Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

allah bebisi kuzenine bagislasin insallah banu abla

Selam canm iyiyim sen nasılsın zayıflama maratonu nasil gidiyo vallahi ben inisli cikisli durumdayim bir 71 oluyom bazen 72 karsisiyo topige giremedim güya kaptan yardımcılığı yapacaktim ama cok yogun sorunlu bir donemden geciyorum ailevi sikintilardan dolayi arada giriyodum ama omca mesaji okuyamıyodum iyi yakaladın beni:) Diademe

Hayırlı aksamlar kızlar

Hemen menumu paylasayim

Sabah
5 zeytin (2sinfazla)
Domates salatalik
Maruk maydanoz
1 dilim ekmek
1 kk kadar helva (kacamak)

Ara
1 muz

Öglen
1 kase Tarhana corbasi
Yagsız salata
1 dilim ekmek

Ara
1 yarim paket kıtıruno
1 lokma ekler

Aksam
Tonbalıklı marul salatası
1 dilim ekmek_(fazlalık)

Ara
Marasın cerezlik tarhanası (Ara ögünü kaçırdım spor yaparken)

Su 3.5 lt
Spor 60 dk yuruyus
100 mekik

Haftalik toplam 120 dk yuruyus
300 mekik

Aralara acıklama yazdim. Dün söz vermistim kacamak yapmayacağım diye. Yok bu listenin bu iki gunu cidden zorladı beni. 1 hafta yap dayanabilirsen 3 hafta yap demisti. Dayanması cidden zormus. Hafta ici bu listeyi uygulayıp hafta sonu bir oncekini yapacağım insallah. Gittigimde de bana yulaf ezmesi misir gevregi yazma ben bunları yiyince mutsuz oluyorum cok acikiyorum diyecegim...

Selam
Bugun gec uyandim biraz
Yarim elma 2 bardak su
11 gibi
PEynir
zeytin
Yesillik
domates
Salatalik
2 d.kizarmis ekmek

Ara...
1 turk kahvesi
Az findik

Aksam ...
Kofte
Patates
Salata
1 sekerpare

2.5 lt su
45 dak yuruyus

Yine hatikasın rakibem ben bugünki hamur işinden sonra yazmıyım eniyisi

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Halalardan yeni geldik sayılır sohbete dalmışız Çok şükür kuzende iyi uzanıyordu iyi oldu morali biraz daha düzeldi Güzel dilekleriniz dualarınız için çok teşekkürler kızlar
Rabbim hiç bir Anne adayını evladıyla sınamasın arzu edenlere de en kısa zamanda inşallah nasip eder ....Aminnnnn

Tabiki yine ikramlar vardı ama ben yine hiç birini kabul etmedim ve sadece şekersiz çay içtim iki tane büyük bardak
Yarın sabahta malum kurs günüm ve yine öğlen dışarda yiyeceğiz tabi benim yine her zamanki gibi öğle menüm az çorba, salata ve yoğurt olacak Elimdeki işi bitirmek üzereyim artık önümüzdeki haftasonu kesin kumaş almaya gitmem şart :)

Allah yardımcın olsun canım büyük benim büyük kızda Anne bir tercüme yaparmısın bana dedi tamam dedim tabi yine meğer eşşek bana arkadaşının performans ödevinin bir kısmını yaptırmış
Eşşekler son gün bırakınca benimkine dert yanmış bizimkide tabi gönder Annem iki dakikada yapar demiş neymiş sevapmış eşim kızdı tabi bu son sonuçta Annen sizin sınavlarınızı kurtaramaz kötü de olsa hak ettiğinizi alın diye

Canım canın sağ olsun sıkıntılar geçsin nasılsa yine dönersin aramıza Rabbim başka dert keder vermesin varsın kaptan yardımcılığı biraz daha beklesin
Aminnnn :)
RAbbin yuvandan huzuru, bereketi ve sağlığı eksik etmesin ...Aminnnn

İlk zamanlar çok takıyordum ama artık takmıyorum çünkü ikiside aynı Birinden biri aklı başında olsaydı hadi beni geç Annemlere o şekilde umursamaz davranmazdı İnan ben KVyle konuşmadığım dönemde bile her gün eşimi tembihliyordum ara Anneni bak benden bilir sonuçta ben küs olabilirim ama o senin Annen diye
Hep diyorum madem kendi çekirdek ailesiyle mutlu o zaman mutlu olmaya devam etsin ama benden uzak olsun
Evladım su çiçeği olduğunda hatta kaşını bile patlattığında aramayan yada mesaj atmayan bir dayısı olmasada olur
Dediğin gibi herkes yaptığının karşılığını yaşayacak onunda kızı var ve ileride onuda adam yerine koymayacak belkide

menün fena sayılmaz ama sen kendini iyi hissetmiyorsan dediğin gibi o tür şeyleri yazdırma bende hiç sevmem o tür şeyleri çünkü beni asla doyurmaz Benim arkadaşada yazmış bizim diyetisyen ama o baştan demiş sevmem ben öyle şeyleri diye kadında bir dene baktın acıkıyorsun bir önceki listenin kahvaltısını yaparsın yada az peynir domates salatalık yersin demiş ( tabi bizimki kafadan öyle yapmış çünkü 4 yulaf ezmesi ne yapar adama )
Bana derse zaten hemen derim bende tip 2 var yiyemem öyle şeyler diye

Bir sonraki kontrolün peki ne zaman ?

Selam
Bugun gec uyandim biraz
Yarim elma 2 bardak su
11 gibi
PEynir
zeytin
Yesillik
domates
Salatalik
2 d.kizarmis ekmek

Ara...
1 turk kahvesi
Az findik

Aksam ...
Kofte
Patates
Salata
1 sekerpare

2.5 lt su
45 dak yuruyus

Canım Akşam yemeğini erken yiyorsan gayet güzel bir menü tabi miktarda kaçmadıysa
Ne güzel yürüyüşde yapılmış Bakalım ben yoğunluktan bir fırsat bulsam yürüyeceğim de bu hafta sadece perşembe için dışarı işim yok artık o dışarı işlerini yürüyüşten sayacağım çünkü normalde de zaten sakin yürüyen bir tip değilim hep postacı şaban modundayım

Hemen bende aklımdayken yediklerimi paylaşayım;

Uyanınca 07:00 Bol su ve 1 şekersiz Türk kahvesi

Kahvaltı 09:00da
1 adet haşlanmış yumurta
4 -5 minik peynir topu
1 kk kadar süzme peynir ( eşim tam yağlı alınca onu çok az yiyip peynir topuyla az takviye yaptım )
3 ince dilim biber ( yarım biberden )
bol Roka ve maydanoz ( limonlu )

ara 11:00de
1 bardak sıcak su + 1 kivi

Öğlen 13:00de
1.5 kepçe Domates çorbası
2 yk kadar yoğurt
1 kase salata ( eşimle birlikte paylaştık hatta )

ara 15:00
1 bardak sıcak su + 1 kivi

ara 17:00de
1 adet ekşi elma

Akşam 19.00da
4 yk kıymalı bamya
2 yk yoğurt ( aslında çacık yazıyordu da o an üşendim yapmaya daha doğrusu saat geçmesin dedim )
1 büyük kase salata ( bitirmeye zorladım kendimi eşim yemeyince ve baya şişirdi :) )

ara; 20:30 2 büyük fincan şekersiz çay

Gün içinde toplam 4 litre su içtim
Harekette evin içinde popiş yer görmedi hareketi

Menu gayet güzel. Masallah sana ve iradene
Benim kontrol 2 hafta sonra ama annemin gun arkadaslari bir sonraki gun bana geleceklermis. Benim param donuyordu ben kimseye gitmemistim onlar bana gelecek hem ev gormede aradan çıkacak o yuzden nasil yaparim bilmiyorum. Ev cok kirli annemde yan cizdi bu hafda baban evde yanliz diye. Banada aksam soyledi sana geleceklet diye. Zaten oglan uyumadigi icin ven temizlik falan yapamadim.
Buyuk ihtimal sali gunune giderim. Yani 25 nisana Hastanede sehrin obur ucunda. Otobusle 40 45 dk alir sanirim.

Hadi bakalım inşallah gittiğinde çok güzel sonuçlar alırsın ( malum diyetisyenle ev farklı çıkıyor genelde )
Bende dün KVler gelecek diye mecburiyetten dip köşe girdim bir yatak odam kaldı onuda bir ara aradan çıkarıcağım ( kızların dolapları yine dağılmış sağ olsunlar hep aralardan çektikleri için )

Neyse kızlar bana müsaade yatıyorum malum sabah 6da uyanacağım iyice uykumu alayım bari
Herkese hayırlı geceler ve tatlı rüyalar

Allaha emanet olun

Evet 500 gr eksik cıkıyorum ben orda. Bir gecenkinde 100 gr az cikti. Buyuk ihtimal o gunde evdeki tarti yanlis tartti. Senin kontrolede az kaldi. Sayılı gunler gelip geciyor..

Oglum elime ayagima dolanmasa 2 gunde dip kose yaparim silinecek hali kanepe cam ve mutfak dolaplarim var.
Duzenli bir hatun olamadim gitti...

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bu sabah ne güzel uyurken birden baldırımın kasılmasıyla uyandım canım yandı ama iyi oldu yoksa kesin daha uyurdum
Hemen kendime şekersiz Türk kahvemi yaptım ve bol suyla güne başladım

Dün yazmayı unuttum :) gece halalardan dönerken benim ufak cimcime dondurmacının önünden ciğercinin önündeki kedi gibi geçti hadi alın istiyorsanız dedim ama dondurma için ölen ben kendime almadım aksine canım bile çekmedi
Demekki cidden isteyince insanın nefside devre dışı kalabiliyormuş
Belki çok basit bir şey ama inanın benim için çok çok büyük bir durum

Bugün kurs olduğu için biraz erken kahvaltımı edeceğim tabiki yine ara öğünümü yanımda götürürüm Orda bol su sıkıntı olabilir diye pek içmiyordum ama bu sefer içerim nasılsa ders esnasında tuvaletler genelde boş
Öğleden sonrada yemeğimi yiyip direk kuşumu alıp dönerim

Kız benim 18 sene oldu evleneli ama hala istesemde düzenli olamıyorum ben düzeltsem başkası bozuyor kızlara hep söyleniyorum ama söz veriyorlar dikkat edeceğiz diye sonra yine aynı
Artık onlar kocaya gittiğinde Edi ile Büdü baş başa kalınca düzenli oluruz sanırım

Çocuk yokken evim hiç gram dağılmazdı :) hatta eşim derdi temiz evin neyini hala temizliyorsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…