Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hayirli gunler kizlar bende dunki menumu yazayim
2 adet az yagda pismis yumurta
1 domates
1 salatalik

Oglen 1 dilim ekmek 2 tane biber dolmasi

Aksamda 1 domates 1 salatalik 2 tane biber 1 kase yogurt

Kizlar hic spor yapamyorum evin icinde kv oldugu icin hoplayip ziplayamyorum

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Sabahdan beri ancak fırsat buldum girmeye
Kahvaltıdan sonra eşimle Eminönüne gidelim dedik demez olaydık anam bir trafik olamaz böyle şey meğer miting yapılacağını unutmuşuz
Neyse zar zor da olsa belli bir yere kadar gittik o ara küçük görümcem aradı müsaitseniz akşam size çaya geleceğiz diye tabiki kabul ettik ve sonra ancak döneriz diye kumaş alışverişini iptal ettik

Büyük kız yine okçuluk dersine eşimde dükkana gidince tabi temizlik bana kaldı
Sabah beride başım ağrıyordu bu saat oldu hala devam ediyor ama şükür çok fazla değil
Akşam görümcemler ve kayınvalide de geleceği için hadi hiç bir şey yapmadı demesinler diye güzel damla çikolatalı bir kek yaptım ( kalan damla çikolataları da sonradan kızlar yemesin diye kekin üzerine eritip döktüm )
Görüntü müthiş oldu ama ben kesinlikle yemeyeceğim

Normalde kek çırparken malzemenin 3/1ini yiyen ben parmağımı bile yalamadım
Eşim birde poğça almış ufak ufak dilimler koyarsın yanına dedi ama ondan da tabiki yemeyeceğim çünkü geçmişte hepsinden yedim ve tatlarını biliyorum uzun bir müddet hiç yemesemde bir şey olmaz

Birazdan gelirler daha bulaşık makinesini boşaltıp akşam yemeğinin bulaşıklarını koyacağım makineye
Onlar gidince damlarım nasılsa yine ve bu günki kaçamaksız menümüde paylaşırım

Kocaman öpüyorum hepinizi

ayy bos mesaj yolladim yanlislikla ayyy o kek dibini bende cok severim cocuklarda alisti bende kekin dibi icin kavga ediyolar valla dedeleri bugun cocuklara dndurma almis demin yediler ben yemgmi yiyim oyle yiyim dedim hemen elimden aldilar bende 2 ye boldum kacammak yapmamis oldum sukur.

Eşimle küsüz hala moralim bozuk konuşmıyo benle
gercektenmi canim uzulme diycem ama biliyorum insan uzuluyo ben kus oldugumuzda gece uyuyamiyorum gurur yapiyorum bazen gitmiyorum yanina ama sabaha kadar oturuyorum cunki biz esimle biz sarilmadan pek yatmyz ama kus olunca oda pek gelmez nadir kavga etsekte canim biraz sabret artik elbet konusucak hep kus kalicak hali yokya uzme tatli caninii

Cok kızdı gece gelmedi buda yataga
Canım kıyamam. Insallah bir an once duzelirsiniz. Yemegine suyuna Ya vedud oku bol bol...
tmm canım deniycem

iyi akşamlar kızlar ancak fırsat buldum girmeye yoğun bi gündü sabah çocukkarla alışverişe gittik geldik evi toparladım misafirlerim geldi on gibi gityiler ancak ortalığı mutfağı toparladım çocukları yatırdım şimdi oturdum bugün paylaşmaya değer ni menüm yok ama saatker öğünler olmasada sağlıklı ve kalorisiz şeyler tükettim yarında çarşıya çıkcaz inşallah ay sonu kardeşimin nişanı var çocukların kıyafetlerini halletmeyi düşünüyorum ki kendime sıra gelsin

Ben bugün acayip kacamaklar yaptim buraya yazsam dersiniz.
Bugunku menumde cidden cok azdı. Sabah kalktigımda da başım dönüyordu. Kahvaltı ara ögün falan kesmedi. Biraz tatlı yiyinve kendime geldim ama aksam fena dağıttım. Bir daha bu listenin bugununü uygulamayacağım.
60 dk yurudum
Dun 100 bugun 100 mekik cektim.
Haftalık toplam 60 dk yuruyus 200 mekik cektim.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Şükür kavuşturana

Daha 5 dakika evvel misafirlerimi uğurladım
Küçük görümcem gelirken kendi yaptığı un kurabiyelerinden getirmiş, büyükte tahinli kurabiye almış
Bende damla çikolatalı kek birde poğçayla açmalardan koydum tabaklarına amaaaaa kesinlikle ben tadına dahi bakmadım
Sadece şekersiz çay ve en son şekersiz Türk kahvesi içtim Ara öğünümüde çaktırmadan mutfakta çay koyma bahanesiyle hüpletim evde yeterince kivi yoktu o yüzden onlara çıkarmadan halletim o işi

Hoş sohbet ettik gayet keyifli geçti
Büyük görümcem Mevlevihanede sohbetlere gitmeye başlamış onları bize aktardı gerçekten çok güzelmiş hatta sende gel ilk fırsatta dedi Mayısta kursum bitsin birlikte gideceğiz inşallah hem dini bilgiler edinmek hemde yeni insanlarla tanışmak için bende sabırsızlanıyorum Cuma günü gittiğinde konu Tesettürmüş hatta dedi faceden takip et konuları görüp ona göre gelirsin istersen dedi Bazı kadınlar haftanın 3 günü gidiyormuş ve kendilerini inanılmaz huzurlu hissettiklerini söylemişler orada

Ohh iyi olmuş bencede
Bende görümcemin o kurbişlerini çok severim normalde ama tabiki daha evvel çok yedim tadını bildiğim bir şey ve listemin dışına çıkmak asla istemiyorum sonra acaba yemeseydim daha fazla gider miydi diye vicdan yaparım neme lazım :)

Eşimle küsüz hala moralim bozuk konuşmıyo benle

Kuzum konu ne bilmiyorum ama inşallah çabucak barışırsınız
Sen biraz gönlünü yapmak için birşeyler yapsan Erkekler çocuk gibiler küsüp ilgilenilmesini beklerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…