Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bugün her zamankinden biraz geç uyandım çok normaldır sonuçta bütün gün koşturmaktan çok yoruldum gecede geç yatınca 07:00de ancak gözümü açabildim
Hemen az kendime gelip büyük kızıda okula babasıyla gönderdim ( normalde kendi 06:45de çıkıyordu ama bugün oda uyuya kalınca babası ilk derse otobüsle yetişemez diye arabayla götürdü )
Adamcağız bugün iki kere git gel yapmış olacak küçüğünüde bir yarım saat sonra bırakacağı için

Ufaklığın beslenmesini hazırladım şimdide sekersiz türk kahvemle kendime gelmeye çalışıyorum

Kaldı cumaya 1 gün Hadi bakayım kızlar göreyim sizi
Bende yarından itibaren bildirimlerimi her cuma yapacağım ( bu hafta listeye yetişemiyorum ama haftaya garanti hemde bol eksili )
Sizlerde bugün çok dikkatli olun ve bol bol suyunuzu için çok çok güzel sonuçlar alacağınıza adım gibi eminim

Anladımda kaptancım ben hep tlfondan giriyorum bilgisayarım yok benim oyüzden yapamıyorum galiba

Ceptende o adres çubuğuna gelipnce uzun bastığında 3 ufak işaret çıkıyor kağıt gibi görünene basınca kopyalamış oluyor nereye yapıştırmak istersen oraya gelip uzun parmağını basınca zaten yapıştır yazısı çıkıyor
Yani en azından benimkinde öyle ama olmazsada arayan bulsun bizi
Yada hemen 8.ci takıma gel diye yazdıktan sonra bizim takıma haber ver linki burada olanlardan biri gelip hemen atsın yada buradan etiketle yeni gelen arkadaşı en kolayı o bence

evet yanlislikla icice yazmisim insallah veririmde farkeder banu abla

günaydın kızlar oynakbasi34 bende diyordum bişi almıycam ama pantolonum düşüyo bugün alcam 1 tane off kızlar benim kocam ters etki yaparmış sabah sabah moralimi bozdu hiç zayıf durmuyomuşum bende dedim ben zaten demiyorum zayıf duruyorum sadece zayıfladığım belli oluyor diye kendi zayıflayamoyoya beni çekemiyo bence

gunaydin canim.belki esin dahada hirslan ona inat daha.cok kilo ver diye demistir insan karisinin zayiflamasini istemezmi bide okadar cabaladigini bildigi halde kusura bakma ya esin cok anlayissiz yada seni gaza getirmeye calisiyo cok anlayisli

gunaydin canim.belki esin dahada hirslan ona inat daha.cok kilo ver diye demistir insan karisinin zayiflamasini istemezmi bide okadar cabaladigini bildigi halde kusura bakma ya esin cok anlayissiz yada seni gaza getirmeye calisiyo cok anlayisli
gaza getirmeye çalışıyomuş canım öyle diyo ama demotive ediyosun dedim

Canım gözün aydın.Annecigin ve babacığın gelmiş. Esinede Allah hayırlı omurler versin. Hep beraber sağlıkla mutlulukla yaşayın.

Aleykum selam. Yarını bende heyecanla bekliyorum. İnşallah çok güzel sonuçlar görürüz.

Biz kadınlar birilerinin zayıflamışsın demesinden hoşlanıyoruz. Bende iki günü bir eşime zayıfladım mi diye soruyorum ama erkekler pek dikkatli değil galiba zayıflamış gibi görünüyorsun diyor. Zayıflamışsın demiyor, zayıflamış gibi diyor o yüzden sen en iyi kıyafetlerinden farkına varirsin. Eşine bakma sen yola devam ediyoruz.

Kizlarr gunaydinnnn insallah bugun kacamaksiz bi gunumuz olurrr benim bu ara motivasyonum biraz dusuk nedense ama toplanicam insallah aynaya bakiyorum sanki kendimde pek fark goremiyorum ama vazgecmiycem tabi devam edicem kilo savasimaaa
Günaydın Canım.

ay süpersin ya. bak böyle somut hedefler insanı gaza getiriyor. Bizim de 1 Ağustos evlilik yıl dönümümüz. bu yıl güzel bi zayıflama olsun belki bidahaki yıl gelinliğe de girerim

Hayırlı sabahlar güzel hatunlar...

Hayırlı sabahlar canım.

Ay sen bakma ona ya. Erkekler bi tuhaf. kendi göbeklerine baksınlar onlar sonuçta baskülde görünen aynada da görünecek yanı mecbur :) Kulakları tıkayıp yola devam. sonuç süper olacak inşallah

Bugün yine misafirim var. Misafiri çok severim ama bazen gerçekten
Yeni aldığım tuniğim murekkep oldu. Tahta kalemi ile. Bunu cikarmanin yolu var mıdır?
Cok yazi yazinca böyle oluyor ya kac tane kiyafetim gitti böyle...
Benim bildiğim yok canım. Benim eşimde öğretmen ve kaç tane gömleği gitti bu yüzden. Geçen dalgınlıkla ağzı açık kalemi ceketinin cebine koymuş Allahtan ceket koyu renkli idi de dışarıdan belli olmiyor. Daha önce 1 gömleğini kuru temizlikçiye görürdük. Hic yakama dan getireydiniz leke geçebilirdi ama yıkanınca kumaşa leke isliyor o zaman geçmiyor dediler.
Belki diğer arkadaşların bilgisi vardır. Bende faydalanırım.

Ay benimkide öyle. Resmen bildigin ot adam. Ben motiveyle derim aaa süper kilo vermisim, bana bi ters ters bakar. Sanki iki günde 10 kilo verme gibi bi imkan varda ben vermiyormusum gibi.

Anammmm gün geçtikçe enerjim artıyor maşallah

Normalde sabahları zoraki iş yapardım şimdi bir işi bitirmeden diğerine koşuyorum
Mutfağımı bir güzel temizledim salonu topladım, çamaşırlarımı arada çalıştırdım bitince hemen astım şimdi bir posta daha çamaşır asacağım
Çaydanlıklarımı bir güzel parlatayımda sonra süpürge tutacağım birde evi buhar makinesiyle bir geçeyim parkeler dezenfekte olsun en son yatak odasına dalıp kızların dolaplarını bir indirip tekrar düzenliyeyim hatta hazır yatak odasına dalmışken nevresimlerimide değiştireyim
( gerçi onlar ancak kızı aldıktan sonraya kalır )

Kendi kendimi nazara getirmeyeyim de Gerçi aramızda kimsenin kimseye nazarı deymez kem gözlü yok aramızda
Eskiden cidden zoraki iş yapardım şimdi hem hareket hemde temizlik daha rahat geliyor
Öğlenlik yemeğimde var çok şükür akşamlıkda acaba mantarmı kavursam diye düşünüyorum

Tabi bol su içtiğim için devamlı tuvalete de taşınıyorum ama olsun

gaza getirmeye çalışıyomuş canım öyle diyo ama demotive ediyosun dedim

Maalesef bazı erkekler akım diyeceğine çokum derler Sen eşine takılma ne derse desin sen başaracaksın ve eşin bundan sonra çok daha fazla dikkatli bakacaktır sana Artık ufak ufak kıskançlıklara başlarsa da anla ki görüyor zayıfladığını ama söylemeye çekiniyor

Kizlarr gunaydinnnn insallah bugun kacamaksiz bi gunumuz olurrr benim bu ara motivasyonum biraz dusuk nedense ama toplanicam insallah aynaya bakiyorum sanki kendimde pek fark goremiyorum ama vazgecmiycem tabi devam edicem kilo savasimaaa

Canım zayıfladığını en çok seni sık görmeyenler fark eder Bak benim Annem normalde kilo verdim dediğim dönemlerde bile pek fark yok derdi bu sefer zayıflamışsın dedi
Aynaya baktığında kendini incelerken acaba zayıflamışmıyım diye bakma aksine süper yaa bak şurası gitmiş bak burası gitmiş diye kendinle pozitiv anlamda iletişim kur İnanmak başarmanın yarısıdır demiyorlar boşuna Malum herşey beyinde bitiyor ve biz kesinlikle günden güne daha çok eriyeceğiz

Bak bu ara ben her gece kendi kendime Helal be Banu sen bu işi kaptın ve çok çok daha güzel kilolar vereceksin diyorum hatta ertesi gün için tartı tahmininde bulunuyorum kesin yarın şu kadar olmuşumdur diye ve inan ben hep tahmin ettiğim kiloyuda tartıda ertesi sabah görüyorum
Eskiden ay dolunay var kesin artı çıkacağım derdim ( öyle bir şey okumuştum dolunayda insanlar kilo alır diye ) ve inan her dolunay ben 3 kg artı görürdüm Geçenlerde dolunay olduğunu bir arkadaş söyledi bende içimden anam isterse iki dolunay olsun beni etkilemez sonuçta havadaki ay beni nasıl şişirsin aksine eksi göreceğim dedim ve hakikaten arkadaş artı görürken ben eksilere devam ettim

ay süpersin ya. bak böyle somut hedefler insanı gaza getiriyor. Bizim de 1 Ağustos evlilik yıl dönümümüz. bu yıl güzel bi zayıflama olsun belki bidahaki yıl gelinliğe de girerim

Benim gelinliğimi zamanında kayınvalidem seçmişti Daha doğrusu Annemlerin Fatihte kirada dükkanları var Gelinlikçi pasajında ve zamanında oraya gittiğimizde hangisini istersen al demişti Annem sağ olsun ( kiracı karşılığında bir ay kira vermedi ) Yani kvler gelinlik parası da ödemedi
İlk giydiğim gelinlik evet fena değildi ama benim hayalimdeki değildi ve o zamanlar kv çok beğenince eşimde çok güzel oldun dedı ( gerçi hangi gelin çirkin olur ) Annemde bencede bu diyince ikinci gelinliği giymeye bile gerek kalmadan o zamanki aman kırgınlık olmasın diyen ben kabul etmiştim
Düğünüm falanda olmamıştı hatta eşim 10uncu evlilik yıldönümümüzde söz sana arkadaşlar arasında ufak bir kutlama yapacağım düğün gibi ve hayalinde nasıl bir gelinlik varsa onu giydireceğim demişti yalancı eşşek
Şimdi hep diyorum ben fıstık gibi olduğum an kesinlikle bizim gelinlikçiye gidip hatundan en çok beğendiğim gelinliği alıp tekrar fotoğraf çektireceğim hatta işim belli olmaz dış çekim bile yaptırabilirim Görenlerde kesin anam deli karı boyunca kızı var evlenmiş ikinciye derler ne bilsinler içimde kaldığını

Hatta eşim diyor kız nikahda tazeleriz diye bende şakasına gelip babamdan istersin ama önce güzel bir evlilik teklifi de beklerim diye adama pahalıya patlıyacak Gerçi annem duysa kafayı mı yediniz ne istemesi bu der

Yaaa aslında zayıflıyaylım da varsın benim bu düşüncelerim gerçekleşmesin bize en güzel hediye zaten sağlıklı ve fit olmak

Günaydin hatunlar

yav ben dün menüme eklemeyi unutmusum ya Sabah bir bardak taze portakal suyu icmistim, aksam bi avuc madem ve yarim peynirde yemistim. Yine ama kalori olarak 1.700 falan yapiyo.

Ayrica bu sabah tartildigimda da 90,6 kg cikti, ve ben uctum sevincten resmen :)

Evlenirken benimde bi vok sey icimde kalmisti. Hala kizarim kendime

Harikasın canım bak işte aynen devam bu şekilde istikrarlı olunca ve inanca kilolar zaten gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…