- 3 Haziran 2016
- 405
- 878
- 103
- 34
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Sabahdan beri ancak fırsat buldum girmeye
Kahvaltıdan sonra eşimle Eminönüne gidelim dedik demez olaydıkanam bir trafik olamaz böyle şey meğer miting yapılacağını unutmuşuz
Neyse zar zor da olsa belli bir yere kadar gittik o ara küçük görümcem aradı müsaitseniz akşam size çaya geleceğiz diyetabiki kabul ettik ve sonra ancak döneriz diye kumaş alışverişini iptal ettik
Büyük kız yine okçuluk dersine eşimde dükkana gidince tabi temizlik bana kaldı
Sabah beride başım ağrıyordu bu saat oldu hala devam ediyor ama şükür çok fazla değil
Akşam görümcemler ve kayınvalide de geleceği için hadi hiç bir şey yapmadı demesinler diye güzel damla çikolatalı bir kek yaptım ( kalan damla çikolataları da sonradan kızlar yemesin diye kekin üzerine eritip döktüm)
Görüntü müthiş oldu ama ben kesinlikle yemeyeceğim
Normalde kek çırparken malzemenin 3/1ini yiyen ben parmağımı bile yalamadım
Eşim birde poğça almış ufak ufak dilimler koyarsın yanına dedi ama ondan da tabiki yemeyeceğim çünkü geçmişte hepsinden yedim ve tatlarını biliyorumuzun bir müddet hiç yemesemde bir şey olmaz
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Sabahdan beri ancak fırsat buldum girmeye
Kahvaltıdan sonra eşimle Eminönüne gidelim dedik demez olaydıkanam bir trafik olamaz böyle şey meğer miting yapılacağını unutmuşuz
Neyse zar zor da olsa belli bir yere kadar gittik o ara küçük görümcem aradı müsaitseniz akşam size çaya geleceğiz diyetabiki kabul ettik ve sonra ancak döneriz diye kumaş alışverişini iptal ettik
Büyük kız yine okçuluk dersine eşimde dükkana gidince tabi temizlik bana kaldı
Sabah beride başım ağrıyordu bu saat oldu hala devam ediyor ama şükür çok fazla değil
Akşam görümcemler ve kayınvalide de geleceği için hadi hiç bir şey yapmadı demesinler diye güzel damla çikolatalı bir kek yaptım ( kalan damla çikolataları da sonradan kızlar yemesin diye kekin üzerine eritip döktüm)
Görüntü müthiş oldu ama ben kesinlikle yemeyeceğim
Normalde kek çırparken malzemenin 3/1ini yiyen ben parmağımı bile yalamadım
Eşim birde poğça almış ufak ufak dilimler koyarsın yanına dedi ama ondan da tabiki yemeyeceğim çünkü geçmişte hepsinden yedim ve tatlarını biliyorumuzun bir müddet hiç yemesemde bir şey olmaz
benim telefonda bi anormallik var ben baska yere basyorum o baskayere giriyoKizlar bugunki menum
Sabah 1 salatalik 1 domates 1 parca peynir 2 yumurta
gercektenmi canim uzulme diycem ama biliyorum insan uzuluyo ben kus oldugumuzda gece uyuyamiyorum gurur yapiyorum bazen gitmiyorum yanina ama sabaha kadar oturuyorum cunki biz esimle biz sarilmadan pek yatmyz ama kus olunca oda pek gelmez nadir kavga etsekte canim biraz sabret artik elbet konusucak hep kus kalicak hali yokya uzme tatli caniniiEşimle küsüz hala moralim bozuk konuşmıyo benle
Eşimle küsüz hala moralim bozuk konuşmıyo benle
Cok kızdı gece gelmedi buda yatagagercektenmi canim uzulme diycem ama biliyorum insan uzuluyo ben kus oldugumuzda gece uyuyamiyorum gurur yapiyorum bazen gitmiyorum yanina ama sabaha kadar oturuyorum cunki biz esimle biz sarilmadan pek yatmyz ama kus olunca oda pek gelmez nadir kavga etsekte canim biraz sabret artik elbet konusucak hep kus kalicak hali yokya uzme tatli caninii
tmm canım deniycemCanım kıyamam. Insallah bir an once duzelirsiniz. Yemegine suyuna Ya vedud oku bol bol...
canim biraz sabir allah yardimcin olsunCok kızdı gece gelmedi buda yataga
tmm canım deniycem
ayy bos mesaj yolladim yanlislikla ayyy o kek dibini bende cok severim cocuklarda alisti bende kekin dibi icin kavga ediyolar valla dedeleri bugun cocuklara dndurma almis demin yediler ben yemgmi yiyim oyle yiyim dedim hemen elimden aldilar bende 2 ye boldum kacammak yapmamis oldum sukur.
Eşimle küsüz hala moralim bozuk konuşmıyo benle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?