Üzülme canım bıgün telafi edersinHerkese meraba dün akşam fazladan bir tabak tarhana ictim((
Öyle yogunki bugün is su anda nefes aldım sabahtan beri fazlasıyla telafi oldu sanirsam sagolasinÜzülme canım bıgün telafi edersin
Tarhana cok etkilemez canim sıkma canınıHerkese meraba dün akşam fazladan bir tabak tarhana ictim((
:))))Tarhana cok etkilemez canim sıkma canını
Cok şükür canım ben kahvaltımı yaptım ceyrek lavaş kızarmışDiademe rakibem nasilsin?
Bugun bende ayni durumdayimÖzel zamanlar şişlik olunca diyetisyen tartisi alasim geliyor :)
Bas donmesi bas agrisi karisik biraz bugun. Pazara diye yola ciktim 3 te birini bile gitmeden geri döndüm.T turkmenkizi86 sen nasılsın bugun ogluşun nasıl ?
Afiyet olsun.Bugunku menumu paylasayim hemen
Sabah
2 dilim ekmek
Peynir domates salatalik
Yesillik
Ara
Elma
Oglen
Peynirli marul salatası
1 dilim ekmek
Ara
Meyveli yogurt
Galeta
Aksam
Kereviz yemegi
Yogurt
1 dilim ekmek
Ara
1 bardak tarcinli sut olacak
Su 2 litre spor yok nobetciydim bol bol yürüdüm tenefuslerde.
Reglim olmadi. Tatli krizlerim bundan sanirim.
Canım çok geçmiş olsun.çok mutlu oldum bu güne damganı vurdun kaptanım süpersin
biliyorsun kaptanım bir türlü toparlanamadımhafta sonu yediklerimden mi bilmiyorum acayip baş ağrısı vardı doktara gitmedim ama şeker kolestrol veya tansiyon bilemiyorum bir şeyler tersti tahminimce midem desen başka alemlere çoktan kaymıştı reflü mü desem yanmamı desem bağırsaklar zaten çalışmıyor halsizliğimi anlatmayayım dün akşam bir maden suyu içtim sadece gece boyunca her uyanışımda insanın sağlığından önemli ne var diye diye sayıkladım durdum ama bütün bunların sebebi sadece yediklerim değil bulanıma girmiştim sürekli uyku ve yeme halindeydim
sabah uyandım cumaya kadar bir proğram yaptım(tartı günü içn değil sadece) midemi düzene sokmak için.
uyandığımda midem biraz daha iyiydi su içtim yarım elma yedim işe geldim 1 meyveli kefir içtim yanina 4 tane kepekli form bisküvi yedim öğlen yoğurda kuru meyve ve ceviz bırakıp yiyeceğim akşam nesfit düşünüyorum bakalım sağlık için toparlanmalıyım
inşallah toparlanır bu hafta olmasada haftaya eksilerle dönerim
Herkese meraba dün akşam fazladan bir tabak tarhana ictim((
Bir kase tarhanadan bisey olmaz. Sonuçta çok kalorilı bisey değil. Canım ne is yapıyorsun.Öyle yogunki bugün is su anda nefes aldım sabahtan beri fazlasıyla telafi oldu sanirsam sagolasin
Masallah banucum kendim vermis kadar sevindim harika vermisin neydi o sihirli listeHadi o zaman daha çok merak ettirmeyeyim
Malum diyetisyene gittiğimde evde 118 diyetisyende de 117 çıkmıştım
Bu sabah tartıda tammmmmmmmmm
113,7 Çıktımmm
Tabi diyetisyende ne çıkarım bilemiyorum
İnanılmaz mutluyum veee eğer nasip kısmet olursa bu cuma giremezsem de kesinlikle haftaya tekrar listelere dönmüş olacağım Allahın izniyle
Aslında bu listeye devam edelim dese bana kesinlikle
Gecmis olsun canm ...kızlar buarada bugünlerde çok giremeyebilirim kv ameliyat olcak bende oraya gitcem malum gelen giden çok olur sizin anlıyacağınız bu hafta bana zorunlu spor olcak akraba çok bide bizde hergelene sofra kurulur yemek verilir siz düşünün yani çok yoğun geçicek
Rakibem gecmis olsun bu liste sana agir geldi galiba bence bekleme git diyetisyenine sonucta sagligini etkiliyor ...Bas donmesi bas agrisi karisik biraz bugun. Pazara diye yola ciktim 3 te birini bile gitmeden geri döndüm.
Oglusda yaramaz cizgi film izliyor. Sevdikleri varda beni pek ayaga kaldirmiyor.
Insallah esinle aran duzelir bir an once.
ÖgretmenimAfiyet olsun.
Canım çok geçmiş olsun.
Bir kase tarhanadan bisey olmaz. Sonuçta çok kalorilı bisey değil. Canım ne is yapıyorsun.
Selam kizlar hayirli guzel gunler
Masallah banucum kendim vermis kadar sevindim harika vermisin neydi o sihirli liste
Hep boyle saglikla verir hedefine ulasirsin insallah
Gecmis olsun canm ...
Allah kolaylik versin gelinler bugunler icin
Rakibem gecmis olsun bu liste sana agir geldi galiba bence bekleme git diyetisyenine sonucta sagligini etkiliyor ...
kızlar buarada bugünlerde çok giremeyebilirim kv ameliyat olcak bende oraya gitcem malum gelen giden çok olur sizin anlıyacağınız bu hafta bana zorunlu spor olcak akraba çok bide bizde hergelene sofra kurulur yemek verilir siz düşünün yani çok yoğun geçicek
Oo
ooo 1 haftadami verdin banu abla cok hatirlamiyorum yoksa 15 gundemii cok guzel bi sonuccc senin kadar sevindim valla
çok mutlu oldum bu güne damganı vurdun kaptanım süpersin
biliyorsun kaptanım bir türlü toparlanamadımhafta sonu yediklerimden mi bilmiyorum acayip baş ağrısı vardı doktara gitmedim ama şeker kolestrol veya tansiyon bilemiyorum bir şeyler tersti tahminimce midem desen başka alemlere çoktan kaymıştı reflü mü desem yanmamı desem bağırsaklar zaten çalışmıyor halsizliğimi anlatmayayım dün akşam bir maden suyu içtim sadece gece boyunca her uyanışımda insanın sağlığından önemli ne var diye diye sayıkladım durdum ama bütün bunların sebebi sadece yediklerim değil bulanıma girmiştim sürekli uyku ve yeme halindeydim
sabah uyandım cumaya kadar bir proğram yaptım(tartı günü içn değil sadece) midemi düzene sokmak için.
uyandığımda midem biraz daha iyiydi su içtim yarım elma yedim işe geldim 1 meyveli kefir içtim yanina 4 tane kepekli form bisküvi yedim öğlen yoğurda kuru meyve ve ceviz bırakıp yiyeceğim akşam nesfit düşünüyorum bakalım sağlık için toparlanmalıyım
inşallah toparlanır bu hafta olmasada haftaya eksilerle dönerim
oynakbasi34 . Kaptanım masallah cok iyisin. Diyetisyende dahada asgida gorursun insallah. Yakindankapisiriz seninle
@saimeberen canim gecmis olsun Allah kolaylik versin sana.
@Alya39 canim hersey gonlunce olsun insallah
Selam kizlar hayirli guzel gunler
Masallah banucum kendim vermis kadar sevindim harika vermisin neydi o sihirli liste
Hep boyle saglikla verir hedefine ulasirsin insallah
Gecmis olsun canm ...
Allah kolaylik versin gelinler bugunler icin
Rakibem gecmis olsun bu liste sana agir geldi galiba bence bekleme git diyetisyenine sonucta sagligini etkiliyor ...
Banucum harikasın çok mutlu oldum böyle böyle gidecek hain kilolar yaşasın fit olduk diycez bizde günün birinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?