- 10 Aralık 2016
- 542
- 1.489
- 33
Moni listeni cok begendim canmkızlar diyteisyenimin bana bu haftalık verdiği liste de şu şekilde:
uyanınca
1 bardak oda sıcaklığında su
kahvaltı
1 d.beyaz peynir y.yağlı
1 d.organik tam bğday ekmeği
1 fincan yeşil çay
bol yeşillik tabağı
1 adet etimek tuzsuz
ara
1 su bardağı ayran
1 y. k. chia tohumu
öğle
10 adet kuru üzüm
yarım saat sonra
4 y.k bakliyat yemeği
1 kase cacık
bol çoban salata
ara
1 su b.ayran
1.yemek kaşığı chia tohumu
ara
1 kutu aktivya yoğurt meyveli
akşam
bol salata
4 yemek k.etli sebze yemeği ya da 120gr et ızgara ya da 4 y.k tavuk sote ya da 2 yumurta büyüklüğünde köfte
ara
1 çay bardağı enginar suyu
1 adet kivi
su:3 litre
hareket:haftada 4 gün 45 dk yürüyüş
Hos geldin canm aramizaMerhaba hanimlar,
ben evlendikden sonra bir sene icerisinde 50 kilodan 60 kiloya ciktim. Sonra sonra troid sorunu oldugu anlasildi, tedaviye baslayana ve dogru tedaviyi bulana dek bir 10 kg daha aldim. 70 kg ile hamile kaldim. O zaman icerisinde 62 kg düstüm ve sonra tekrar ise baslayip tekrar bir rahatsizlik daha gecirdikden sonra su an ki durum: 91 kg.
Yakin zaman icerisinde tekrar evlat sahibi olmak istiyoruz. Hamile kalmadan önce ne kadar olursa olsun kilo vermek istiyorum ve daha da önemlisi, hamile kaldigimda saglikli beslenmek istiyorum. Bu yüzden karbonhidrati yani seker, (beyaz) ekmek, pirin, patates bunlari hayatimdan cikarmaya karar verdim.
Spor yapmak benim icin malesef pek mümkün degil. Masa basi calisiyorum. Ama evde hic otturmam, sabah 5 de kalar is yapmaya baslarim, ta aksam yatana kadar aksam en erken 22 ye kadar.
Acil olarak cok siki bi motivasyona kader ortaklarina ihtiyacim var.
boyum 160 cm, hedef kilom 60
Sende hos geldin canim tez zamanda hedefine ulasirsin insallahBende yeni gördüm aldım iki paket bildiğimiz galetanindaha dar kepekli hali guzel tadı ve daha az damak çiziyor.
Ü...ini aldım ben
Kolay gelsin canm annene kavusuyorsun insallah bugunSelamın aleyküm kizlar :)
Kizin kanını alırdım sonrada az da olsa spor olsun diye yürüyerek döndük kusumlaona kalsa sirf okula daha fazla gecikmemek icin minibüse binerdi
Neyse cimcimemi okula biraktim Annemlere geldimbütün camlarini açtım dinleniyorum ara öğünümü de yaptim şimdi temizliğe gorisiyorum
Fazla uzun sürmez nasilsa her yer düzenlisaat 14:00de kadar ufaklikta 23 nisan provasinda artik o cikana kadar biter bizde eve geceriz nasilsa geç saatte gelecek bari sizlerle sohbet ederim evde olunca
Hos geldin canm aramiza
Bende troid hastasiyim ve bende sonradan bir rahatsizlik gecirip kortizonla 20 kilo aldim
Umarim aramizda motive olup diledigin kiloya ulasirsin
Kolay gelsin. Eline ayagina dolasannolmaz cabuk biter.
Gunaydin kizlar yavas buralara döneyim bari ama diyete degil bu sabah tartıldım ilk 71.6 ciktim ikinci tartildim dk gecmeden 71. 1 neyse bu halimden memnunum kilo almasam iyi boyle
Merhaba hanimlar,
ben evlendikden sonra bir sene icerisinde 50 kilodan 60 kiloya ciktim. Sonra sonra troid sorunu oldugu anlasildi, tedaviye baslayana ve dogru tedaviyi bulana dek bir 10 kg daha aldim. 70 kg ile hamile kaldim. O zaman icerisinde 62 kg düstüm ve sonra tekrar ise baslayip tekrar bir rahatsizlik daha gecirdikden sonra su an ki durum: 91 kg.
Yakin zaman icerisinde tekrar evlat sahibi olmak istiyoruz. Hamile kalmadan önce ne kadar olursa olsun kilo vermek istiyorum ve daha da önemlisi, hamile kaldigimda saglikli beslenmek istiyorum. Bu yüzden karbonhidrati yani seker, (beyaz) ekmek, pirin, patates bunlari hayatimdan cikarmaya karar verdim.
Spor yapmak benim icin malesef pek mümkün degil. Masa basi calisiyorum. Ama evde hic otturmam, sabah 5 de kalar is yapmaya baslarim, ta aksam yatana kadar aksam en erken 22 ye kadar.
Kolay gelsin canm annene kavusuyorsun insallah bugun
Aman ihmal etme listeni haftaya senden cok guzel haberler bekliyoruz
Masallah sana atom karinca gibisinSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Çok şükür Annemin evinin temizliği bitti sayılırbir tek banyosu kaldı ama hem şarjım bitti hemde Annemlerin uydu alıcısını almak için kız okuldan çıkınca eve indim ( aynı sokaktayız Allahtan )
Nasılsa Akşam gelecek diye acele etmedimTabiki Öğle yemeğimide zamanında yedim hatta şimdi ara öğünümüde yaparım
Bu sabah 05:45de uyanınca biraz uykum vartabi birazda hastalığın halsizliği ama inatla uyumayacağım
Şu saatte kadar 2 litre suyumuda içtim tabi yatana kadar bir okadar daha içerim
Hazır eve gelmişken bir yandan da biraz kendi evimi toparlarım ki yarına pek bir şey kalmasın bende biraz kendime vakit ayırayım gerçi yarın Annem gündüz kesin çağırır 3 haftanın hasretini gidermek için
Sağ olasın canımEv derli toplu olunca sıkıntı olmadı hemen hallettim sayılır Balkonlarını yıkadım, bütün odaları süpürdüm, mutfağın tezgahını falan iyice sildim bir tek banyo kaldı
Hoş geldin canımseni gördüğüme sevindim
Dediğin gibi artık buraya dön ki dikkatli beslenmeye daha rahat devam et
Aramıza hoş geldin canım
Bendeniz Banu37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim ve bu takımın kaptanlığını üstlenmiş bulunuyorum
Durumun bana okadar tanıdık geldi ki tabi benimki biraz daha vahim52 kgla evlenip 2 hamilelik sayısız depresyona bağlı yeme bozuklukları falan derken benim rekorum 124.5 du bir ara ne güzel 92lere düşmüşken bu seferde eşimin bir rahatsızlığı yüzünden 13 gün hastanede sonrasında da 5 ay evde derken ben yine sapıttım ve 119u gördüm Kendi başıma iki ileri bir geri debelendim durdum aylarca he en sonunda bu iş böyle olmayacak dedim ve diyetisyene başladım 117le diyetisyene başladım ve şu anda 113üm Kesinlikle çok çok daha güzel rakamlar göreceğime de inanıyorum ve kaçamaksız harfiyen listeye uyuyorum
Sakın Hoca buysa Cemaat nasıldır demebu ara özellikle bütün takım çok daha motive ve her hafta güzel kilolar gidiyor Allahın izniyle sende aramızda motive olur çok daha güzel kilolar verip ikinci mucizene kavuşursun
Aminnn canım inşallah
Kız hiç liste dışına çıkarmıyımdün akşamdan yemeğimi yapıp Annemin evine götürdüm bugün Öğle yemeğimi yedim akşamlık ara öğünlerimi bile oraya bıraktım bir tek evden giderken biraz marul alırım yanıma salata yapmak için
Insallah benimde tek istedigim bu. Artik gercekden cok bunalmis bir haldeyim.
Yakinda kizim okula baslicak. Malesef cocuklar cok acik sözlü oluyorlar, bir gün kizimi kirmak icin birisi senin annen sisko derse eger, yikilirim ben. Onunla kosusturmak bile su anda benim icin fazla. Rahat hareket edemiyorum. Kendime bakinca aynada tiksiniyorum. Kiyafet alamiyorum. Ama yemek görüncede sanki bir saat önce hüngür hüngür aglayan ben degilmis gibi daliyorum resmen. Hele ki cikolata falan olunca dünyami unutuyorum var mi ya böyle bisey
Aramıza hoş geldin canım
Bendeniz Banu37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim ve bu takımın kaptanlığını üstlenmiş bulunuyorum
Durumun bana okadar tanıdık geldi ki tabi benimki biraz daha vahim52 kgla evlenip 2 hamilelik sayısız depresyona bağlı yeme bozuklukları falan derken benim rekorum 124.5 du bir ara ne güzel 92lere düşmüşken bu seferde eşimin bir rahatsızlığı yüzünden 13 gün hastanede sonrasında da 5 ay evde derken ben yine sapıttım ve 119u gördüm Kendi başıma iki ileri bir geri debelendim durdum aylarca he en sonunda bu iş böyle olmayacak dedim ve diyetisyene başladım 117le diyetisyene başladım ve şu anda 113üm Kesinlikle çok çok daha güzel rakamlar göreceğime de inanıyorum ve kaçamaksız harfiyen listeye uyuyorum
Sakın Hoca buysa Cemaat nasıldır demebu ara özellikle bütün takım çok daha motive ve her hafta güzel kilolar gidiyor Allahın izniyle sende aramızda motive olur çok daha güzel kilolar verip ikinci mucizene kavuşursun
Masallah sana atom karinca gibisin
Daim olsun bu enerjin canm ...
hep diyorum ben bunun tadını biliyorum senelerce yedim
Hosbuldum Cok tesekkür ederim. Bende ne güzel kilo vermistim, hatta 62 kg olmustum. Sonra yine aldim iste. Ben artik piskolojik bi sorunum oldugunu düsünmeye basladim. Kendimden geciyorum resmen cikolata falan diye. Eve gider gitmez bazen ayakkabi ceket cikarmadan hemen mutfaga kosup agzima biseyler atiyorum. Gece uykudan kalkip paket paket cikolata yiyip yattigim oldu. Bir degil iki degil. Esimin yatmasini bekledim onun arkasindan kalkip yedim
Simdi bi bebek daha istiyoruz. Bu sabah dank etti. Dedim simdi 91 kg. kizimda oldugu gibi yine 14 kilo alsam olcam 105 kg. Yazik o bebegede. Sagliksiz bir annenin karninda nasil iyi büyür ki
Ya kizim, bazen gelip anne sen üzülme tamam mi, sen siskosun ama cok güzel bi siskosun diyor
canım bugün yeni hesap açıyorum İG de tamamen diyet hesabım olsun diye diğerine eş dost akraba karıştı pek istemiyorum menü falan orada paylaşmakheabı açayımda sizleride ekliyim rahat rahat takılırım
Canim biseyler cektiginde hep bunu aklima getirmeye caliscam. Sagol.
Bende öyle, kendime özel alirim yada bi paket fazladan alirim, onuda gizli yerim.
Diyetisyene gittim ama oda ise yaramadi. yemiyorum yemiyorum diyip yersen yaramaz sonucta dimi. Kafami duvarlara vurasim var resmen.
Hosbuldum Cok tesekkür ederim. Bende ne güzel kilo vermistim, hatta 62 kg olmustum. Sonra yine aldim iste. Ben artik piskolojik bi sorunum oldugunu düsünmeye basladim. Kendimden geciyorum resmen cikolata falan diye. Eve gider gitmez bazen ayakkabi ceket cikarmadan hemen mutfaga kosup agzima biseyler atiyorum. Gece uykudan kalkip paket paket cikolata yiyip yattigim oldu. Bir degil iki degil. Esimin yatmasini bekledim onun arkasindan kalkip yedim
Simdi bi bebek daha istiyoruz. Bu sabah dank etti. Dedim simdi 91 kg. kizimda oldugu gibi yine 14 kilo alsam olcam 105 kg. Yazik o bebegede. Sagliksiz bir annenin karninda nasil iyi büyür ki
Ya kizim, bazen gelip anne sen üzülme tamam mi, sen siskosun ama cok güzel bi siskosun diyor
selam kızlar,
valla utanıyorum bir haftadır yazamadım. babamla annem bendeydi. babam biraz rahatsızdı onunla ilgilenmek istedim. o arada kayınpederim prostat ameliyatı oldu. zaten bebek bütün vaktimi alıyordu. bunlar da eklenince hiç gelemedim. iki gündür de internet yok. ne çok bahane oldu yavbu arada diyetisyeni de iptal etmek zorunda kaldım. abim hafta sonu çalışmak zorunda kalınca babamı hastaneye ben götürdüm. bi daha da 15 gün sonraya randevu bulabildim. çok üzüldüm bu duruma neyse sağlık olsun da ben kendimce bişiler yapmaya çalışıyorum yine de. Bu arada oynakbasi34 birkaç gün geçmiş üzerinden ama diyet yapmakla ilgili yazdığın yazı çok motive ediciydi. ellerine sağlık. ece atmaca'ya da baktım hayran kaldım valla. inşallah bizim de öyle bir hikayemiz olur günün birinde
Hoş geldin canım. İnşallah tez zamanda hedefine ulaşırsın.Merhaba hanimlar,
Canım bizi unutma arada uğra. Kilonu koruma da çok güzel tebrikler.Gunaydin kizlar yavas buralara döneyim bari ama diyete degil bu sabah tartıldım ilk 71.6 ciktim ikinci tartildim dk gecmeden 71. 1 neyse bu halimden memnunum kilo almasam iyi boyle
Canım hoşgeldin. Doğru yerdesin tek yapman gereken aktif olmak birlikten kuvvet doğar demişler. Bazen bizlerde sıkılıp bunalıyoruz ve hemen burada duygularımızı paylaşıyoruz. Çok iyi ve insana daima güzel fikirler veren harika bir kaptanımız var. Kendini çok daha iyi hissedeceksin ve düzenli olarak 2 hafta diyet yapsan zaten devamı geliyor çünkü tartıda eksi görmek çok motive ediyor.Merhaba hanimlar,
Çikolatayı kim sevmez ki canım. Yalniz değilsin buradaki insanlar cikolatayi ve abur cubur çok sevdigi için burada. Ben elime kahvaltılık çikolatayı alır hem tv izler hem de kaşıkla yerdim. Simdi ise bir kaşık bile almiyorum.Insallah benimde tek istedigim bu. Artik gercekden cok bunalmis bir haldeyim.
Yakinda kizim okula baslicak. Malesef cocuklar cok acik sözlü oluyorlar, bir gün kizimi kirmak icin birisi senin annen sisko derse eger, yikilirim ben. Onunla kosusturmak bile su anda benim icin fazla. Rahat hareket edemiyorum. Kendime bakinca aynada tiksiniyorum. Kiyafet alamiyorum. Ama yemek görüncede sanki bir saat önce hüngür hüngür aglayan ben degilmis gibi daliyorum resmen. Hele ki cikolata falan olunca dünyami unutuyorum var mi ya böyle bisey
Canım çok geçmiş olsun.selam kızlar,
valla utanıyorum bir haftadır yazamadım. babamla annem bendeydi. babam biraz rahatsızdı onunla ilgilenmek istedim. o arada kayınpederim prostat ameliyatı oldu. zaten bebek bütün vaktimi alıyordu. bunlar da eklenince hiç gelemedim. iki gündür de internet yok. ne çok bahane oldu yavbu arada diyetisyeni de iptal etmek zorunda kaldım. abim hafta sonu çalışmak zorunda kalınca babamı hastaneye ben götürdüm. bi daha da 15 gün sonraya randevu bulabildim. çok üzüldüm bu duruma neyse sağlık olsun da ben kendimce bişiler yapmaya çalışıyorum yine de. Bu arada oynakbasi34 birkaç gün geçmiş üzerinden ama diyet yapmakla ilgili yazdığın yazı çok motive ediciydi. ellerine sağlık. ece atmaca'ya da baktım hayran kaldım valla. inşallah bizim de öyle bir hikayemiz olur günün birinde
Tamam canım bu hafta yena haftaya sen sonraki haftaya da ben gelirim kısmetse 3 sarı kartta silinirSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün gece duş ve Bengay çok iyi geldiResmen deliksiz bir uyku çektim ve sabah 05:45de gayet rahat uyandım İnsan kendini hastayken bile motive olunca çok daha iyi hissediyormuş
Eskiden olsa hastayım diye hemen Thylolhotu dayar sıcak limonata niyetine ( malum içinde baya şeker var ) içerdimEvde olduğu halde aklımdan bile geçmedi sonuçta o kadar emek veriyorum ve eminim onu içseydim ertesi gün tartıda artı görüp iyice salardım kendimi
Bu sabah da yine dayanamayıp tartıldımAşk yaşıyoruz tartıyla aşkkkkkkkk
Dün sabah 113.7 çıkarken bu sabah 113.1 çıktımKesinlikle beslenmeyi bilmiyormuşum ki sağlıklı beslendiğimi düşündüğüm zamanlarda bile kilo vermememin nedeni ortaya çıktı üstelik en önemlisi de eskiden bu kadar suya önem vermiyordum 1.5 - 2 litre zoraki içerdim şimdi her fırsatta bol bol suyumu da içiyorum ve resmen gün geçtikçe aynada bile sanki ufak ufak daraldığımı görebiliyorum
Kızlarrrrrrrrrr ben canı gönülden inanıyorum hepimiz yaza kadar çok çok güzel kilolar vereceğizSizde suya biraz daha abanın şu 2 gün de bari cumaya harika sonuçlarla ilk 3e girelim Bakın @YENA da bu cuma yuvaya dönüyor ve inşallah bomba gibi bir ortalamayla listeleri sallayım
Ben bu hafta yetişemem herhalde ama haftaya garanti bende harika bir sonuçla gümbür gümbür geliyorum
İnsan inandıktan sonra yapamayacağı şey yok Allah'ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?