Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ablacım geçmiş olsun.. Cabucak atlatırsın inşallah...

Ay inşallah canım limonlu su biraz iyi geldi sanki gerçi burnuma faydası yok birazdan duşumu alırım yatarım
Sabah yine erken uyanmak istiyorum tabiki büyük kızım bengaylayacak adam yine tutkalla iş yapmış eller zımpara hayatta elletmem kendimi o halde yoksa kremi sürerken canımı yakar zaten etlerim ağrıyor

Neyse canım ben daha geç olmadan gireyim duşa baya geç olmuş şimdi fark ettim
Allaha emanet olun kocaman öpüyorum hepinizi ( sonradan gelenlerde dahil )

Allah rahatlık versin ...Aminnn

Iyi geceler kızlar arada girip son yazılanlara bakıyorum
oynakbasi34 Banu abla tebrik ediyorum çok güzel vermissin inş devamida gelir
Ben inanıyorum gelecek te

Bende bugün yediklerime dikkat ettim kacamaksiz bir gün oldu çok şükür
Artilarim fazla 74 kiloyu görüp aranıza katilmak istiyorum tekrardan

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün gece duş ve Bengay çok iyi geldi Resmen deliksiz bir uyku çektim ve sabah 05:45de gayet rahat uyandım İnsan kendini hastayken bile motive olunca çok daha iyi hissediyormuş
Eskiden olsa hastayım diye hemen Thylolhotu dayar sıcak limonata niyetine ( malum içinde baya şeker var ) içerdim Evde olduğu halde aklımdan bile geçmedi sonuçta o kadar emek veriyorum ve eminim onu içseydim ertesi gün tartıda artı görüp iyice salardım kendimi

Bu sabah da yine dayanamayıp tartıldım Aşk yaşıyoruz tartıyla aşkkkkkkkk
Dün sabah 113.7 çıkarken bu sabah 113.1 çıktım Kesinlikle beslenmeyi bilmiyormuşum ki sağlıklı beslendiğimi düşündüğüm zamanlarda bile kilo vermememin nedeni ortaya çıktı üstelik en önemlisi de eskiden bu kadar suya önem vermiyordum 1.5 - 2 litre zoraki içerdim şimdi her fırsatta bol bol suyumu da içiyorum ve resmen gün geçtikçe aynada bile sanki ufak ufak daraldığımı görebiliyorum

Kızlarrrrrrrrrr ben canı gönülden inanıyorum hepimiz yaza kadar çok çok güzel kilolar vereceğiz Sizde suya biraz daha abanın şu 2 gün de bari cumaya harika sonuçlarla ilk 3e girelim Bakın YENA da bu cuma yuvaya dönüyor ve inşallah bomba gibi bir ortalamayla listeleri sallayım
Ben bu hafta yetişemem herhalde ama haftaya garanti bende harika bir sonuçla gümbür gümbür geliyorum

İnsan inandıktan sonra yapamayacağı şey yok Allah'ın izniyle

Maşallah canım kutsal görev sizinki.Takımda iki öğretmen oldu. Tabi benim bildiğim.

Canım gözün aydın annecigin geliyormuş. Allah kavuştursun inşallah.
Çok güzel kilo vermissin banucum tebrikler canım.
Oh Maşallah canım. İkinizde harikasınız. Bizide motive ediyorsunuz.

Canım çok geçmiş olsun.

Aleykum selam canım. Gerçekten dediğin gibi herşey insanin iradesinde bitiyor. Diyeti bozdugimuz zamananlar olmiyor mu mutlaka oluyor ama kaldığımız yerden devam ediyoruz. İpin ucunu bi kaçırırsak bi daha tutmak zor oluyor. Burada birbirimize destek olarak zayıflamaya çalışıyoruz. Bana çok faydası oldu iyiki varsiniz.

Sağ olasın canım Allahın izniyle olacak ve çok daha sağlıkli, fit bir Banu olacağım

Çok teşekkür ederim dünki duş iyi geldi gözenekler açıldı ya en azından şimdi daha çok burnum aksada mikrobu çabuk atarım diye düşünüyorum

Sende iyiki varsın canım
Benim maalesef pis bir huyum var yada vardı diyelim ipin ucu bir kere kaçınca daha beter oluyordum ama artık o hatayı yapmayacağım Her defasında kendime diyorum ben bunun tadını biliyorum, geçmişte yedim ve benim tatlıya yada başka bir kaçamağa hiç ihtiyacım yok diye Çok şükür Diyetisyene başladığımdan beri cidden canım hiç bir şey çekmiyor çünkü vücudun ihtiyacı olanı alıyorum zaten meyvemide fazla fazla yiyorum, sebzemide etimide
Dün diyetisyene de dedim kızlarım dondurmacıya kedinin ciğere baktığı bakınca onlara aldım ben almadım diye ve inan hiç canım çekmedi cidden herşey beyinde bitiyor sonuçta ben artık çok daha sağlıklı olmaya karar verdiğime göre bunun için fedakarlık gerekiyorsa yaparım Nasılsa ileride nadiren de olsa şu an istemediklerimi yiyeceğim ama önce sağlık

Oğlumu okula götüreyim gelince de dünki menümü yazayım. Dun yazmaya vaktim olmadı misafirim vardı ve geç vakte kadar oturdu.

Sana kolay gelsin canım bende daha sonra hazırlanıp sağlık ocağına gideceğim kızımla sonrada Annemin evine geçip temizlik yapayım
Demin kendime bugün ne yiyeceksem yemeğimden tut ara öğünüme hatta baharatıma kadar yanıma almak için hazırlığımı yaptım şimdi Annemde işe dalıp da hemen düzenimi bozmayayım
Kızkardeşimde uğrarım belki dedi hem öğleni birlikte yeriz
Eskiden ne zaman Annemin evini temizlesek hadi öğle saati dönermi yesek lahmacunmu derdik şimdi dün yaptığım tavuk soteyi yanıma alacağım orda birde güzel çorba yaparız yoğurtta aldıkmı tamamdır

Dün eşim bile anlımdan öptü Helal olsun sana be Aşkım valla bu kez inanıyorum çok çok daha güzel kilolar vereceksin dedi ilk kez beyninde bazı şeyleri bitirdin dedi

İnşallah Canım 1 ay sonra gözle görünür bir fark olacaktır diye düşünüyorum. İnan bende senin taktiğini yapıyorum nasıl olsa tadını biliyorum diyerek son zamanda pek çok şeyi yemekten vazgeçtim. Esim sabah nasıl dayanıyorsun ya gerçekten insanin kendisine hakim olmaşı zor dedi. Bende herşey insanin beyninde bitiyor bende dayanamam sanıyordum ama iradeli olunca beyinde kendini sartliyor ve o gore hareket ediyor dedim. Dun arkadaşım geldi pogaca, kurabiye vardı koydum ama ben hic yemedim. Ayıp olmasın diye diyetteyim canım sen ye ben senden önce yemeğimi yedim dedim. O da çok zayıf ve görüntüye önem veriyor sagolsun anlayışla karşıladı.

İnsanın çevresinin de destek olması daha da motive ediyor
Şükür eşimin sülalede herkes sen istersen yaparsın diyorlar ve hiç ısrar etmiyorlar artık eskiden kız az tadına bak diye çok ısrar ederlerdi ama şu son 10 gündür hiç ısrar etmiyorlar ben servis istemiyorum dediğimde
Benim Annem o konuda eskiden ısrar ederdi az da olsa ye boğazımdan geçmez diye ama bu akşam geldiğinde ona da diyeceğim ne olursa olsun bana ısrar etme diye ( gerçi kendini de yırtsa yemem )
Zaten diyetisyene gittiğimi duyduğu an ( para verdiğimi ) ısrar etmez o kadar para veriyorsun boşa gitmesin hesabı
Bu cumartesi değil bir sonraki cumartesi de Amcamlar sanırım bir aksilik olmazsa bizi yemeğe alacaklar ( onlara kalsa bu cumartesi gelin diye ısrar ediyorlardı ama daha Annemler kendine gelmeden gitmek istemedik )
O zaman bile o haftanın listesine göre beslenirim isterse baklava koysun önüme ( gerçi o cimridir asla misafire baklava alıp ikram etmez en fazla piskevit pastası yada babamın dediği gibi piskevit bulamacı )

Dünki menümü yazayım kızlar
Sabah
2 yumurta
Peynir
3 zeytin
2 salatalik

Öğle
Karnıyarık
Yoğurt

Aksam
Salata
Yoğurt

Su 2lt dun içemedim.

Canım menün gayet güzel bence ama kendinde demişsin suyu yeterli içmedim diye kesinlikle şu 2 gün boyunca 2 litreyide geçirmeye çalış evet tuvalete çok taşınıyor insan ama güzel farkı görünce hep daha fazla gaza gelip içesin gelecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…