Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Çok şükür öyle birden aşırı gitmiyor onunda gayet olması gerektiği kadar
Yena izne ayrıldıktan sonra ameliyat olacak diye az ipin ucunu kaçırmış da :) Genelde her ameliyat olanlar aynı şeyi yaşıyor nasılsa opden sonra yiyemeyeceğim hesabı ve 115i görmüştü 107.5la izne ayrılmıştı ve şu anda az aşağısını görüyor
Hangi etapta izne ayrıldıysa aradaki hafta farkına bölünecek yüzdesi Cumaya kadar dahada eksi göreceğine göre yüzdesi bölünsede bize faydası olacaktır bir sonraki hafta hele garanti bireysellik birinciliğide onda olur

Takım olarak aynı azimde devam edersek bizlerde güzel katkılar sağlarız ve eminim ilk 3e girebiliriz bu haftaya inşallah bende yetişirim yürüş yapmam şart bu hafta

Yena bu gruptamiydi... Ben tanismadim onunla. Telefondan yazinca benim mesajlar birbirine girdi.
Yoneticiler kabul edecek mi onu. Sonucta cok hizli kilo verecek.

Yena bu gruptamiydi... Ben tanismadim onunla. Telefondan yazinca benim mesajlar birbirine girdi.
Yoneticiler kabul edecek mi onu. Sonucta cok hizli kilo verecek.

Evet canım Yena bizim eski üyelerden 502. Etapta izne ayrıldı Ayrıldığı kiloya düştüğü an her üye izinden geri dönebiliyor zaten takım yarışmalarında tüp mide ameliyatı olanlarda var o yüzden sıkıntı olmuyor

Öğle yemeğimide listeme uygun yedim Elhamdüllillah bugünde doğdum
Akşamlık kıymalı bamya yapacağım Donmuş olanlardan aldım 2 paket ama 1 paket yaparım sanırım sonuçta salı günü listem değişecek

Bugun fazla gunes yok yuruyus yapmak istiyorum yemekten sonra
Aksam yemegimi erken yemeye calisiyorum ne kadar erken yersek o kadar hizli kilo veririz oyle okudum
Soyle yaziyordu
5 te yersen kilo verirsin
6 da yersen kilonu korursun
7 de yersen kilo alirsin
Yatmadan yersen obez olursun

Slm kizlar iyi pazarlar nasilsiniz nasil gidiyormu kilolar erisin yaglar hadi icelim suyumuzu

Çok şükür Pazarda olsa kaçamaksız devam erisin yağlar dediğin gibi :)
Ben şu saatte kadar 3 litre içtim bile artık fazla içmem ki 4ü geçirmeyeyim
Gündüz çok akşam az içilmesi daha iyimiş

Bunu bende görmüştüm ama benim listeye uygun olmuyor ama şükür kilolar gidiyor
Salıyı iple çekiyorum

Akşamlık yemeğimi de ateşe koydum
Yemekten sonra eşimin halasına çaya gideceğiz

Ya kızlar ne olur dua edin bizim kuzen hamile ya dün hafif kanaması olmuş doktor şimdilik bir şey yok ama düşük olmaması için ilaç vermiş
Kuzum yatıyor inşallah fasulyeye bir şey olmaz

Kızlarrrrrrrrrr en sevdiğim şarkılar özellikle gece dinlemek için mikemmel

İnsanın ruhunu okşuyor sanki bütün müzikler keşke o zamanlar doğsaymışım hem hatunların etli butlusu makbulmüş hemde ne twist falan yapardım eskiden Türk Filmlerini izler izler sonra Hülya Koçyiğit, Türkan Şoray gibi oynardım evde

Ayyy Allahım korusun küçügü inşallah
Bişey olmaz

Allah korusun anneyide meleğide insallah...

Oğlum iki gündür gündüzleri uyumuyor. Bende sekizde yatiriyorum. Uyusada uyamasada sabah 7 de gozlerini acıyor.
Biraz gec oldu ama bende gidip 1 saat yuruyeyim.
Ufak kacamaklarim oldu. Dünkü kadar olmasa da.Kesinlikle bu listenin hafta sonu kısmını uygulamayacağım bir daha.

Çok Teşekkür ederim canım. İnşallah bu haftada güzel sonuçlar alırız. Ben bugün küçük bir kaçamak yaptım onu yazmayayım ama onun dışında iyi. Yazacam ama firsatim olmiyor daha önce ingilizce kursuna gidiyorum dedim ya o kadar çok ödev oluyorki yetişemiyorum bi de çok zorlaniyorum. Güzel arkadaşlar edindim onun hatırına devam ediyorum. Yoksa çok sıkıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…