- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
T turkmenkizi86 çok iyi görünüyorsun. Kilo verdigin o kadar belliki maşallah. İnşallah devamı da gelecek.
Yok daha düzelmedi bende ugraşmıyorum düzelmesi için farklı odalarda takılıyoruz işten gelinceIyi geceler canim. Yarin icin salatami yaptim kiyafetlerimi ayarlayıp yatacagim bende. Aklimdaydin son durum ne esinle insallah duzelmistir.
Grissini nedir bilmiyorum benSabah
Kayisili su
Peynir
Yumurta
Grissini
Ara
Ikisibirarada
Öyle
Başlama tavuk göğsü
Salata
Ara
Elma
Akşam
Karnibahar
Yogurt
Bol su 2.5lt
Galeta canım.Grissini nedir bilmiyorum ben
Kolay gelsin. Eline ayagina dolasannolmaz cabuk biter.Selamın aleyküm kizlar :)
Kizin kanını alırdım sonrada az da olsa spor olsun diye yürüyerek döndük kusumlaona kalsa sirf okula daha fazla gecikmemek icin minibüse binerdi
Neyse cimcimemi okula biraktim Annemlere geldimbütün camlarini açtım dinleniyorum ara öğünümü de yaptim şimdi temizliğe gorisiyorum
Fazla uzun sürmez nasilsa her yer düzenlisaat 14:00de kadar ufaklikta 23 nisan provasinda artik o cikana kadar biter bizde eve geceriz nasilsa geç saatte gelecek bari sizlerle sohbet ederim evde olunca
canım bugün yeni hesap açıyorum İG de tamamen diyet hesabım olsun diye diğerine eş dost akraba karıştı pek istemiyorum menü falan orada paylaşmakmoni Ayşeciğim kızzzzzz sende artık şu İGde menülerini paylaş istersen hem bende göreyim ne yiyon :) sanada motivasyon olur
sağol bitanemBu kadar kısa sürede harika ablacım insallah devami da gelir. Hep birlikte basaracağız insallah.
Bende 500 gr farkli olcuyor diye hesap ediyordum ama gecenkinde 100 gr oynadi. O yuzden o 1 kg degisebilir. Bende buraya kendi tartimi yaziyorum cunku 3 haftada 1 gidiyorum bende.
Hosgeldin canm nasilsin ne guzel mezun oldun korumaya calisiyorsunGunaydin kizlar yavas buralara döneyim bari ama diyete degil bu sabah tartıldım ilk 71.6 ciktim ikinci tartildim dk gecmeden 71. 1 neyse bu halimden memnunum kilo almasam iyi boyle
Bende yeni gördüm aldım iki paket bildiğimiz galetanindaha dar kepekli hali guzel tadı ve daha az damak çiziyor.Grissini nedir bilmiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?