Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Valla foto benim de içim de kalmıştı. o zaman öyle dış mekan fotoları çok yaygın değildi bi de çok pahalıydı. boş ver yaptırmayalım demiştik. ben de hep diyorum bi gireyim o gelinliğin içine dış mekan fotosu çektircem diye ama eşim utançtan ölür herhalde. gerçi o kadar çok söyleniyorum ki bu konuda susayım diye razı da olabilir yani.

tebrik ederim canım hemencik fark etmiş ama benim eski diyetisyen sık tartılma derdi. hatta o beni iki haftada bir kendi tartmak isterdi. gerçi bugün ben de dayanamadım tartıldım ve aynı olduğumu görünce moralim çok bozuldu. emzirme döneminde vermek zor oluyo derlerdi galiba doğruymuş ya

Harikasın canım bak işte aynen devam bu şekilde istikrarlı olunca ve inanca kilolar zaten gidiyor

Insallah canim <3

Ben her gün tartilmazsam olmaz, kafaya takarim

Bir tek yatak odam kaldı çok çalışkan gördüm kendimi bugün

Şimdide Öğlen yemeğimi yiyip ufak ufak kızı almaya çıkarım az erken gideyim de okul bahçesinde hatunlarla lak lak yaparım yoksa hiç bir şeyden haberim olmayacak okulda olan biten

Maşallah kaptanım benim hiç bişey yapasım yok valla

Öğlen yemeğimi de yedim Elhamdüllillah
Bu arada yediğim aslında miktar olarak çok değil ama sanırım midem ufaldı bugün birazını zorla yedim Eskiden bugün yaptığım erişte çorbasını özellikle 2 tabak yerdim
Valla şimdiki beslenmeme bakınca hatalarımı daha da iyi anlıyorum

Helal canım sana
Kiloları verdiğinde alacağın iltifatları hatta en önemlisi alacağın hazzı düşün Emin ol o zaman hemen diyeceksin iyi ki yememişim diye
İnan benimde dolapta kaynıyor ama hiçççç canım çekmiyor bile

Bu arada bende ithal gelinim Almanyada doğdum büyüdüm ( Heidelberge bağlı Walldorf diye bir şehir ) ve 19 yaşında İstanbula evlendim Sen Almanyanın neresindesin canım ?

Maşallah kaptanım benim hiç bişey yapasım yok valla

Canım inan sabahları pür neşe uyanıyorum gerçi hep sırıtarak uyanan bir tipim
Madem birşeyleri düzeltmeye niyetlendim 4 dörtlük olması gerek diye düşündüm ve gün geçtikçe hafifleyince zaten otomatikman insanın içinden geliyor daha fazlasını yapmak

Neyse kızlar ben hazırlanıp kuşumu almaya gideyim hem yediklerimi eritirim dönüşte de az bakar sonra yatak odasına falan girerim ütülerimide aradan çıkartırım

Kendinize iyi bakın ve unutmayın tadını bildiğimiz şeyler bize zararlıysa yemiyoruz Hedefimize çok daha çabuk ulaşacağımız bu şekilde garanti

Bana da prille yika cikmazsa sabunla yika durulamadan gunese as dediler okuldakiler ise yarar mi bilmiyorum. Yeni almistim şıkta duruyor insallah cikar.

Esim cok dikkatlidirde ben pasakliyim galiba

Insallah alisirim da bir an evvel, canim istemez bile.

O mide kücülmeleri banada nasip olur insallah Su anda öyle ki iki tüm ekmek yesem yine doymam.

Ben Ulmdanim canim.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler tekrar

Kuzuyu okuldan alıp geleyim derken bizim çok bilmiş arkadaşıyla buluşmak için sözleşmiş neymiş ödevleri bitince parka gidecekmişiz dedim parkı bir daha inip çıkamam hadi gidelim bir yarım saat oynayın Çok bilmiş demez mi bak söylendin ama iyi oldu Anneciğim hani gittiğin diyetisyen sana yürüyüş yap demiş ya işte bak oda aradan çıkmış olacak diye Birde istersen beni her gün okuldan sonra parka götürebilirsin dedi ya

Valla bu yeni nesil gümbür gümbür geliyor

Hemen gelir gelmez ara öğünümü yaptım artık bir saat sonra tekrar bir ara öğünüm var
Akşamlıkda çok az kalan etli yemeğimden birde salata Çorba erişteli olduğu için tekrar akşamda yersem abartılı olur diye yemiyeceğim ( malum içinde fazlasıyla erişte var makarna çorbası gibi bir şey oluyor :) )

Insallah alisirim da bir an evvel, canim istemez bile.

O mide kücülmeleri banada nasip olur insallah Su anda öyle ki iki tüm ekmek yesem yine doymam.

Ben Ulmdanim canim.

Sen baya yukarıda kalıyormuşsun Aslında ben bir ara ailemle çok istiyorum KÖln, Berlin ve Ulm'u gezmeyi hatta bir arkadaşda çocukları bırakıp gidelim diyor ama büyük duyduğu an valla kan çıkarırım bensiz gitmeyeceksiniz diyor zaten çok kızıyor bana doğuma almanyaya gittin bari orda kalsaydınız ya yada Anannem ben bakarım okula burda başlar dediğinde kabul etseydin ya dedi hiç ayrı kalabilirmiydim senden kuzummmm diyorum yürü git sırnaşma diyor
Almanyayı çok seviyor tabi orda çok daha rahat her yer düz bisiklet kullanabiliyor tek başına ormanda yürüyebiliyor

çok üzülme canım yakında genişleyecek ve sana olmayacak zaten dert etme

Cok tesekkur ederim. Gulumsedim yorumuna eski kiyafetlerim artik cok bol gelmeye basladi. Insan zayifadigida belli olsun istiyor. Bir tunik bir bluz ikide pantolon aldim. Donup dolasip ayni seyleri giyiyorum okulda. Denk gelirse bir kucuk beden alayim hem icine girmek icin cabalarim dimi

Cikiverin gelin iste sizde ne güzel :)

Bugunki menum
Sabah
Peynir
Yumurta
Grissini
Yeşillik
Ara
Yeşilçay azcik biskuvi
Öğle
Yeşillik grissini peynir
(Bugün birsey hazirlayamadim)
Ara
Kahve
Akşam
mercimek corba
Yumurtalı ispanak

Ben yürüyüş filan yapamıyorum oldukça yorucu bu ara günlerim.yeni geldim daha yemek yok.
Yarın tartiya cikmaya korkuyorum çünkü oldukça sisim malum günler...

Hoş geldin canım nasılsın bakalım

Bugunki menum
Sabah
Peynir
Yumurta
Grissini
Yeşillik
Ara
Yeşilçay azcik biskuvi
Öğle
Yeşillik grissini peynir
(Bugün birsey hazirlayamadim)
Ara
Kahve
Akşam
mercimek corba
Yumurtalı ispanak

Menün gayet güzel canım miktarı da abartmadıysan kesin güzel eksiler görürsün canım

Ben yürüyüş filan yapamıyorum oldukça yorucu bu ara günlerim.yeni geldim daha yemek yok.
Yarın tartiya cikmaya korkuyorum çünkü oldukça sisim malum günler...

Canım mutlaka bol bol su iç Regl dönemide olsa ödemi atarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…