sağol canım inşallah bulurumaynen canim cocuklar cikinca aradan insan kendine rahat rahat zaman ayirabiliyo benimde dayiin oglunun duyunu var aysonuna biraz kilo verebilsem.o zamana ne guzel olur bugun kv gel sana tunik bakalim dedi ama cok cesit yoktu burasi tam merkez deyilya 2 cesit vardi onlardada beden yoktuu sozun olsun bana dedim amasyaya inince alirsin dedim tamam dedi ne koparirsam kardir kvdeno zamana kadarda zayiflarim insallah bi kac kilo insallah sende istedigin seyleri bulabilirsin
Uygularım bunu kaptancım ama şim kv delerdyiz onlara belli etmemeye calışıyorum
görümceme anlattım o arayacaktı ben aratmadım eşim onada cok sinirliydi şimdi seninde kalbini kırar dedim
Oda sana kızacagına bana kızsaydı keşke dedi ama biliyorum eşim diycek
Hoca gitmediyse bile arife eve gelmeliydi diye bana da öyle dedi sen neden gelmedin bi işin olsa bişey demezdim diye
Kizlar merhaba nasilsiniz uzun zaman oldu topige giremedim cok mesaj var okuyamadım nasilsinjz kimler var
Ablamı uğurladım simdi memlekete gitticok alismistim tekrar yalniz kalicaz bilmiyorum
Guanydın herkese :)
Sanada Günaydın canım
Bende şimdi kahvaltı etmeye başlamıştım :) eşim ve büyük daha uyuyor kahvaltımı zamanında yapmak için onları beklemiyorum
Bu diyete baslayali hafta sonlari bende beklemiyorum. Zaten simdi yurtta nobetci.
Canım çok sevindim. Senin motive man inan takim olarak hepimizi etkiliyor.Kızlarrrrrrrrrrrrr Müjdemi isterimmmmmmmmmmm
Şimdi Yenayla yazışıyoruz veeeee cuma Allahın izniyle oda listeye dönüyorayrıldığı kilodan daha az şu anda ama kaç olduğunu söylemem sürpriz olsun
Bende dişimi sıkıp bu hafta listeye girmeye çalışacağım olmadı bir sonraki hafta garanti
gunaydin canimGuanydın herkese :)
canim gecmis olsunGünaydın kızlar. Dun hic giremedim oğlumu hastaneye görürdük biraz rahatsızdı oradanda küçük bir alış veriş. Sonrasında eve gelince çok yorgun hisettim aksam kanepede uyumuşum esim kaldırdı. simdi kahvaltımı yapıp bakayım dedim ne güzel motive edici şeyler konuşmuşsunuz. Dun çok güzel ve kaçamaksiz bir gündü benim için. İnşallah Bugün de öğle olur. Banucum salı gününü merakla bekliyorum inşallah çok iyi sonuçlar alırsın.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese iyi sabahlar ve hayırlı pazarlar
Pazarda olsa erkenden uyandım şükürDiyetisyen kontrolüne kaldı 2 gün bakalım neler olacak neler Öğlen randevum ve tamda öğle yemeği saatine deng geliyor ama ben salı günü biraz daha erken yerim öğle yemeğini sonrada tranvaya kadar yürürüm ki yediklerimi hazmetmiş olayım ölçüm yapılana kadar
Tabi her zamankinden az yerim yoksa fazla çıkarım tartıda :)
Şekersiz kahvem ve bol suyumla güne başladım ve inşallah aynı şekilde de kaçamaksız, listeye uygun beslenmeye devam eder daha da güzel rakamlar görmesi için elimden geleni yaparım
Umarım çabucak aranız düzelir canımSabret eşin belki bir iki gün daha nazlanır ama dediğim gibi yaklaş ki az vicdan yapsın Bak benimki artık bazen resmen diyor len ciddi misin yoksa numaramı yapıyorsun diye bende diyorum şansını dene istersen
Hatta bak sen konuşmasada çok güzel birşekilde gülümseyerek yüzüne bak uzun uzun :) en sonunda dayanamayıp ne bakıyorsun dediğinde de hayırdır bakmakta mı yasak de ve gülümsemeye devam etemin ol en katı erkek bile o an gülümsemeye başlar ve yumuşar
Canım Allah kavuştursunNe güzel vakit geçirdiniz ama dediğin gibi insan çok alışkıncada evde eksiklik hissediyor sanki Bir kaç güne alışırsın canım üzülme sağlığı yerinde ya önemli olan o varsın uzak olsun artık Skype olsun whatsupp olsun görüntülü de görüşebiliyor insan
Benim Annemde Çarşamba dönüyor inşallah3 hafta içinde ancak 2 kere görüşebildik eşşek erkek kardeşim Annemlere gitsede bağlanmadı ( ben konuşmuyorum onunla oda nasıl bir yürekse kızkardeşimle araları iyi olduğu halde onuda görüştürmemiş oda 2 kere görüşmüş ) hatta en son kızkardeşime sizin yüzünüzden internet paketim bitti evdeki wifidan ancak girebiliyorum demiş ( tabi Annemide evine davet etmez eşşek kadın senede bir gidiyor ama ancak 1 kere girebiliyor evine Kadın herşeyini dört dörtlük yaptı hatta gelinin çeyizi bile yoktu tüm eksiklerini kendi aldı tek kuruş borç bırakmadı onlara ama daha emekli olmadan evvelde ancak senede 1 annemi kabul ediyordu Kadın her gün yemek yapıp götürüyordu ( gelin hanım yemek bilmiyor diye ) inan bazen evdeyken bile kapıyı açmadıkları oluyordu kadıncağızda kapılarına asıp dönüyordu.
İşin komik tarafı aralarında hiç bir sorun yok ama bizim gelinde erkek kardeşimde çok dağınıklar ve açıkçası ev pis diye almıyorlarmış eve hani görüpte bu ne demesin kızmasın diye
Artık Annemlerde hiç istemiyorlar Almanyaya gitsinler de işte mecbur giriş çıkış için gitmek zorundalar3 hafta sonraya dönüşü aldım diye Babam bozulmuştu 1 hafta yeterdi yaaa keşke daha kısa süreli alsaydın dedi dedim okadar para veriyorsun hem işlerinizi ancak halledersiniz dedim :)
Bak sayılı gün geçti bileçarşamba günü gidip temizlik yapayımda geldiğinde uğraşmasın kadıncağız
Ayy imşallah kaptanımcım hadi sildirelim kartları ama yenanın verdigi kilolar sayılırmıKızlarrrrrrrrrrrrr Müjdemi isterimmmmmmmmmmm
Şimdi Yenayla yazışıyoruz veeeee cuma Allahın izniyle oda listeye dönüyorayrıldığı kilodan daha az şu anda ama kaç olduğunu söylemem sürpriz olsun
Bende dişimi sıkıp bu hafta listeye girmeye çalışacağım olmadı bir sonraki hafta garanti
cok geçmiş olsun canımGünaydın kızlar. Dun hic giremedim oğlumu hastaneye görürdük biraz rahatsızdı oradanda küçük bir alış veriş. Sonrasında eve gelince çok yorgun hisettim aksam kanepede uyumuşum esim kaldırdı. simdi kahvaltımı yapıp bakayım dedim ne güzel motive edici şeyler konuşmuşsunuz. Dun çok güzel ve kaçamaksiz bir gündü benim için. İnşallah Bugün de öğle olur. Banucum salı gününü merakla bekliyorum inşallah çok iyi sonuçlar alırsın.
Canım nasılsın kilon ne durumdaKizlar merhaba nasilsiniz uzun zaman oldu topige giremedim cok mesaj var okuyamadım nasilsinjz kimler var
Ablamı uğurladım simdi memlekete gitticok alismistim tekrar yalniz kalicaz bilmiyorum
canim gecmis olsun
Avsumay canım gecmis olsun...
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Şimdi iyi çok şükür.C
cok geçmiş olsun canım
Günaydın kızlar. Dun hic giremedim oğlumu hastaneye görürdük biraz rahatsızdı oradanda küçük bir alış veriş. Sonrasında eve gelince çok yorgun hisettim aksam kanepede uyumuşum esim kaldırdı. simdi kahvaltımı yapıp bakayım dedim ne güzel motive edici şeyler konuşmuşsunuz. Dun çok güzel ve kaçamaksiz bir gündü benim için. İnşallah Bugün de öğle olur. Banucum salı gününü merakla bekliyorum inşallah çok iyi sonuçlar alırsın.
Canım çok sevindim. Senin motive man inan takim olarak hepimizi etkiliyor.
Yurt dısında yasayanlar farkli oluyor sanki. Hani sende orda dogmussun ama uzun zamandir orda kalanlar bir baska oluyor.
Benim dayim burdan gitti. Yengem orda dogma buyume. Yazi ananemde gecirirler. Bize gelirler mesela guler oynariz ama ananemin evine gittigimizde hatta birlikte gittiğimizde bile yengemin çocukların davranışları değişir. Bende yuz goz olmamak adina 1 gun bile kalmam kaçarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?