Dün akşamda aynısı bizde oldu misafirlere browni yapmıştım tadı nasıl dedim tadmadinmi dedi bir çatal bile almadım dedim yaw sen ne olsun böyle aşkım helal olsun sana ya çok ciddi yapıyorsun bu işi akşam 5 ten sonra agzina lokma sürmüyor benim hanım gurur duyuyorum dedi aşkımla :)))İnşallah Canım 1 ay sonra gözle görünür bir fark olacaktır diye düşünüyorum. İnan bende senin taktiğini yapıyorum nasıl olsa tadını biliyorum diyerek son zamanda pek çok şeyi yemekten vazgeçtim. Esim sabah nasıl dayanıyorsun ya gerçekten insanin kendisine hakim olmaşı zor dedi. Bende herşey insanin beyninde bitiyor bende dayanamam sanıyordum ama iradeli olunca beyinde kendini sartliyor ve o gore hareket ediyor dedim. Dun arkadaşım geldi pogaca, kurabiye vardı koydum ama ben hic yemedim. Ayıp olmasın diye diyetteyim canım sen ye ben senden önce yemeğimi yedim dedim. O da çok zayıf ve görüntüye önem veriyor sagolsun anlayışla karşıladı.
O iradeyi gösteremezsek hedefimize ulaşmamız zor olur. Bide Banunun ben daha önce bunun tadını biliyorum düşüncesi ile hareket etmek daha etkin oluyor. Cumaya inşallah tartıda takim olarak eksiyi goruruz.Dün akşamda aynısı bizde oldu misafirlere browni yapmıştım tadı nasıl dedim tadmadinmi dedi bir çatal bile almadım dedim yaw sen ne olsun böyle aşkım helal olsun sana ya çok ciddi yapıyorsun bu işi akşam 5 ten sonra agzina lokma sürmüyor benim hanım gurur duyuyorum dedi aşkımla :)))
Aynen en mantıklı düşünce o zaten az önce canım sıkıldı yapacak isimde yok şu dolapta duran yulaf kremalı bisküvilerden mı yesem acaba diye aklıma delice bir düşünce girdi kovdum hemen onuO iradeyi gösteremezsek hedefimize ulaşmamız zor olur. Bide Banunun ben daha önce bunun tadını biliyorum düşüncesi ile hareket etmek daha etkin oluyor. Cumaya inşallah tartıda takim olarak eksiyi goruruz.
Canım bizi unutma arada uğra. Kilonu koruma da çok güzel tebrikler.
Canım hoşgeldin. Doğru yerdesin tek yapman gereken aktif olmak birlikten kuvvet doğar demişler. Bazen bizlerde sıkılıp bunalıyoruz ve hemen burada duygularımızı paylaşıyoruz. Çok iyi ve insana daima güzel fikirler veren harika bir kaptanımız var. Kendini çok daha iyi hissedeceksin ve düzenli olarak 2 hafta diyet yapsan zaten devamı geliyor çünkü tartıda eksi görmek çok motive ediyor.
Çikolatayı kim sevmez ki canım. Yalniz değilsin buradaki insanlar cikolatayi ve abur cubur çok sevdigi için burada. Ben elime kahvaltılık çikolatayı alır hem tv izler hem de kaşıkla yerdim. Simdi ise bir kaşık bile almiyorum.oynakbasi34 kaptanımızın dediği gibi zaten tadını biliyorum.
Canım çok geçmiş olsun.
ya yok sorunlarım vardi omdan aslinda ayrildim ama geldim cok sukur uğrayacam bol bol sen niye ayrildin cnmOff ne çok birikmiş oku oku yeni bitti ben bir ikindi kılıp geleyim kahvemi hopurdeteyim banucum gözün aydın canım annene kavuşuyorum , Aygül kız sende mezun oldum diye bizi bosladin bak ben izindeyim gene de hergun size bir bakıyorum
Canım Sevimasi olan nickimi Avsumay yaptım.ya yok sorunlarım vardi omdan aslinda ayrildim ama geldim cok sukur uğrayacam bol bol sen niye ayrildin cnm
Isim degisikligi mi olmus cnm tanimadim
bugünkü menüm:
sabah kepekli kruvasan, kahve sütlü sekesiz
ara--
öğle peynirli salata
ara --
akşam 250 gr. hindi gögüsü, salata
ara sütlü sekersiz kahve
içilen su: 1 litre (simdilik daha en azindan bes saat uyanigim) 1litre yesil ve issirgan cayi
yapılan spor dakikası: 10 dk.
mesaj sayım: 5
toplaminda 1500 kalori yapiyor. Kizlarrr, gidecek bu kilolarrrrr
Biri bana şu link verme işini ögretsin yahu
Yeni arkadaşlara vereyim kolay gelsinler
Adresi derkenCanim bu sayfa acikken adresi yazdigimiz yerin tamamini secip kopyaliyorsun. Sonra istedigin yere yapistiriyorsun.
gecmis olsun banu abla cok sik giremiyorum yeni gordum kusura bakmaAy inşallah canımlimonlu su biraz iyi geldi sanki gerçi burnuma faydası yok birazdan duşumu alırım yatarım
Sabah yine erken uyanmak istiyorum tabikibüyük kızım bengaylayacak adam yine tutkalla iş yapmış eller zımpara hayatta elletmem kendimi o halde yoksa kremi sürerken canımı yakar zaten etlerim ağrıyor
gecmis olsun banu abla cok sik giremiyorum yeni gordum kusura bakma
canim senin nasil zayifladigini goruyolar bende merak ettm seni instagramdanmiCok tesekkur ederim canim. Bugun yeni bir bluz ve pantolon giydim annemde sen ciddi ciddi zayifladin dedi. Cok mutlu oldum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?