Hoş geldin canımnasılsın bakalım
Menün gayet güzel canımmiktarı da abartmadıysan kesin güzel eksiler görürsün canım
Eskiden Amway diye bir markanın mürekkep çıkarıcısi leke çıkarıcısi vardı ben bankada çalışırken eteğime komple mürekkep dökülmüştü sene 1996 orda bı ark. Öğle tatilinde gidip evinden bir sprey getirdi hiç elleme bekle beni dedi bir sıktı eteğime hepsi Yok oldu ilizyon gibiydiBana da prille yika cikmazsa sabunla yika durulamadan gunese as dediler okuldakiler ise yarar mi bilmiyorum. Yeni almistim şıkta duruyorinsallah cikar.
Esim cok dikkatlidirde ben pasakliyim galiba
Cok gecmis olsun canim. Bir ara bizimki de cok yiyordu kırıp veriyordum ben.Ayy kizlar demin kucuk oglumun bogazinda su yuvarlak sekerlerden kacmis yapmadigim sey kalmadi gogsune bastrip sirtina vurdum yok su icirdim yok ileri ittm.yok ensonunda ugrasa ugrasa indi assaga sukur agzndan cikmadi ama oyle korktmki verilmis sadakamiz varmis vallaaa hala ellrm ttryooo
Menumude yazayimda daha bisey yemiyim yazinca buraya daha yemiyorum
Sabah 2 haslanmis yumurta
1 parca peynir
1 tane salatalik
Ara 1 avuc fistik
5 gibi 1yarim tabak hamurlu mercimek corbasi
Yarim tabak turlu yemegi
4 bardak yesil cay 2 bardak su.
Canım çok geçmiş olsun.Ayy kizlar demin kucuk oglumun bogazinda su yuvarlak sekerlerden kacmis yapmadigim sey kalmadi gogsune bastrip sirtina vurdum yok su icirdim yok ileri ittm.yok ensonunda ugrasa ugrasa indi assaga sukur agzndan cikmadi ama oyle korktmki verilmis sadakamiz varmis vallaaa hala ellrm ttryooo
saolasin canim sukur doydum simdilik insallah acikmam bi an once kilo vermek istiyorum eve donunce esim.cok zayiflamissn desin ama hic spor yapamiyorum tabiAz degilmi doydunuzmu ben doymam
:))
Geçmiş olsun
tesekkur ederim canim cok saolCanım çok geçmiş olsun.
normalde bende kiriyodum canim yada kucuklerden veriyodum yerini biliyodu annemlerdeyzya kendi gidip almis sukur bisey olmadiiCok gecmis olsun canim. Bir ara bizimki de cok yiyordu kırıp veriyordum ben.
sagolasin cok sukur iyiyim sen nasilsin?
Miktarlarim 1er adet.pazartesiden beri dikkat ediyorum.su an diyetisyen tartisi istiyorum:)hani su yağ ölçen belki öyle zayıflamış olurdum
Kim nedir ne yazmıştır pek bilmiyorum yeni oldugumdanve takip edemedigimden ama buraya girmek motive ediyor birgün gidecek dikkat ettikçe elbette.teşekkür ederim herkese guzel paylasimlar
Merhaba kızlar. Bugün bende oturma vardı çok güzel pugaca kurabiye ve salata yaptim. Sadece ucundan biraz poğaça aldım ben diyetteyim dedim. Tabi salatayi bitirdim. Mis gibi yeşil fasulye salatası kendim için yapmıştım. Şimdi hiç birşey yemeden olmazdı onunla oyalandim. Hepsinin tadını biliyorum diyerek kendimi frenliyorum. Yediklerini yazayım
Sabah
Yumurta
Peynir
Zeytin
Yeşillik
Ogle saat 3gibi
Bir kase yeşil fasulye
Bir parça poğaça
Aksam
Biraz yeşil fasulye kaldı onu yerim
Su 2lt.
bugünkü menüm:
sabah yumurta ve gevrek
bi bardak taze portakal suyu
sütlü sekersiz kahve
ara
öğle salata ve hindi gögüsü
ara
akşam karni yarik yogrut. Ben karni yarigi yagda kizartmiyorum, sadece yagliyorum, daha az kalorili oluyior
ara sütlü sekersiz kahve
içilen su: 1 litre anca ama daha gün uzun en az bi o kadar da evde icerim
yapılan spor dakikası: 15 dk.
mesaj sayım: 6
Kizlar bugünkü menüm hemen hemen 1800 kalori yapiyor. Dedigim gibi karbonhidratsiz yemeye özen gösteriyorum, ama meyve ve sebzeden de kismiyorum.
Ben gelecek 4 gün pek aktif olmayabilirim, ama mutlaka ilk firsatta girip okuyup yazmaya caliscam fistiklar
Slm kızlar banucum benim kızda bugun okula gitmedi annecim sanada spor olur dedemlere yürüyelim kahvaltıya gidelim ordakiparkada gidelim hem sende mutlu olursun demezmi bu çocuklar çok fena bende tamam dedim amansız hafifledi götürecek sizi baharda geldi nasıl sevindi gittik eğlendik
Ananiz hafifledi usenmiyor artik dedim evet anne sen zayıfladın çok zayıf olmasanda iyi yani diyor sıpa ya
Ayy kizlar demin kucuk oglumun bogazinda su yuvarlak sekerlerden kacmis yapmadigim sey kalmadi gogsune bastrip sirtina vurdum yok su icirdim yok ileri ittm.yok ensonunda ugrasa ugrasa indi assaga sukur agzndan cikmadi ama oyle korktmki verilmis sadakamiz varmis vallaaa hala ellrm ttryooo
Menumude yazayimda daha bisey yemiyim yazinca buraya daha yemiyorum
Sabah 2 haslanmis yumurta
1 parca peynir
1 tane salatalik
Ara 1 avuc fistik
5 gibi 1yarim tabak hamurlu mercimek corbasi
Yarim tabak turlu yemegi
4 bardak yesil cay 2 bardak su.
Çok geçmiş olsun verilmiş sadakaniz varmışAyy kizlar demin kucuk oglumun bogazinda su yuvarlak sekerlerden kacmis yapmadigim sey kalmadi gogsune bastrip sirtina vurdum yok su icirdim yok ileri ittm.yok ensonunda ugrasa ugrasa indi assaga sukur agzndan cikmadi ama oyle korktmki verilmis sadakamiz varmis vallaaa hala ellrm ttryooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?