Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım çok geçmiş olsun. Dun atlamışım inşallah bebiş ve annesi iyidir.
Keske burada olsan bende kızların yaptığı gibi ingilizce ödevini sana yaptırırdım.
Maşallah çok güzel. Afiyet olsun.
Canım ev isi hic bitmiyor. Bide çalışan olunca dahada zordur. Allah kolaylık versin.
Hayirli geceler
Ayy bir mucize olsa sabah 70 kilo uyansam:))
İnşallah canım bir gün mucizen olacak.

Hayırlı sabahlar kızlar. Ben Sevimasi. Kullanıcı adını Avsumay olarak degistirdim.

Günaydın canım Yeni nikin hayırlı olsun Cuma günü bildirim yaparken onuda bana tekrar hatırlat ki listede de düzelteyim Umarım bundan sonra bu nikinle dahada fazla eksiler görürsün

Gunaydin hayirli sabahlar kizlar
Mucize falan olmadi ayni kilodayim:))
Ama inaniyorum bir gun olacak
Bende 2 bardak su ve ilacimi aldim
1 elma yiyorum birazdan kahvaltimi 9 gibi yaparim ...
Herkese mutlu huzurlu enerjik neseli bir gun olsun

Bende güzelce kahvaltımıda yaptım ohhh misss
Bergamotlu yeşil çayımı içiyorum şimdide

Sonrada ufak ufak hazırlanmaya başlarım küçük kuşumda o arada uyandı az da olsa birşeyler yedi
Kolay gelsin canm
Bende merakla bekliyorum bakalim kac kilo verdin iyi geldimi diyet listen

Insallah olacak canim inaniyorum
Yeni nickin hayirli olsun varmi anlami

günaydın kızlar dün giremedim hiç kusuruma bakmayın şimdi okudum yazdıklarınızı dün yoğun bi gündü sabah 1 yumurta biraz peynir bol yeşillik 1 dilim tb ekmeği yedim AVM ye gittik ufaklığa kıyafet aldım kızıma istediğim gibi bişey bulamadım 1 tane buldum oda 400 tl dediler almadım çarşıdan bakcaz artık ona valla dışarda herkez burger yedi yemedim inat ettim eşim dedi ye ne olcak biseferden dedim sen bana destek olacağına köstek oluyosun iyice inat geldi yemedim evde önceki gün misafirlerime yaptığım kabak salalası vardı gelince sadece onu yedim 5 tanede çağla okadar oynakbasi34 inşallah yarın tartıda güzeö bi eksi görürsün sizin eksileriniz beni daha çok motive ediyo gerçekten insan isteyince kendine dur diyebiliyomuş onu anladım bu aradz geçmiş olsun Avsumay yeni nickin hayırlı bol eksili olsun inşallah

Hayırlı sabahlar... Bugun okul nobetcisiyim. Bos saatlerimde takılırım.

Hayirli geceler
Ayy bir mucize olsa sabah 70 kilo uyansam:))
Bir gün olacak insallah canım...
Hayırlı sabahlar kızlar. Ben Sevimasi. Kullanıcı adını Avsumay olarak degistirdim.

Hayirli olsun yeni adin. Ya bende sevmiyorum bunu oylesine almıştım. Nasıl değiştiriliyor?

Oynakbası kaptanımında tavsiyesi ise yaramadı mı?
Kv deydik onları yapamadımki ,
şimdi yemegimi yedim o gelicek onunla yemiycem
Yemek dediysem bi parca ekmek peynir canım istemiyo metobolizmam calışşın diye ay cok zoruma gidiyo yaa
Eminim inadından niye yemiyosun diye bile sormayacak sanki cok kötü bişey yaptım büyüttükce büyüttü
Annesine babasına güzel güzel konuşuyo annesine sarılıyo dün ,benim yüzüme bakmıyo abarttı iyice
Dün sabah uyuyodu yatakta elini tuttum sadece ,gözlerini actı ve elini çekti birden ,
Bidaha bende hiç barışmak için bişey yapmıycam

Sen üzerine gidince şımardı galiba...

Günaydın canım Yeni nikin hayırlı olsun Cuma günü bildirim yaparken onuda bana tekrar hatırlat ki listede de düzelteyim Umarım bundan sonra bu nikinle dahada fazla eksiler görürsün
Tamam Canım hatirlatirim inşallah.

Insallah olacak canim inaniyorum
Yeni nickin hayirli olsun varmi anlami
Evet Canım. Av kurtce, su türkçe, may arapça su demek. Ben birleştirip Avsumay yaptım.

Teşekkür ederim canım. Hep beraber inşallah.
Gunaydin kizlarrrrrt
Hayirli günler canım.
Hayırlı sabahlar... Bugun okul nobetcisiyim. Bos saatlerimde takılırım.

Bir gün olacak insallah canım...

Hayirli olsun yeni adin. Ya bende sevmiyorum bunu oylesine almıştım. Nasıl değiştiriliyor?
Ca.im kişisel bilgilerden giriyorsun ama bir daha bakayım tam emin olmak istiyorum.
günaydın kızlar nasılsınız

Günaydın herkese
Tünaydın canlar.
Kızlar bu adam beni öldürecek
Gidip kanepede yatıyo kafayı yedi iyice.
Allah kolaylık versin canım. Gerçekten zor bir durum ama geçecek. Biraz akışına bırak. Ben de önceleri çok canımı sıkardım ama simdi ne zamana kadar boyle sürecek nasıl olsa inadı kırılacak diye oluruna bırakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…