Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Akşam yemeğimi de yedim ve bu günüde şükür kaçamaksız bitirdim

Hemen aklımdayken yediklerimi paylaşayım;

Uyanınca 06:45de
Bol su ve şekersiz Türk Kahvesi

Kahvaltı 07:30da
1 adet haşlanmış yumurta ( az karabiber ektim )
1 parça süzme peynir
5 - 6 top peynirlerden ( tuzsuz )
Bol Roka ve maydanoz ( limonlu )
1 fincan bergamotlu Yeşil çay

ara 10:30da
1 adet kivi + 1 Nescafe ( 2si1 arada ama tam bir haftadır ağzıma sürmüyordum )

Öğlen 12:30 da
1 kepçe süzme mercimek çorbası
1 ufak kase yoğurt
1 tabak bol limonlu mevsim salata ( çok çok az tuz ektim oda tansiyonum düşmesin diye )

ara 15:00de
1 adet kivi + 1 fincan 5i1 arada

ara 17:00de
3 adet gün kurusu

Akşam 19:00da
4 yk kıymalı bamba
1 kase bol naneli cacık
1 tabak marul salatası ( yine çok çok az tuz ekledim, bol limon ve bir gıdım yağ kuru kuru gitmiyor diye :) )

Artık son ara öğünümde saat 21:00de oda 1 adet kivi + 1 fincan sıcak su

Bakalım yarın büyük gün Çok merak ediyorum ne çıkacağım diye
Birde benim bir dava vardı onunda yarın 3.cü duruşması ( bilmeyenler için özeliyeyim kızkardeşimin komşuları başka bir komşunun bodrumdaki eşyalarını bilerek çöpe atmışlar sonrada kadın davacı olunca savcılıkta bizim sucumuz yok işte Yöneticinin baldıcı yani ben o eşyalara zarar verdi bilmeden attık demişler ki 2si hiç görmediği halde böyle bir ifade veriyor ve 1.5 sene önce eşim daha yeni beyin felcinden hastaneden çıktıktan sonra ben ifade vermek için 4 saat karakolda beklemek zorunda kalıyorum Tabi eşimde bende bunu namus meselesi olarak gördük çünkü gram alakam yokken bana suç atmaya çalıştılar gerçi savcılık benle ilgili sucumun olmadığını anlayıp davaya beni dahil etmemiş ama neticede iftira atıldığı için bende manevi tazminat davası açtım hatunlara üstüne birde savcılığa hukuku yanıltmaya çalıştıkları ve beni haksız yere suçladıkları için suç duyurusunda bulundum şimdi hem tazminat davası hemde
kamu davası var hatunlara karşı tazminat bu ay diğeride önümüzdeki ay Heee Allah katında zaten hakkımı asla helal etmiyorum ama bu dünyada da hak ettiklerini görsünler ki başkalarına da iftiraya kalkışmasınlar birde genç olsalar cahil diyeceğim biri 46, biri 50 biride 54 yaşında hatunlar )

Ben tabi mahkemeye gittiğimde çok eğleniyorum kamu davası olduğunda hatunlar ( en geç olanın aklına uyanlar ) resmen zangır zangır titrediler ama inatla biz isim vermedik diyorlar ( len kaç tane baldızı var zaten yöneticinin yani bizim damadın ) bakalım yarın neler olacak

Menün gayet güzel canım Sanırım sende ekmek yemeyenlerdensin
Hadi bakalım cuma nekadar eksi göreceksin merakla bekliyorum

Iste cok tuzlu deger mi ki aldigima... Biraz daha takipte kalayım ben en iyisi...

Bencede az sabret ben pek o tip şeylere inanmıyorum geçen sene bizim anaokulunda iki hatun dünya para verip zayıflatan tayt aldılar neymiş içinde belli bir madde varmış terledikçe o madde cilde işliyormuş ve zayıflatıyormuş beni çok ikna etmeye çalıştılar sende al diye ama ben dur siz zayıflayın öyle alırım dedim hala aynılar

Canım menün cidden çok güzel ve sağlıklı yeni nikinle süper bir bildirim bekliyorum senden

Küçük kuzumun saçlarını minik minik öreyim geç olmadan hem bir kaç gün kullanabiliyor sabah saç derdi olmadığı için hemde açınca kıvır kıvır olacak gerçi dalgalı saçı ama ille Moana Filmindeki kız gibi olsunmuş

Büyük kızda o arada laptobda slide hazırlayacakmış arkadaşı için işi bitsin damlarım yine nasılsa

Bu arada menum supet kaptanim. Sen yazinca benimde aklima geldi bende 2si 1 arada icmistim okulda. Baya bastırıyor acligimi.
Bugun yine basim donuyor. Cok farkli degil eskilerinden aslinda yediklerim ama niye boyle oldu anlamadım. peynirde tuz var diye ben salatalarima tuz da atmiyorum. Esimde bir onceki listeyi uygula diyor kafam karıstı.

Menüler cok güzel kızlar ben yazayım sabah saat 10 gibi ekmek arası peynir cay azciktı
Ara 1 küçük krep

akşam ceyrek lavaş 1kase ıspanak yemeği benimki gelmeden önce
2 litre kadar su

Bu tesimleri atmıştım işteyken

Eklentiler

• IMG_0508.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 346
  • IMG_0509.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_0510.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_0511.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 48
Banucum çok merak ediyorum diyetisyende sonucunu kız sanki kendim gidicem heyecan yaptım hayırlı haberlerini bekliyorum

Bende yazayim menumuu
Sabah 1 yumurta 2. 3 tane zeytin 1 bardak yesil cay

Oglen 1 tabak yesilmercimek corbasi
1 kasenin yarisi kadar kabak patetes yemegi yogurt 1 kase

Aksam 5 gibi 1 bardak kahve 2si 1 arada mecburen 1 dilim kek dayanamadim canim cok istedi

Ve 3 4 bardak su 2 bardak limonlu maydonozlu yesil cay

Malesef spor yokkk

Bilemedim rakibem zor bir esim var. Allah kolaylik versin
Aynen öyle sorma
Canım oluruna bırak sende ona yokmuş gibi davran yaklaştığında da sebebi ben degilim kardeşindi ve misafirin iş guzarligi birdahada asla karışmam kimsenin işine iyilikten maraz doğdu dersin
bende diyorum kendime ugraşma bırak zamana nasıl olsa barışacak diye ama dayanamıyorum
Neyse kızlar sizinde başınızı şişirdim kusura bakmayın nolur

Aynen öyle sorma

bende diyorum kendime ugraşma bırak zamana nasıl olsa barışacak diye ama dayanamıyorum
Neyse kızlar sizinde başınızı şişirdim kusura bakmayın nolur
Ben o misafir hoca kadına şaştım amacı neydi ki acep ilginç birde din kitap bilirler ama adap sifir

Ben o misafir hoca kadına şaştım amacı neydi ki acep ilginç birde din kitap bilirler ama adap sifir
Sorma valla yaa bizde şaşırdık ama gitte denmiyo kendisi bekar arayanı soranı yok

Ama bu biraz degişik zaten görümceme tutturdu kadın kadına venedik e gidelim ben bidaha böyle fırsat bulamam diye
Biz 1 kez gittik görümcemler bikackez ama kadın kadına gitmek imkansız hem cok pahalı herşey hem arabayla 10 saalik yol yani
, ben direkkestirdim benim eşim izin vermez diye ,
Ozaman ispanya yakın oraya gidelim illede diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…