Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Umarım gönlüne göre hem uygun hemde şık birşeyler bulursun

Sıkma canını canım cumaya kadar dengelersin nasılsa

Bende aklımdayken menümü paylaşayım;

Uyanınca ( 08:00 de ) bol su ve şekersiz Türk kahvesi

Kahvaltı; ( 09:00da )
1 haşlanmış yumurta
1 parça süzme beyaz peynir
3 ince dilim paprika biberinden
Bol roka ve maydanoz ( bol limonlu )
1 fincan bergamotlu yeşilçay

ara; 11:45de 1 adet kivi ( normalde 11de yemem gerekiyordu ama ancak eve girdik ve atlamak istemedim )

Öğle; 13:00de
1.5 kepçe Domates çorbası
2 kaşık yoğurt
1 büyük tabak salata ( hatta eşimle ortak yedik onu )

ara; 15:00de 1 adet kivi

ara: 17:00de 3 adet gün kurusu

Akşam; 18:30da
5 yk kıymalı pırasa
2 kaşık yoğurt
1 büyük tabak salata

ara; 21:00de 1 adet kivi

Gün içinde 2.5 litre su ancak içtim işlere dalınca
bol şekersiz çay ve gece tekrar 1 adet şekersiz Türk kahvesi

Bugün listeye yine uydum şükür Rabbime ve hiç zorlanmadım ikramları verirken bile
Tabi yarın su konusunda daha dikkatli olacağım hazır evdeyken nasılsa tuvalet sorunu olmuyor

Senin kadar niye azimli olamiyorum ben masallah sana

Canım bilmiyorum face kullanıyormusun ama orda bir bayan var 40 kilo nasıl gitti diye İGde de var hatta onu mutlaka takip et İnan her video paylaşımını pür dikkat dinliyorum 1 sene içinde 40 kgdan fazlasını bile vermiş ve inanılmaz motive ediyor anlattıkları Tam bir sene evvel bugün oğluyla oyun çadırında oynamak isterken oğlu Anne sen girme sığmazsın bize alan kalmaz demiş tabi o gün üzerinden kaynar sular dökülmüş ve 103 kiloydu sanırım başlangıcı hatta bugün paylaştığı videoda anlattı ve şimdi iyiki oğlum öyle demiş diyor
Onun baş sloganı kendine inan en önemlisi o diye Sen kendine inanacaksın ki karşındakilerde inansın vücudunda o yağlardan vazgeçmeye razı olsun
Bak bu güne kadar gayet güzel bir yol izledin kilolar gidiyor ve ben inanıyorum kesinlikle sende çok daha güzel kilolar verebilirsin

Tadını bildiğimiz şeyleri senelerce yediğimiz için bu hale gelmedik mi hepimiz Eee ne var 1 sene bizde yemeyelim kaybedeceğimiz tek şey kilolar olacak ve zaten fit ve sağlıklı olunca arada da olsa bir lokma yemeyi öğrenmiş olacağımız için yesekde kilo olarak dönmeyecek
İnan o takip ettiğim Ece 11 ay tek kaçamak yapmamış hatta hedefime ulaştığımda 1 minik kaçamak yapacağım demiş ve millet ille bizde o an hissettiklerini öğrenmek istiyoruz dedikleri için video çekmiş kadının o anki hali yeminle beni çok etkiledi 11 ay ne demek üstelik biz eskiden normalde de yerken regl dönemi kazanına düşerken kaçamakların Hatunun gözleri doldu minicik bir parça çikolatayı yerken çünkü geçmişte yaptığı yanlışları anımsadı belkide o an ve sırf o tür şeyler yüzünden sarf ettiği enerjiyi
Bİzlerde bunu yapabiliriz ben buna inan çok inanıyorum Kesinlikle tadını bildiğimiz şeyler hayati önem taşımadığına göre bir müddet daha onlardan uzak durabiliriz ( eskiden bunları söylemek yerine keki çırparken hamurun bir kısmını çiğ yiyen hatta misafirlerle yediği keki de unutup kapıyı kapattıktan sonra tekrar mutfağa girip en az 2 dilim daha kek yiyebilecek pontansiyeldeki ben bunu yapabiliryorsam sen hayli hayli yaparsın )

Sadece İnan!

Cadirda videosunu gordumde izlemedim. Tamam takip ediyorum bundan sonra.
Benim oglumda bana dese cok üzülürdüm. Masallah hatuna!

Y
ya kizlar burda dogru duzgun internet cekmiyo.tartlamiyorumda saldim gibi kendimi kaynanamda yarin hashasli hamur isi yapalim hem yiyelim hemse buzluguna goturursun bolca diyo ogluda cok seviyoyaaa nasil dayancamm bakalim cok severim yagliyi ama kendimi tutcam yememeye caliscam buraya giremeyince kendimi cok saliyorum sporda yapamyrm malum yuruycek biyer yok bisikletimde yok insallah eve dondugumde daha.cok kilo almis olarak donmem buraya daha sik girmeye caliscam

Canım sen nerelisin? Hashaslilar cok yagli ve lezzetli oluyor. Allah kolaylik versin. Eve goturdugunde sizinkilerin yiyeceği kadar çıkarirsin.

Canım sen nerelisin? Hashaslilar cok yagli ve lezzetli oluyor. Allah kolaylik versin. Eve goturdugunde sizinkilerin yiyeceği kadar çıkarirsin.
amasyaliyim canim.bende esimde aynen oyle yapicam artik banu ablanin yazisini okuduktan sonra yaptiktan sonra yememeye karar verdim insallah bu kararliligi surdurebilirim

aynen canim cocuklar cikinca aradan insan kendine rahat rahat zaman ayirabiliyo benimde dayiin oglunun duyunu var aysonuna biraz kilo verebilsem.o zamana ne guzel olur bugun kv gel sana tunik bakalim dedi ama cok cesit yoktu burasi tam merkez deyilya 2 cesit vardi onlardada beden yoktuu sozun olsun bana dedim amasyaya inince alirsin dedim tamam dedi ne koparirsam kardir kvdeno zamana kadarda zayiflarim insallah bi kac kilo insallah sende istedigin seyleri bulabilirsin

amasyaliyim canim.bende esimde aynen oyle yapicam artik banu ablanin yazisini okuduktan sonra yaptiktan sonra yememeye karar verdim insallah bu kararliligi surdurebilirim

Kesinlikle hepimiz yapabiliriz sonuçta bunu başarabilen hatunlardan neyim eksik bunu görüntüden öte kendi sağlığımız için yapıyoruz evet çok lezzetli şeylerde önümüze gelecek hatta belki bazen ilk zamanlar sabrımız bizi ağlama noktasına bile getirecek ama unutmayın herşey beyinde biter biz bunu el birliği ile yapabiliriz ve hiç bir şey bizim hedefimize ulaştığımızda alacağımız hazdan daha lezzetli değildir

Ben hep diyorum şu kilolarımı sağlığım için vereceğim bakın büyük kızım oldu 17 yarın öbür gün Rabbim hayırlı bir kısmet verirse ben evladım için fit olmak zorundayım o günleri görebilmek adına sağlıklı olmak zorundayım evladıma her anlamda faydamın dokunması için daha atik olmak zorundayım Bana ihtiyacı olduğunda anam kıçım ağrıyor başım ağrıyor gelemem dememek adına bunu yapmak zorundayım hatta abartıyorum yarın öbür gün torun olunca anam kendini kaldıramıyor evladıma nasıl bakacak dedirtmemek için sağlıklı bir kiloya inmek zorundayım

Allah korusun her hastalıkda doktora gittiğimizde hep direk demiyorlar mı kilo verince geçer ( hormon bozukluğu, pco, insülin direnci, şeker .....vs. vs. Ben bu lafı artık duymak istemiyorum benim tatlıya da fazladan besine de ihtiyacım yok artık geçmişte yedim yiyeceğimi ve kesinlikle diyetisyen hadi minik bir kaçamak hakkın var demediği sürece asla dışına çıkmayacağım listemin Karşılığında da çok çok güzel rakamlar göreceğime eminim
Bakalım Salı nasıl bir liste verecek Gerçi bu liste gayet keyifli aynen devam edebilirim aslında

Ev
evet aynen katiliyorum once saglik tabikide el birligiyle yapabiliriz ben kacamak yapicagim zaman once buraya giriyorum sonra vazgeciyorum zaten yemesemde olur dyorum amabu hafta daha dikkat edicem insallahh hepimiz verelim su kilolari yaa guzel gozukelim istedgmiz seyleri giyelim saglikli olalimm kendimizi vicudumuzu sevlm tabi bunlarin olmasi icin bazi seylerden fedakarlik yapmak lazim tabii

Hep beraber basaracağız insallah...
Ben gecen haftaki gibi yarın inanarak yeniden listeme kaldığım yerden devam ediyorum. Diyetisyen izin vermedikce bende kacamak yapmıyorum. Whatsapptanda yazabilirsin demisti bana. Bas donmesini tekrar yasarsam sorarım...

Kesinlikle canım Fedakarlık yapılmadan hedefe ulaşılmıyor maalesef
Dediğin gibi şu anda belki zevkimize göre değilde bulduğumuz bendene göre giyinmek zorunda kalıyoruz ( ben özellikle )
Eşim alışveriş yapmıyorum diye kızıyor ama gittiğimde beden bulamayınca canım sıkıldığı için bakmıyorum bile sadece pantalonumun apış arası sürtünmekten yırtıldıkça yenisini alıyorum hatta geçen beden bulmuşken birde uygun olunca iki tane birden almıştım aynı pantalondan
Ama ahtım var şu kilolarımı bir vereyim hem kapanacağım ( şu anda kapansam koca karı modunda gezmem gerekecek bedenden dolayı ) hemde bütün gardolabımı yavaş yavaş yenileceğim

En basiti eşimle bir kaç senedir Ümreye gitmek istiyoruz ama şu kilomla gitsem ne ibadetimi yapabilirim dilediğim gibi nede kutsal toprakları dilediğim gibi gezip görebilirim ( gerçi kiloma rağmen çok rahat uzun süre yürüyebiliyorum ama okadar kiloyu boşa hammal gibi taşımak var kuş gibi hafif bir şekilde orada ibadet etmek var

İşte budur
Madem whatsuppda var kesinlikle çekinmeden danış aklına takılanı yada benim gibi not et ve bir sonraki görüşmede bunları bunları merak ediyorum de
Baş dönmesi büyük ihtimalle çok fazla uzun süre beslenmediğin için olabilir yada kan şekerin düştüğü için Benim arkadaş geçen hafta gittiğinde demiş baş dönmesi yaşıyorum sanırım şekerim düşüyor diye ve diyetisyeni ona meyve yerken üzerine az toz tarçın serp tatlı isteğini bastırır ve kan şekerini düzenler demiş
Hazır profesyonel yardımda alma imkanımız varken bunu çok güzel değerlendirip verebildiğimiz kadar kilo verelim ve bu yaza en azından çok daha hafif girelim

Hayirli geceler kizlar
Okuyarak geldim ne guzel motive edici yazilar yazmisiniz...
Evet bizde basarabiliriz iradeli olalim yemeyelim istedigimiz kiloya inene kadar
Bende anneme gittim bu aksam annem borek yapmis sarma sarmis sadece tadina baktim kirilmasin diye yemedim yememek lazim

canim biraz sabir allah yardimcin olsun
Cok sagol kuzum amin
olsun rakibem cok iyi gidiyosun istikrarını. Hiç bozmadan devam et bugunude tatil say

Yarın meyve yerken o zaman hemen tarcin serpiyorum. Hatta bundan sonra munkun olduğunca yapayım. Su listeyi 3 hafta uygulayip guzel sonuc almak istiyorum.

Yazin 80 olursam bende cok hafiflemis olacağım insallah. Ozellikle esimin memleketine giderken zayif gitmek istiyorum cunku en kilolu gelin benim

10 kilo bile farketti bugun kosu bandinda. Daha yuksek hizda daha uzun sure yuruyebiliyorum. 70 leri gördüğünde insallah ordaki programları deneyecegim...

Masallah sana hayranim zaten canim.

Cok sagol kuzum amin

olsun rakibem cok iyi gidiyosun istikrarını. Hiç bozmadan devam et bugunude tatil say
Sagol canim. Sil bastan basliyorum yine yeniden. Esinle bir gelişme var mi? Ben cok uzuldum insallah duzelir hemencecik...

Süpersin canım bende normalde börek ve sarmaya bayılırım ( bende neye bayılmıyorsam )
İnşallah ilerleyen zamanlarda ya iyiki kaçamak yapmadık diyeceğiz adım gibi eminim
Biz bu inançla devam edersek önümüzdeki hafta ilk 3e bile girebiliriz bence
Hadi bakalım kızlar göreyim sizi bende 1 hafta daha sıkıp dişimi sizlerin arasına listeye döneceğim inşallah

Kesinlikle başarabilirsin canım
Maalesef bende sülalede en kilolu gelinlerden biriyim bir tane daha potansiyel var ama ilk fırsatta onuda gaza getiririm ben nasılsa benim zayıfladığımı gördükçe Kuzum daha bebişi olmadan zaten balık etliyken baya kilo aldı tabi kilo herşeye engel olduğu için bebişleride daha yok KVsi dünya tatlısı bayılıyorum ona ; hatun her fırsatta diyor biblo gibi gelinim ( oda oğlu bekarken hep benim gibi bir gelin isteyenlerden hatta bir gün dedim valla duayı fazla etmişsin bari dua ederken huyu Banu gibi ama kilo almasın deseydin diyorum nasıl gülüyor ben onu her türlü seviyorum yüreği güzel gelin kızımın diye ) Kadıncağız gelininin sadece sağlığı için kilo vermesini istiyor ama kırılmasın diye tek kelime etmiyor hatta bana dedi keşke imkan olsa da Spor salonuna birlikte yazılsanız sen onu gaza getirirdin nasılsa diye İnşallah ben kiloları gönderince oda isterse aynı diyetisyene yönlendiririm ve kilolar gittikten sonrada dediği gibi aynı yere yazılır hedefe yakın birde spor salonu ile destekleriz

Bu gece dua ederken sağlığımız için Rabbim bize sağlıklı ve çok daha fit olabilmek için sabır ve azim ver diye dua edip yatalım Sabahta Bismillah diyip çok daha azimle başlarsın Yazın memlekete gittiğinde seni nasıl gıpte edecekleri ani düşün hep Herkes kız fıstık gibi olmuşsun nasıl yaptın diye sorup duracaklar

Şimdi kaptancım konu baya uzun ama ben yazayımda burdan cok güzel fikirler cıkıyo
Gecen gün görümcemin ameliyat gecirdigini söylemiştim ya bizim kuran hocası ( bayan türkiyeden geldi arabası yok ve bekar )tutturdu sana gecmiş olsuna gelicem diye görümcemde tamm demiş ,
ama onun gözler fena halde oldugundan seni arife getirsin demiş yani ben.
Hoca bana msj attı akşam üstü 4 te dersim bitiyo gel beni al dedi tmm dedim
Görümcem bana dediki arife hoca gidince dışardan bişeyler getirtiriz eşini de çagırırız bizİm burda yeriz dedi yemek yapma dedi
Bende eşimi aradım ablan böyle diyo yemek yapmıycam bişeyler getirtip hep bir yiycez hoca gidince dedim

Oda tamm olur dedi
Sonra ben hocayı aldım arabayla getirdim
Çayımızı içtik meyve yedik hoca bekliyo
Sonra eşim işten eve gelmiş aradım burdayım daha haber vericem sana dedim.
Bekliyoruz saat ilerliyo hoca bitürlü kalkalım demiyo
Bende akıllı onu evine bırakacagımya onunla bekliyorum saat akşam 10 oldu hala bekliyo artık görümcem dediki acıktık pizza falan getirtelim sizi ac göndermeyelim bari degi oda kabul etti
O arada görümcemin eşi geldi yorgunmuş yattı hemen yanımızda durmadı
Ama hoca hala kalkalım demiyo
Pizzalar geldi yedik ettik dedim hocam kalkalım artık. Kalkalım diyo ama icraat yok gelgelelim saat hece 1oldu kalktı bu ben eve gityim eşim uyumuş benim geldiğimi duydu uyandı bana baya kızdı. Beni hiç önemsemedin yemek bile yok bu saattte evemi gelinir bidaha hocaya falan gitmiycekdin dedi o nasıl bi hoca ki bu saate kadar oturuyo başkasının evinde dedi böyle biriyle görüşmeni istemiyorum defi ve şimdide konuşmuyo benle konuşmayı denedim ama hiç cevap vermiyo ters liyo

Canım o hocada maşallah baya bir rahatmış Heleki görümcenin eşi geldikten sonra gidelim dememesi daha bir ayıp sonuçta adam yorgundur uzanmak ister
Eşin kendince haklı olabilir ama bu durumda sana değil kadına kızması gerek Sonuçta sen kalkalım demişsin hatun umursamamış Çok kızıyorum o tiplere yaw hasta ziyaretinin kısa olanı makbuldür sonuçta
Sen biri müddet eşinin suyuna git, varsın konuşmasın sende tavrından dolayı kırılmış gibi yap ( erkeklere çok fazla haklısın diyincede daha fazla abartıyorlar ki bence bu konu hadi sabaha kadar küstü daha fazla uzatılacak bir mevzu değil ) Onun sevdiği yemekleri yap kenara çekil hatta konuşmuyorsa sen ondan evvel yada sonra ye canım istemiyor de sende onun tavrına kırıldın yemiyorsun sansın
Niye aynı sofraya oturmuyorsun derse de eşimle hoş sohbet etmedikten sonra yediğim yemeğin anlamı mı var de ve masum bir şekilde arkanı dön git Ben sevaba girip yardımcı olayım derken suçlu oldum ama canın sağ olsun haklısın gibi bir cümle kurup bu kezde sen sessize al kendini en geç 2ci gün eşin vicdan yapmazsa ne olayım

Hatta görümcene de durumu izah et bak sen demeseydin ben iyi kötü birşeyler yapacaktım eşime yemeklik sırf sen dedin diye huzurum kaçtı ama canın sağ olsun de onada vicdan yaptır ki oda kardeşini yada ağabeyini arayıp durumu izah etsin Birde konuşmasanda evin içinde en güzel halinle dolan inat bir yere kadar yapar
Salonda koltuğa mı yatıyor sende geç karşı koltukta uyu yatağa yatarsada sen hesapta uyuyorken farkında olmadan sarıl
Bir dahada biri sana o hatun ricada bulunduğunda eşim pek sevmiyor o tür şeyleri de direk hatta o gün sohbete daldık bozuldu eve geç geldim diye de açıkça söyle

Umarım en geç yarın barışırsınız da öncekinden bile daha yakın olursunuz
Birde evde Bakara suresiydi sanırım yalan olmasın sesli dinle yada okuyabilirsen oku evdeki huzuru tazeler bağlar eşleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…