Hosbuldum.kızlar sizden fikir istiyorum kardeşimin nişanı için kardeşim mor giycek aslında mor bana çok yakışır ama günün yıldızı o siyah veya kahve tonları istemiyorum nerenk alsam hem fazlalıklarımı örtse hemde mora yakışsa nedersiniz model önerilerinizide bekliyorum tabi buarada M Mermaidx hoşgeldin aramıza inşallah ulaşırsın hedefine
hosgeldin canim insallah hedefne ulasirsinHosbuldum.insallah.ben aslinda son yillarda aldığım kilonun bu kısmını son 1.5yilda öyle böyle sadece ekmeğe dikkat ederek verdim.1.5yilda 108 den 91e dustum.son bir aydır dikkat ediyorum ve 88e dustum.fakat bir haftadır yerimde sayıyorum; (
70 su anki hedefim.
Inşallah.hosbuldumhosgeldin canim insallah hedefne ulasirsin
Hosgeldin canim...Inşallah.hosbuldum
kızlar sizden fikir istiyorum kardeşimin nişanı için kardeşim mor giycek aslında mor bana çok yakışır ama günün yıldızı o siyah veya kahve tonları istemiyorum nerenk alsam hem fazlalıklarımı örtse hemde mora yakışsa nedersiniz model önerilerinizide bekliyorum tabi buarada M Mermaidx hoşgeldin aramıza inşallah ulaşırsın hedefine
Kizlar ben afy2646 bende nikimi değiştirdim :) ilkokulda öğretmenlerim türkmen kızı diye severdi beni...
oynakbasi34 . Kaptanim cuma hatırlatırım insallah...
Yeni nikin hayırlı olsun canımDediğin gibi hatırlatta senide not edeyim bildirimde
Kızlar sakın profil resimleride değiştirmeyin nike alışana kadar sonra kim kimdi demeyelim
Kizlar internette toparlayıcı korseler var ya sizce onlar ise yariyor mudur?
Su 40 kilo veren ece de almıs ondan. Benim göbeğim kocaman ve hic erimeyecek givi geliyor...
Kaç yıllık evlisizin canım bilmiyorum ama yıllar geçtikçe hem kadın hem de erkek daha bir olgunlaşıyor. Evliliğin ilk yıllarında olan tartışmalar zamanla yerini sabira bırakıyor. Birbirinizi tanıdıkça neleri sevip nelerden hoşlanmadığını bilince hayat daha kolay oluyor. Ben 13 senelik evliyim ve gerçekten ilk zamanlara gore ikimizde daha sakiniz.İlk zamanlar küstüğünde direk boşanacagız sanırdım nasıl korkardım
Merhaba teşekkür ederim.
Hoşgeldin arkadaşım. İnşallah hedefine ulaşırsın.Hosbuldum.insallah.ben aslinda son yillarda aldığım kilonun bu kısmını son 1.5yilda öyle böyle sadece ekmeğe dikkat ederek verdim.1.5yilda 108 den 91e dustum.son bir aydır dikkat ediyorum ve 88e dustum.fakat bir haftadır yerimde sayıyorum; (
70 su anki hedefim.
Nickin hayırlı olsun canım. Çok güzelmiş.Kizlar internette toparlayıcı korseler var ya sizce onlar ise yariyor mudur?
Su 40 kilo veren ece de almıs ondan. Benim göbeğim kocaman ve hic erimeyecek givi geliyor...
Hosbuldum:))aminn insallahKaç yıllık evlisizin canım bilmiyorum ama yıllar geçtikçe hem kadın hem de erkek daha bir olgunlaşıyor. Evliliğin ilk yıllarında olan tartışmalar zamanla yerini sabira bırakıyor. Birbirinizi tanıdıkça neleri sevip nelerden hoşlanmadığını bilince hayat daha kolay oluyor. Ben 13 senelik evliyim ve gerçekten ilk zamanlara gore ikimizde daha sakiniz.
Hoşgeldin arkadaşım. İnşallah hedefine ulaşırsın.
Iste cok tuzlu deger mi ki aldigima... Biraz daha takipte kalayım ben en iyisi...Canım o ecenin aldığı benim bildiğim baya tuzluydu :) hee ama kullanıp memnun olduğunu söyleyen takipcileride vardı
ASlında bütçeni sarsmayacaksa denemekte fayda var hem özel toplantılarda yada düğünlerde de giyersin içine ve giydiğin çok daha güzel durur
Azda olmadıkı 7 yıllık evliuiz biz ama benimki cok inatcıdır hep suyuna giderim benKaç yıllık evlisizin canım bilmiyorum ama yıllar geçtikçe hem kadın hem de erkek daha bir olgunlaşıyor. Evliliğin ilk yıllarında olan tartışmalar zamanla yerini sabira bırakıyor. Birbirinizi tanıdıkça neleri sevip nelerden hoşlanmadığını bilince hayat daha kolay oluyor. Ben 13 senelik evliyim ve gerçekten ilk zamanlara gore ikimizde daha sakiniz.
Hoşgeldin arkadaşım. İnşallah hedefine ulaşırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?