Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Umarım bugün de hepimiz için çok çok güzel bir gün olur ve kaçamaksız bitiririz
Bende sabaha bol su ile başladım hatta üzerine şekersiz Türk kahvemi de içtim
Diyetisyen öğleden sonra tabi ben sabah uyanır uyanmaz evde tartıldım ( diyetisyende 1 kg daha az çıkıyorum )

Birazdan kahvaltımı yaparım ( malum sabahtan çıkacağım evden mahkeme için )
Diyetisyen randevusu öğlen 1den sonra ( gerçi 2 saatte yakın bekleriz yine yoğunluktan )

Kızlarrrrrrrrrrrr peki kilomu gitmeden mi yazsam ( evde çıktığım ) yoksa diyetisyenden döndükten sonra mı
Ama şimdi yazmazsam çatlarsınız siz ben gelene kadar

Az sonraaaaaaaaaaaaaa

Aslında bana diyetisyen 2si1 aradayı yasaklamıştı :) sadece türk kahvesi ve filtre kahveye izin var ama kursta herkes içince benimde canım çekti eee bir yerim mi şişeydi
İnan diyete başladığımdan beri geçen pazartesiden beri ilk kez içtim gerçi eskisi gibi çekici gelmedi o an
O bile kilo vermeyi çok etkiliyormuş çok istersen kremasız şekersiz sadelerden içebilirsin demişti ama tabiki tavsiye etmedi
Valla liste konusunda memnun değilsen bence diyetisyene mesaj at durum bu ben size gelene kadar bir öncekini uygulayabilirmiyim onunla kendimi iyi hissediyordum öyle bir sorun yaşamıyordum diye

Mektup falan yazsan? Ise yaramaz mi ki.

Bence çok iyi fikir Yeni evliyken eşimin o çok çok inat olduğu dönem bende çok yapardım
Çok mu kızgındık birbirimize ( tabi o zaman bende bu kadar çenede yoktu oturup ancak ağlardım ) gece oturup eşime uzunnn bir mektup yazardım İçimdeki herşeyi o kağıda dökerdim ama asla eşimi suçlamadan ve kendimi haklı göstermeden Sıkıntının aslında ne olduğunu ona izah ederdim ve bu tip şeyler yüzünden canımı yaktığını tavırlarının falan diye izah ederdim @Diademe sende ona izah edebilirsin bak dile kolay 7 yıl biz çok şey yaşadık yeri geldi güldük yeri geldi ağladık ama yine birbirimizden vazgeçmedik densiz bir kadın yüzünden huzurumuzu bozmayalım tamam o an belki ayrıntılı düşünemedim ama maksatım sadece iyilikti, farkında olmadan bir tarafı mutlu edeyim derken seni kırmış olabilirim diye yazabilirsin ( direk özür dilerim beni af et deme çünkü bu sefer bak sende suçluluğunu kabul ediyorsun ben haklıyım diye dahada inadını sürdürebilir )
Sana Allahın bir emaneti olan eşine bu şekilde davranmak yakışmaz, bu benim tanıdığım yüreğini sevdiğim adam değil biliyorum falan de vicdanından yakalamaya çalış ki oda artık bir son versin

Kız yakın olsak eşin kaç yaşında bilmiyorum ama kulağından tutup gel len buraya yeter çabuk öpüşün barışın diyecek kıvama getirdi beni çocuk gibi davranan birine de çocuk gibi barışma zorunluluğu yapardım
Bu arada Kayınvalidenle konuşsan artık dayanamıyorum yüreğim acıyor desen Kız kadın oğluna bak hakkımı helal etmem yazık yapma yeter artık dese anında barışır bence

Banucum çok merak ediyorum diyetisyende sonucunu kız sanki kendim gidicem heyecan yaptım hayırlı haberlerini bekliyorum

Söylemmmiiiiiiii Söylemmmmiii
İçimden sabah sabah İbraaamm çıktı

Aman uzak dursun öylesi boşver Kadın belli densiz öylesi yuvada yıkar mazalallah
Bazı insan istediği kadar hoca olsun karakter ortadadır o işide sadece maaş ve dezavantajlarını kullanmak için yapıyordur bana göre

Hayırlı sabahlar hatunlar.

Sanada hayırlı sabahlar canım

Kahvaltımı hazırlıyorum Şöyle güzelce kahvaltımı edeyim de çıkarken ara öğünümü de yanıma alırım
Öğle yemeği yemeden giderim diyetisyene de en azından orda daha da güzel bir sonuç göreyim

Gunaydin hayirli sabahlar.

oynakbasi34 Valla kaptanim bugun ortaya karisik bir kahvalti yaptim. Hatta ayri tabaga bile koymadim neyi ne kadar yedim diye bilmiyorum. Basdonmesi ile uyandim ama tansiyonum yukselince boynumdan kalkan bir agri oluyor simdide o basladi. Kucuk yukseldi buyuk dustu sanirim. Oglan uyuyorken bende yatayim dedim. Umarim biraz daha uyur.

Diademe rakibem valla rahatsızlığımdan cok yazamadım ama bu hocahanım dengesiz. Bir araya geldiginizde falan esim izin vermez.Esim evde beni bekliyor gec oldu senide bırakayım gibi cevaplari çoktan haketmis. Yalniz diye iyilik ediyorsun ama o evli insanların sorumlulugu oldugunun farkında degil. Kaptanımın dedigi gibi bir mektup yaz bence. Baktin yine olmuyor sende tepkisiz kal.

Afiyet olsun kaptanım. Hemen yaz burdan sonucunu.

Hadi o zaman daha çok merak ettirmeyeyim

Malum diyetisyene gittiğimde evde 118 diyetisyende de 117 çıkmıştım

Bu sabah tartıda tammmmmmmmmm

113,7 Çıktımmm

Tabi diyetisyende ne çıkarım bilemiyorum

İnanılmaz mutluyum veee eğer nasip kısmet olursa bu cuma giremezsem de kesinlikle haftaya tekrar listelere dönmüş olacağım Allahın izniyle

Aslında bu listeye devam edelim dese bana kesinlikle

offfffff süpermiş kulağa süper geliyo kaptan sen naptın sabah sabah tam motive oldum günaydın bu arada güzel bayanlar

kızlar buarada bugünlerde çok giremeyebilirim kv ameliyat olcak bende oraya gitcem malum gelen giden çok olur sizin anlıyacağınız bu hafta bana zorunlu spor olcak akraba çok bide bizde hergelene sofra kurulur yemek verilir siz düşünün yani çok yoğun geçicek

Aleykum selam canım.tebrik ederim çok iyisin. Maşallah deyip nazarliklarimizi takalım. Aynı şekilde devam ve en kısa zamanda listede olursun canım.

Canım çok geçmiş olsun.

banumm harikasın bitanem maşallah sana aynen devam

Abla merak ettim kilonu yazsanaaaa

Bence aynı listeyle devam diyecek daha ne olsun

Oo
ooo 1 haftadami verdin banu abla cok hatirlamiyorum yoksa 15 gundemii cok guzel bi sonuccc senin kadar sevindim valla

çok mutlu oldum bu güne damganı vurdun kaptanım süpersin
biliyorsun kaptanım bir türlü toparlanamadım hafta sonu yediklerimden mi bilmiyorum acayip baş ağrısı vardı doktara gitmedim ama şeker kolestrol veya tansiyon bilemiyorum bir şeyler tersti tahminimce midem desen başka alemlere çoktan kaymıştı reflü mü desem yanmamı desem bağırsaklar zaten çalışmıyor halsizliğimi anlatmayayım dün akşam bir maden suyu içtim sadece gece boyunca her uyanışımda insanın sağlığından önemli ne var diye diye sayıkladım durdum ama bütün bunların sebebi sadece yediklerim değil bulanıma girmiştim sürekli uyku ve yeme halindeydim
sabah uyandım cumaya kadar bir proğram yaptım (tartı günü içn değil sadece) midemi düzene sokmak için.
uyandığımda midem biraz daha iyiydi su içtim yarım elma yedim işe geldim 1 meyveli kefir içtim yanina 4 tane kepekli form bisküvi yedim öğlen yoğurda kuru meyve ve ceviz bırakıp yiyeceğim akşam nesfit düşünüyorum bakalım sağlık için toparlanmalıyım
inşallah toparlanır bu hafta olmasada haftaya eksilerle dönerim

C
canim cok cok gecmis olsun insallah bian once toplanirsin sende

Cok güzel fikir kaptancım bunu ben biyere kaydedim ,dün beni cok sinir etti artık barışmak için ugraşmıycam bende

Tartişmalarımızı ben hiç ailesine söylemem hem eşim cok sinir olur hem kp bana asla oglumu şikayet etme demişti yeni evlendiğimizde
Annesi zaten hiç kızmaz ogluna

Eşim 30 yaşına girecek yakında
Ama 3 yaşında galiba

Bugece o odada uyumuştu bende salonda tv ye bakıyodum bizim salon mutfakla beraber ,arada bi bar var , camaşır makınası mutfakta , bende gıcıklıgına camaşır makınasını çalıştırdım odaya geldim ben gelince cuuandı cıktı
Diyorum nasıl uyuycaksan oh olsun diye
Megersem kulaklık takmış
haklısın canım
Zaten artık görüşmem gidemiycem camiye neyse evde okurum kuranımı hayırlısı olsun
kaptancııımmmm ay cok sevndim maşallah maşallah
Hadi gitsin kilolar biran önce
cok geçmiş olsun bizde gelenlere sofra kurarız ge

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…