- 14 Nisan 2016
- 547
- 1.202
- 33
- 44
Canım çok geçmiş olsun. Dun atlamışım inşallah bebiş ve annesi iyidir.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Halalardan yeni geldik sayılırsohbete dalmışız Çok şükür kuzende iyi uzanıyordu iyi oldu morali biraz daha düzeldi Güzel dilekleriniz dualarınız için çok teşekkürler kızlar
Rabbim hiç bir Anne adayını evladıyla sınamasın arzu edenlere de en kısa zamanda inşallah nasip eder ....Aminnnnn
Tabiki yine ikramlar vardı ama ben yine hiç birini kabul etmedim ve sadece şekersiz çay içtim iki tane büyük bardak
Yarın sabahta malum kurs günüm ve yine öğlen dışarda yiyeceğiz tabi benim yine her zamanki gibi öğle menüm az çorba, salata ve yoğurt olacakElimdeki işi bitirmek üzereyim artık önümüzdeki haftasonu kesin kumaş almaya gitmem şart :)
Allah yardımcın olsun canımbüyük benim büyük kızda Anne bir tercüme yaparmısın bana dedi tamam dedim tabi yine meğer eşşek bana arkadaşının performans ödevinin bir kısmını yaptırmış
Eşşekler son gün bırakınca benimkine dert yanmış bizimkide tabi gönder Annem iki dakikada yapar demişneymiş sevapmış eşim kızdı tabi bu son sonuçta Annen sizin sınavlarınızı kurtaramaz kötü de olsa hak ettiğinizi alın diye
Canım canın sağ olsunsıkıntılar geçsin nasılsa yine dönersin aramıza Rabbim başka dert keder vermesin varsın kaptan yardımcılığı biraz daha beklesin
Aminnnn :)
RAbbin yuvandan huzuru, bereketi ve sağlığı eksik etmesin ...Aminnnn
İlk zamanlar çok takıyordum ama artık takmıyorum çünkü ikiside aynıBirinden biri aklı başında olsaydı hadi beni geç Annemlere o şekilde umursamaz davranmazdı İnan ben KVyle konuşmadığım dönemde bile her gün eşimi tembihliyordum ara Anneni bak benden bilir sonuçta ben küs olabilirim ama o senin Annen diye
Hep diyorum madem kendi çekirdek ailesiyle mutlu o zaman mutlu olmaya devam etsin ama benden uzak olsun
Evladım su çiçeği olduğunda hatta kaşını bile patlattığında aramayan yada mesaj atmayan bir dayısı olmasada olur
Dediğin gibi herkes yaptığının karşılığını yaşayacakonunda kızı var ve ileride onuda adam yerine koymayacak belkide
menün fena sayılmaz ama sen kendini iyi hissetmiyorsan dediğin gibi o tür şeyleri yazdırmabende hiç sevmem o tür şeyleri çünkü beni asla doyurmaz Benim arkadaşada yazmış bizim diyetisyen ama o baştan demiş sevmem ben öyle şeyleri diye kadında bir dene baktın acıkıyorsun bir önceki listenin kahvaltısını yaparsın yada az peynir domates salatalık yersin demiş ( tabi bizimki kafadan öyle yapmış çünkü 4 yulaf ezmesi ne yapar adama )
Bana derse zaten hemen derim bende tip 2 varyiyemem öyle şeyler diye
Bir sonraki kontrolün peki ne zaman ?
Canım Akşam yemeğini erken yiyorsan gayet güzel bir menü tabi miktarda kaçmadıysa
Ne güzel yürüyüşde yapılmışBakalım ben yoğunluktan bir fırsat bulsam yürüyeceğim de bu hafta sadece perşembe için dışarı işim yok artık o dışarı işlerini yürüyüşten sayacağım çünkü normalde de zaten sakin yürüyen bir tip değilim hep postacı şaban modundayım
Keske burada olsan bende kızların yaptığı gibi ingilizce ödevini sana yaptırırdım.
Maşallah çok güzel. Afiyet olsun.Hemen bende aklımdayken yediklerimi paylaşayım;
Uyanınca 07:00 Bol su ve 1 şekersiz Türk kahvesi
Kahvaltı 09:00da
1 adet haşlanmış yumurta
4 -5 minik peynir topu
1 kk kadar süzme peynir ( eşim tam yağlı alınca onu çok az yiyip peynir topuyla az takviye yaptım )
3 ince dilim biber ( yarım biberden )
bol Roka ve maydanoz ( limonlu )
ara 11:00de
1 bardak sıcak su + 1 kivi
Öğlen 13:00de
1.5 kepçe Domates çorbası
2 yk kadar yoğurt
1 kase salata ( eşimle birlikte paylaştık hatta )
ara 15:00
1 bardak sıcak su + 1 kivi
ara 17:00de
1 adet ekşi elma
Akşam 19.00da
4 yk kıymalı bamya
2 yk yoğurt ( aslında çacık yazıyordu da o an üşendim yapmayadaha doğrusu saat geçmesin dedim )
1 büyük kase salata ( bitirmeye zorladım kendimi eşim yemeyince ve baya şişirdi :) )
ara; 20:30 2 büyük fincan şekersiz çay
Gün içinde toplam 4 litre su içtim
Harekette evin içinde popiş yer görmedi hareketi
Canım ev isi hic bitmiyor. Bide çalışan olunca dahada zordur. Allah kolaylık versin.Menu gayet güzel. Masallah sana ve iradene
Benim kontrol 2 hafta sonra ama annemin gun arkadaslari bir sonraki gun bana geleceklermis. Benim param donuyordu ben kimseye gitmemistim onlar bana gelecek hem ev gormede aradan çıkacak o yuzden nasil yaparim bilmiyorum. Ev cok kirli annemde yan cizdi bu hafdababan evde yanliz diye. Banada aksam soyledi sana geleceklet diye. Zaten oglan uyumadigi icin ven temizlik falan yapamadim.
Buyuk ihtimal sali gunune giderim. Yani 25 nisana Hastanede sehrin obur ucunda. Otobusle 40 45 dk alir sanirim.
İnşallah canım bir gün mucizen olacak.Hayirli geceler
Ayy bir mucize olsa sabah 70 kilo uyansam:))