Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Cok şükür canım ben kahvaltımı yaptım ceyrek lavaş kızarmış
2 haşlanmış yumurta
Sarılarını yemedim hem sevmiyorum hem kolestrolü yükselttiğini ögrendim
Oeynir zeytin ve şuan cay içiyorum

Eşime hemen omlet yapıcam ogelince yemiycem zaten
Burda habalar ısınmaya başladıkı sorma yakında dıçuramayız sıcaktan

T turkmenkizi86 sen nasılsın bugun ogluşun nasıl ?
Bas donmesi bas agrisi karisik biraz bugun. Pazara diye yola ciktim 3 te birini bile gitmeden geri döndüm.
Oglusda yaramaz cizgi film izliyor. Sevdikleri varda beni pek ayaga kaldirmiyor.
Insallah esinle aran duzelir bir an once.

Afiyet olsun.

Canım çok geçmiş olsun.
Herkese meraba dün akşam fazladan bir tabak tarhana ictim((

Öyle yogunki bugün is su anda nefes aldım sabahtan beri fazlasıyla telafi oldu sanirsam sagolasin
Bir kase tarhanadan bisey olmaz. Sonuçta çok kalorilı bisey değil. Canım ne is yapıyorsun.

Selam kizlar hayirli guzel gunler
Masallah banucum kendim vermis kadar sevindim harika vermisin neydi o sihirli liste
Hep boyle saglikla verir hedefine ulasirsin insallah

Gecmis olsun canm ...
Allah kolaylik versin gelinler bugunler icin

Bas donmesi bas agrisi karisik biraz bugun. Pazara diye yola ciktim 3 te birini bile gitmeden geri döndüm.
Oglusda yaramaz cizgi film izliyor. Sevdikleri varda beni pek ayaga kaldirmiyor.
Insallah esinle aran duzelir bir an once.
Rakibem gecmis olsun bu liste sana agir geldi galiba bence bekleme git diyetisyenine sonucta sagligini etkiliyor ...

Sagol canim bir oncekini uygulacağım artik. Bos gunumdu ama hic bir is yapamadim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Ayağı yanmış kedi gibi dolanan Kaptanınız geldiiiiiiiiiii

Hemen kendime şekersiz bir Türk kahvesi yaptırdım kızıma da buraya daldım
İnanılmaz motive oldum bugünde Diyetisyende
Ölçümde Diyetisyende düz 113 çıktım
Ölçümü yapan Kadın Ablacığım süpersinnnn cidden bukadar güzel bir sonuç çok sık görünmüyor dedi Üstelik verdiğim kilonun 2.6si sırf yağdan gitmiş Tabi bende övünerek tek bir kaçamağım yok ama maalesef spor 4 gün yapamadım dedim Oooo Ablacığım sen birde spor yapmış olsaydın hepsi kilodan gitmiş olurdu dedi

Tabi yoğunluk olduğu için 1 saatten fazla bekledim diyetisyenle görüşmek için
Oda sonuçları görünce Ablacığım harikasın diye verdi çoşkuyu
Onada kaçamaksız devam ettiğimi ama spor konusunda sözümde duramadığımı itiraf ettim Olsun Ablacığım bu sefer yaparsın dedi bende söz verdim nasılsa Annem yarın geliyor salıya kadar mutlaka yürüyüşde yapacağım
Bu seferki listemide beğendim gerçi sabah klasik peynirli kahvaltı yok ( birazdan listemi de yazarım )
Kadın beni bir güzel gaza getirip saldı Allahın izniyle haftayada çok güzel rakamlar görürüm inşallah Tabi yine salı gidiyoruz diyetisyene

İnanılmaz yoruldum ama dönüşte listem için alışverişimide yaptım şükür
Yarından itibaren de yeni listeye geçeceğim bu akşam çorba salata ve yoğurt yaparım hem evdeki çorba bitsin

Ayşede çok güzel kilolar vermiş yanlış hatırlamıyorsam onunda 3.2 mi öyle bir şey gitti 1.6 kgsuda yağdan

Şimdiden çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlanır hafta içi sıkıntı değil ama gözünü seveyim cumayı unutma

Oo

ooo 1 haftadami verdin banu abla cok hatirlamiyorum yoksa 15 gundemii cok guzel bi sonuccc senin kadar sevindim valla

Tam 8 gün listeyi yaptım cumartesi gitmiştim aslında diyetisyene ama tabi alışveriş yapılması gerekiyordu o yüzden ancak Pazartesi başlamıştım Bundan sonrada her salı diyetisyendeyim ve tam 1 haftalık listelerim

Çok teşekkür ederim canım İnşallah hepimiz çok çok güzel kilolar veririz
Sende toparlan kuzum kendini daha iyi hissetmek adına hem bak hazır motivasyonumuz tavan sende faydalan

oynakbasi34 . Kaptanım masallah cok iyisin. Diyetisyende dahada asgida gorursun insallah. Yakindankapisiriz seninle

@saimeberen canim gecmis olsun Allah kolaylik versin sana.

@Alya39 canim hersey gonlunce olsun insallah

Kuzum teşekkür ederim İnşallah hepimiz her hafta bol bol eksiler görürüz

Canım ilk listemde;

sabah ; 09:00 da 1 parça peynir, 1 haşlanmış yumurta, bol yeşillik, 1 fincan yeşilçay
aralarda ( 11:00, 15:00, 17:00 ve 21:00de ) 1 adet kivi + 1 bardak sıcak su ( sadece 15:00de 1 adet elma yada 3 gün kurusu vardı )
Öğlen; 13:00de 1 kepçe çorba ( kremalı ve hazır olmadığı sürece yayla çorbası dahil her tür çorba, işkembe ve paça hariç tabi )
bol salata, 1 kase yoğurt
Akşam; 19:00da 4 yk kıyamlı sebze yemeği, salata, 1 kase cacık ( içine 1çk zerdeçal ekle demişti eklemedim ama )

Birde mutlaka 3 lite su içilecek

Bugün verdiği listeyide yazayım ;

Uyanınca yine bol su

Kahvaltı; 09:00da
1 bardak yarım yağlı süt
1 çay kaşığı toz tarçın
4 yk tam tahıllı nesfit

ara; 1 bardak ayran ( içine bir tatlı kaşığı zencefil dedi ama çay kaşığıyla bir dene önce dedi )

Öğlen 13:00de
1 kepçe Çorba
100 gr Tavuk göğüsü yada 4 yk Tavuk sote yada 3 YK etli bakliyat yemeği
2 kaşık yoğurt ( içine 1 çay kaşığı çörek otu )

ara 15:00de; 1 kivi + 1 bardak sıcak su

ara 17:00de; 1 kutu meyveli Aktivya ( incirlisi hariç hepsi olurmuş )

Akşam; 19:00da
Bol salata
2 kepçe çorba yada 4 yk sebze yemeği yada 3 yk kaşığı tavuk sote

ara 21:00de 1 fincan sıcak su + 1 kivi

Yine günlük 3 litre su ve 4 gün x 45 dakika yürüyüş

Banucum harikasın çok mutlu oldum böyle böyle gidecek hain kilolar yaşasın fit olduk diycez bizde günün birinde

İnşallah canım kesinlikle bu hatun bizi çok motive ediyor aynen kaçamaksız devam ve bu kez sporuda yapacağım inşallah

Az işim var birazda kuşumla dersleri aradan çıkaralım akşam yemeğinden sonra damlarım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…