- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Anladımda kaptancım ben hep tlfondan giriyorum bilgisayarım yok benim oyüzden yapamıyorum galiba
evet yanlislikla icice yazmisim insallah veririmde farkeder banu ablaAynen işte bu motivasyonla hepimiz çok güzel kilolar vereceğiz Aklına kaçamak gelince hemen kendi kendine ben bunun tadını biliyorum senelerce yedim yemezsem kilo hariç bir şey kayıp etmem de inan benim gram içim gitmiyor eskiden olsa kökünü kurutmadan bırakırsam aklım kalıyordu
8 Ağustosta eşimle evlilik yıldönümümüz 18 seneyi bitiriyoruz ve ben o gün çok çok farklı olacağıma inanıyorum
Normalde son hedefime ulaşmadan kıyafet almayacağım diyip duruyorum ama çok güzel kilolar vermiş olacağım için o güne özel kendime uzun bir elbise almayı düşünüyorumSalı gününe deng geliyor ve sanırım o günde artık diyet listem uygun olursa güzel bir yemeğe çıkarız ( hatta tamda kontrol günüm olmadı diyetisyene söylerim ona göre bir kıyak geçsin bana ) Genelde haftasonuna deng gelince çocukları Anneme yatıya bırakıp baş başa bir gün geçiriyoruz ve geç saatlere kadar geziyoruz ama bu sefer artık ne yaparız belli olmaz ben zayıflıyayım da evde otursakda olur
Canım mesajın benimkiyle iç içe geçince cevabın görünmüyor ama ben okudumİnşallah sende evine döndüğünde eşin farkı görünce şaşkına dönecektir Aslında ben bile bazen keşke eşimi bir kaç haftalığına şehir dışına gönderseler de döndüğünde şaşırtsam diyorum ama hep dibimde hep dibimde
Sadece eşinin yüzünde göreceğin mutluluk hep aklında olsun emin ol çok daha kolay olur senin için
gunaydin canim.belki esin dahada hirslan ona inat daha.cok kilo ver diye demistir insan karisinin zayiflamasini istemezmi bide okadar cabaladigini bildigi halde kusura bakma ya esin cok anlayissiz yada seni gaza getirmeye calisiyo cok anlayisligünaydın kızlaroynakbasi34 bende diyordum bişi almıycam ama pantolonum düşüyo bugün alcam 1 tane off kızlar benim kocam ters etki yaparmış sabah sabah moralimi bozdu hiç zayıf durmuyomuşum bende dedim ben zaten demiyorum zayıf duruyorum sadece zayıfladığım belli oluyor diye kendi zayıflayamoyoya beni çekemiyo bence
gaza getirmeye çalışıyomuş canım öyle diyo ama demotive ediyosun dedimgunaydin canim.belki esin dahada hirslan ona inat daha.cok kilo ver diye demistir insan karisinin zayiflamasini istemezmi bide okadar cabaladigini bildigi halde kusura bakma ya esin cok anlayissiz yada seni gaza getirmeye calisiyo cok anlayisli
canim sen ona hicc bakma sen kendindeki.degisimi ne guzel fark ediyosun iste yeni pantolan almak zlrunda kaliyosun ne guzel daha ne olsunngaza getirmeye çalışıyomuş canım öyle diyo ama demotive ediyosun dedim
Canım gözün aydın.Annecigin ve babacığın gelmiş. Esinede Allah hayırlı omurler versin. Hep beraber sağlıkla mutlulukla yaşayın.Selamün aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Annemler ufak bir gecikmeyle de olsa sağ sağlim geldiler
Tabi onlar gelmeden ben diğer temizliği de bitirdimAnnem görünce çok sevindi
Yarın sabah bir iş için Köye gideceklermiş ve eğer ben yapmasaydım sabah ezanından sonra o yapmak zorunda kalacaktı evden çıkmadan ev temiz olsun diye
Beslenme olarak şükür yine bugün gram dışına çıkmadım
Bu arada Annem beni görünce zayıflamışsın dediGerçi hatun geçmişte 20 kg verdiğimde pek belli olmuyor diye benim motivasyonumu bozmuştu ama demek ki yağdan gidince daha az kilolar bile belli oluyor
Kız diyetisyene başladım ben dedimHer salı kontrolüm var ve 10 gün oldu başlalı şu kadar da gitti deyince Helal kız sana dedi bak dedim baştan söyliyeyim sakın bana bir kereden bir şey olmaz deme dedim
Yok yok demem sen daha iyi bilirsin dedi
Kızkardeşim'in ufakdan bir bozulduğunu görünce babama dönüp ufakta sanki hafif süzülmüş dediHatun geldi 36 yaşına hala kıskanç hala kıskanç
Bu arada bugün eşimin doğum günüydü ve kızlar ille babama bir sürpriz yapalım deyince hadi gibin pasta alın hem Ananen gelince çayın yanına onlara tatlı olur dedimTabi bütün gün eşimi hiç tebrik dahi etmeyince biz odaya pastayla girince adam şok oldu ama lafımı da hemen koydum bana yapan olmadı ama neyse diye
Tabi ki ben tadına dahi bakmadım pastanınhatta iki dilim kalınca hemen kapalı bir kutuya koyup Annemlerin buzluğuna attım başka zaman çıkarıp yersiniz diye Annem aferin kız ne güzel iradeli davranıyorsun dedi tabi bizim fesatta ben yemiyorum diye yemedi hatunun ödü kopuyor ondan zayıf olacağım diye ama ben kendimden eminim ondan daha zayıf olmazsam banada Banu demesinler
Hmm birde unutmadan tabiki her Almanyalının yaptığı gibi Annem bir sürü çikolata getirmiş sanki burada yokmuş gibitabi çocuklar deli gibi sevindi Kadıncağız tam bir kalkacağımız sırada dur şunları bir bölüşteyim de herkes kendi şeylerini alsın benim dolaba sığmaz dedi ahanda miras paylaşımı yapacağız dedim
Buzdolabının sebzelik gözünün biri tamamen doldu ve ben kesinlikle kararlıyım yemeyeceğim hatta çocuklara da sınırlı veririm artık bir sene gider o bize
Eskiden olsa yeminle ilk işim eve gelir gelmez 1 paketi nefes almadan götürmek olurduşimdi hiç çekici gelmiyor bana çünkü tadını biliyorum ve her zaman yiyebileceğim ileride ( hani bir daha önüme öyle birşeyin gelmeyeceğini bilsemde yemem o moddayım )
Hatta sırf benden gizli çocuklar ordan çikolata yürütmesinler diye saydım dedimaslında yalan ne sayacağım benden habersiz fazla kaçırmalarını istemiyorum sonuçta herşeyin fazlası zarar ve benim yaşadıklarımı yaşasınlar istemiyorum
Yarında hazır Annemler köye gitmişken bende evimi temizlerimmalum cuma kurs var yarım günde olsa ( gerçi gitsem mi gitmesem mi karar veremedim :) ) haftasonuda yine baya yoğun olacağım ( cumartesi bu yeni işimizle ilgili müşteriyle görüşeceğim ve siparişlerini teslim edip yeni sipariş alacağım, Pazarda hem bahçeye gidip çim serdireceğiz hemde gül ve çam fideleri dikeceğiz ) Tabi ne kadar yoğunluk olursa olsun ben beslenmemi yanıma alacağım isterse baklava açsın annem ( genelde bahçeye gittiğimizde börek açar sabahtan çocuklar gelip geçip yer diye bende genelde farkında olmadan çocuklar gibi gelip geçip yerdim bende sonuçta Anamın çocuğuyum )
Canım ekledim seni İGdenBnykknclk diye geçen benim
Benim bildiğim facebook hesabından değilde yeni bir mail adresinden açarsan görmez tanıdıklarFacebook hesabıyla senkronize olmayınca demiyor atıyorum Ayşe İGde şu kullanıcı adıyla var hesabı :)
İnşallahhhhhhhhhhhhhhValla az daha dişimi sıksaydım belki bu haftaya da yetişirdim ama olsun bunda da vardır bir hayır hem belli de olmaz
Kocalarımız bile farkı anladılar ve bu sefer çok daha güzel sonuçlar alacağımıza onlar bile canı gönülden inandılar
İnsanın çok hoşuna gidiyor taktir edilmekAynen devam canım kesinlikle biz bu işi başaracağız ve daha sonra minik de olsa tadına baktıklarımız olacak hem bakmayınca ölmeyiz ya aksine sağlığımıza kavuşur ömre ömür katarız
Canım hani sayfayı yenileme düğmesine bastığında en üstte adres çıkıyor ya o kısmın tamamını farenin sağ tuşuna basarak karartıyorsun ( yani işaretliyorsun ) sonra sol tuşuna bastığında çıkıyor zaten kopyala diyedaha sonra istediğin yere yazmadan evvel çıkan yanıp sönen çubuğu getirip tekrar sol tuşa basıyorsun ve yapıştır diyorsun
Aleykum selam. Yarını bende heyecanla bekliyorum. İnşallah çok güzel sonuçlar görürüz.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bugün her zamankinden biraz geç uyandımçok normaldır sonuçta bütün gün koşturmaktan çok yoruldum gecede geç yatınca 07:00de ancak gözümü açabildim
Hemen az kendime gelip büyük kızıda okula babasıyla gönderdim ( normalde kendi 06:45de çıkıyordu ama bugün oda uyuya kalınca babası ilk derse otobüsle yetişemez diye arabayla götürdü )
Adamcağız bugün iki kere git gel yapmış olacak küçüğünüde bir yarım saat sonra bırakacağı için
Ufaklığın beslenmesini hazırladım şimdide sekersiz türk kahvemle kendime gelmeye çalışıyorum
Kaldı cumaya 1 günHadi bakayım kızlar göreyim sizi
Bende yarından itibaren bildirimlerimi her cuma yapacağım ( bu hafta listeye yetişemiyorum ama haftaya garantihemde bol eksili )
Sizlerde bugün çok dikkatli olun ve bol bol suyunuzu içinçok çok güzel sonuçlar alacağınıza adım gibi eminim
Biz kadınlar birilerinin zayıflamışsın demesinden hoşlanıyoruz. Bende iki günü bir eşime zayıfladım mi diye soruyorum ama erkekler pek dikkatli değil galiba zayıflamış gibi görünüyorsun diyor. Zayıflamışsın demiyor, zayıflamış gibi diyor o yüzden sen en iyi kıyafetlerinden farkına varirsin. Eşine bakma sen yola devam ediyoruz.günaydın kızlaroynakbasi34 bende diyordum bişi almıycam ama pantolonum düşüyo bugün alcam 1 tane off kızlar benim kocam ters etki yaparmış sabah sabah moralimi bozdu hiç zayıf durmuyomuşum bende dedim ben zaten demiyorum zayıf duruyorum sadece zayıfladığım belli oluyor diye kendi zayıflayamoyoya beni çekemiyo bence
Günaydın Canım.Kizlarr gunaydinnnn insallah bugun kacamaksiz bi gunumuz olurrr benim bu ara motivasyonum biraz dusuk nedense ama toplanicam insallah aynaya bakiyorum sanki kendimde pek fark goremiyorum ama vazgecmiycem tabi devam edicem kilo savasimaaa
Aynen işte bu motivasyonla hepimiz çok güzel kilolar vereceğiz Aklına kaçamak gelince hemen kendi kendine ben bunun tadını biliyorum senelerce yedim yemezsem kilo hariç bir şey kayıp etmem de inan benim gram içim gitmiyor eskiden olsa kökünü kurutmadan bırakırsam aklım kalıyordu
8 Ağustosta eşimle evlilik yıldönümümüz 18 seneyi bitiriyoruz ve ben o gün çok çok farklı olacağıma inanıyorum
Normalde son hedefime ulaşmadan kıyafet almayacağım diyip duruyorum ama çok güzel kilolar vermiş olacağım için o güne özel kendime uzun bir elbise almayı düşünüyorumSalı gününe deng geliyor ve sanırım o günde artık diyet listem uygun olursa güzel bir yemeğe çıkarız ( hatta tamda kontrol günüm olmadı diyetisyene söylerim ona göre bir kıyak geçsin bana ) Genelde haftasonuna deng gelince çocukları Anneme yatıya bırakıp baş başa bir gün geçiriyoruz ve geç saatlere kadar geziyoruz ama bu sefer artık ne yaparız belli olmaz ben zayıflıyayım da evde otursakda olur
Canım mesajın benimkiyle iç içe geçince cevabın görünmüyor ama ben okudumİnşallah sende evine döndüğünde eşin farkı görünce şaşkına dönecektir Aslında ben bile bazen keşke eşimi bir kaç haftalığına şehir dışına gönderseler de döndüğünde şaşırtsam diyorum ama hep dibimde hep dibimde
Sadece eşinin yüzünde göreceğin mutluluk hep aklında olsun emin ol çok daha kolay olur senin için
Hayırlı sabahlar güzel hatunlar...
günaydın kızlaroynakbasi34 bende diyordum bişi almıycam ama pantolonum düşüyo bugün alcam 1 tane off kızlar benim kocam ters etki yaparmış sabah sabah moralimi bozdu hiç zayıf durmuyomuşum bende dedim ben zaten demiyorum zayıf duruyorum sadece zayıfladığım belli oluyor diye kendi zayıflayamoyoya beni çekemiyo bence
Benim bildiğim yok canım. Benim eşimde öğretmen ve kaç tane gömleği gitti bu yüzden. Geçen dalgınlıkla ağzı açık kalemi ceketinin cebine koymuş Allahtan ceket koyu renkli idi de dışarıdan belli olmiyor. Daha önce 1 gömleğini kuru temizlikçiye görürdük. Hic yakama dan getireydiniz leke geçebilirdi ama yıkanınca kumaşa leke isliyor o zaman geçmiyor dediler.Yeni aldığım tuniğim murekkep oldu. Tahta kalemi ile. Bunu cikarmanin yolu var mıdır?
Cok yazi yazinca böyle oluyor yakac tane kiyafetim gitti böyle...
günaydın kızlaroynakbasi34 bende diyordum bişi almıycam ama pantolonum düşüyo bugün alcam 1 tane off kızlar benim kocam ters etki yaparmış sabah sabah moralimi bozdu hiç zayıf durmuyomuşum bende dedim ben zaten demiyorum zayıf duruyorum sadece zayıfladığım belli oluyor diye kendi zayıflayamoyoya beni çekemiyo bence
gaza getirmeye çalışıyomuş canım öyle diyo ama demotive ediyosun dedim
Kizlarr gunaydinnnn insallah bugun kacamaksiz bi gunumuz olurrr benim bu ara motivasyonum biraz dusuk nedense ama toplanicam insallah aynaya bakiyorum sanki kendimde pek fark goremiyorum ama vazgecmiycem tabi devam edicem kilo savasimaaa
ay süpersin ya. bak böyle somut hedefler insanı gaza getiriyor. Bizim de 1 Ağustos evlilik yıl dönümümüz. bu yıl güzel bi zayıflama olsun belki bidahaki yıl gelinliğe de girerim
Yeni aldığım tuniğim murekkep oldu. Tahta kalemi ile. Bunu cikarmanin yolu var mıdır?
Cok yazi yazinca böyle oluyor yakac tane kiyafetim gitti böyle...
Anammmm gün geçtikçe enerjim artıyor maşallah
Normalde sabahları zoraki iş yapardım şimdi bir işi bitirmeden diğerine koşuyorum
Mutfağımı bir güzel temizledimsalonu topladım, çamaşırlarımı arada çalıştırdım bitince hemen astım şimdi bir posta daha çamaşır asacağım
Çaydanlıklarımı bir güzel parlatayımda sonra süpürge tutacağımbirde evi buhar makinesiyle bir geçeyim parkeler dezenfekte olsun en son yatak odasına dalıp kızların dolaplarını bir indirip tekrar düzenliyeyim hatta hazır yatak odasına dalmışken nevresimlerimide değiştireyim
( gerçi onlar ancak kızı aldıktan sonraya kalır )
Kendi kendimi nazara getirmeyeyim deGerçi aramızda kimsenin kimseye nazarı deymez kem gözlü yok aramızda
Eskiden cidden zoraki iş yapardım şimdi hem hareket hemde temizlik daha rahat geliyor
Öğlenlik yemeğimde var çok şükürakşamlıkda acaba mantarmı kavursam diye düşünüyorum
Tabi bol su içtiğim için devamlı tuvalete de taşınıyorum ama olsun
Maalesef bazı erkekler akım diyeceğine çokum derlerSen eşine takılma ne derse desin sen başaracaksın ve eşin bundan sonra çok daha fazla dikkatli bakacaktır sana Artık ufak ufak kıskançlıklara başlarsa da anla ki görüyor zayıfladığını ama söylemeye çekiniyor
Canım zayıfladığını en çok seni sık görmeyenler fark ederBak benim Annem normalde kilo verdim dediğim dönemlerde bile pek fark yok derdi bu sefer zayıflamışsın dedi
Aynaya baktığında kendini incelerken acaba zayıflamışmıyım diye bakmaaksine süper yaa bak şurası gitmiş bak burası gitmiş diye kendinle pozitiv anlamda iletişim kur İnanmak başarmanın yarısıdır demiyorlar boşuna Malum herşey beyinde bitiyor ve biz kesinlikle günden güne daha çok eriyeceğiz
Bak bu ara ben her gece kendi kendime Helal be Banu sen bu işi kaptın ve çok çok daha güzel kilolar vereceksin diyorum hatta ertesi gün için tartı tahmininde bulunuyorumkesin yarın şu kadar olmuşumdur diye ve inan ben hep tahmin ettiğim kiloyuda tartıda ertesi sabah görüyorum
Eskiden ay dolunay var kesin artı çıkacağım derdim ( öyle bir şey okumuştum dolunayda insanlar kilo alır diye ) ve inan her dolunay ben 3 kg artı görürdümGeçenlerde dolunay olduğunu bir arkadaş söyledi bende içimden anam isterse iki dolunay olsun beni etkilemez sonuçta havadaki ay beni nasıl şişirsin aksine eksi göreceğim dedim ve hakikaten arkadaş artı görürken ben eksilere devam ettim
Benim gelinliğimi zamanında kayınvalidem seçmiştiDaha doğrusu Annemlerin Fatihte kirada dükkanları var Gelinlikçi pasajında ve zamanında oraya gittiğimizde hangisini istersen al demişti Annem sağ olsun ( kiracı karşılığında bir ay kira vermedi ) Yani kvler gelinlik parası da ödemedi
İlk giydiğim gelinlik evet fena değildi ama benim hayalimdeki değildi ve o zamanlar kv çok beğenince eşimde çok güzel oldun dedı ( gerçi hangi gelin çirkin olur) Annemde bencede bu diyince ikinci gelinliği giymeye bile gerek kalmadan o zamanki aman kırgınlık olmasın diyen ben kabul etmiştim
Düğünüm falanda olmamıştı hatta eşim 10uncu evlilik yıldönümümüzde söz sana arkadaşlar arasında ufak bir kutlama yapacağım düğün gibi ve hayalinde nasıl bir gelinlik varsa onu giydireceğim demiştiyalancı eşşek
Şimdi hep diyorum ben fıstık gibi olduğum an kesinlikle bizim gelinlikçiye gidip hatundan en çok beğendiğim gelinliği alıp tekrar fotoğraf çektireceğimhatta işim belli olmaz dış çekim bile yaptırabilirim Görenlerde kesin anam deli karı boyunca kızı var evlenmiş ikinciye derler ne bilsinler içimde kaldığını
Hatta eşim diyor kız nikahda tazeleriz diyebende şakasına gelip babamdan istersin ama önce güzel bir evlilik teklifi de beklerim diye adama pahalıya patlıyacak Gerçi annem duysa kafayı mı yediniz ne istemesi bu der
Yaaa aslında zayıflıyaylım da varsın benim bu düşüncelerim gerçekleşmesinbize en güzel hediye zaten sağlıklı ve fit olmak
Günaydin hatunlar
yav ben dün menüme eklemeyi unutmusum yaSabah bir bardak taze portakal suyu icmistim, aksam bi avuc madem ve yarim peynirde yemistim. Yine ama kalori olarak 1.700 falan yapiyo.
Ayrica bu sabah tartildigimda da 90,6 kg cikti, ve ben uctum sevincten resmen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?