- 3 Haziran 2016
- 405
- 878
- 103
- 34
allah bebisi kuzenine bagislasin insallah banu ablaAkşamlık yemeğimi de ateşe koydum
Yemekten sonra eşimin halasına çaya gideceğiz
Ya kızlar ne olur dua edin bizim kuzen hamile ya dün hafif kanaması olmuşdoktor şimdilik bir şey yok ama düşük olmaması için ilaç vermiş
Kuzum yatıyor inşallah fasulyeye bir şey olmaz
Selam canm iyiyim sen nasılsın zayıflama maratonu nasil gidiyo vallahi ben inisli cikisli durumdayim bir 71 oluyom bazen 72 karsisiyo topige giremedim güya kaptan yardımcılığı yapacaktim ama cok yogun sorunlu bir donemden geciyorum ailevi sikintilardan dolayi arada giriyodum ama mesaji okuyamıyodum iyi yakaladın beni:)Diademe [/QUOTE
Valla idare ediyorum işte. O konu ya baya güldüm ben şimdi yenisi acılmış bi rezillikte ben yazdım yenisine
Yine hatikasın rakibem ben bugünki hamur işinden sonra yazmıyım eniyisiHayırlı aksamlar kızlar
Hemen menumu paylasayim
Sabah
5 zeytin (2sinfazla)
Domates salatalik
Maruk maydanoz
1 dilim ekmek
1 kk kadar helva (kacamak)
Ara
1 muz
Öglen
1 kase Tarhana corbasi
Yagsız salata
1 dilim ekmek
Ara
1 yarim paket kıtıruno
1 lokma ekler
Aksam
Tonbalıklı marul salatası
1 dilim ekmek_(fazlalık)
Ara
Marasın cerezlik tarhanası (Ara ögünü kaçırdım spor yaparken)
Su 3.5 lt
Spor 60 dk yuruyus
100 mekik
Haftalik toplam 120 dk yuruyus
300 mekik
Aralara acıklama yazdim. Dün söz vermistim kacamak yapmayacağım diye. Yok bu listenin bu iki gunu cidden zorladı beni. 1 hafta yap dayanabilirsen 3 hafta yap demisti. Dayanması cidden zormus. Hafta ici bu listeyi uygulayıp hafta sonu bir oncekini yapacağım insallah. Gittigimde de bana yulaf ezmesi misir gevregi yazma ben bunları yiyince mutsuz oluyorum cok acikiyorum diyecegim...
Çok Teşekkür ederim canım. İnşallah bu haftada güzel sonuçlar alırız. Ben bugün küçük bir kaçamak yaptım onu yazmayayım ama onun dışında iyi. Yazacam ama firsatim olmiyor daha önce ingilizce kursuna gidiyorum dedim ya o kadar çok ödev oluyorki yetişemiyorum bi de çok zorlaniyorum. Güzel arkadaşlar edindim onun hatırına devam ediyorum. Yoksa çok sıkıldım.
Selam canm iyiyim sen nasılsın zayıflama maratonu nasil gidiyo vallahi ben inisli cikisli durumdayim bir 71 oluyom bazen 72 karsisiyo topige giremedim güya kaptan yardımcılığı yapacaktim ama cok yogun sorunlu bir donemden geciyorum ailevi sikintilardan dolayi arada giriyodum ama omca mesaji okuyamıyodum iyi yakaladın beni:)Diademe
Iyilikten maraz dogar lafi boşuna yok valla kime ne yapsan kimse kiymetini bilmiyorum bu devirde artik herkes kendi evi ailesine bakar olmus anne baba kardeş yok allah kimseyi ailesiyle gorusemeyecek konuma getirmesin banu abla o yaptigi iyilikleri rabbim boşa koymaz merak etmeoynakbasi34
Hayırlı aksamlar kızlar
Hemen menumu paylasayim
Sabah
5 zeytin (2sinfazla)
Domates salatalik
Maruk maydanoz
1 dilim ekmek
1 kk kadar helva (kacamak)
Ara
1 muz
Öglen
1 kase Tarhana corbasi
Yagsız salata
1 dilim ekmek
Ara
1 yarim paket kıtıruno
1 lokma ekler
Aksam
Tonbalıklı marul salatası
1 dilim ekmek_(fazlalık)
Ara
Marasın cerezlik tarhanası (Ara ögünü kaçırdım spor yaparken)
Su 3.5 lt
Spor 60 dk yuruyus
100 mekik
Haftalik toplam 120 dk yuruyus
300 mekik
Aralara acıklama yazdim. Dün söz vermistim kacamak yapmayacağım diye. Yok bu listenin bu iki gunu cidden zorladı beni. 1 hafta yap dayanabilirsen 3 hafta yap demisti. Dayanması cidden zormus. Hafta ici bu listeyi uygulayıp hafta sonu bir oncekini yapacağım insallah. Gittigimde de bana yulaf ezmesi misir gevregi yazma ben bunları yiyince mutsuz oluyorum cok acikiyorum diyecegim...
Selam
Bugun gec uyandim biraz
Yarim elma 2 bardak su
11 gibi
PEynir
zeytin
Yesillik
domates
Salatalik
2 d.kizarmis ekmek
Ara...
1 turk kahvesi
Az findik
Aksam ...
Kofte
Patates
Salata
1 sekerpare
2.5 lt su
45 dak yuruyus
Hemen bende aklımdayken yediklerimi paylaşayım;
Uyanınca 07:00 Bol su ve 1 şekersiz Türk kahvesi
Kahvaltı 09:00da
1 adet haşlanmış yumurta
4 -5 minik peynir topu
1 kk kadar süzme peynir ( eşim tam yağlı alınca onu çok az yiyip peynir topuyla az takviye yaptım )
3 ince dilim biber ( yarım biberden )
bol Roka ve maydanoz ( limonlu )
ara 11:00de
1 bardak sıcak su + 1 kivi
Öğlen 13:00de
1.5 kepçe Domates çorbası
2 yk kadar yoğurt
1 kase salata ( eşimle birlikte paylaştık hatta )
ara 15:00
1 bardak sıcak su + 1 kivi
ara 17:00de
1 adet ekşi elma
Akşam 19.00da
4 yk kıymalı bamya
2 yk yoğurt ( aslında çacık yazıyordu da o an üşendim yapmayadaha doğrusu saat geçmesin dedim )
1 büyük kase salata ( bitirmeye zorladım kendimi eşim yemeyince ve baya şişirdi :) )
ara; 20:30 2 büyük fincan şekersiz çay
Gün içinde toplam 4 litre su içtim
Harekette evin içinde popiş yer görmedi hareketi
Menu gayet güzel. Masallah sana ve iradene
Benim kontrol 2 hafta sonra ama annemin gun arkadaslari bir sonraki gun bana geleceklermis. Benim param donuyordu ben kimseye gitmemistim onlar bana gelecek hem ev gormede aradan çıkacak o yuzden nasil yaparim bilmiyorum. Ev cok kirli annemde yan cizdi bu hafdababan evde yanliz diye. Banada aksam soyledi sana geleceklet diye. Zaten oglan uyumadigi icin ven temizlik falan yapamadim.
Buyuk ihtimal sali gunune giderim. Yani 25 nisana Hastanede sehrin obur ucunda. Otobusle 40 45 dk alir sanirim.
Hadi bakalım inşallah gittiğinde çok güzel sonuçlar alırsın ( malum diyetisyenle ev farklı çıkıyor genelde )
Bende dün KVler gelecek diye mecburiyetten dip köşe girdimbir yatak odam kaldı onuda bir ara aradan çıkarıcağım ( kızların dolapları yine dağılmış sağ olsunlar hep aralardan çektikleri için )
O kadar hamur isine bende hayir diyemezdim canimYine hatikasın rakibem ben bugünki hamur işinden sonra yazmıyım eniyisi
Hiç gülesim yoktu kız Allah'ta seni güldürsun rakibem amin diyelim :))Hayirli geceler
Ayy bir mucize olsa sabah 70 kilo uyansam:))
Evet 500 gr eksik cıkıyorum ben orda. Bir gecenkinde 100 gr az cikti. Buyuk ihtimal o gunde evdeki tarti yanlis tartti. Senin kontrolede az kaldi. Sayılı gunler gelip geciyor..
Oglum elime ayagima dolanmasa 2 gunde dip kose yaparim silinecek hali kanepe cam ve mutfak dolaplarim var.
Duzenli bir hatun olamadim gitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?