- 23 Mart 2017
- 116
- 278
- 18
Anammmm gün geçtikçe enerjim artıyor maşallah
Normalde sabahları zoraki iş yapardım şimdi bir işi bitirmeden diğerine koşuyorum
Mutfağımı bir güzel temizledimsalonu topladım, çamaşırlarımı arada çalıştırdım bitince hemen astım şimdi bir posta daha çamaşır asacağım
Çaydanlıklarımı bir güzel parlatayımda sonra süpürge tutacağımbirde evi buhar makinesiyle bir geçeyim parkeler dezenfekte olsun en son yatak odasına dalıp kızların dolaplarını bir indirip tekrar düzenliyeyim hatta hazır yatak odasına dalmışken nevresimlerimide değiştireyim
( gerçi onlar ancak kızı aldıktan sonraya kalır )
Kendi kendimi nazara getirmeyeyim deGerçi aramızda kimsenin kimseye nazarı deymez kem gözlü yok aramızda
Eskiden cidden zoraki iş yapardım şimdi hem hareket hemde temizlik daha rahat geliyor
Öğlenlik yemeğimde var çok şükürakşamlıkda acaba mantarmı kavursam diye düşünüyorum
Tabi bol su içtiğim için devamlı tuvalete de taşınıyorum ama olsun
Maalesef bazı erkekler akım diyeceğine çokum derlerSen eşine takılma ne derse desin sen başaracaksın ve eşin bundan sonra çok daha fazla dikkatli bakacaktır sana Artık ufak ufak kıskançlıklara başlarsa da anla ki görüyor zayıfladığını ama söylemeye çekiniyor
Canım zayıfladığını en çok seni sık görmeyenler fark ederBak benim Annem normalde kilo verdim dediğim dönemlerde bile pek fark yok derdi bu sefer zayıflamışsın dedi
Aynaya baktığında kendini incelerken acaba zayıflamışmıyım diye bakmaaksine süper yaa bak şurası gitmiş bak burası gitmiş diye kendinle pozitiv anlamda iletişim kur İnanmak başarmanın yarısıdır demiyorlar boşuna Malum herşey beyinde bitiyor ve biz kesinlikle günden güne daha çok eriyeceğiz
Bak bu ara ben her gece kendi kendime Helal be Banu sen bu işi kaptın ve çok çok daha güzel kilolar vereceksin diyorum hatta ertesi gün için tartı tahmininde bulunuyorumkesin yarın şu kadar olmuşumdur diye ve inan ben hep tahmin ettiğim kiloyuda tartıda ertesi sabah görüyorum
Eskiden ay dolunay var kesin artı çıkacağım derdim ( öyle bir şey okumuştum dolunayda insanlar kilo alır diye ) ve inan her dolunay ben 3 kg artı görürdümGeçenlerde dolunay olduğunu bir arkadaş söyledi bende içimden anam isterse iki dolunay olsun beni etkilemez sonuçta havadaki ay beni nasıl şişirsin aksine eksi göreceğim dedim ve hakikaten arkadaş artı görürken ben eksilere devam ettim
Benim gelinliğimi zamanında kayınvalidem seçmiştiDaha doğrusu Annemlerin Fatihte kirada dükkanları var Gelinlikçi pasajında ve zamanında oraya gittiğimizde hangisini istersen al demişti Annem sağ olsun ( kiracı karşılığında bir ay kira vermedi ) Yani kvler gelinlik parası da ödemedi
İlk giydiğim gelinlik evet fena değildi ama benim hayalimdeki değildi ve o zamanlar kv çok beğenince eşimde çok güzel oldun dedı ( gerçi hangi gelin çirkin olur) Annemde bencede bu diyince ikinci gelinliği giymeye bile gerek kalmadan o zamanki aman kırgınlık olmasın diyen ben kabul etmiştim
Düğünüm falanda olmamıştı hatta eşim 10uncu evlilik yıldönümümüzde söz sana arkadaşlar arasında ufak bir kutlama yapacağım düğün gibi ve hayalinde nasıl bir gelinlik varsa onu giydireceğim demiştiyalancı eşşek
Şimdi hep diyorum ben fıstık gibi olduğum an kesinlikle bizim gelinlikçiye gidip hatundan en çok beğendiğim gelinliği alıp tekrar fotoğraf çektireceğimhatta işim belli olmaz dış çekim bile yaptırabilirim Görenlerde kesin anam deli karı boyunca kızı var evlenmiş ikinciye derler ne bilsinler içimde kaldığını
Hatta eşim diyor kız nikahda tazeleriz diyebende şakasına gelip babamdan istersin ama önce güzel bir evlilik teklifi de beklerim diye adama pahalıya patlıyacak Gerçi annem duysa kafayı mı yediniz ne istemesi bu der
Yaaa aslında zayıflıyaylım da varsın benim bu düşüncelerim gerçekleşmesinbize en güzel hediye zaten sağlıklı ve fit olmak
Valla foto benim de içim de kalmıştı. o zaman öyle dış mekan fotoları çok yaygın değildi bi de çok pahalıydı. boş ver yaptırmayalım demiştik. ben de hep diyorum bi gireyim o gelinliğin içine dış mekan fotosu çektircem diye
Günaydin hatunlar
yav ben dün menüme eklemeyi unutmusum yaSabah bir bardak taze portakal suyu icmistim, aksam bi avuc madem ve yarim peynirde yemistim. Yine ama kalori olarak 1.700 falan yapiyo.
Ayrica bu sabah tartildigimda da 90,6 kg cikti, ve ben uctum sevincten resmen :)
tebrik ederim canım hemencik fark etmiş ama benim eski diyetisyen sık tartılma derdi. hatta o beni iki haftada bir kendi tartmak isterdi. gerçi bugün ben de dayanamadım tartıldım ve aynı olduğumu görünce moralim çok bozuldu. emzirme döneminde vermek zor oluyo derlerdi galiba doğruymuş ya