Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

T turkmenkizi86 Canım nick değiştirmek için önce kişisel bilgilerinden giriyorsun. Acılan sayfada hesabınız diye pembe renkli yazı yazıyor. Hesabınız yazısını tıkla aşağılarda kullanıcı adi değiştirme yazıyor. Oradan yapabilirsin. İnşallah anlatabilmisimdir.

İlk zamanlar küstüğünde direk boşanacagız sanırdım nasıl korkardım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

herkese hayırlı günler

Şükür kavuşturana Kursa gittim sabah yarım günde olsa sonra arkadaşlarla öğle yemeğimi de yedikten sonra da mahalleye gelip kız okuldan çıkmadan hemen bir iki eksiğimi aldım kuşumuda okuldan alıp eve geldim
Akşam yemeğim de olduğu için rahatım bugün
Az dinlenip kuzuyla dersleri aradan çıkarırım

Sabah bulaşık makinesini doldurmuştum tabi çok erken olduğu için birde evde kimse yokken makine çalıştırmadığım için bu saatte kaldı çalıştırayım da bitince bir onları boşaltırım

Kolay gelsin canm
Bende merakla bekliyorum bakalim kac kilo verdin iyi geldimi diyet listen

Kendimi gün geçtikçe daha hafif hissediyorum şükür Allahın izniyle tartıda da harika bir rakam göreceğime adım gibi eminim

Süpersin canım aynı mantıkta devam hem zaten geçmişte hep bir kereden bir şey olmaz dediğimiz için kiloları almadıkmı ( o bir kereler zamanla vicdan yapmadığımız için sıklaştı )
Emin ol bir kaç ay sonra hedefine ulaştığında iyi uymamışım eşime dersin
Ben ki normalde dondurmaya doymam inan dün hiç canım çekmedi ama diyete başladığımdan beri hep diyorum ben bunların tadını zaten biliyorum ve yemezsem kilo hariç hiç bir şey kaybetmem
İnandığımız için zaten canım çekmiyor ki artık

Kızlar bu adam beni öldürecek
Gidip kanepede yatıyo kafayı yedi iyice.

Valla seninkide harbi çok inatçıymış
Bir kaç gün dediğim gibi sen trip yapıyormuş gibi yap sessiz kal ama evin içinde en çekici halinle dolan Kusura bakmasın ama hiç bir erkek etrafında hoş bir kadına uzun süre hayır diyemez
Benim eşim ilk zamanlar okadar inatçıydı ki ölüyorum desem tükürdüğünü yalamazdı şimdi valla nerdeyse karıcığım tükürebilirmiyim diyecek Söylemesi ayıptır ben her fırsatta çaktırmadan adamı taciz ederim ya yakası açık bir şey giyer bilerek önünde bir şey ararken eğilirim yada geçerken omuzunada olsa elimi sürer öyle geçerim
Benim büyük kız hep der zaten bu adamı böyle yapa yapa parmağında oynatıyorsun diye (babası duyar ve başlar gülmeye hee ben masumum hep anan beni ayartıyor diye )
Hem yüz vermiyormuş gibi yap hemde ufak ufak onun başını döndür en fazla 1 hafta dayanabilir bence dediğim gibi koltuğa yatıyorsa karşı koltukta uyu sende geceliğini giyip ne demişler göz kapanır .... açılır sen kendini onun gözüne sok ki eninde sonunda pes etsin ben bazen gıcıklığına birşeye kızınca gider salona yatarım inan 5 dakika sonra gelir uyuma orda gel yatağa der bende yok iyiyim burda derim ve hooop adamda benimle birlikte koltuğa yatar tabi ikimizde cıbık kraker kıvamında olmayınca düşmeyelim diye iyice dip dibe yatarız sabahta bir şey kalmamış olur
Sabır canım inan sabrının karşılığını alacaksın

İlk zamanlar küstüğünde direk boşanacagız sanırdım nasıl korkardım

İşte zaten o korkuyu hissettirince erkekler garanti gözüyle bakıyorlar ya biz kadınlar Ben çok acık sözlüyümdür eşime karşıda ve hep derim ne ben sana mecburum nede sen bana diye Allah başımızdan eksik etmesin ama hayat onlardan ibaret değil boşver baktın o şekilde de olmuyor zamana bırak sen huzurlu olmak için dua et, kuran oku emin ol sen huzurlu olursan herşey daha iyi olur
Hee birde kendin okuyamazsan aç internetten Bakara Suresini evin içinde sesli şekilde çal Özellikle evdeki huzur ve geçim için çok tavsiye ediliyor

Bide kaptancım benim bugun randevum var kemik doktorunda buna mesaj attım evdeyken kartı bırak bana lazım diye

Bırakmış benim bikac zamandır almak istedigim kıyafetler vardı 200€ kadar tutuyodu eşim dediki masşımı alımda öyle getirt diye şimdi maaşını aldı hazır kartta bende getirtsemmiki begendiklerimi bilemedim

Hosbuldum.insallah.ben aslinda son yillarda aldığım kilonun bu kısmını son 1.5yilda öyle böyle sadece ekmeğe dikkat ederek verdim.1.5yilda 108 den 91e dustum.son bir aydır dikkat ediyorum ve 88e dustum.fakat bir haftadır yerimde sayıyorum; (
70 su anki hedefim.

Buldum canım. Simdi yeni nick bulma zamanı.

Calisiyorum spor yapamıyorum.ancak haftasonu tempolu olmazsa yürüyorum.

Canım yine sen bilirsin ama durumu düzeltmeden alma bence adam bu sefer sen beni iplemiyorsun diye daha çok trip yapar fırsatını bulmuşken hatta kendi sorsun aldınmı yada neden almadın diye o zamanda sen benim ağzım sütten yandı senin onayın olmadan almak istemedim de ki oda iyi niyetini daha iyi anlasın
İnan benim devamlı kart vardır cebimde ve 20 liralık da bir şey alacak olsam ararım Aşkım bak haberin olsun bunu alıyorum şu kadara diye ( alabilirmiyim demem seçimi ona bırakmış olurum ) oda hemen kızar Aşkım ya her defasında bana sormana gerek yok ben sana lazımsa kullan diye verdim o kartı der
Hani kendi fikrini onunki gibi kabullendirirsen kendi karar vermiş olur ama aslında senin dediğini yaptığının farkında olmaz

Merhaba teşekkür ederim.

Aramıza hoş geldin canım Tebrikler çok güzel fark yaratmışsın inşallah dahasıda gelecektir Azimle devam et yeterki Burada istemediğin kadar çok motive olabilirsin zaten

Bu arada kısaca takım kurallarını hatırlatayım;

Her üyeden günlük en az 5 mesaj beklentimiz var
Günlük menü ve yapıyorsak spor ( zorunlu değil spor ) dakikalarımızı paylaşıyoruz
Her cuma bildirim günümüz ve en geç 14:00de bildirim yapılmasını bekliyorum ( bazen az gecikme olursada olur ama 16:00 son sınır diyelim Eğer cuma günü bildirim yapamayacak gibiysek yoğunluktan yada başka sebepten bir gece öncede bildirimde bulunabiliyor )

Yeni gelen arkadaşlarımız 3.cü cuma bildirimde takım listesine dahil olabiliyor
Bu kural maalesef esnetilemiyor yani bir nevi 2 hafta deneme süresi gibi ( istikrarlı olan arkadaşlarımızın listede olması için öbür türlü gelipte 1 hafta sonra kayıplara karışanlar çok var )

Yoğunluğumuz olurda 2 gün yada daha fazla giremeyecekse merak edilmesin diye buraya yazıyoruz
Listeye girdikten sonra 3 kere bildirm yapmayan diskalifiye oluyor ve bir daha cuma yarışmalarına katılamıyor maalesef o yüzden özellikle cumaları ihmal etmeyelim

Umarım sende hedefine ulaşır çok güzel eksiler görürsün

Bugun
Sabah
2Yumurta
1Peynir
6zeytin
2grissini
Yesillik

Öğle
Şekersiz türk kahvesi

Akşam
6kasik Haşlama ıspanak
1bardak Yogurt

Kararlıyım.

Aslında daha bölerek yiyorum ama haftasonu kaçırdığım için bugün böyle.canim istemiyor:)yani nü istememiş hali.:)

Bugun
Sabah
2Yumurta
1Peynir
6zeytin
2grissini
Yesillik

Öğle
Şekersiz türk kahvesi

Akşam
6kasik Haşlama ıspanak
1bardak Yogurt

Kararlıyım.

Bence gayet güzel bir menü İnşallah bol eksiler görürsün akşam yemeğine bence salatada ekle en azından daha uzun süre tok tutar birde kaçta yiyorsun akşamı bilmiyorum ama saat 19:00u geçirmemeye çalış
Birde suyu ihmal etme sakın zayıflama sürecinde aslında en önemlisi de su

Bende şimdi ara öğünümü yaptım Akşam toptan yazarım listemi yine

kızlar sizden fikir istiyorum kardeşimin nişanı için kardeşim mor giycek aslında mor bana çok yakışır ama günün yıldızı o siyah veya kahve tonları istemiyorum nerenk alsam hem fazlalıklarımı örtse hemde mora yakışsa nedersiniz model önerilerinizide bekliyorum tabi buarada M Mermaidx hoşgeldin aramıza inşallah ulaşırsın hedefine

Sabah kayisili su iciyorum.günde 2.5litre su iciyorum.8-5 çalıştığım için akşam 6gibi yiyorum genelde.teşekkür ederim inşallah durma kilomu kirarim bu hafta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…