Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hoş geldin canım nasılsın bakalım

Menün gayet güzel canım miktarı da abartmadıysan kesin güzel eksiler görürsün canım

sagolasin cok sukur iyiyim sen nasilsin?
Miktarlarim 1er adet.pazartesiden beri dikkat ediyorum.su an diyetisyen tartisi istiyorum:)hani su yağ ölçen belki öyle zayıflamış olurdum

Kim nedir ne yazmıştır pek bilmiyorum yeni oldugumdanve takip edemedigimden ama buraya girmek motive ediyor birgün gidecek dikkat ettikçe elbette.teşekkür ederim herkese guzel paylasimlar

Merhaba kızlar. Bugün bende oturma vardı çok güzel pugaca kurabiye ve salata yaptim. Sadece ucundan biraz poğaça aldım ben diyetteyim dedim. Tabi salatayi bitirdim. Mis gibi yeşil fasulye salatası kendim için yapmıştım. Şimdi hiç birşey yemeden olmazdı onunla oyalandim. Hepsinin tadını biliyorum diyerek kendimi frenliyorum. Yediklerini yazayım
Sabah
Yumurta
Peynir
Zeytin
Yeşillik

Ogle saat 3gibi
Bir kase yeşil fasulye
Bir parça poğaça

Aksam
Biraz yeşil fasulye kaldı onu yerim

Su 2lt.

bugünkü menüm:
sabah yumurta ve gevrek
bi bardak taze portakal suyu
sütlü sekersiz kahve

ara

öğle salata ve hindi gögüsü

ara

akşam karni yarik yogrut. Ben karni yarigi yagda kizartmiyorum, sadece yagliyorum, daha az kalorili oluyior

ara sütlü sekersiz kahve

içilen su: 1 litre anca ama daha gün uzun en az bi o kadar da evde icerim

yapılan spor dakikası: 15 dk.

mesaj sayım: 6

Kizlar bugünkü menüm hemen hemen 1800 kalori yapiyor. Dedigim gibi karbonhidratsiz yemeye özen gösteriyorum, ama meyve ve sebzeden de kismiyorum.

Ben gelecek 4 gün pek aktif olmayabilirim, ama mutlaka ilk firsatta girip okuyup yazmaya caliscam fistiklar

Bana da prille yika cikmazsa sabunla yika durulamadan gunese as dediler okuldakiler ise yarar mi bilmiyorum. Yeni almistim şıkta duruyor insallah cikar.

Esim cok dikkatlidirde ben pasakliyim galiba
Eskiden Amway diye bir markanın mürekkep çıkarıcısi leke çıkarıcısi vardı ben bankada çalışırken eteğime komple mürekkep dökülmüştü sene 1996 orda bı ark. Öğle tatilinde gidip evinden bir sprey getirdi hiç elleme bekle beni dedi bir sıktı eteğime hepsi Yok oldu ilizyon gibiydi

Slm kızlar banucum benim kızda bugun okula gitmedi annecim sanada spor olur dedemlere yürüyelim kahvaltıya gidelim ordakiparkada gidelim hem sende mutlu olursun demezmi bu çocuklar çok fena bende tamam dedim amansız hafifledi götürecek sizi baharda geldi nasıl sevindi gittik eğlendik

Ayy kizlar demin kucuk oglumun bogazinda su yuvarlak sekerlerden kacmis yapmadigim sey kalmadi gogsune bastrip sirtina vurdum yok su icirdim yok ileri ittm.yok ensonunda ugrasa ugrasa indi assaga sukur agzndan cikmadi ama oyle korktmki verilmis sadakamiz varmis vallaaa hala ellrm ttryooo

Cok gecmis olsun canim. Bir ara bizimki de cok yiyordu kırıp veriyordum ben.

Az degilmi doydunuzmu ben doymam
:))
Geçmiş olsun

Canım çok geçmiş olsun.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Çok şükür bugünde yine listemin gram dışına çıkmadım Akşam yemeğimide yediğime göre yemek faslı bitti gerçi son bir ara öğünüm var 1 saat sonra

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım ;

Uyanınca 07:00de
Bol su ve şekersiz bir Türk kahvesi

Kahvaltı; 08:20de
4 yk tam buğdaylı Nefsit ( sadesinden )
1 bardak soğuk süt
1 çay kaşığı Tarçın

ara 11:00de
1 bardak ayran + 1 çay kaşığı zencefil

Öğlen 13:00de
1.5 kepçe erişte çorbası
4 yk tavuk sote
2 yk yoğurt ( üstüne 1 çay kaşığı çörek otu )

ara; 15:00de
1 adet Kivi + 1 bardak sıcak su

ara; 17:00de
1 adet kayısılı activya

Akşam 19:00da
3 yk tavuk sote ( şükür bitti eşimde kalanını gelince yedi )
1 tabak marul salatası ( nane ve maydanozlu, bol limonlu, çok çok az tuz ve yağ ekledim )

ara 21:00de yapılacak
1 adet kivi + 1 bardak sıcak su

Şu ana kadar 3 Litre su içtim ama daha 1 litre daha içerim yatana kadar

sagolasin cok sukur iyiyim sen nasilsin?
Miktarlarim 1er adet.pazartesiden beri dikkat ediyorum.su an diyetisyen tartisi istiyorum:)hani su yağ ölçen belki öyle zayıflamış olurdum

Canım Fakirin var öyle tartısı çokda pahalı değil hem yağ ölçümü de yapıyor tabi diyetisyendekiler gibi ayrıntılı değil

Kim nedir ne yazmıştır pek bilmiyorum yeni oldugumdanve takip edemedigimden ama buraya girmek motive ediyor birgün gidecek dikkat ettikçe elbette.teşekkür ederim herkese guzel paylasimlar

Zamanla emin ol hepimizi ezberleyeceksin Motive olmana sevindim ve eminim çok daha güzel kilolar vereceksin zamanla sabırla devam

Canım tebrik ederim günü gayet güzel atlatmışsın Eminim yaptıkların çok lezzetli olmuştur ama zayıflamanın tadı hiç bir yemekte yoktur

Canım seninde menün gayet güzel Eve geldikten sonrada en azından 1.5 litre daha içmeye çalış

Sıkıntı yok canım yoğunluğun olmadığında gelirsin nasılsa yine cuma bildirimini unutma ama yarın sabah Başlangıcı yap ki 3.cü cuma bildiriminde listemize gir sende

Şimdikiler diyorum ya bangır bangır geliyor diye
İyi olmuş hem hareket etmişsin hemde kuzunun gönlü olmuş Okullar tatil olunca biz her öğlen kesin gideriz malum benim kurtlu durmaz

Ananiz hafifledi usenmiyor artik dedim evet anne sen zayıfladın çok zayıf olmasanda iyi yani diyor sıpa ya

Oyyy öp onu bizim yerimize
Benimkide Anneciğim fıstık gibisin ama daha da fıstık ol diyor

Ay Allah korumuş canım aman çok dikkat et Verilmiş sadakanız varmış cidden
Rabbim bir daha yaşatmasın ....Aminnnn

Canım seninde menün çok çok güzel ama suyun az be kuzu
İnan su bizim en güzel kurtarıcımız ne ödem kalır ne şişlik

Çok geçmiş olsun verilmiş sadakaniz varmış

Ay kızlar ya benden başka üşüyen yokmu
Evdekiler evin içi iyi diyorlar ama ben resmen donuyorum şimdi petekleri yakmaya kalksam söylenirler pişiyoruz diye :)
Sanırım bugün fazla yoruldum ondan birde nezleyi yeni atlattım ya oda olabilir sebep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…