Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Moni listeni cok begendim canm
Tam benlik ekmekte var bende uygulasam diyorum ciha tohumunu seviyorum yumurta yiyemiyorsun sanirim benim gibi
Insallah sende en yakin zamanda hedefine ulasirsin canim

Hos geldin canm aramiza
Bende troid hastasiyim ve bende sonradan bir rahatsizlik gecirip kortizonla 20 kilo aldim
Umarim aramizda motive olup diledigin kiloya ulasirsin
Bende yeni gördüm aldım iki paket bildiğimiz galetanindaha dar kepekli hali guzel tadı ve daha az damak çiziyor.
Ü...ini aldım ben
Sende hos geldin canim tez zamanda hedefine ulasirsin insallah

Kolay gelsin canm annene kavusuyorsun insallah bugun
Aman ihmal etme listeni haftaya senden cok guzel haberler bekliyoruz

Hos geldin canm aramiza
Bende troid hastasiyim ve bende sonradan bir rahatsizlik gecirip kortizonla 20 kilo aldim
Umarim aramizda motive olup diledigin kiloya ulasirsin

Insallah benimde tek istedigim bu. Artik gercekden cok bunalmis bir haldeyim.
Yakinda kizim okula baslicak. Malesef cocuklar cok acik sözlü oluyorlar, bir gün kizimi kirmak icin birisi senin annen sisko derse eger, yikilirim ben. Onunla kosusturmak bile su anda benim icin fazla. Rahat hareket edemiyorum. Kendime bakinca aynada tiksiniyorum. Kiyafet alamiyorum. Ama yemek görüncede sanki bir saat önce hüngür hüngür aglayan ben degilmis gibi daliyorum resmen. Hele ki cikolata falan olunca dünyami unutuyorum var mi ya böyle bisey

hadibeyaaa

Iyi dusun iyi olsun canm once kendine inan senin kilo verenlerden neyin eksik yapabilirsin
Bende cok zor kilo veriyorum zaman zaman yildigimda oluyor ama vazgecmiyorum bir birimize destek olarak vericez bu bizi mutsuz eden kilolari
Ilk adimi attin bile bak burdasin birlikten kuvvet dogar yapabiliriz :)
Duzenli girmeye calis ve iradene hakim ol ne yersen ye verdigin 1 kilo kadar seni mutlu etmicek bunu dusun

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Çok şükür Annemin evinin temizliği bitti sayılır bir tek banyosu kaldı ama hem şarjım bitti hemde Annemlerin uydu alıcısını almak için kız okuldan çıkınca eve indim ( aynı sokaktayız Allahtan )
Nasılsa Akşam gelecek diye acele etmedim Tabiki Öğle yemeğimide zamanında yedim hatta şimdi ara öğünümüde yaparım
Bu sabah 05:45de uyanınca biraz uykum var tabi birazda hastalığın halsizliği ama inatla uyumayacağım
Şu saatte kadar 2 litre suyumuda içtim tabi yatana kadar bir okadar daha içerim
Hazır eve gelmişken bir yandan da biraz kendi evimi toparlarım ki yarına pek bir şey kalmasın bende biraz kendime vakit ayırayım gerçi yarın Annem gündüz kesin çağırır 3 haftanın hasretini gidermek için

Kolay gelsin. Eline ayagina dolasannolmaz cabuk biter.

Sağ olasın canım Ev derli toplu olunca sıkıntı olmadı hemen hallettim sayılır Balkonlarını yıkadım, bütün odaları süpürdüm, mutfağın tezgahını falan iyice sildim bir tek banyo kaldı

Gunaydin kizlar yavas buralara döneyim bari ama diyete degil bu sabah tartıldım ilk 71.6 ciktim ikinci tartildim dk gecmeden 71. 1 neyse bu halimden memnunum kilo almasam iyi boyle

Hoş geldin canım seni gördüğüme sevindim
Dediğin gibi artık buraya dön ki dikkatli beslenmeye daha rahat devam et

Aramıza hoş geldin canım
Bendeniz Banu 37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim ve bu takımın kaptanlığını üstlenmiş bulunuyorum
Durumun bana okadar tanıdık geldi ki tabi benimki biraz daha vahim 52 kgla evlenip 2 hamilelik sayısız depresyona bağlı yeme bozuklukları falan derken benim rekorum 124.5 du bir ara ne güzel 92lere düşmüşken bu seferde eşimin bir rahatsızlığı yüzünden 13 gün hastanede sonrasında da 5 ay evde derken ben yine sapıttım ve 119u gördüm Kendi başıma iki ileri bir geri debelendim durdum aylarca he en sonunda bu iş böyle olmayacak dedim ve diyetisyene başladım 117le diyetisyene başladım ve şu anda 113üm Kesinlikle çok çok daha güzel rakamlar göreceğime de inanıyorum ve kaçamaksız harfiyen listeye uyuyorum
Sakın Hoca buysa Cemaat nasıldır deme bu ara özellikle bütün takım çok daha motive ve her hafta güzel kilolar gidiyor Allahın izniyle sende aramızda motive olur çok daha güzel kilolar verip ikinci mucizene kavuşursun

Kolay gelsin canm annene kavusuyorsun insallah bugun
Aman ihmal etme listeni haftaya senden cok guzel haberler bekliyoruz

Aminnn canım inşallah
Kız hiç liste dışına çıkarmıyım dün akşamdan yemeğimi yapıp Annemin evine götürdüm bugün Öğle yemeğimi yedim akşamlık ara öğünlerimi bile oraya bıraktım bir tek evden giderken biraz marul alırım yanıma salata yapmak için

Masallah sana atom karinca gibisin
Daim olsun bu enerjin canm ...

Canım bunu önce kendi sağlığın sonrada evladın için yaptığını hiç bir zaman unutma
İnan benim kadar olma ben ki evlatlarıma deli gibi düşkünüm, aldıkları nefes bile benim için önemliyken işin ucunda abur cubur olunca resmen kendime ayrı alırdım herşeyi aman ortak çıkmasın kimse diye hepde derdim yahu yediğimden bir şey anlamıyorum ortak olan çıkınca diye öyle bir parçayla asla yetinmezdim resmen gözüm dönmüş gibi o paketi bitirmeden bırakmazdım sonra oturup ağlardım ben nasıl böyle bir şey yaptım diye
Meğer hormonlarda sıkıntı varmış, pko ve insülin direncide üzerine eklenince beyin resmen beni ele geçirmiş gibiydi
Doktorum o zamanlar pkolu ve insülin direnci olanlarda bu çok olur paket bitmeden rahat edemezsin o yüzden büyük değil de ufak paketlerde al ne alacaksan eğer dayanamıyorsan demişti Regl öncesi hele tam bir canavar oluyordum eşim 1 poşet dolusu abur cubur getirirdi ve resmen ha bire yerdim
Rekorumu görünce de oturup günlerce ağlamıştım ben bu şekilde öleceğim hatta beni vinçle evden çıkaracaklar haberlere bazen çıkan insanlar gibi falan diye
En sonunda bir gün artık yeter dedim İki tane evladım var ve ben ne olursa olsun onların büyüdüklerini görmek istiyorum ileride Mürvetlerini görürsem Annesi yerinden kımıldayamıyor demelerini asla istemediğim için karar verdim ve doğru bildiğim yanlışlarla aklı sıra sağlıklı beslendim heee gitmedi mi yeri geldi gitti çok güzel kilolar da verdim ama beyinde tam bir değişim olmadığı için en ufak şeyde 2 günlüğüne de olsa yine o içimdeki canavar çıkıyordu meydana

Şimdi 10 gündür diyetisyene gidiyorum ve cidden enerjisi mükemmel bir hatun 36 beden fıstık gibi üstelik
İnan eşim bile ilk kez cidden bu kadar kararlı görüyorum seni daha doğrusu önceden de kararlıydın ama artık bir kereden bir şey olmaz demiyorsun , beyninde tamamen bitirmişsin dedi
Gerçektende öyle hiç birşekilde canım bir şey çekmiyor çünkü hep diyorum ben bunun tadını biliyorum senelerce yedim ve hedefime ulaşacağıma inancım tam olduğu için o zamana kadar kaçamaklara ihtiyaç hissetmiyorum diye
Önce ben kendime inanmam gerekir ki çevremde inansın
Hİç bir tatlı yada yiyecek tartıda gördüğün eksi kadar haz vermiyor insana inan sende bunu başarabilirsin hem daha avantajlısın ki benim kadar kilo almadın Emin ol başarabilirsin

Hosbuldum Cok tesekkür ederim. Bende ne güzel kilo vermistim, hatta 62 kg olmustum. Sonra yine aldim iste. Ben artik piskolojik bi sorunum oldugunu düsünmeye basladim. Kendimden geciyorum resmen cikolata falan diye. Eve gider gitmez bazen ayakkabi ceket cikarmadan hemen mutfaga kosup agzima biseyler atiyorum. Gece uykudan kalkip paket paket cikolata yiyip yattigim oldu. Bir degil iki degil. Esimin yatmasini bekledim onun arkasindan kalkip yedim

Simdi bi bebek daha istiyoruz. Bu sabah dank etti. Dedim simdi 91 kg. kizimda oldugu gibi yine 14 kilo alsam olcam 105 kg. Yazik o bebegede. Sagliksiz bir annenin karninda nasil iyi büyür ki

Ya kizim, bazen gelip anne sen üzülme tamam mi, sen siskosun ama cok güzel bi siskosun diyor

hep diyorum ben bunun tadını biliyorum senelerce yedim

Canim biseyler cektiginde hep bunu aklima getirmeye caliscam. Sagol.

Bende öyle, kendime özel alirim yada bi paket fazladan alirim, onuda gizli yerim.
Diyetisyene gittim ama oda ise yaramadi. yemiyorum yemiyorum diyip yersen yaramaz sonucta dimi. Kafami duvarlara vurasim var resmen.

Benim küçük kızımda yanaklarımı sıkıp ay bayılıyorum sana yanakların yumuş yumuş diyor ilk zamanlar çok bozuluyordum ama artık çok hoşuma gidiyor ama kızımada mıncıkla mıncıkla yakında o yanaklarda kilolarla gidicek Anneciğin de fıstık gibi olunca o yanakları sıkamayacaksın diyorum
Büyük kızım pek umursamaz ama ufak kızım inanılmaz sağlıkçı kuzum doğduğundan beri anası kilo vermeyle debeleniyor Çok şükür onun abur cubura düşkünlüğü yok hatta MC tarzı yerlere bedava verseler gidip yemek yemez kuzenleri gidiyor diye onlara orası sağlıksız at eti onlar at eti diye bağırıp durur Dışarda yemek yemeği sever ama ne yiyeceksin dediğimizde genelde Mercimek çorbası der yada köfte ister
Bazen nasıl çocuğun bilinç altına işlediysem sağlıklı beslenmeyi Ablası tatlı bir şey yerken biraz abartırsa hemen diyor Ablaaaa biraz kendine beni örnek al işte bak ben fıstık gibiyim eğer dikkat etmezsen bak şişko olursun diyor
Öbürüde hemen muzurluğuna ne yani sen Anneme mi şişko dedin diyor oda hemen hayırrrrrrrrrrrrr Annem şişko değilki pufuduk sadece diyor yani yumuş yumuş

Tamamdır canım bak ihmal etme hemen aç ama birde bana haber ver sonra paylaşımı olmayan tanımadığımı kabul etmiyorum emin olmam lazım erkek olmasın maazallah

Burası senin için miladın başlangıcı olsun Emin ol buraya insan alışınca sırf kızlara ne derim diye yemiyor insan
Birde diyetisyenden diyetisyene fark var bazısının sadece gülen yüzüne insan kilo veresi geliyor

Hosgeldin canm bendede troid sorunu var yavas calisiyo ilac iciyorum kilo vermede sıkıntı oluyo ama inancini yitirmezsen gidiyo kilolar tez zamanda kilo verirsin insallah

selam kızlar,
valla utanıyorum bir haftadır yazamadım. babamla annem bendeydi. babam biraz rahatsızdı onunla ilgilenmek istedim. o arada kayınpederim prostat ameliyatı oldu. zaten bebek bütün vaktimi alıyordu. bunlar da eklenince hiç gelemedim. iki gündür de internet yok. ne çok bahane oldu yav bu arada diyetisyeni de iptal etmek zorunda kaldım. abim hafta sonu çalışmak zorunda kalınca babamı hastaneye ben götürdüm. bi daha da 15 gün sonraya randevu bulabildim. çok üzüldüm bu duruma neyse sağlık olsun da ben kendimce bişiler yapmaya çalışıyorum yine de. Bu arada oynakbasi34 birkaç gün geçmiş üzerinden ama diyet yapmakla ilgili yazdığın yazı çok motive ediciydi. ellerine sağlık. ece atmaca'ya da baktım hayran kaldım valla. inşallah bizim de öyle bir hikayemiz olur günün birinde

Hoş geldin kaçak
Utanacak bir şey yok canım hepimizin sonuçta internet tek hayatı değil özel hayatlarımızda daha önemli şeylerde var üstelik babacığın herşeyden önemli Babanada Kayınpederinede çok geçmiş olsun Rabbim bir daha hastalıkla sınamasın...Aminnnn
Diyetisyeni iptal etmen kötü olmuş ama bunda da vardır bir hayır diyelim Rabbim inşallah gönlüne göre verir ve 15 gün geçıkmeli de olsa sende diyetisyene başlarsın

Emin ol canım bizlerinde Ece gibi hikayeleri olacak ve yaşadığımız zorlukları bildiğimiz için bizlerde etrafımızdakilere en azından elimizi uzatırız destek oluruz diye düşünüyorum

selam kızlar ben geldim kv ameliyatı haftaya kaldı dün misafirler vardı sabah geldim evi toparladım ancak diyeyi bozmadım tabi kv diyo koca kadınsın kuş kadar yiyosun nasıl doycaksın dedim bişey olmaz anne ben bunların tadını biliyorum zaten gülüyolar bana şimdi kuzum okuldan gelcek onu bekliyorum o gelsin yürüyüşümü yaparım sonrada yemek faslı başlar zaten bu arada kızlar ins. takip etmek isterim sizleride beni eklerseniz benim adım nazmiyeklcsr gerçi ben yediklerimi paylaşmıyorum ama sizlerinkileri görüp motive olurum

Kizlar bende hep instaya bi hesap acip orayi günlük gibi tutmak istemistim hem bana hemde baskalarina motivasyon olsun diye. Nasil yaptiniz siz? yani ben asil kullandigim hesapla hic bir alakasi olmasin istiyorum. Etrafimdakiler bilmesin istiyorum bu durumu. Bu sekilde nasil acicam ben hesabi?

Hoş geldin canım. İnşallah tez zamanda hedefine ulaşırsın.

Gunaydin kizlar yavas buralara döneyim bari ama diyete degil bu sabah tartıldım ilk 71.6 ciktim ikinci tartildim dk gecmeden 71. 1 neyse bu halimden memnunum kilo almasam iyi boyle
Canım bizi unutma arada uğra. Kilonu koruma da çok güzel tebrikler.
Canım hoşgeldin. Doğru yerdesin tek yapman gereken aktif olmak birlikten kuvvet doğar demişler. Bazen bizlerde sıkılıp bunalıyoruz ve hemen burada duygularımızı paylaşıyoruz. Çok iyi ve insana daima güzel fikirler veren harika bir kaptanımız var. Kendini çok daha iyi hissedeceksin ve düzenli olarak 2 hafta diyet yapsan zaten devamı geliyor çünkü tartıda eksi görmek çok motive ediyor.
Çikolatayı kim sevmez ki canım. Yalniz değilsin buradaki insanlar cikolatayi ve abur cubur çok sevdigi için burada. Ben elime kahvaltılık çikolatayı alır hem tv izler hem de kaşıkla yerdim. Simdi ise bir kaşık bile almiyorum. oynakbasi34 kaptanımızın dediği gibi zaten tadını biliyorum.
Canım çok geçmiş olsun.

Tamam canım bu hafta yena haftaya sen sonraki haftaya da ben gelirim kısmetse 3 sarı kartta silinir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…