Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhaba kızlar nasıl gidiyor ben sıvı diyetine devam ediyorum arada katı atıştırmalar olsa da

İyi gidiyor benimde hatta bir yarım saat sonra öğle yemeğimi yiyeceğim
Benimde menüde yine 1 kepçe çorba ( dünden kalan bitsin ) 1 kase yoğurt ve 1 büyük tabak salata var

Kızlar ben yine büyük kızla kapıştım hay ben böyle ergenliğin Anam biz çok salak yetişmişiz şimdikilerle kıyasla
Valla haklıda olsam asla Anneme karşı çıkmazdım ne derse desin hep peki Anneciğim derdim ama benimkini fazla adalet duygusu yüksek fazla özgüvenli yetiştirdik sanırım ne olursa olsun muhalefet
Haklı olduğunu düşünüyorsa da babasıyla bile dikleşiyor ve çene hiç durmuyor heee terbiyesizlik seviyesinde asla değil babasına karşı ama benle fazla arkadaş moduna gidiyor bazen sanki çocuk ben o Anne gibiymişçesine bana fırça atıyor ve bu beni çok uzun zamandır rahatsız ediyor tamam şakasına yapıyor bazen ama bazende o ince çizgiyi aşıyor hadi onuda geçtim kardeşiyle çok fazla uğraşıyor ve okadar sakin çocuk 3 - 4 gündür sinir hastası gibi bağırıyor hatta bazen oda ablasına saldırmaya yelteni tabi sonuç olarak ablası onu koltuğa yapıştırıyor ve sonra başlıyor ağlamalar

Bugün okula gitmemişken birşeylerle alakalı konuşurken yine bana hafif sesini yükselterek laf soktu tabi bende uyardım bak yapma hoşuma gitmiyor diye dünde aynı mevzu oldu uyardım bana göre haklıyım diye tutturdu dedim ona bakarsan herkes kendine göre haklı ama hayatın kuralları var sen babana haklı dahi olsan sesini hafif de olsa yükseltemezsin bak biz anamızdan dayak yerdik yinede haklıda olsak özür dilerdik Anneciğim Babacığım harici tek kelime etmezdik dedim yok efendim millet içinmi yaşıyoruz falan diye saydırdı durdu
Hayır çok çıt kırıldım olmasını beklemiyorum ama cidden erken gibi davranıyor bazı durumlarda hatta okadar ki eşimi bile trafikte gaza getiriyor ve basit bir tartışma büyüyor

En sonunda baktım hala kendini haklı görüyor yemin ettim tavırlarının değiştiğini görmediğim sürece konuşmayacağım onunla diye Neye uğradığını şaşırdı çünkü bu mevzu uzun zamandır var ve devamlı aynı gece yada ertesi gün af ediyorum barışıyorum ama bu kez büyük yemin ettim keyfi bilir sonuçta hiç bir Anne evladının kötülüğünü istemez
Bağırıp çağırıp kötü olacağımıza beni kırdığını üzdüğünü anlaması için bunu yapmak zorunda hissettim kendimi ve eminim bir iki günde yine Anneciğim moduna döner ama bu kez biraz daha bekleyecek af etmem için çünkü cidden sokak serserisi gibi kaba davranmasını istemiyorum sonuçta kız çocuğu üstelik kardeşini daha çok üzüyor yavrum o yokken ben Ablamı çok seviyorum ama o canımı yakıyor diye devamlı şikayet ediyor onada yazık

Canım sen calisiyor musun bilmiyorum ama insallah esinin atamasi olur. Sartlar cok zor evet malesef. Iyi bir krese gidemeslerde anaokuluna gideler. Doguds genc ogretmenler daha hevesli oluyor ve inan ordaki dostluklar batıda olmuyor. Insallah gonlunuzce olur hersey. Sabırda diyetin altın anahtarı. Duraklama dönemini atlatırsan insallah guzel sonuclar alirsın.

Insallah sana babasina ve kardeşine karşı tavrı düzelir. Iyi olmus boyle tavir alman eminim o da anlayacaktır hatasını. Sonucta kesinlikte evladinin kotulugunu istemezsin.
Bu devirde evlat yetistirmek gercekten zor. Ben dolmusta otobuste öğrencilerin muhabbetini duyuyorum o kadar üzülüyorum ki... En azindan kızının suan erkek arkadaşı yok olunca da sana söyleyeceğine eminsin.

2nota ne oluyoki kaptancım ben kendi adıma söz veriyorum bu hafta kilo vericem

Ya aslında çok çok iyi anlaşırız çoğu zaman hatta çokta eğleniriz Arkadaşlarıyla çıkmak istemez benle çıkmak istediği kadar ama işte o fazla özgüven bazen sınırı aştırıyor farkında olmadan
Çok şükür şimdiki gençlere göre inan çok çok daha iyi hatta sülaledekiler bile der maşallah hiç şimdikiler gibi değil diye ama işte şu sert tavrından bir türlü vazgeçiremedim kardeşiyle özellikle çok didişiyor hatta misafirliklerde bile elli kere tembihlerim bak kızım sana doğruda gelse kardeşinle didişme babana laf sokma diye ama yok o an unutuyor
Özellikle Annemlere giderken tembihliyorum bak Anannen çok üzülüyor babanla didişmene siz 5 dakika sonra unutuyorsunuz o kadıncağız unutmuyor sonrada bana sayıyor sen bu çocuğu fazla dobra yaptın işte Babasına karşı daha saygılı olsun falan diyor
Hee çata çat bende kavga ederim aslında onunla ama aradaki sevgiyi zedelememek adına bunu yapmıyorum
Şükür bu güne kadar hiç erkek arkadaş muhabbeti olmadı ama dediğin gibi adım gibi eminim olsa ilk bana söyler Benim çekindiğim yarın öbür gün işe girecek, insan içine karışacak hatta ele karışacak kimse benim veya babası gibi onu idare etmez mutsuz olur diye korkuyorum o yüzden bu ısrarım Öyle dediğimde de hemen offf Anne yaaa hemen evlendirdin ele karıştırdın beni diye karşılık veriyor ama zamanın su gibi akıp geçtiğini farkında değil yarın öbür gün KV çekmez adamın kahrını, eş de olsa bir yere kadar sabreder ve ben evladımın asla mutsuz olmasını istemiyorum

İnan şu an bile içim gidiyor ama o huylarından vazgeçmesi şart Odasına kapanıp devamlı kitap okuması güzel ama eşim akşam olunca en azından biraz bizimle vakit geçir diyor Ceptelefonu var ama inan onu bile sadece ulaşılabilir olması için taşıyor hani başka şeyler yüzünden tavır yapması da söz konusu değil o yüzdende içim rahat yani bir derdi bir sıkıntısı yok ki fevri davranışlarına sebep
Sabırla yaklaşacağım mecbur ki ileride içinde yara olmasın bazı şeyler
Eşime durumu telefonda anlattım oda bekle bakalım akşam oturup konuşuruz dedi hee eminim akşam söz verecek dikkatli davranacağım diye ama yinede bir kaç gün gözlemlemek istiyorum tavırlarını

Sonuçta hep diyorum evet karakter doğuştandır ama tavırlar alışkanlıklarla şekilleniyor ve değiştirilebilir öyle olmasaydı eşim asla deyişmezdi dünyanın en inatçı ve huysuz insanıyken adam pamuk gibi oldu ve resmende diyor beni kesinlikle 360 derece değiştirdin, benden çok iyi biri yaptın diye hatta sülalesi bile der sen eşini, yeğenimizi gerçekten çok güzel yönlendirdin keşke bizimde oğlumuz senin eşin gibi olsalar, inşallah senin gibi bir eş bulurlar diye o yüzden içim bir yandan rahat yanlış bir şey olmadığına eminim tavrımın

2nota ne oluyoki kaptancım ben kendi adıma söz veriyorum bu hafta kilo vericem

Canım 3 sarı kart 1 nota oluyor ( %0.30luk alt barajı geçemeyince sarı kart alıyoruz ) bizimde oldu 2. nota
Eğer ilk 3e girebilirsek notalardan biri silinecek 3 nota alan takım maalesef yarış dışı kalıyor ama Allahın izniyle biz notalarımızı sildireceğiz buna canı gönülden inanıyorum Sadece kendi kilo vermenize odaklanın yeter gerisi nasılsa gelir Bende şu kilolarımı bir vereyimde yakında dönerim listeye sonra kim tutar bizi o zamana kadar ama maalesef iş sizlere düşüyor ve eksi bildirimler geleceğine eminim

Bir kac haftaua aramizdasin insallah. Is hayatinda da emin ol zamanla kime nasil davranacagini öğrenir dert etme bu kadar

Bu hafta ben eksi gelirim insallah ama kilom fazla olunca yuzdesi az oluyor iste. Hayirlisi bakalim

Neyse kızlar yeterince dert yandım
Büyük kız gitti sesiz sakin kardeşini almaya bende beyazları serip nevresimlerimi değiştireyim sonra ütü yapacağım inşallah Akşam üzere damlarım yine nasılsa

Bir kac haftaua aramizdasin insallah. Is hayatinda da emin ol zamanla kime nasil davranacagini öğrenir dert etme bu kadar

Bu hafta ben eksi gelirim insallah ama kilom fazla olunca yuzdesi az oluyor iste. Hayirlisi bakalim

İnşallah canım inan çok istiyorum biraz daha ılımlı olmasını görüntü klonum gibi ama huy kime çekmiş bilmem

Bu arada kilon gün geçtikçe düştükçe yüzdende çoğalacak takılma sonuçta gidiyor ya önemli olan o

Yesil mercimekli salatami yedim. Oglumda uyurken pazardan aldiklarimi yerlestirip aksam yemegimi yapayim.

Diademe canim benim pek sporum yok bu hafta ama insallah eksi gelecek tartida
Sen ne durumdasin?

sorun atansada atanmasada bir an önce bu muğlaklıktan çıkmak.ben çalışıyorum 2011 den itibaren eşim sınava hazırlanıyor en iyi bu yıl aldı zaten olmazsa artık girmeyecek sınava atansında hayırlısıyla gideceğimiz yer önemli değil biz zaten doğudayız

Bir kac gun belli olacak sanirim Allah yardimciniz olsun.

Kız eminmisin 1.52 olduğuna resimde 165 gibi duruyorsun baniş

Abowwww üç hafta sonra iyi kilolar vererek dönelim banucum kilomuz fazla biz destek atalım guruba

Size hayırlı yolculuklar canım yalnız ordan kkya girmek sıkıntı olmaz inşallah malum bu cuma normalde listeye gireceksin
banu abla yazdigini simdi gordum malum yolculuk eve geldik temizlik falan anca firsat buldum ama sorun olmaz internetim bitmedigi surece girerim bitersede yuklerim insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…