İlk zamanlar küstüğünde direk boşanacagız sanırdım nasıl korkardımTamam Canım hatirlatirim inşallah.
Evet Canım. Av kurtce, su türkçe, may arapça su demek. Ben birleştirip Avsumay yaptım.
Teşekkür ederim canım. Hep beraber inşallah.
Hayirli günler canım.
Ca.im kişisel bilgilerden giriyorsun ama bir daha bakayım tam emin olmak istiyorum.
Tünaydın canlar.
Allah kolaylık versin canım. Gerçekten zor bir durum ama geçecek. Biraz akışına bırak. Ben de önceleri çok canımı sıkardım ama simdi ne zamana kadar boyle sürecek nasıl olsa inadı kırılacak diye oluruna bırakıyorum.
Kolay gelsin canm
Bende merakla bekliyorum bakalim kac kilo verdin iyi geldimi diyet listen
günaydın kızlar dün giremedim hiç kusuruma bakmayın şimdi okudum yazdıklarınızı dün yoğun bi gündü sabah 1 yumurta biraz peynir bol yeşillik 1 dilim tb ekmeği yedim AVM ye gittik ufaklığa kıyafet aldım kızıma istediğim gibi bişey bulamadım 1 tane buldum oda 400 tl dediler almadım çarşıdan bakcaz artık ona valla dışarda herkez burger yedi yemedim inat ettim eşim dedi ye ne olcak biseferden dedim sen bana destek olacağına köstek oluyosun iyice inat geldi yemedim evde önceki gün misafirlerime yaptığım kabak salalası vardı gelince sadece onu yedim 5 tanede çağla okadaroynakbasi34 inşallah yarın tartıda güzeö bi eksi görürsün sizin eksileriniz beni daha çok motive ediyo gerçekten insan isteyince kendine dur diyebiliyomuş onu anladım bu aradz geçmiş olsun Avsumay yeni nickin hayırlı bol eksili olsun inşallah
Kızlar bu adam beni öldürecek
Gidip kanepede yatıyo kafayı yedi iyice.
Kv deydik onları yapamadımki ,
şimdi yemegimi yedim o gelicek onunla yemiycem
Yemek dediysem bi parca ekmek peynir canım istemiyo metobolizmam calışşın diyeay cok zoruma gidiyo yaa
Eminim inadından niye yemiyosun diye bile sormayacak sanki cok kötü bişey yaptım büyüttükce büyüttü
Annesine babasına güzel güzel konuşuyo annesine sarılıyo dün ,benim yüzüme bakmıyo abarttı iyice
Dün sabah uyuyodu yatakta elini tuttum sadece ,gözlerini actı ve elini çekti birden ,
Bidaha bende hiç barışmak için bişey yapmıycam
İlk zamanlar küstüğünde direk boşanacagız sanırdım nasıl korkardım
Bide kaptancım benim bugun randevum var kemik doktorunda buna mesaj attım evdeyken kartı bırak bana lazım diyeSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
herkese hayırlı günler
Şükür kavuşturanaKursa gittim sabah yarım günde olsa sonra arkadaşlarla öğle yemeğimi de yedikten sonra da mahalleye gelip kız okuldan çıkmadan hemen bir iki eksiğimi aldım kuşumuda okuldan alıp eve geldim
Akşam yemeğim de olduğu için rahatım bugün
Az dinlenip kuzuyla dersleri aradan çıkarırım
Sabah bulaşık makinesini doldurmuştum tabi çok erken olduğu için birde evde kimse yokken makine çalıştırmadığım için bu saatte kaldıçalıştırayım da bitince bir onları boşaltırım
Kendimi gün geçtikçe daha hafif hissediyorum şükürAllahın izniyle tartıda da harika bir rakam göreceğime adım gibi eminim
Süpersin canım aynı mantıkta devam hem zaten geçmişte hep bir kereden bir şey olmaz dediğimiz için kiloları almadıkmı ( o bir kereler zamanla vicdan yapmadığımız için sıklaştı )
Emin ol bir kaç ay sonra hedefine ulaştığında iyi uymamışım eşime dersin
Ben ki normalde dondurmaya doymam inan dün hiç canım çekmedi ama diyete başladığımdan beri hep diyorum ben bunların tadını zaten biliyorum ve yemezsem kilo hariç hiç bir şey kaybetmem
İnandığımız için zaten canım çekmiyor ki artık
Valla seninkide harbi çok inatçıymış
Bir kaç gün dediğim gibi sen trip yapıyormuş gibi yapsessiz kal ama evin içinde en çekici halinle dolan Kusura bakmasın ama hiç bir erkek etrafında hoş bir kadına uzun süre hayır diyemez
Benim eşim ilk zamanlar okadar inatçıydı ki ölüyorum desem tükürdüğünü yalamazdışimdi valla nerdeyse karıcığım tükürebilirmiyim diyecek Söylemesi ayıptır ben her fırsatta çaktırmadan adamı taciz ederim ya yakası açık bir şey giyer bilerek önünde bir şey ararken eğilirim yada geçerken omuzunada olsa elimi sürer öyle geçerim
Benim büyük kız hep der zaten bu adamı böyle yapa yapa parmağında oynatıyorsun diye (babası duyar ve başlar gülmeye hee ben masumum hep anan beni ayartıyor diye)
Hem yüz vermiyormuş gibi yap hemde ufak ufak onun başını döndüren fazla 1 hafta dayanabilir bence dediğim gibi koltuğa yatıyorsa karşı koltukta uyu sende geceliğini giyip ne demişler göz kapanır .... açılır sen kendini onun gözüne sok ki eninde sonunda pes etsin ben bazen gıcıklığına birşeye kızınca gider salona yatarım inan 5 dakika sonra gelir uyuma orda gel yatağa der bende yok iyiyim burda derim ve hooop adamda benimle birlikte koltuğa yatar tabi ikimizde cıbık kraker kıvamında olmayınca düşmeyelim diye iyice dip dibe yatarız sabahta bir şey kalmamış olur
Sabır canım inan sabrının karşılığını alacaksın
İşte zaten o korkuyu hissettirince erkekler garanti gözüyle bakıyorlar ya biz kadınlarBen çok acık sözlüyümdür eşime karşıda ve hep derim ne ben sana mecburum nede sen bana diye Allah başımızdan eksik etmesin ama hayat onlardan ibaret değil boşver baktın o şekilde de olmuyor zamana bırak sen huzurlu olmak için dua et, kuran oku emin ol sen huzurlu olursan herşey daha iyi olur
Hee birde kendin okuyamazsan aç internetten Bakara Suresini evin içinde sesli şekilde çalÖzellikle evdeki huzur ve geçim için çok tavsiye ediliyor
Hoşgeldin canım kilon nekadar nekadar vermek istiyosun anlatırmısın biraz ben takım kaptanı yardımcısıMerhaba teşekkür ederim.
Buldum canım. Simdi yeni nick bulma zamanı.T turkmenkizi86 Canım nick değiştirmek için önce kişisel bilgilerinden giriyorsun. Acılan sayfada hesabınız diye pembe renkli yazı yazıyor. Hesabınız yazısını tıkla aşağılarda kullanıcı adi değiştirme yazıyor. Oradan yapabilirsin. İnşallah anlatabilmisimdir.
Bide kaptancım benim bugun randevum var kemik doktorunda buna mesaj attım evdeyken kartı bırak bana lazım diye
Bırakmış benim bikac zamandır almak istedigim kıyafetler vardı 200€ kadar tutuyodu eşim dediki masşımı alımda öyle getirt diye şimdi maaşını aldı hazır kartta bende getirtsemmiki begendiklerimi bilemedim
Merhaba teşekkür ederim.
Hosbuldum.insallah.ben aslinda son yillarda aldığım kilonun bu kısmını son 1.5yilda öyle böyle sadece ekmeğe dikkat ederek verdim.1.5yilda 108 den 91e dustum.son bir aydır dikkat ediyorum ve 88e dustum.fakat bir haftadır yerimde sayıyorum; (
70 su anki hedefim.
Menün gayet güzel benceAslında daha bölerek yiyorum ama haftasonu kaçırdığım için bugün böyle.canim istemiyor:)yani nü istememiş hali.:)
Bugun
Sabah
2Yumurta
1Peynir
6zeytin
2grissini
Yesillik
Öğle
Şekersiz türk kahvesi
Akşam
6kasik Haşlama ıspanak
1bardak Yogurt
Kararlıyım.
Haklısın kaptancım almayayım ozaman dogru düşündünBende şimdi ara öğünümü yaptımAkşam toptan yazarım listemi yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?