heralde
Bi geç kalkmaya bide yürümeye care bulsam cok güzel olacakta burda park mark yok spor salonuna yafa sokakta yürümemi de eşim istemiyo yaa
Sen nasılsın bugun

Selamün Aleyküm kızlaaarrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür bugünde erkenden uyanabildim
Hemen su şişemi doldurup içtim şimdide kendime güzel şekersiz bir kahve yapacağım sonrada yine diyetisyenin dediği gibi saat 09:00da kahvaltımı ederim
Allahın izniyle haftaya diyetisyene gittiğimde çoook çoook güzel bir rakam göreceğime inanıyorum

Bu arada izne ayrıldıktan sonra çok kilo aldım artı gördüm diyordum ama bir türlü rakam belirtmiyordum farkındaysanız İtiraf edeyim bari hazır gayet güzel bir şekilde diyetime uyarken
Malum çabuk alan bir bünyeye sahiptim ( sahiptim diyorum çünkü bundan sonra öyle olmayacağına kilolar gittikçe benim bünyeninde almaya değil vermeye odaklanacağına adım gibi eminim )
Diyetisyende tam 117 kg çiktım eskiden olsa tartıda değil 6 - 7 kg artık 3 kg bile artı görsem oturup ağlardım ama bu kez son miladım olarak gördüğüm için rakama takılmıyorum birde işin ilginci benim kilomda olanların hepsi 52 beden giyerken ben 48 beden giyorum Dün İGde takip ettiklerimi incelerken dikkatimi çekti Hatunun biri 118 kgla başladım 95 kgya düştüm diye bir resim paylaşmış altında da bedenini soran olmuş 52 bedendim 48 giymeye başladım yazıyordu bana bir nevi teselli oldu demekki baya sıkı etim ki ben 48i bu kilolarda giyebiliyorum

Heee üzülmedim mi evet ama inanın listeye girmek benim için önemli değil yeterki kilolar gitsin ve sağlığıma kavuşayım
Kesinlikle inanıyorum ben 1 ay sonra en geç listeye dönecek kilonunda altında olacağım inanarak ve istikrarla devam Allahın izniyle bu kez gelmemek üzere gidecek o kilolar

Banu abla bence sevin. Boyun uzun sanirim benden. Ben 104 ken 58 giyiyordum. 100 len 54 giyiyordum. Suan 92 yim ve 50 giyiyorum hala 40 li bedenlere dusemedim yani.

Su içtim bol bol 3 bardak şiştim bugunluk yeter heralde
Bi geç kalkmaya bide yürümeye care bulsam cok güzel olacakta burda park mark yok spor salonuna yafa sokakta yürümemi de eşim istemiyo yaa
Sen nasılsın bugun
Ben mecbur erken kalkiyorym valla en gec kalktigim saat bu saat oluyor. Bendende alismis 6da kalkmaya alarm kurmazsam 630 kalkiyorum. Canim evde leslie yap sende kas yapsada erkek gibi yapmaz sonucta.

Ben mecbur erken kalkiyorym valla en gec kalktigim saat bu saat oluyor. Bendende alismis 6da kalkmaya alarm kurmazsam 630 kalkiyorum. Canim evde leslie yap sende kas yapsada erkek gibi yapmaz sonucta.
Haklısın hem karnıma kas yapmam mecburıi gibi bişey benim ben leslie ye başlayım yavaş yavaş
Allah izin verirse evi yaptıgımızda hemen bi koşu bandı almayı düşünüyorum bu oturdugum ev cok küçük 1 oda 1salon mutfak salonla beraber
Kendimiz zor sıgıyoruz
Gerçi rabbim saglık mutluluk versin gerisi önemli degil ilk zamanlar küçücükte olsa bayılıyodum evime kendi evim oldu diye

Bi bardak sıcak su içtim şimdi geri yatsammı dıye düşünüyorum eşimi yolladım

Banu abla bence sevin. Boyun uzun sanirim benden. Ben 104 ken 58 giyiyordum. 100 len 54 giyiyordum. Suan 92 yim ve 50 giyiyorum hala 40 li bedenlere dusemedim yani.

Heee çok uzun boyluyum 1.52 boy var Annemmmm
Ay keşke bir 10 santim daha da olsa en azından çok daha çabuk incecik görünürdüm

Günaydın canım bence hiç yatma metabolizma hazır uyanmışken güzelce keyifli bir kahvaltı hazırla kendine üzerine kahveleri birlikte içeriz ekran karşısından da olsa
Bu arada keşke kk görüntülüde olsaydı :) hepbirlikte karşılıklı içerdik cidden kahveleri

günaydın kızlar bugün güneşli buralar insanın içine enerji doluyo oh miss

Sanada günaydın canım Bundan sonra çok daha enerjik olacak buralar Herkes maşallah harika gidiyor ve eminim cumaya listeleri sallacaksınız

Nasil oluyor ama benim boyum 160. Gerci bende kocaman bir gobek var. Giydiklerimim beli bol gelir hep pens attiririm sen cok sasnslısın

Hersey gonlunce olsun insallah canim.

Nasil oluyor ama benim boyum 160. Gerci bende kocaman bir gobek var. Giydiklerimim beli bol gelir hep pens attiririm sen cok sasnslısın

Valla bende anlamadım ama kesinlikle bir kaç ay sonrada inşallah 46 oluyor hatta bol geliyor diyeceksin
Çok daha aşağı rakamları ve bedenleri görürüz inşallah ............Aminnnnn

ne güzel maşallah enerjine hep daim olsun
ben 13 marttan beri salıverdim toparlıyamıyorum bi gün tamam diyorum öbür gün önüme ne gelse yiyorum
baharın yorgunluğyla akşamları yaptığım ve çok faydasını gördüğüm sporumuda yapamıyorum
sil baştan diyorum kafamdakileri silemiyorum
konsantre olunca çok iyi kilolar veriyorum bu işi iyi biliyorum 90 lı kilolardan indim zaman zaman durdu aylarca 2 alıp 2 verdim ama eskisine dönmedim tam 70 leri ardımda bırakacakken ne bu aç gözlülük bıkkınlık bilemiyorum
bana yeni bir enerji gerekiyor
aslında hayatımızla ilgili belirsizliklerin olduğu bir dönemdeyiz eşim öğretmen özelde çalışıyor çok iyi bir puanı var ama atama muğlak hazirandaki atamada eskiden yapılan merkezi atamaya göre sıralamada ama mulakata göre ne olur bilinmiyor kaç kişi önüne geçer bilinmez. sonra bu bekleyiş acaba atama olacakmı olursa neresi olur şimdi çocuklar çok iyi bir kreşte o zaman ne olur bunları kafamdan silip adapte olamıyorum
güne iyi başlasamda devamı fiyasko oluyor
daha önce çok başarılı bir diyetisyen hikayem olmuştu ordan öğrendiğim en güzel şey devamlılık süreklilik
yaaa işte böyle 3 haftadır bir sürekliliğim var ama ters yönde

Çok haklısın canım günlük hayatımız çok fazla psikolojimizi dolaylı olarak da kilomuzu etkiliyor
Rabbim inşallah hepimiz için hayırlısını nasip eder de sende eski düzenine geri dönersin ....Aminnnnn
Oluruna bırak vardır her şeyde bir hayır

Kızlarrrrrrrrrrr Performans listesine göre 2 notamız 2 sarı kartımız var yani 3 hafta içinde ilk 3e girmemiz şart oldu
İlk üçe girersek 1 notamız silinecek inşallah

Hadi bakalım göreyim sizi size inanıyorum ve kesinlikle hepsinizden bol eksi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…