Canım bana biraz az gözüktü listen ama sen bilirsin tabi. sonra bıkkınlık olmasın.bugünkü menüm:
sabah kepekli kruvasan, kahve sütlü sekesiz
ara--
öğle peynirli salata
ara --
akşam 250 gr. hindi gögüsü, salata
ara sütlü sekersiz kahve
içilen su: 1 litre (simdilik daha en azindan bes saat uyanigim) 1litre yesil ve issirgan cayi
yapılan spor dakikası: 10 dk.
mesaj sayım: 5
toplaminda 1500 kalori yapiyor. Kizlarrr, gidecek bu kilolarrrrr
hosgeldin canim hedefine bi an once ulasirsin insallahhMerhaba hanimlar,
ben evlendikden sonra bir sene icerisinde 50 kilodan 60 kiloya ciktim. Sonra sonra troid sorunu oldugu anlasildi, tedaviye baslayana ve dogru tedaviyi bulana dek bir 10 kg daha aldim. 70 kg ile hamile kaldim. O zaman icerisinde 62 kg düstüm ve sonra tekrar ise baslayip tekrar bir rahatsizlik daha gecirdikden sonra su an ki durum: 91 kg.
Yakin zaman icerisinde tekrar evlat sahibi olmak istiyoruz. Hamile kalmadan önce ne kadar olursa olsun kilo vermek istiyorum ve daha da önemlisi, hamile kaldigimda saglikli beslenmek istiyorum. Bu yüzden karbonhidrati yani seker, (beyaz) ekmek, pirin, patates bunlari hayatimdan cikarmaya karar verdim.
Spor yapmak benim icin malesef pek mümkün degil. Masa basi calisiyorum. Ama evde hic otturmam, sabah 5 de kalar is yapmaya baslarim, ta aksam yatana kadar aksam en erken 22 ye kadar.
Acil olarak cok siki bi motivasyona kader ortaklarina ihtiyacim var.
boyum 160 cm, hedef kilom 60
Maşallah canım menün çok güzel. sporuna bayıldımiyi geceler bayanlar bugünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta 1 parça peynir bol yeşillikl pulbiberli ve limonlu
ara sade dibek kahve 2 hurma
öğlen 1 kase tarhana çorbası yağsız salata yine pulbiberli ve limonlu
ara yeşilçay yanına 20 tane leblebi (sayıyorum valla avuç deyince abartma olmasın diye)
akşam
tarhana çorbası yoğurtlu semizotu salatası
spor 45 dk su 2.5 lt
menün güzelmiş canım ama 4,5 tan sonra acıkmadın mı nasıl dayandın. ben hiç yapamıyorum onu.Menumu paylasayim
Sabah 1 yarim salatalik
2 yumurta
1 parca ekmek
1 bardak cay malum erken kalkiyorum pek canim istemiyo
4 bucuk gibi bir tabak eristeli yesil mercimek yemegi
Yarim tabak turlu yemegi
Kirmizi lahana salatasi yedim
Aksam bisey yemedim.
2 bardak yesil cay ictim
2 bardakta su
Su icmemsm bugun yazarken farkettmm
Yarin suyu ihmal etmemeye caliscan.insallahh
aciktim aksamda bi cay fasli yaptik ama ben yememek icin kendimi yirttim valla yemedimde sukur su anda karnim kaziniyo ama yemiycem tabi yarin guzel bi kahvalti yapicam insallahmenün güzelmiş canım ama 4,5 tan sonra acıkmadın mı nasıl dayandın. ben hiç yapamıyorum onu.
selam kızlar ben geldim kv ameliyatı haftaya kaldı dün misafirler vardı sabah geldim evi toparladım ancak diyeyi bozmadım tabi kv diyo koca kadınsın kuş kadar yiyosun nasıl doycaksın dedim bişey olmaz anne ben bunların tadını biliyorum zaten gülüyolar bana şimdi kuzum okuldan gelcek onu bekliyorum o gelsin yürüyüşümü yaparım sonrada yemek faslı başlar zaten bu arada kızlar ins. takip etmek isterim sizleride beni eklerseniz benim adım nazmiyeklcsr gerçi ben yediklerimi paylaşmıyorum ama sizlerinkileri görüp motive olurum
Kizlar bende hep instaya bi hesap acip orayi günlük gibi tutmak istemistim hem bana hemde baskalarina motivasyon olsun diye. Nasil yaptiniz siz? yani ben asil kullandigim hesapla hic bir alakasi olmasin istiyorum. Etrafimdakiler bilmesin istiyorum bu durumu. Bu sekilde nasil acicam ben hesabi?
Tamam canım bu hafta yena haftaya sen sonraki haftaya da ben gelirim kısmetse 3 sarı kartta silinir
Dün akşamda aynısı bizde oldu misafirlere browni yapmıştım tadı nasıl dedim tadmadinmi dedi bir çatal bile almadım dedim yaw sen ne olsun böyle aşkım helal olsun sana ya çok ciddi yapıyorsun bu işi akşam 5 ten sonra agzina lokma sürmüyor benim hanım gurur duyuyorum dedi aşkımla :)))
Biri bana şu link verme işini ögretsin yahu
Yeni arkadaşlara vereyim kolay gelsinler
selam kızlar,
Bebiş anca uyudu ben de şöyle bi ayaklarımı uzatayım dedim. Bu arada da hem dünün hem bugünün menülerini paylaşayım.
Dün
08.00
1 haşlanmış yumurta
yarım dilim peynir
yarım domates
5 zeytin
14.00
1 kase yayla çorbası
1 büyük kase ızgara tavuklu salata
1 soda
18.00
1 orta boy elma
19.30
2 tabak sebzeli bulgur pilavı
3 küçük köfte
su:2,5 litre
spor: 1,5 saat yürüyüş
bugün
12.30
bir kase yoğurtlu lifalif (içine 15 adet kuru üzüm attım)
15.00
15 adet kuru üzüm
19.30
1 kase yoğurtlu karabuğday çorbası
3 servis kaşığı et sote
yarım sıkım çiğ köfte
su: 2 litre
spor: yok
bi gün 8 de bi gün 12 de kahvaltı etmişimşu dengesiz hayatım bi düzene girseydi artık yav
aciktim aksamda bi cay fasli yaptik ama ben yememek icin kendimi yirttim valla yemedimde sukur su anda karnim kaziniyo ama yemiycem tabi yarin guzel bi kahvalti yapicam insallah
Maşallah canım ya çok azimlisin. beni de gaza getiriyorsun valla. bu azmin istediğin kiloya inene kadar devam etsin inşallah.Canım menüler harikainşallah bol eksiler görürsün
Emin ol o açlık duygusu midelerimiz ufaldıkça yok oluyor üstelik o şekilde yatmak bile insanı mutlu ediyor çünkü ertesi gün eksi görmek garanti
Canım menüler harikainşallah bol eksiler görürsün
İnsallah ablam pek tartilamadigim icin biraz karamsarliga kapiliyorum ama malum sporda yapamiyorum ama pes etmek yok bide evime donunce esim ne guzel olmussun desin saolsun genelde soyler ama bu sefer zayifladgim icin soylesin istiyorum insallahh
Emin ol o açlık duygusu midelerimiz ufaldıkça yok oluyor üstelik o şekilde yatmak bile insanı mutlu ediyor çünkü ertesi gün eksi görmek garanti
Maşallah canım ya çok azimlisin. beni de gaza getiriyorsun valla. bu azmin istediğin kiloya inene kadar devam etsin inşallah.
Ben de eşimi ikna ettim. Çünkü son zamanlarda o da çok kilo aldı. Birlikte yapıyoruz diyeti. birbirimize destek olunca daha iyi oluyor. Hatta bugün ablamla da konuştum. Onunla da sürekli birbirimizi motive etmeye karar verdik. Gerçi o 60 kilo amaçok iyi motive eder kendisi. yani olaya 4 bi taraftan saldırdım hayırlısı bakalım.
Benimkide bir ay sonra Tamda aynı gün kuzen evlenicek ben zaten düğünde yeni elbisemle kökAynen işte bu motivasyonla hepimiz çok güzel kilolar vereceğiz Aklına kaçamak gelince hemen kendi kendine ben bunun tadını biliyorum senelerce yedim yemezsem kilo hariç bir şey kayıp etmem de inan benim gram içim gitmiyor eskiden olsa kökünü kurutmadan bırakırsam aklım kalıyordu
8 Ağustosta eşimle evlilik yıldönümümüz 18 seneyi bitiriyoruz ve ben o gün çok çok farklı olacağıma inanıyorum
Normalde son hedefime ulaşmadan kıyafet almayacağım diyip duruyorum ama çok güzel kilolar vermiş olacağım için o güne özel kendime uzun bir elbise almayı düşünüyorumSalı gününe deng geliyor ve sanırım o günde artık diyet listem uygun olursa güzel bir yemeğe çıkarız ( hatta tamda kontrol günüm olmadı diyetisyene söylerim ona göre bir kıyak geçsin bana ) Genelde haftasonuna deng gelince çocukları Anneme yatıya bırakıp baş başa bir gün geçiriyoruz ve geç saatlere kadar geziyoruz ama bu sefer artık ne yaparız belli olmaz ben zayıflıyayım da evde otursakda olur
Canım mesajın benimkiyle iç içe geçince cevabın görünmüyor ama ben okudumİnşallah sende evine döndüğünde eşin farkı görünce şaşkına dönecektir Aslında ben bile bazen keşke eşimi bir kaç haftalığına şehir dışına gönderseler de döndüğünde şaşırtsam diyorum ama hep dibimde hep dibimde
Sadece eşinin yüzünde göreceğin mutluluk hep aklında olsun emin ol çok daha kolay olur senin için
Benimkide bir ay sonra Tamda aynı gün kuzen evlenicek ben zaten düğünde yeni elbisemle köksalınıyor olucam insallah
Anladımda kaptancım ben hep tlfondan giriyorum bilgisayarım yok benim oyüzden yapamıyorum galibaSelamün aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Annemler ufak bir gecikmeyle de olsa sağ sağlim geldiler
Tabi onlar gelmeden ben diğer temizliği de bitirdimAnnem görünce çok sevindi
Yarın sabah bir iş için Köye gideceklermiş ve eğer ben yapmasaydım sabah ezanından sonra o yapmak zorunda kalacaktı evden çıkmadan ev temiz olsun diye
Beslenme olarak şükür yine bugün gram dışına çıkmadım
Bu arada Annem beni görünce zayıflamışsın dediGerçi hatun geçmişte 20 kg verdiğimde pek belli olmuyor diye benim motivasyonumu bozmuştu ama demek ki yağdan gidince daha az kilolar bile belli oluyor
Kız diyetisyene başladım ben dedimHer salı kontrolüm var ve 10 gün oldu başlalı şu kadar da gitti deyince Helal kız sana dedi bak dedim baştan söyliyeyim sakın bana bir kereden bir şey olmaz deme dedim
Yok yok demem sen daha iyi bilirsin dedi
Kızkardeşim'in ufakdan bir bozulduğunu görünce babama dönüp ufakta sanki hafif süzülmüş dediHatun geldi 36 yaşına hala kıskanç hala kıskanç
Bu arada bugün eşimin doğum günüydü ve kızlar ille babama bir sürpriz yapalım deyince hadi gibin pasta alın hem Ananen gelince çayın yanına onlara tatlı olur dedimTabi bütün gün eşimi hiç tebrik dahi etmeyince biz odaya pastayla girince adam şok oldu ama lafımı da hemen koydum bana yapan olmadı ama neyse diye
Tabi ki ben tadına dahi bakmadım pastanınhatta iki dilim kalınca hemen kapalı bir kutuya koyup Annemlerin buzluğuna attım başka zaman çıkarıp yersiniz diye Annem aferin kız ne güzel iradeli davranıyorsun dedi tabi bizim fesatta ben yemiyorum diye yemedi hatunun ödü kopuyor ondan zayıf olacağım diye ama ben kendimden eminim ondan daha zayıf olmazsam banada Banu demesinler
Hmm birde unutmadan tabiki her Almanyalının yaptığı gibi Annem bir sürü çikolata getirmiş sanki burada yokmuş gibitabi çocuklar deli gibi sevindi Kadıncağız tam bir kalkacağımız sırada dur şunları bir bölüşteyim de herkes kendi şeylerini alsın benim dolaba sığmaz dedi ahanda miras paylaşımı yapacağız dedim
Buzdolabının sebzelik gözünün biri tamamen doldu ve ben kesinlikle kararlıyım yemeyeceğim hatta çocuklara da sınırlı veririm artık bir sene gider o bize
Eskiden olsa yeminle ilk işim eve gelir gelmez 1 paketi nefes almadan götürmek olurduşimdi hiç çekici gelmiyor bana çünkü tadını biliyorum ve her zaman yiyebileceğim ileride ( hani bir daha önüme öyle birşeyin gelmeyeceğini bilsemde yemem o moddayım )
Hatta sırf benden gizli çocuklar ordan çikolata yürütmesinler diye saydım dedimaslında yalan ne sayacağım benden habersiz fazla kaçırmalarını istemiyorum sonuçta herşeyin fazlası zarar ve benim yaşadıklarımı yaşasınlar istemiyorum
Yarında hazır Annemler köye gitmişken bende evimi temizlerimmalum cuma kurs var yarım günde olsa ( gerçi gitsem mi gitmesem mi karar veremedim :) ) haftasonuda yine baya yoğun olacağım ( cumartesi bu yeni işimizle ilgili müşteriyle görüşeceğim ve siparişlerini teslim edip yeni sipariş alacağım, Pazarda hem bahçeye gidip çim serdireceğiz hemde gül ve çam fideleri dikeceğiz ) Tabi ne kadar yoğunluk olursa olsun ben beslenmemi yanıma alacağım isterse baklava açsın annem ( genelde bahçeye gittiğimizde börek açar sabahtan çocuklar gelip geçip yer diye bende genelde farkında olmadan çocuklar gibi gelip geçip yerdim bende sonuçta Anamın çocuğuyum )
Canım ekledim seni İGdenBnykknclk diye geçen benim
Benim bildiğim facebook hesabından değilde yeni bir mail adresinden açarsan görmez tanıdıklarFacebook hesabıyla senkronize olmayınca demiyor atıyorum Ayşe İGde şu kullanıcı adıyla var hesabı :)
İnşallahhhhhhhhhhhhhhValla az daha dişimi sıksaydım belki bu haftaya da yetişirdim ama olsun bunda da vardır bir hayır hem belli de olmaz
Kocalarımız bile farkı anladılar ve bu sefer çok daha güzel sonuçlar alacağımıza onlar bile canı gönülden inandılar
İnsanın çok hoşuna gidiyor taktir edilmekAynen devam canım kesinlikle biz bu işi başaracağız ve daha sonra minik de olsa tadına baktıklarımız olacak hem bakmayınca ölmeyiz ya aksine sağlığımıza kavuşur ömre ömür katarız
Canım hani sayfayı yenileme düğmesine bastığında en üstte adres çıkıyor ya o kısmın tamamını farenin sağ tuşuna basarak karartıyorsun ( yani işaretliyorsun ) sonra sol tuşuna bastığında çıkıyor zaten kopyala diyedaha sonra istediğin yere yazmadan evvel çıkan yanıp sönen çubuğu getirip tekrar sol tuşa basıyorsun ve yapıştır diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?