Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın hanımlarrr
dünü güzel atlattım
sabah: 1 meyveli kefir 4 tane kepekli form bisküvi
öğlen 1 kase yoğurt içine gün kurusu ceviz ve kepekli bisküvi karıştırarak yedim
ara kayısılı aktivya
akşam 4 tane içli köfte ( suda haşlanandan) 1 bardak ayran
ara 2 gün kurusu 2 ceviz
2,5 lt su
spor yapamadım
bu haftasonuna kadar böyle devam edeceğim haftaya sabah klasik kahvaltı sebze öğlen yine yoğurt karışımları yaparım akşamınada çorba salata ayran la kapatırım bu hafta hazır şeylerle sofraya oturmamaya çalışıyorum iştahımı aç gözlülüğümü dengeleyeyim diyorum bu akşam inşallah spora başlarım

Iyi geceler canim. Yarin icin salatami yaptim kiyafetlerimi ayarlayıp yatacagim bende. Aklimdaydin son durum ne esinle insallah duzelmistir.
Yok daha düzelmedi bende ugraşmıyorum düzelmesi için farklı odalarda takılıyoruz işten gelince
Salonda uyudu yine

Selamın aleyküm kizlar :)

Kizin kanını alırdım sonrada az da olsa spor olsun diye yürüyerek döndük kusumla ona kalsa sirf okula daha fazla gecikmemek icin minibüse binerdi
Neyse cimcimemi okula biraktim Annemlere geldim bütün camlarini açtım dinleniyorum ara öğünümü de yaptim şimdi temizliğe gorisiyorum

Fazla uzun sürmez nasilsa her yer düzenli saat 14:00de kadar ufaklikta 23 nisan provasinda artik o cikana kadar biter bizde eve geceriz nasilsa geç saatte gelecek bari sizlerle sohbet ederim evde olunca

Kolay gelsin. Eline ayagina dolasannolmaz cabuk biter.

moni Ayşeciğim kızzzzzz sende artık şu İGde menülerini paylaş istersen hem bende göreyim ne yiyon :) sanada motivasyon olur
canım bugün yeni hesap açıyorum İG de tamamen diyet hesabım olsun diye diğerine eş dost akraba karıştı pek istemiyorum menü falan orada paylaşmakheabı açayımda sizleride ekliyim rahat rahat takılırım
sağol bitanem
aynen canım birde ben evde sabah aç karnına tartılıyorum doktordayken kahvaltı ara öğün yapmış oluyorum ve tabiki su onlarda fazla çıkarıyor olabilir

Selam kizlar
Gunaydin kizlar yavas buralara döneyim bari ama diyete degil bu sabah tartıldım ilk 71.6 ciktim ikinci tartildim dk gecmeden 71. 1 neyse bu halimden memnunum kilo almasam iyi boyle
Hosgeldin canm nasilsin ne guzel mezun oldun korumaya calisiyorsun
Bizimde mezun oldugumuz gunler gelir insallah

kızlar diyteisyenimin bana bu haftalık verdiği liste de şu şekilde:

uyanınca
1 bardak oda sıcaklığında su

kahvaltı
1 d.beyaz peynir y.yağlı
1 d.organik tam bğday ekmeği
1 fincan yeşil çay
bol yeşillik tabağı
1 adet etimek tuzsuz

ara
1 su bardağı ayran
1 y. k. chia tohumu

öğle
10 adet kuru üzüm

yarım saat sonra
4 y.k bakliyat yemeği
1 kase cacık
bol çoban salata

ara
1 su b.ayran
1.yemek kaşığı chia tohumu

ara
1 kutu aktivya yoğurt meyveli

akşam
bol salata
4 yemek k.etli sebze yemeği ya da 120gr et ızgara ya da 4 y.k tavuk sote ya da 2 yumurta büyüklüğünde köfte

ara
1 çay bardağı enginar suyu
1 adet kivi

su:3 litre

hareket:haftada 4 gün 45 dk yürüyüş

Merhaba hanimlar,

ben evlendikden sonra bir sene icerisinde 50 kilodan 60 kiloya ciktim. Sonra sonra troid sorunu oldugu anlasildi, tedaviye baslayana ve dogru tedaviyi bulana dek bir 10 kg daha aldim. 70 kg ile hamile kaldim. O zaman icerisinde 62 kg düstüm ve sonra tekrar ise baslayip tekrar bir rahatsizlik daha gecirdikden sonra su an ki durum: 91 kg.
Yakin zaman icerisinde tekrar evlat sahibi olmak istiyoruz. Hamile kalmadan önce ne kadar olursa olsun kilo vermek istiyorum ve daha da önemlisi, hamile kaldigimda saglikli beslenmek istiyorum. Bu yüzden karbonhidrati yani seker, (beyaz) ekmek, pirin, patates bunlari hayatimdan cikarmaya karar verdim.
Spor yapmak benim icin malesef pek mümkün degil. Masa basi calisiyorum. Ama evde hic otturmam, sabah 5 de kalar is yapmaya baslarim, ta aksam yatana kadar aksam en erken 22 ye kadar.
Acil olarak cok siki bi motivasyona kader ortaklarina ihtiyacim var.

boyum 160 cm, hedef kilom 60

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…