- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Ablacım geçmiş olsun.. Cabucak atlatırsın inşallah...
Iyi geceler canim. Yarin icin salatami yaptim kiyafetlerimi ayarlayıp yatacagim bende. Aklimdaydin son durum ne esinle insallah duzelmistir.İyi geceler kızlar napıyonuz T turkmenkizi86 canım fark cok iyi süpersin inşallah devamı gelir
Ben görmedim ama yaa takibe aldım seni sende beni alKızzzzzzzzzzzzzz o neeeeeeeeeeeee İnanılmaz bir fark var yeminle
gerçekten müthişsin canım
Ne olur hiç kaçamaksız devam et ki süreç uzamasın
Kız sana DidimIyi geceler canim. Yarin icin salatami yaptim kiyafetlerimi ayarlayıp yatacagim bende. Aklimdaydin son durum ne esinle insallah duzelmistir.
Sagol canim. Cok motive oldum inan. Pembe tunigimin önü tahta kalemi olmustu çıkmadı canım. Ben bir ara delilik yapip dolabımdaki bir cok kiyafeti attım zayıflayacağım diye. O da onlarla gitti.Gördüm canım müthiş fark var tebrikler
Maşallah canım kutsal görev sizinki.Takımda iki öğretmen oldu. Tabi benim bildiğim.Ögretmenim
Canım gözün aydın annecigin geliyormuş. Allah kavuştursun inşallah.Selamün aleyküm tekrar kızlar :)
Büyük kız yine performans ödevleriyle boğuşuyor diye laptopa el koydu :) bende o arada yarınki Yemeğimi de yaptım
Annemler yarın dönüyorlar Almanyadan ve akşam 7de Allahın izniyle inmiş olacaklar
Sabahtan da gidip küçük kuşuma kan tahlili yaptırmaya gideceğim yazdırdığım Yüzme kursu içindönüşü kızı 2 - 3 saat içinde olsa okula gönderirim bende Annemin evine girişirim
Zaten yol yorgunu gelecek bari dinlensin hemen ilk günden temizliğe girişmesin
Tabi düzenim şaşmasın diye de yemeklerimi de ara öğünlerimi de yanımda götüreceğim
Sabah sağlık ocağına gitmeden eve bırakırım yemeklerle deterjan falanbirde onları taşımıyayım
Yemeği komple götürüm ki akşamlık Annemlerde gelince yerbir tek çorbamı orda yaparım marul birde yoğurt aldıkmı tamamdır
Onlar gelmeden ben yerim sonuçta ancak bavullarını alır gelirler hemen iki çay içer döneriz akşam en geç 21:00de
Annem çok titiz olduğu için hemen sabahına temizliğe girişmeye kalkışır dinlensin en azından
Tabi şarj aletimi yanıma alırım bari işim bitince de cepten bakarım buraya aralarda
Teşekkür ederim canımBence çok sevindim cidden eşim bile helal be hatun sana dedi :) bir sonraki liste için ne gerekiyorsa hemen al aynen devam ediyoruz dedi :) Allah razı olsun ne pişirsem hiç itiraz etmeden yiyor
Aminnn canım inşallah hepimiz çok çok güzel kilolar veririz
Evet canım cuma listeye girebiliyorsunHee az daha beklemek istiyorum yemekler yağlı veremem diye o zaman yine sıkıntı yok Sen nasıl istersen yani
Oh Maşallah canım. İkinizde harikasınız. Bizide motive ediyorsunuz.hayırlı akşamlar kızlar
biliyorumki benim sonuçlarımıda merak ediyorsunuz
öncelikle benim ve diyetisyenin tartısı arasında tam +1 kilo fark var.
cuma günü bildirimde kendi tartımı baz alıyorum çünkü salı günü tartıyor onu baz alamam +1 de tartıya yansıtmak istemedim
1 nisan diyetisyen tartısı:107,0
11 nisan diyetisyen tartısı:103,6
giden:3,4
giden yağ:1,9
çok çok güzel bir sonuç bence o kadar yoğunluğuma,uykusuzluğuma rağmen
Canım çok geçmiş olsun.Kızlar dün nezle olmaya başlamıştım şu anda resmen ayyaşlar gibi burnum kıpkırmızıhapşırmaktan da bir hal oldum Peçete yetişmeyince Tuvalet kağıdı rulosuyla oturuyorum
Normalde hep kendime sıcak suya 1 tatlı kaşığı bal bol limon ve az karabiber koyup içiyordum ( thylolhot gibi oluyor tadı tabi sadece balın şekeri ) ama bu kez onuda yapmıyorum Bal listemin dışına çıkmak olacak diyeBol limon sıktım sıcak suyun içine onu içiyorum şu anda biraz sonrada iyice sıcak bir duş alır kendimi büyük kıza bengaylatır yatarım
Eşim maşallah hala dükkanda çalışıyor hatta biraz evvel görüntülü aradı fırça attım len dön evine yeter diyeyarım saate kadar gelecek inşallah olmadı bengay işini ona devrederim yoksa büyük kızın elleri kokacak :) gerçi yapıştırıcı kullandıysa dükkanda yine büyük kıza kalır çünkü her defasında adamın elleri zımpara gibi oluyor
Aleykum selam canım. Gerçekten dediğin gibi herşey insanin iradesinde bitiyor. Diyeti bozdugimuz zamananlar olmiyor mu mutlaka oluyor ama kaldığımız yerden devam ediyoruz. İpin ucunu bi kaçırırsak bi daha tutmak zor oluyor. Burada birbirimize destek olarak zayıflamaya çalışıyoruz. Bana çok faydası oldu iyiki varsiniz.Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün gece duş ve Bengay çok iyi geldiResmen deliksiz bir uyku çektim ve sabah 05:45de gayet rahat uyandım İnsan kendini hastayken bile motive olunca çok daha iyi hissediyormuş
Eskiden olsa hastayım diye hemen Thylolhotu dayar sıcak limonata niyetine ( malum içinde baya şeker var ) içerdimEvde olduğu halde aklımdan bile geçmedi sonuçta o kadar emek veriyorum ve eminim onu içseydim ertesi gün tartıda artı görüp iyice salardım kendimi
Bu sabah da yine dayanamayıp tartıldımAşk yaşıyoruz tartıyla aşkkkkkkkk
Dün sabah 113.7 çıkarken bu sabah 113.1 çıktımKesinlikle beslenmeyi bilmiyormuşum ki sağlıklı beslendiğimi düşündüğüm zamanlarda bile kilo vermememin nedeni ortaya çıktı üstelik en önemlisi de eskiden bu kadar suya önem vermiyordum 1.5 - 2 litre zoraki içerdim şimdi her fırsatta bol bol suyumu da içiyorum ve resmen gün geçtikçe aynada bile sanki ufak ufak daraldığımı görebiliyorum
Kızlarrrrrrrrrr ben canı gönülden inanıyorum hepimiz yaza kadar çok çok güzel kilolar vereceğizSizde suya biraz daha abanın şu 2 gün de bari cumaya harika sonuçlarla ilk 3e girelim Bakın YENA da bu cuma yuvaya dönüyor ve inşallah bomba gibi bir ortalamayla listeleri sallayım
Ben bu hafta yetişemem herhalde ama haftaya garanti bende harika bir sonuçla gümbür gümbür geliyorum
İnsan inandıktan sonra yapamayacağı şey yok Allah'ın izniyle
Iyi geceler kızlar arada girip son yazılanlara bakıyorum
oynakbasi34 Banu abla tebrik ediyorum çok güzel vermissin inş devamida gelir
Ben inanıyorum gelecek te
Bende bugün yediklerime dikkat ettim kacamaksiz bir gün oldu çok şükür
Artilarim fazla 74 kiloyu görüp aranıza katilmak istiyorum tekrardan
Maşallah canım kutsal görev sizinki.Takımda iki öğretmen oldu. Tabi benim bildiğim.
Canım gözün aydın annecigin geliyormuş. Allah kavuştursun inşallah.
Çok güzel kilo vermissin banucum tebrikler canım.
Oh Maşallah canım. İkinizde harikasınız. Bizide motive ediyorsunuz.
Canım çok geçmiş olsun.
Aleykum selam canım. Gerçekten dediğin gibi herşey insanin iradesinde bitiyor. Diyeti bozdugimuz zamananlar olmiyor mu mutlaka oluyor ama kaldığımız yerden devam ediyoruz. İpin ucunu bi kaçırırsak bi daha tutmak zor oluyor. Burada birbirimize destek olarak zayıflamaya çalışıyoruz. Bana çok faydası oldu iyiki varsiniz.
Oğlumu okula götüreyim gelince de dünki menümü yazayım. Dun yazmaya vaktim olmadı misafirim vardı ve geç vakte kadar oturdu.
İnşallah Canım 1 ay sonra gözle görünür bir fark olacaktır diye düşünüyorum. İnan bende senin taktiğini yapıyorum nasıl olsa tadını biliyorum diyerek son zamanda pek çok şeyi yemekten vazgeçtim. Esim sabah nasıl dayanıyorsun ya gerçekten insanin kendisine hakim olmaşı zor dedi. Bende herşey insanin beyninde bitiyor bende dayanamam sanıyordum ama iradeli olunca beyinde kendini sartliyor ve o gore hareket ediyor dedim. Dun arkadaşım geldi pogaca, kurabiye vardı koydum ama ben hic yemedim. Ayıp olmasın diye diyetteyim canım sen ye ben senden önce yemeğimi yedim dedim. O da çok zayıf ve görüntüye önem veriyor sagolsun anlayışla karşıladı.Sağ olasın canımAllahın izniyle olacak ve çok daha sağlıkli, fit bir Banu olacağım
Çok teşekkür ederimdünki duş iyi geldi gözenekler açıldı ya en azından şimdi daha çok burnum aksada mikrobu çabuk atarım diye düşünüyorum
Sende iyiki varsın canım
Benim maalesef pis bir huyum var yada vardı diyelimipin ucu bir kere kaçınca daha beter oluyordum ama artık o hatayı yapmayacağım Her defasında kendime diyorum ben bunun tadını biliyorum, geçmişte yedim ve benim tatlıya yada başka bir kaçamağa hiç ihtiyacım yok diye Çok şükür Diyetisyene başladığımdan beri cidden canım hiç bir şey çekmiyor çünkü vücudun ihtiyacı olanı alıyorum zaten meyvemide fazla fazla yiyorum, sebzemide etimide
Dün diyetisyene de dedim kızlarım dondurmacıya kedinin ciğere baktığı bakınca onlara aldım ben almadım diyeve inan hiç canım çekmedi cidden herşey beyinde bitiyor sonuçta ben artık çok daha sağlıklı olmaya karar verdiğime göre bunun için fedakarlık gerekiyorsa yaparım Nasılsa ileride nadiren de olsa şu an istemediklerimi yiyeceğim ama önce sağlık
Sana kolay gelsin canımbende daha sonra hazırlanıp sağlık ocağına gideceğim kızımla sonrada Annemin evine geçip temizlik yapayım
Demin kendime bugün ne yiyeceksem yemeğimden tut ara öğünüme hatta baharatıma kadar yanıma almak için hazırlığımı yaptımşimdi Annemde işe dalıp da hemen düzenimi bozmayayım
Kızkardeşimde uğrarım belki dedi hem öğleni birlikte yeriz
Eskiden ne zaman Annemin evini temizlesek hadi öğle saati dönermi yesek lahmacunmu derdikşimdi dün yaptığım tavuk soteyi yanıma alacağım orda birde güzel çorba yaparız yoğurtta aldıkmı tamamdır
Dün eşim bile anlımdan öptüHelal olsun sana be Aşkım valla bu kez inanıyorum çok çok daha güzel kilolar vereceksin dedi ilk kez beyninde bazı şeyleri bitirdin dedi
İnşallah Canım 1 ay sonra gözle görünür bir fark olacaktır diye düşünüyorum. İnan bende senin taktiğini yapıyorum nasıl olsa tadını biliyorum diyerek son zamanda pek çok şeyi yemekten vazgeçtim. Esim sabah nasıl dayanıyorsun ya gerçekten insanin kendisine hakim olmaşı zor dedi. Bende herşey insanin beyninde bitiyor bende dayanamam sanıyordum ama iradeli olunca beyinde kendini sartliyor ve o gore hareket ediyor dedim. Dun arkadaşım geldi pogaca, kurabiye vardı koydum ama ben hic yemedim. Ayıp olmasın diye diyetteyim canım sen ye ben senden önce yemeğimi yedim dedim. O da çok zayıf ve görüntüye önem veriyor sagolsun anlayışla karşıladı.
Dünki menümü yazayım kızlar
Sabah
2 yumurta
Peynir
3 zeytin
2 salatalik
Öğle
Karnıyarık
Yoğurt
Aksam
Salata
Yoğurt
Su 2lt dun içemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?