- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Umarım bugün de hepimiz için çok çok güzel bir gün olur ve kaçamaksız bitiririz
Bende sabaha bol su ile başladım hatta üzerine şekersiz Türk kahvemi de içtim
Diyetisyen öğleden sonra tabi ben sabah uyanır uyanmaz evde tartıldım ( diyetisyende 1 kg daha az çıkıyorum )
Birazdan kahvaltımı yaparım ( malum sabahtan çıkacağım evden mahkeme için )
Diyetisyen randevusu öğlen 1den sonra ( gerçi 2 saatte yakın bekleriz yine yoğunluktan )
Kızlarrrrrrrrrrrr peki kilomu gitmeden mi yazsam ( evde çıktığım ) yoksa diyetisyenden döndükten sonra mı
Ama şimdi yazmazsam çatlarsınız siz ben gelene kadar
Az sonraaaaaaaaaaaaaa
Aslında bana diyetisyen 2si1 aradayı yasaklamıştı :) sadece türk kahvesi ve filtre kahveye izin var ama kursta herkes içince benimde canım çekti eee bir yerim mi şişeydi
İnan diyete başladığımdan beri geçen pazartesiden beri ilk kez içtim gerçi eskisi gibi çekici gelmedi o an
O bile kilo vermeyi çok etkiliyormuş çok istersen kremasız şekersiz sadelerden içebilirsin demişti ama tabiki tavsiye etmedi
Valla liste konusunda memnun değilsen bence diyetisyene mesaj at durum bu ben size gelene kadar bir öncekini uygulayabilirmiyim onunla kendimi iyi hissediyordum öyle bir sorun yaşamıyordum diye
Bence çok iyi fikir Yeni evliyken eşimin o çok çok inat olduğu dönem bende çok yapardım
Çok mu kızgındık birbirimize ( tabi o zaman bende bu kadar çenede yoktu oturup ancak ağlardım ) gece oturup eşime uzunnn bir mektup yazardım İçimdeki herşeyi o kağıda dökerdim ama asla eşimi suçlamadan ve kendimi haklı göstermeden Sıkıntının aslında ne olduğunu ona izah ederdim ve bu tip şeyler yüzünden canımı yaktığını tavırlarının falan diye izah ederdim @Diademe sende ona izah edebilirsin bak dile kolay 7 yıl biz çok şey yaşadık yeri geldi güldük yeri geldi ağladık ama yine birbirimizden vazgeçmedik densiz bir kadın yüzünden huzurumuzu bozmayalım tamam o an belki ayrıntılı düşünemedim ama maksatım sadece iyilikti, farkında olmadan bir tarafı mutlu edeyim derken seni kırmış olabilirim diye yazabilirsin ( direk özür dilerim beni af et deme çünkü bu sefer bak sende suçluluğunu kabul ediyorsun ben haklıyım diye dahada inadını sürdürebilir )
Sana Allahın bir emaneti olan eşine bu şekilde davranmak yakışmaz, bu benim tanıdığım yüreğini sevdiğim adam değil biliyorum falan de vicdanından yakalamaya çalış ki oda artık bir son versin
Kız yakın olsak eşin kaç yaşında bilmiyorum ama kulağından tutup gel len buraya yeter çabuk öpüşün barışın diyecek kıvama getirdi beni çocuk gibi davranan birine de çocuk gibi barışma zorunluluğu yapardım
Bu arada Kayınvalidenle konuşsan artık dayanamıyorum yüreğim acıyor desen Kız kadın oğluna bak hakkımı helal etmem yazık yapma yeter artık dese anında barışır bence
Söylemmmiiiiiiii Söylemmmmiii
İçimden sabah sabah İbraaamm çıktı
Aman uzak dursun öylesi boşver Kadın belli densiz öylesi yuvada yıkar mazalallah
Bazı insan istediği kadar hoca olsun karakter ortadadır o işide sadece maaş ve dezavantajlarını kullanmak için yapıyordur bana göre
Sanada hayırlı sabahlar canım
Herkese hayırlı sabahlar
Umarım bugün de hepimiz için çok çok güzel bir gün olur ve kaçamaksız bitiririz
Bende sabaha bol su ile başladım
Diyetisyen öğleden sonra tabi ben sabah uyanır uyanmaz evde tartıldım ( diyetisyende 1 kg daha az çıkıyorum )
Birazdan kahvaltımı yaparım ( malum sabahtan çıkacağım evden mahkeme için )
Diyetisyen randevusu öğlen 1den sonra ( gerçi 2 saatte yakın bekleriz yine yoğunluktan
Kızlarrrrrrrrrrrr peki kilomu gitmeden mi yazsam ( evde çıktığım ) yoksa diyetisyenden döndükten sonra mı
Ama şimdi yazmazsam çatlarsınız siz ben gelene kadar
Az sonraaaaaaaaaaaaaa
Bu arada menum supet kaptanim. Sen yazinca benimde aklima geldi bende 2si 1 arada icmistim okulda. Baya bastırıyor acligimi.
Bugun yine basim donuyor. Cok farkli degil eskilerinden aslinda yediklerim ama niye boyle oldu anlamadım.peynirde tuz var diye ben salatalarima tuz da atmiyorum. Esimde bir onceki listeyi uygula diyor kafam karıstı.
Aslında bana diyetisyen 2si1 aradayı yasaklamıştı :) sadece türk kahvesi ve filtre kahveye izin var ama kursta herkes içince benimde canım çekti
İnan diyete başladığımdan beri geçen pazartesiden beri ilk kez içtim
O bile kilo vermeyi çok etkiliyormuş
Valla liste konusunda memnun değilsen bence diyetisyene mesaj at durum bu ben size gelene kadar bir öncekini uygulayabilirmiyim onunla kendimi iyi hissediyordum öyle bir sorun yaşamıyordum diye
Mektup falan yazsan? Ise yaramaz mi ki.
Bence çok iyi fikir
Çok mu kızgındık birbirimize ( tabi o zaman bende bu kadar çenede yoktu
Sana Allahın bir emaneti olan eşine bu şekilde davranmak yakışmaz, bu benim tanıdığım yüreğini sevdiğim adam değil biliyorum falan de
Kız yakın olsak eşin kaç yaşında bilmiyorum ama kulağından tutup gel len buraya yeter çabuk öpüşün barışın diyecek kıvama getirdi beni
Bu arada Kayınvalidenle konuşsan
Banucum çok merak ediyorum diyetisyende sonucunu kız sanki kendim gidicem heyecan yaptım hayırlı haberlerini bekliyorum
Söylemmmiiiiiiii Söylemmmmiii
İçimden sabah sabah İbraaamm çıktı
Sorma valla yaa bizde şaşırdık ama gitte denmiyo kendisi bekar arayanı soranı yok
Ama bu biraz degişik zaten görümceme tutturdu kadın kadına venedik e gidelim ben bidaha böyle fırsat bulamam diye
Biz 1 kez gittik görümcemler bikackez ama kadın kadına gitmek imkansız hem cok pahalı herşey hem arabayla 10 saalik yol yani
, ben direkkestirdim benim eşim izin vermez diye ,
Ozaman ispanya yakın oraya gidelim illede diyo
Aman uzak dursun öylesi boşver
Bazı insan istediği kadar hoca olsun karakter ortadadır
Hayırlı sabahlar hatunlar.
Sanada hayırlı sabahlar canım