Aksamları açıyorum ben hala canım petekleri kızlar hasta olmasın diye ama hafif çok deil
Çok geçmiş olsun canım. çok korkuyorum şu boğulma olaylarından. allah göstermesinAyy kizlar demin kucuk oglumun bogazinda su yuvarlak sekerlerden kacmis yapmadigim sey kalmadi gogsune bastrip sirtina vurdum yok su icirdim yok ileri ittm.yok ensonunda ugrasa ugrasa indi assaga sukur agzndan cikmadi ama oyle korktmki verilmis sadakamiz varmis vallaaa hala ellrm ttryooo
Menumude yazayimda daha bisey yemiyim yazinca buraya daha yemiyorum
Sabah 2 haslanmis yumurta
1 parca peynir
1 tane salatalik
Ara 1 avuc fistik
5 gibi 1yarim tabak hamurlu mercimek corbasi
Yarim tabak turlu yemegi
4 bardak yesil cay 2 bardak su.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Çok şükür bugünde yine listemin gram dışına çıkmadımAkşam yemeğimide yediğime göre yemek faslı bitti gerçi son bir ara öğünüm var 1 saat sonra
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım ;
Uyanınca 07:00de
Bol su ve şekersiz bir Türk kahvesi
Kahvaltı; 08:20de
4 yk tam buğdaylı Nefsit ( sadesinden )
1 bardak soğuk süt
1 çay kaşığı Tarçın
ara 11:00de
1 bardak ayran + 1 çay kaşığı zencefil
Öğlen 13:00de
1.5 kepçe erişte çorbası
4 yk tavuk sote
2 yk yoğurt ( üstüne 1 çay kaşığı çörek otu )
ara; 15:00de
1 adet Kivi + 1 bardak sıcak su
ara; 17:00de
1 adet kayısılı activya
Akşam 19:00da
3 yk tavuk sote ( şükür bittieşimde kalanını gelince yedi )
1 tabak marul salatası ( nane ve maydanozlu, bol limonlu, çok çok az tuz ve yağ ekledim )
ara 21:00de yapılacak
1 adet kivi + 1 bardak sıcak su
Şu ana kadar 3 Litre su içtim ama daha 1 litre daha içerim yatana kadar
Canım Fakirin var öyle tartısı çokda pahalı değilhem yağ ölçümü de yapıyor tabi diyetisyendekiler gibi ayrıntılı değil
Zamanla emin ol hepimizi ezberleyeceksinMotive olmana sevindim ve eminim çok daha güzel kilolar vereceksin zamanla sabırla devam
Canım tebrik ederimgünü gayet güzel atlatmışsın Eminim yaptıkların çok lezzetli olmuştur ama zayıflamanın tadı hiç bir yemekte yoktur
Canım seninde menün gayet güzelEve geldikten sonrada en azından 1.5 litre daha içmeye çalış
Sıkıntı yok canım yoğunluğun olmadığında gelirsin nasılsa yinecuma bildirimini unutma ama yarın sabah Başlangıcı yap ki 3.cü cuma bildiriminde listemize gir sende
Şimdikiler diyorum ya bangır bangır geliyor diye
İyi olmuş hem hareket etmişsin hemde kuzunun gönlü olmuşOkullar tatil olunca biz her öğlen kesin gideriz malum benim kurtlu durmaz
Oyyy öp onu bizim yerimize
Benimkide Anneciğim fıstık gibisin ama daha da fıstık ol diyor
Ay Allah korumuş canım aman çok dikkat etVerilmiş sadakanız varmış cidden
Rabbim bir daha yaşatmasın ....Aminnnn
Canım seninde menün çok çok güzel ama suyun az be kuzu
İnan su bizim en güzel kurtarıcımızne ödem kalır ne şişlik
evet canim bende cok korkuyorum bogulma islerinden bide bogazyla cok ugrastik kuzum bogazim acyo diyo durmadan ugrasrken agzi kanamisti simdi baktim bogazi zedelenmis cok uzgunum insallah.bi kac gune gecer canim o tartilar cok nazik oluyo oyle bi tartida benim kirmisligim var senin menunde gayet guzel ve besleyiciKızlar bugün çok yoruldum. hem temizlik yaptım hem yürüyüş. menümü yazıp yatayım bari herkese iyi geceler
sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
rezene çayı
13.00
5 adet kuru üzüm
16.00
bir kase yoğurtlu kuru üzümlü lifalif
17.20
1 elma
19.30
1 kase karabuğday çorbası
1 büyük tabak az yağlı yeşil fasulye
yeşil salata
3 kaşık yoğurt
su:3 lt
spor: 1 saat dışarıda yürüyüş
Çok geçmiş olsun canım. çok korkuyorum şu boğulma olaylarından. allah göstermesin
Yine süper bir menü.
canım menün tam diyetisyen menüsü olmuş
bu arada fakirin o ölçüm yapan baskülünden iki tane kırdım canım ben. köşesi minicik duvara denk geldi tuz buz oldu. ikisi de aynı şekilde kırılınca döndüm yine kenara kaldırdığım emektar simboya
Kızlar bugün çok yoruldum. hem temizlik yaptım hem yürüyüş. menümü yazıp yatayım bari herkese iyi geceler
sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
rezene çayı
13.00
5 adet kuru üzüm
16.00
bir kase yoğurtlu kuru üzümlü lifalif
17.20
1 elma
19.30
1 kase karabuğday çorbası
1 büyük tabak az yağlı yeşil fasulye
yeşil salata
3 kaşık yoğurt
su:3 lt
spor: 1 saat dışarıda yürüyüş
Seni özlüyor canım ondan uyumuyor naz bunlarHayirli geceler herkese...
Yarin tartida artı çıkacağım. Regli olmamdan mi yoksa bu hafta haddinden fazla yaptigim kacamaklardan mi bilmiyorum. Kendimi durduramıyorum. Kafamı duvarlara vurasım var. Simdiden özur dilerim tüm gruptan.
Oglumda huysuz bugunlerde. Gunduzleri uyutamıyorum annemin baktığı gunlerde uyuyormus. Bugunde daha yeni uyudu... Esimlede hergun onun tartışmasını yapıyoruz...
Hayirli geceler herkese...
Yarin tartida artı çıkacağım. Regli olmamdan mi yoksa bu hafta haddinden fazla yaptigim kacamaklardan mi bilmiyorum. Kendimi durduramıyorum. Kafamı duvarlara vurasım var. Simdiden özur dilerim tüm gruptan.
Oglumda huysuz bugunlerde. Gunduzleri uyutamıyorum annemin baktığı gunlerde uyuyormus. Bugunde daha yeni uyudu... Esimlede hergun onun tartışmasını yapıyoruz...
İyi geceler kızlar
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzdekileri bizlere hayırlı olarak tez zamanda nasip eder inşallah....Aminnnnnn
Şükür bugünde erkenden uyanabildim hatta hemen tartılıp bol suyla güne başladımBirazdan da şekersiz Türk kahvemi yaparım
Bu sabah düne nazaran kendimi biraz şiş hissettim ( dün gece kabus gördüm yine ve baya ağladım sonrasındasanırım onun şişliği var hala neyse sıkıntı değil nasılsa ben yarın çok çok daha güzel rakamlarda görürüm )
Eeee hadi o zaman ilk bildirim kaptancığınızdan gelsin
Malum diyetisyenle benim tartı farklı çıkıyor o yüzden ben evdekini baz alıyorum
Başlangıç; 118 kg
Geçen hafta ( ben cumayı değil de salıyı baz alayım cuma neydi hatırlamadığımdan)
113.7 kg
Bu hafta ; 112.7 ( dün 200 gr daha aşağısınıda görmüştüm )
Giden; 1 kg
yüzdesi; 0,88 %
Toplam giden; 5,3 kg
Salı günü malum diyetisyen kontrolüm var bakalım o güne kadar ne görceğim tartıdaAdım gibi eminim önümüzdeki cuma 110u yada altını göreceğime ve o zaman hemen listeye dönerim Allahın izniyle
Hadi bakalım kızlar sizlerden çok daha güzel bildirimler bekliyorum
Canım IŞILDURUnun dediği gibi kuzu seni özlediği için uyumuyordurDüşünsene biz bazen ufakken bir an önce istediğimiş şeyin günü gelsin diye erkenden yatmıyormuyduk çabuk sabah olsunda istediğimizi elde edelim diye yada inatla uyumayıp o günün hiç bitmemesini istemiyormuyduk Kuzuda ne yapsın Anneciği ile vakit geçirmek için direniyordur
Benim kızım hala ben bir yere gidince yada akşam üzere babasını özleyince yatar uyur ve tembihler beni uyandırırın Annem yada Babam gelince diyeÖğlen ablasıyla kaldığında bile aynısını yapar hatta beni öperek uyandırsınlar der
Hem dönem dönem çocuklar huy değiştirir merak etme düzelir oda
***8. Takım 513. Etap***
Diademe ( 71 / / / %)
Yena ( 107,7 / / / ) Üye 502. Etapta izne ayrılmıştı, döndü, yüzdesi 12 ye bölündü
Huzurvemavi ( 89,5 / / / % )
saimeberen ( 63,9 / / / % )
Sevimasi ( 70,7 / / / %)
Alya39 ( 71,0/ / / )
türkmenkizi86 ( 91,2 / 91,1 / 0,1 / 0,11 % ) Afy2646 adli üye isim değişikliği yaptı
Takım ortalaması; %
Bu hafta bir aksilik olmazsa Yenada döneceği için onuda hemen listeye ekledim ama duruma göre düzeltme yaparızFaceden yazdım cevap verince ona göre davranırım
oynakbasi34 . Kaptanım supersin toplamda cok iyi kilo vermissin... 1 hafta seninle diyet yapsam 1 ayda verdigimi veririm herhalde
Sevimaside isim değişikliği yaptı.
Günaydın arkadaşlar bende bildirimimi yapayım. Çok şükür uzun bir zamandan sonra altmışlı rakamlar göz kırptı çok mutluyum.
Geçen hafta 70.7
Bu hafta 69.8
Fark 0.90
İnşallah herkes güzel sonuçlar almistir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?