Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sekiz gunde mukemmel sonuc tebrik ederim kaptanim.

Masallah sana canm
Sen veriyosun kilolari biz burda motive oluyoruz insallah haftaya daha guzel sonuclar alirsin.
Darisi basimiza

Ay bende istanbula bi gidebilsem tam gaz devam etcem valla kaptanim ben bu hafta listedeyim dimi cunku malum burda yemekleri ben pek yapmadigim icin yapsam bile yagli oluyo malesef herkes az yagli yemiyo evime gecince ipler benim elimde olcak insallah

Selamün aleyküm tekrar kızlar :)

Büyük kız yine performans ödevleriyle boğuşuyor diye laptopa el koydu :) bende o arada yarınki Yemeğimi de yaptım
Annemler yarın dönüyorlar Almanyadan ve akşam 7de Allahın izniyle inmiş olacaklar
Sabahtan da gidip küçük kuşuma kan tahlili yaptırmaya gideceğim yazdırdığım Yüzme kursu için dönüşü kızı 2 - 3 saat içinde olsa okula gönderirim bende Annemin evine girişirim
Zaten yol yorgunu gelecek bari dinlensin hemen ilk günden temizliğe girişmesin
Tabi düzenim şaşmasın diye de yemeklerimi de ara öğünlerimi de yanımda götüreceğim

Sabah sağlık ocağına gitmeden eve bırakırım yemeklerle deterjan falan birde onları taşımıyayım
Yemeği komple götürüm ki akşamlık Annemlerde gelince yer bir tek çorbamı orda yaparım marul birde yoğurt aldıkmı tamamdır

Onlar gelmeden ben yerim sonuçta ancak bavullarını alır gelirler hemen iki çay içer döneriz akşam en geç 21:00de
Annem çok titiz olduğu için hemen sabahına temizliğe girişmeye kalkışır dinlensin en azından

Tabi şarj aletimi yanıma alırım bari işim bitince de cepten bakarım buraya aralarda

Sekiz gunde mukemmel sonuc tebrik ederim kaptanim.

Teşekkür ederim canım Bence çok sevindim cidden eşim bile helal be hatun sana dedi :) bir sonraki liste için ne gerekiyorsa hemen al aynen devam ediyoruz dedi :) Allah razı olsun ne pişirsem hiç itiraz etmeden yiyor

Masallah sana canm
Sen veriyosun kilolari biz burda motive oluyoruz insallah haftaya daha guzel sonuclar alirsin.
Darisi basimiza

Aminnn canım inşallah hepimiz çok çok güzel kilolar veririz

Evet canım cuma listeye girebiliyorsun Hee az daha beklemek istiyorum yemekler yağlı veremem diye o zaman yine sıkıntı yok Sen nasıl istersen yani

Benim esimde bana destek oluyor sagolsun. Onlar destek olmasa zor gercekten. Bugun ispanak yemegi yaptim. Sebze yemegi pek sevmez aslinda. Ona da kofte patates kizartayim dedim. Patatesleri kizartmayi gozum kesmedi. Itiraz etmeden yedi sagolsun.

Diyetisyenimle konustum kizlar doyuyurum ama basim donuyor dedim. Doyuyorsan diyetten degildir bas donmen ama ister ogle yemeklerine 1 dilim ekmek yada ara ogunlerine ceviz badem ekleyebilirsin dedi. 6. Ve 7. Gunu yapmasam o gun acıkıyorum dedim. Zaten sırayla yapmak zorunda degilsin o gunleri yapmadanda olur dedi. Ekmek yerine ara ogunlere eklemek daha mantikli geldi acikcasi. Sanirim birde reglinin yakın olmasi zorladi beni.
Birde diyete baslamadan once resim cekmistim kiyafetlerim farkli. Album yapmak istiyorum sizde bir bakin fark var mi? Tabi birinin bana anlatmasi lazim nasil ekleniyor.

Benim esimde bana destek oluyor sagolsun. Onlar destek olmasa zor gercekten. Bugun ispanak yemegi yaptim. Sebze yemegi pek sevmez aslinda. Ona da kofte patates kizartayim dedim. Patatesleri kizartmayi gozum kesmedi. Itiraz etmeden yedi sagolsun.

Ne güzel işte en önemlisi evdekilerinde desteği
Adam her akşam önüne çorba koysam yine ses etmez Valla benimki de yeni evliyken ağzına sürmezdi ama alıştı tabi et tercihi

Bak canım burada ayrıntılı yazıyor
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kkya-resim-eklemek-buyrun-arkadaslar.44372/

Olmazsa yardımcı olurum tabi tekrar seve seve

Karıstırırken buldum ekledim bir tane.

Hemen bakayım birde canım resimlerini ekledin ya ayarlar kısmına gelip resimlerini sadece senin izlediklerin görebilir olarak ayarla yoksa her profiline giren görebilir ama öyle ayarlarsan sen takibe alarak kimin görmesini istiyorsan o görebilir ancak

hayırlı akşamlar kızlar

biliyorumki benim sonuçlarımıda merak ediyorsunuz
öncelikle benim ve diyetisyenin tartısı arasında tam +1 kilo fark var.
cuma günü bildirimde kendi tartımı baz alıyorum çünkü salı günü tartıyor onu baz alamam +1 de tartıya yansıtmak istemedim

1 nisan diyetisyen tartısı:107,0
11 nisan diyetisyen tartısı:103,6
giden:3,4
giden yağ:1,9

çok çok güzel bir sonuç bence o kadar yoğunluğuma,uykusuzluğuma rağmen

Hadi Ayşem bu haftada kaçamaksız devam ama bu sefer yürüşlerimizide ekleyelim ( gerçi sen benden fazla hareket etmişsin :) ) Önümüzdeki haftada çok güzel bir sonuçla çıkalım Sibelin karşısına

Ben yarınki yemeğimi bile yaptım gidip Annemin evini temizleyeceğim diye yanımda götüreceğim
Tabi ara öğünlerimide En azından düzenim şaşmamış olur bende rahat rahat işleri yaparım tabi akşamlıkta Annemlere gelince yemek hazır olur :)

Kızlar dün nezle olmaya başlamıştım şu anda resmen ayyaşlar gibi burnum kıpkırmızı hapşırmaktan da bir hal oldum Peçete yetişmeyince Tuvalet kağıdı rulosuyla oturuyorum

Normalde hep kendime sıcak suya 1 tatlı kaşığı bal bol limon ve az karabiber koyup içiyordum ( thylolhot gibi oluyor tadı tabi sadece balın şekeri ) ama bu kez onuda yapmıyorum Bal listemin dışına çıkmak olacak diye Bol limon sıktım sıcak suyun içine onu içiyorum şu anda biraz sonrada iyice sıcak bir duş alır kendimi büyük kıza bengaylatır yatarım

Eşim maşallah hala dükkanda çalışıyor hatta biraz evvel görüntülü aradı fırça attım len dön evine yeter diye yarım saate kadar gelecek inşallah olmadı bengay işini ona devrederim yoksa büyük kızın elleri kokacak :) gerçi yapıştırıcı kullandıysa dükkanda yine büyük kıza kalır çünkü her defasında adamın elleri zımpara gibi oluyor

Bu kadar kısa sürede harika ablacım insallah devami da gelir. Hep birlikte basaracağız insallah.
Bende 500 gr farkli olcuyor diye hesap ediyordum ama gecenkinde 100 gr oynadi. O yuzden o 1 kg degisebilir. Bende buraya kendi tartimi yaziyorum cunku 3 haftada 1 gidiyorum bende.

Ablacım geçmiş olsun.. Cabucak atlatırsın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…