- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
merhaba kızlar nasıl gidiyor ben sıvı diyetine devam ediyorum arada katı atıştırmalar olsa da
ne güzel maşallah enerjine hep daim olsun
ben 13 marttan beri salıverdim toparlıyamıyorum bi gün tamam diyorum öbür gün önüme ne gelse yiyorum
baharın yorgunluğyla akşamları yaptığım ve çok faydasını gördüğüm sporumuda yapamıyorum
sil baştan diyorum kafamdakileri silemiyorum
konsantre olunca çok iyi kilolar veriyorum bu işi iyi biliyorum 90 lı kilolardan indim zaman zaman durdu aylarca 2 alıp 2 verdim ama eskisine dönmedim tam 70 leri ardımda bırakacakken ne bu aç gözlülük bıkkınlık bilemiyorum
bana yeni bir enerji gerekiyor
aslında hayatımızla ilgili belirsizliklerin olduğu bir dönemdeyiz eşim öğretmen özelde çalışıyor çok iyi bir puanı var ama atama muğlak hazirandaki atamada eskiden yapılan merkezi atamaya göre sıralamada ama mulakata göre ne olur bilinmiyor kaç kişi önüne geçer bilinmez. sonra bu bekleyiş acaba atama olacakmı olursa neresi olur şimdi çocuklar çok iyi bir kreşte o zaman ne olur bunları kafamdan silip adapte olamıyorum
güne iyi başlasamda devamı fiyasko oluyor
daha önce çok başarılı bir diyetisyen hikayem olmuştu ordan öğrendiğim en güzel şey devamlılık süreklilik
yaaa işte böyle 3 haftadır bir sürekliliğim var ama ters yönde
İnsallah gireriz kaptanim.merhaba kızlar nasıl gidiyor ben sıvı diyetine devam ediyorum arada katı atıştırmalar olsa da
Kızlar ben yine büyük kızla kapıştımhay ben böyle ergenliğin Anam biz çok salak yetişmişiz şimdikilerle kıyasla
Valla haklıda olsam asla Anneme karşı çıkmazdım ne derse desinhep peki Anneciğim derdim ama benimkini fazla adalet duygusu yüksek fazla özgüvenli yetiştirdik sanırım ne olursa olsun muhalefet
Haklı olduğunu düşünüyorsa da babasıyla bile dikleşiyor ve çene hiç durmuyorheee terbiyesizlik seviyesinde asla değil babasına karşı ama benle fazla arkadaş moduna gidiyor bazen sanki çocuk ben o Anne gibiymişçesine bana fırça atıyor ve bu beni çok uzun zamandır rahatsız ediyor tamam şakasına yapıyor bazen ama bazende o ince çizgiyi aşıyor hadi onuda geçtim kardeşiyle çok fazla uğraşıyor ve okadar sakin çocuk 3 - 4 gündür sinir hastası gibi bağırıyor hatta bazen oda ablasına saldırmaya yelteni tabi sonuç olarak ablası onu koltuğa yapıştırıyor ve sonra başlıyor ağlamalar
Bugün okula gitmemişken birşeylerle alakalı konuşurken yine bana hafif sesini yükselterek laf soktu tabi bende uyardım bak yapma hoşuma gitmiyor diyedünde aynı mevzu oldu uyardım bana göre haklıyım diye tutturdu dedim ona bakarsan herkes kendine göre haklı ama hayatın kuralları var sen babana haklı dahi olsan sesini hafif de olsa yükseltemezsin bak biz anamızdan dayak yerdik yinede haklıda olsak özür dilerdik Anneciğim Babacığım harici tek kelime etmezdik dedim yok efendim millet içinmi yaşıyoruz falan diye saydırdı durdu
Hayır çok çıt kırıldım olmasını beklemiyorum ama cidden erken gibi davranıyor bazı durumlarda hatta okadar ki eşimi bile trafikte gaza getiriyor ve basit bir tartışma büyüyor
En sonunda baktım hala kendini haklı görüyor yemin ettim tavırlarının değiştiğini görmediğim sürece konuşmayacağım onunla diyeNeye uğradığını şaşırdı çünkü bu mevzu uzun zamandır var ve devamlı aynı gece yada ertesi gün af ediyorum barışıyorum ama bu kez büyük yemin ettim keyfi bilir sonuçta hiç bir Anne evladının kötülüğünü istemez
Bağırıp çağırıp kötü olacağımıza beni kırdığını üzdüğünü anlaması için bunu yapmak zorunda hissettim kendimi ve eminim bir iki günde yine Anneciğim moduna döner ama bu kez biraz daha bekleyecek af etmem için çünkü cidden sokak serserisi gibi kaba davranmasını istemiyorumsonuçta kız çocuğu üstelik kardeşini daha çok üzüyor yavrum o yokken ben Ablamı çok seviyorum ama o canımı yakıyor diye devamlı şikayet ediyor onada yazık
2nota ne oluyoki kaptancım ben kendi adıma söz veriyorum bu hafta kilo vericemKızlarrrrrrrrrrr Performans listesine göre 2 notamız 2 sarı kartımız var yani 3 hafta içinde ilk 3e girmemiz şart oldu
İlk üçe girersek 1 notamız silinecek inşallah
Hadi bakalım göreyim sizisize inanıyorum ve kesinlikle hepsinizden bol eksi bekliyorum
Insallah sana babasina ve kardeşine karşı tavrı düzelir. Iyi olmus boyle tavir alman eminim o da anlayacaktır hatasını. Sonucta kesinlikte evladinin kotulugunu istemezsin.
Bu devirde evlat yetistirmek gercekten zor. Ben dolmusta otobuste öğrencilerin muhabbetini duyuyorum o kadar üzülüyorum ki... En azindan kızının suan erkek arkadaşı yok olunca da sana söyleyeceğine eminsin.
2nota ne oluyoki kaptancım ben kendi adıma söz veriyorum bu hafta kilo vericem
Ya aslında çok çok iyi anlaşırız çoğu zaman hatta çokta eğlenirizArkadaşlarıyla çıkmak istemez benle çıkmak istediği kadar ama işte o fazla özgüven bazen sınırı aştırıyor farkında olmadan
Çok şükür şimdiki gençlere göre inan çok çok daha iyi hatta sülaledekiler bile der maşallah hiç şimdikiler gibi değil diye ama işte şu sert tavrından bir türlü vazgeçiremedimkardeşiyle özellikle çok didişiyor hatta misafirliklerde bile elli kere tembihlerim bak kızım sana doğruda gelse kardeşinle didişme babana laf sokma diye ama yok o an unutuyor
Özellikle Annemlere giderken tembihliyorum bak Anannen çok üzülüyor babanla didişmene siz 5 dakika sonra unutuyorsunuz o kadıncağız unutmuyor sonrada bana sayıyor sen bu çocuğu fazla dobra yaptın işte Babasına karşı daha saygılı olsun falan diyor
Hee çata çat bende kavga ederim aslında onunla ama aradaki sevgiyi zedelememek adına bunu yapmıyorum
Şükür bu güne kadar hiç erkek arkadaş muhabbeti olmadı ama dediğin gibi adım gibi eminim olsa ilk bana söylerBenim çekindiğim yarın öbür gün işe girecek, insan içine karışacak hatta ele karışacak kimse benim veya babası gibi onu idare etmez mutsuz olur diye korkuyorum o yüzden bu ısrarım Öyle dediğimde de hemen offf Anne yaaa hemen evlendirdin ele karıştırdın beni diye karşılık veriyor ama zamanın su gibi akıp geçtiğini farkında değil yarın öbür gün KV çekmez adamın kahrını, eş de olsa bir yere kadar sabreder ve ben evladımın asla mutsuz olmasını istemiyorum
İnan şu an bile içim gidiyor ama o huylarından vazgeçmesi şartOdasına kapanıp devamlı kitap okuması güzel ama eşim akşam olunca en azından biraz bizimle vakit geçir diyor Ceptelefonu var ama inan onu bile sadece ulaşılabilir olması için taşıyor hani başka şeyler yüzünden tavır yapması da söz konusu değil o yüzdende içim rahat yani bir derdi bir sıkıntısı yok ki fevri davranışlarına sebep
Sabırla yaklaşacağım mecbur ki ileride içinde yara olmasın bazı şeyler
Eşime durumu telefonda anlattım oda bekle bakalım akşam oturup konuşuruz dedihee eminim akşam söz verecek dikkatli davranacağım diye ama yinede bir kaç gün gözlemlemek istiyorum tavırlarını
Sonuçta hep diyorum evet karakter doğuştandır ama tavırlar alışkanlıklarla şekilleniyor ve değiştirilebiliröyle olmasaydı eşim asla deyişmezdi dünyanın en inatçı ve huysuz insanıyken adam pamuk gibi oldu ve resmende diyor beni kesinlikle 360 derece değiştirdin, benden çok iyi biri yaptın diye hatta sülalesi bile der sen eşini, yeğenimizi gerçekten çok güzel yönlendirdin keşke bizimde oğlumuz senin eşin gibi olsalar, inşallah senin gibi bir eş bulurlar diye o yüzden içim bir yandan rahat yanlış bir şey olmadığına eminim tavrımın
Canım 3 sarı kart 1 nota oluyor ( %0.30luk alt barajı geçemeyince sarı kart alıyoruz ) bizimde oldu 2. nota
Eğer ilk 3e girebilirsek notalardan biri silinecek3 nota alan takım maalesef yarış dışı kalıyor ama Allahın izniyle biz notalarımızı sildireceğiz buna canı gönülden inanıyorum Sadece kendi kilo vermenize odaklanın yeter gerisi nasılsa gelir Bende şu kilolarımı bir vereyimde yakında dönerim listeye sonra kim tutar bizi o zamana kadar ama maalesef iş sizlere düşüyor ve eksi bildirimler geleceğine eminim
Bir kac haftaua aramizdasin insallah. Is hayatinda da emin ol zamanla kime nasil davranacagini öğrenir dert etme bu kadar
Bu hafta ben eksi gelirim insallah ama kilom fazla olunca yuzdesi az oluyor iste. Hayirlisi bakalim
sorun atansada atanmasada bir an önce bu muğlaklıktan çıkmak.ben çalışıyorum 2011 den itibaren eşim sınava hazırlanıyor en iyi bu yıl aldı zaten olmazsa artık girmeyecek sınava atansında hayırlısıyla gideceğimiz yer önemli değil biz zaten doğudayızCanım sen calisiyor musun bilmiyorum ama insallah esinin atamasi olur. Sartlar cok zor evet malesef. Iyi bir krese gidemeslerde anaokuluna gideler. Doguds genc ogretmenler daha hevesli oluyor ve inan ordaki dostluklar batıda olmuyor. Insallah gonlunuzce olur hersey. Sabırda diyetin altın anahtarı. Duraklama dönemini atlatırsan insallah guzel sonuclar alirsın.
Bir kac gun belli olacak sanirim Allah yardimciniz olsun.sorun atansada atanmasada bir an önce bu muğlaklıktan çıkmak.ben çalışıyorum 2011 den itibaren eşim sınava hazırlanıyor en iyi bu yıl aldı zaten olmazsa artık girmeyecek sınava atansında hayırlısıyla gideceğimiz yer önemli değil biz zaten doğudayız
Kız eminmisin 1.52 olduğuna resimde 165 gibi duruyorsun banişHeee çok uzun boyluyum1.52 boy var Annemmmm
Ay keşke bir 10 santim daha da olsa en azından çok daha çabuk incecik görünürdüm
Günaydın canımbence hiç yatma metabolizma hazır uyanmışken güzelce keyifli bir kahvaltı hazırla kendine üzerine kahveleri birlikte içeriz ekran karşısından da olsa
Bu arada keşke kk görüntülüde olsaydı :) hepbirlikte karşılıklı içerdik cidden kahveleri
Sanada günaydın canımBundan sonra çok daha enerjik olacak buralar Herkes maşallah harika gidiyor ve eminim cumaya listeleri sallacaksınız
Abowwww üç hafta sonra iyi kilolar vererek dönelim banucum kilomuz fazla biz destek atalım gurubaKızlarrrrrrrrrrr Performans listesine göre 2 notamız 2 sarı kartımız var yani 3 hafta içinde ilk 3e girmemiz şart oldu
İlk üçe girersek 1 notamız silinecek inşallah
Hadi bakalım göreyim sizisize inanıyorum ve kesinlikle hepsinizden bol eksi bekliyorum
Laf aramızda hergun 1.5 saat yürümeye başladım inşallah böyle devam ederimde üç hafta sonra iyi bir farkla dönerim araniza maşallah aminnn diyelim
banu abla yazdigini simdi gordum malum yolculuk eve geldik temizlik falan anca firsat buldum ama sorun olmaz internetim bitmedigi surece girerim bitersede yuklerim insallahhSize hayırlı yolculuklar canımyalnız ordan kkya girmek sıkıntı olmaz inşallah malum bu cuma normalde listeye gireceksin
saol canim telefonu elime inan yeni aliyorum yorgunluktu temizlikti falan anca bitti yani yeni gordum mesajlariHayırlı yolculuklar canım bende severim amasyayi
Tokata giderken ordan geçiyor otobüsler hep
banu abla yazdigini simdi gordum malum yolculuk eve geldik temizlik falan anca firsat buldum ama sorun olmaz internetim bitmedigi surece girerim bitersede yuklerim insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?