- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Ayağı yanmış kedi gibi dolanan Kaptanınız geldiiiiiiiiiii
Hemen kendime şekersiz bir Türk kahvesi yaptırdım kızıma da buraya daldım
İnanılmaz motive oldum bugünde Diyetisyende
Ölçümde Diyetisyende düz 113 çıktım
Ölçümü yapan Kadın Ablacığım süpersinnnn cidden bukadar güzel bir sonuç çok sık görünmüyor dediÜstelik verdiğim kilonun 2.6si sırf yağdan gitmiş Tabi bende övünerek tek bir kaçamağım yok ama maalesef spor 4 gün yapamadım dedim Oooo Ablacığım sen birde spor yapmış olsaydın hepsi kilodan gitmiş olurdu dedi
Tabi yoğunluk olduğu için 1 saatten fazla bekledim diyetisyenle görüşmek için
Oda sonuçları görünce Ablacığım harikasın diye verdi çoşkuyu
Onada kaçamaksız devam ettiğimi ama spor konusunda sözümde duramadığımı itiraf ettimOlsun Ablacığım bu sefer yaparsın dedi bende söz verdim nasılsa Annem yarın geliyor salıya kadar mutlaka yürüyüşde yapacağım
Bu seferki listemide beğendim gerçi sabah klasik peynirli kahvaltı yok ( birazdan listemi de yazarım)
Kadın beni bir güzel gaza getirip saldıAllahın izniyle haftayada çok güzel rakamlar görürüm inşallah Tabi yine salı gidiyoruz diyetisyene
İnanılmaz yoruldum ama dönüşte listem için alışverişimide yaptım şükür
Yarından itibaren de yeni listeye geçeceğimbu akşam çorba salata ve yoğurt yaparım hem evdeki çorba bitsin
Ayşede çok güzel kilolar vermişyanlış hatırlamıyorsam onunda 3.2 mi öyle bir şey gitti 1.6 kgsuda yağdan
Şimdiden çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlanırhafta içi sıkıntı değil ama gözünü seveyim cumayı unutma
Tam 8 gün listeyi yaptımcumartesi gitmiştim aslında diyetisyene ama tabi alışveriş yapılması gerekiyordu o yüzden ancak Pazartesi başlamıştım Bundan sonrada her salı diyetisyendeyim ve tam 1 haftalık listelerim
Çok teşekkür ederim canımİnşallah hepimiz çok çok güzel kilolar veririz
Sende toparlan kuzum kendini daha iyi hissetmek adınahem bak hazır motivasyonumuz tavan sende faydalan
Kuzum teşekkür ederimİnşallah hepimiz her hafta bol bol eksiler görürüz
Canım ilk listemde;
sabah ; 09:00 da 1 parça peynir, 1 haşlanmış yumurta, bol yeşillik, 1 fincan yeşilçay
aralarda ( 11:00, 15:00, 17:00 ve 21:00de ) 1 adet kivi + 1 bardak sıcak su ( sadece 15:00de 1 adet elma yada 3 gün kurusu vardı )
Öğlen; 13:00de 1 kepçe çorba ( kremalı ve hazır olmadığı sürece yayla çorbası dahil her tür çorba, işkembe ve paça hariç tabi )
bol salata, 1 kase yoğurt
Akşam; 19:00da 4 yk kıyamlı sebze yemeği, salata, 1 kase cacık ( içine 1çk zerdeçal ekle demişti eklemedim ama)
Birde mutlaka 3 lite su içilecek
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Ayağı yanmış kedi gibi dolanan Kaptanınız geldiiiiiiiiiii
Hemen kendime şekersiz bir Türk kahvesi yaptırdım kızıma da buraya daldım
İnanılmaz motive oldum bugünde Diyetisyende
Ölçümde Diyetisyende düz 113 çıktım
Ölçümü yapan Kadın Ablacığım süpersinnnn cidden bukadar güzel bir sonuç çok sık görünmüyor dediÜstelik verdiğim kilonun 2.6si sırf yağdan gitmiş Tabi bende övünerek tek bir kaçamağım yok ama maalesef spor 4 gün yapamadım dedim Oooo Ablacığım sen birde spor yapmış olsaydın hepsi kilodan gitmiş olurdu dedi
Tabi yoğunluk olduğu için 1 saatten fazla bekledim diyetisyenle görüşmek için
Oda sonuçları görünce Ablacığım harikasın diye verdi çoşkuyu
Onada kaçamaksız devam ettiğimi ama spor konusunda sözümde duramadığımı itiraf ettimOlsun Ablacığım bu sefer yaparsın dedi bende söz verdim nasılsa Annem yarın geliyor salıya kadar mutlaka yürüyüşde yapacağım
Bu seferki listemide beğendim gerçi sabah klasik peynirli kahvaltı yok ( birazdan listemi de yazarım)
Kadın beni bir güzel gaza getirip saldıAllahın izniyle haftayada çok güzel rakamlar görürüm inşallah Tabi yine salı gidiyoruz diyetisyene
İnanılmaz yoruldum ama dönüşte listem için alışverişimide yaptım şükür
Yarından itibaren de yeni listeye geçeceğimbu akşam çorba salata ve yoğurt yaparım hem evdeki çorba bitsin
Ayşede çok güzel kilolar vermişyanlış hatırlamıyorsam onunda 3.2 mi öyle bir şey gitti 1.6 kgsuda yağdan
Şimdiden çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlanırhafta içi sıkıntı değil ama gözünü seveyim cumayı unutma
Tam 8 gün listeyi yaptımcumartesi gitmiştim aslında diyetisyene ama tabi alışveriş yapılması gerekiyordu o yüzden ancak Pazartesi başlamıştım Bundan sonrada her salı diyetisyendeyim ve tam 1 haftalık listelerim
Çok teşekkür ederim canımİnşallah hepimiz çok çok güzel kilolar veririz
Sende toparlan kuzum kendini daha iyi hissetmek adınahem bak hazır motivasyonumuz tavan sende faydalan
Kuzum teşekkür ederimİnşallah hepimiz her hafta bol bol eksiler görürüz
Canım ilk listemde;
sabah ; 09:00 da 1 parça peynir, 1 haşlanmış yumurta, bol yeşillik, 1 fincan yeşilçay
aralarda ( 11:00, 15:00, 17:00 ve 21:00de ) 1 adet kivi + 1 bardak sıcak su ( sadece 15:00de 1 adet elma yada 3 gün kurusu vardı )
Öğlen; 13:00de 1 kepçe çorba ( kremalı ve hazır olmadığı sürece yayla çorbası dahil her tür çorba, işkembe ve paça hariç tabi )
bol salata, 1 kase yoğurt
Akşam; 19:00da 4 yk kıyamlı sebze yemeği, salata, 1 kase cacık ( içine 1çk zerdeçal ekle demişti eklemedim ama)
Birde mutlaka 3 lite su içilecek
Masallah sana canmBugün verdiği listeyide yazayım ;
Uyanınca yine bol su
Kahvaltı; 09:00da
1 bardak yarım yağlı süt
1 çay kaşığı toz tarçın
4 yk tam tahıllı nesfit
ara; 1 bardak ayran ( içine bir tatlı kaşığı zencefil dedi ama çay kaşığıyla bir dene önce dedi )
Öğlen 13:00de
1 kepçe Çorba
100 gr Tavuk göğüsü yada 4 yk Tavuk sote yada 3 YK etli bakliyat yemeği
2 kaşık yoğurt ( içine 1 çay kaşığı çörek otu )
ara 15:00de; 1 kivi + 1 bardak sıcak su
ara 17:00de; 1 kutu meyveli Aktivya ( incirlisi hariç hepsi olurmuş )
Akşam; 19:00da
Bol salata
2 kepçe çorba yada 4 yk sebze yemeği yada 3 yk kaşığı tavuk sote
ara 21:00de 1 fincan sıcak su + 1 kivi
Yine günlük 3 litre su ve 4 gün x 45 dakika yürüyüş
Sekiz gunde mukemmel sonuc tebrik ederim kaptanim.
Masallah sana canm
Sen veriyosun kilolari biz burda motive oluyoruz insallah haftaya daha guzel sonuclar alirsin.
Darisi basimiza
Ay bende istanbula bi gidebilsem tam gaz devam etcem valla kaptanim ben bu hafta listedeyim dimi cunku malum burda yemekleri ben pek yapmadigim icin yapsam bile yagli oluyo malesef herkes az yagli yemiyo evime gecince ipler benim elimde olcak insallah
Selamün aleyküm tekrar kızlar :)
Büyük kız yine performans ödevleriyle boğuşuyor diye laptopa el koydu :) bende o arada yarınki Yemeğimi de yaptım
Annemler yarın dönüyorlar Almanyadan ve akşam 7de Allahın izniyle inmiş olacaklar
Sabahtan da gidip küçük kuşuma kan tahlili yaptırmaya gideceğim yazdırdığım Yüzme kursu içindönüşü kızı 2 - 3 saat içinde olsa okula gönderirim bende Annemin evine girişirim
Zaten yol yorgunu gelecek bari dinlensin hemen ilk günden temizliğe girişmesin
Tabi düzenim şaşmasın diye de yemeklerimi de ara öğünlerimi de yanımda götüreceğim
Sabah sağlık ocağına gitmeden eve bırakırım yemeklerle deterjan falanbirde onları taşımıyayım
Yemeği komple götürüm ki akşamlık Annemlerde gelince yerbir tek çorbamı orda yaparım marul birde yoğurt aldıkmı tamamdır
Onlar gelmeden ben yerim sonuçta ancak bavullarını alır gelirler hemen iki çay içer döneriz akşam en geç 21:00de
Annem çok titiz olduğu için hemen sabahına temizliğe girişmeye kalkışır dinlensin en azından
Tabi şarj aletimi yanıma alırım bari işim bitince de cepten bakarım buraya aralarda
Teşekkür ederim canımBence çok sevindim cidden eşim bile helal be hatun sana dedi :) bir sonraki liste için ne gerekiyorsa hemen al aynen devam ediyoruz dedi :) Allah razı olsun ne pişirsem hiç itiraz etmeden yiyor
Aminnn canım inşallah hepimiz çok çok güzel kilolar veririz
Evet canım cuma listeye girebiliyorsunHee az daha beklemek istiyorum yemekler yağlı veremem diye o zaman yine sıkıntı yok Sen nasıl istersen yani
Benim esimde bana destek oluyor sagolsun. Onlar destek olmasa zor gercekten. Bugun ispanak yemegi yaptim. Sebze yemegi pek sevmez aslinda. Ona da kofte patates kizartayim dedim. Patatesleri kizartmayi gozum kesmedi. Itiraz etmeden yedi sagolsun.
Diyetisyenimle konustum kizlar doyuyurum ama basim donuyor dedim. Doyuyorsan diyetten degildir bas donmen ama ister ogle yemeklerine 1 dilim ekmek yada ara ogunlerine ceviz badem ekleyebilirsin dedi. 6. Ve 7. Gunu yapmasam o gun acıkıyorum dedim. Zaten sırayla yapmak zorunda degilsin o gunleri yapmadanda olur dedi. Ekmek yerine ara ogunlere eklemek daha mantikli geldi acikcasi. Sanirim birde reglinin yakın olmasi zorladi beni.
Birde diyete baslamadan once resim cekmistim kiyafetlerim farkli. Album yapmak istiyorum sizde bir bakin fark var mi? Tabi birinin bana anlatmasi lazim nasil ekleniyor.
Karıstırırken buldum ekledim bir tane.
Beni takip edenler yaptım tüm ayarları ama ondan mi ki silmedim.Canım resim yok görünüyor :) sildinmi yoksam :)
Beni takip edenler yaptım tüm ayarları ama ondan mi ki silmedim.
bende baktım harikasın canım aynen devamKarıstırırken buldum ekledim bir tane.
hayırlı akşamlar kızlar
biliyorumki benim sonuçlarımıda merak ediyorsunuz
öncelikle benim ve diyetisyenin tartısı arasında tam +1 kilo fark var.
cuma günü bildirimde kendi tartımı baz alıyorum çünkü salı günü tartıyor onu baz alamam +1 de tartıya yansıtmak istemedim
1 nisan diyetisyen tartısı:107,0
11 nisan diyetisyen tartısı:103,6
giden:3,4
giden yağ:1,9
çok çok güzel bir sonuç bence o kadar yoğunluğuma,uykusuzluğuma rağmen
hayırlı akşamlar kızlar
biliyorumki benim sonuçlarımıda merak ediyorsunuz
öncelikle benim ve diyetisyenin tartısı arasında tam +1 kilo fark var.
cuma günü bildirimde kendi tartımı baz alıyorum çünkü salı günü tartıyor onu baz alamam +1 de tartıya yansıtmak istemedim
1 nisan diyetisyen tartısı:107,0
11 nisan diyetisyen tartısı:103,6
giden:3,4
giden yağ:1,9
çok çok güzel bir sonuç bence o kadar yoğunluğuma,uykusuzluğuma rağmen
Kızzzzzzzzzzzzzz o neeeeeeeeeeeee İnanılmaz bir fark var yeminle
gerçekten müthişsin canım
Ne olur hiç kaçamaksız devam et ki süreç uzamasın
Teşekkür ederim ablalarım :)bende baktım harikasın canım aynen devam
Kızlar dün nezle olmaya başlamıştım şu anda resmen ayyaşlar gibi burnum kıpkırmızıhapşırmaktan da bir hal oldum Peçete yetişmeyince Tuvalet kağıdı rulosuyla oturuyorum
Normalde hep kendime sıcak suya 1 tatlı kaşığı bal bol limon ve az karabiber koyup içiyordum ( thylolhot gibi oluyor tadı tabi sadece balın şekeri ) ama bu kez onuda yapmıyorum Bal listemin dışına çıkmak olacak diyeBol limon sıktım sıcak suyun içine onu içiyorum şu anda biraz sonrada iyice sıcak bir duş alır kendimi büyük kıza bengaylatır yatarım
Eşim maşallah hala dükkanda çalışıyor hatta biraz evvel görüntülü aradı fırça attım len dön evine yeter diyeyarım saate kadar gelecek inşallah olmadı bengay işini ona devrederim yoksa büyük kızın elleri kokacak :) gerçi yapıştırıcı kullandıysa dükkanda yine büyük kıza kalır çünkü her defasında adamın elleri zımpara gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?