- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Insallah bir an once duzelir aranız...Azda olmadıkı 7 yıllık evliuiz biz ama benimki cok inatcıdır hep suyuna giderim ben
Sinir ediyo beni yas
Kızlar menümü yazayım akşam ütü yapmam gerekiyor belki vaktim olmaz.
Sabah
2 yumurta
3 zeytin
Peynir
2 salatalik
Öğle
Biraz et
Domates
Aksam
Karni yarık
1 bardak ayran
Salatalik
Su 2.5lt. Bugün yediklerim bunlar.
Spor bu ara yapamiyorum.
Iste cok tuzlu deger mi ki aldigima... Biraz daha takipte kalayım ben en iyisi...
Bugunku menumu paylasayim hemen
Sabah
2 dilim ekmek
Peynir domates salatalik
Yesillik
Ara
Elma
Oglen
Peynirli marul salatası
1 dilim ekmek
Ara
Meyveli yogurt
Galeta
Aksam
Kereviz yemegi
Yogurt
1 dilim ekmek
Ara
1 bardak tarcinli sut olacak
Su 2 litre spor yok nobetciydim bol bol yürüdüm tenefuslerde.
Reglim olmadi. Tatli krizlerim bundan sanirim.
Insallah reglim olurda biraz inarım. Bende guzel olsun istiyorum...Canım menün cidden çok güzel ve sağlıklıyeni nikinle süper bir bildirim bekliyorum senden
İnşallah canım işten geldi yemek yedi dışarı cıktı hafta içi bu saatte hiç biyere gitmezdi gıcıkInsallah bir an once duzelir aranız...
Mektup falan yazsan? Ise yaramaz mi ki.İnşallah canım işten geldi yemek yedi dışarı cıktı hafta içi bu saatte hiç biyere gitmezdi gıcık
Hic cevap yazmadi mi?Bu tesimleri atmıştım işteyken
Bilemedim rakibem zor bir esim var. Allah kolaylik versinYok demedi hiç bişey
Canım oluruna bırak sende ona yokmuş gibi davran yaklaştığında da sebebi ben degilim kardeşindi ve misafirin iş guzarligi birdahada asla karışmam kimsenin işine iyilikten maraz doğdu dersinYok demedi hiç bişey
Aynen öyle sormaBilemedim rakibem zor bir esim var. Allah kolaylik versin
bende diyorum kendime ugraşma bırak zamana nasıl olsa barışacak diye ama dayanamıyorumCanım oluruna bırak sende ona yokmuş gibi davran yaklaştığında da sebebi ben degilim kardeşindi ve misafirin iş guzarligi birdahada asla karışmam kimsenin işine iyilikten maraz doğdu dersin
Ben o misafir hoca kadına şaştım amacı neydi ki acep ilginç birde din kitap bilirler ama adap sifirAynen öyle sorma
bende diyorum kendime ugraşma bırak zamana nasıl olsa barışacak diye ama dayanamıyorum
Neyse kızlar sizinde başınızı şişirdim kusura bakmayın nolur
Sorma valla yaa bizde şaşırdık ama gitte denmiyo kendisi bekar arayanı soranı yokBen o misafir hoca kadına şaştım amacı neydi ki acep ilginç birde din kitap bilirler ama adap sifir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?