Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Dün akşamda aynısı bizde oldu misafirlere browni yapmıştım tadı nasıl dedim tadmadinmi dedi bir çatal bile almadım dedim yaw sen ne olsun böyle aşkım helal olsun sana ya çok ciddi yapıyorsun bu işi akşam 5 ten sonra agzina lokma sürmüyor benim hanım gurur duyuyorum dedi aşkımla :)))

O iradeyi gösteremezsek hedefimize ulaşmamız zor olur. Bide Banunun ben daha önce bunun tadını biliyorum düşüncesi ile hareket etmek daha etkin oluyor. Cumaya inşallah tartıda takim olarak eksiyi goruruz.

O iradeyi gösteremezsek hedefimize ulaşmamız zor olur. Bide Banunun ben daha önce bunun tadını biliyorum düşüncesi ile hareket etmek daha etkin oluyor. Cumaya inşallah tartıda takim olarak eksiyi goruruz.
Aynen en mantıklı düşünce o zaten az önce canım sıkıldı yapacak isimde yok şu dolapta duran yulaf kremalı bisküvilerden mı yesem acaba diye aklıma delice bir düşünce girdi kovdum hemen onu

ya yok sorunlarım vardi omdan aslinda ayrildim ama geldim cok sukur uğrayacam bol bol sen niye ayrildin cnm

Isim degisikligi mi olmus cnm tanimadim

bugünkü menüm:
sabah kepekli kruvasan, kahve sütlü sekesiz

ara--

öğle peynirli salata

ara --

akşam 250 gr. hindi gögüsü, salata

ara sütlü sekersiz kahve

içilen su: 1 litre (simdilik daha en azindan bes saat uyanigim) 1litre yesil ve issirgan cayi

yapılan spor dakikası: 10 dk.

mesaj sayım: 5

toplaminda 1500 kalori yapiyor. Kizlarrr, gidecek bu kilolarrrrr

Canım hosgeldin...

Bugun acayip yorgunum bakiyorum mesajlara ama algilayamiyorum gece 3 ten sonra uyudum. Sabah 45 dk kadar yurudum. Öglen de carsiya gittim geldim. Oglanda cok huysuz bu aksam onu yatirinca bende yatarım. Yarin paylasirim insallah...

gecmis olsun banu abla cok sik giremiyorum yeni gordum kusura bakma

iyi geceler bayanlar bugünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta 1 parça peynir bol yeşillikl pulbiberli ve limonlu
ara sade dibek kahve 2 hurma
öğlen 1 kase tarhana çorbası yağsız salata yine pulbiberli ve limonlu
ara yeşilçay yanına 20 tane leblebi (sayıyorum valla avuç deyince abartma olmasın diye)
akşam
tarhana çorbası yoğurtlu semizotu salatası
spor 45 dk su 2.5 lt

Menumu paylasayim
Sabah 1 yarim salatalik
2 yumurta
1 parca ekmek
1 bardak cay malum erken kalkiyorum pek canim istemiyo

4 bucuk gibi bir tabak eristeli yesil mercimek yemegi
Yarim tabak turlu yemegi
Kirmizi lahana salatasi yedim

Aksam bisey yemedim.

2 bardak yesil cay ictim
2 bardakta su

Su icmemsm bugun yazarken farkettmm
Yarin suyu ihmal etmemeye caliscan.insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…