Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Çok geçmiş olsun canım. çok korkuyorum şu boğulma olaylarından. allah göstermesin

Yine süper bir menü.

canım menün tam diyetisyen menüsü olmuş

bu arada fakirin o ölçüm yapan baskülünden iki tane kırdım canım ben. köşesi minicik duvara denk geldi tuz buz oldu. ikisi de aynı şekilde kırılınca döndüm yine kenara kaldırdığım emektar simboya

Kızlar bugün çok yoruldum. hem temizlik yaptım hem yürüyüş. menümü yazıp yatayım bari herkese iyi geceler

sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
rezene çayı

13.00
5 adet kuru üzüm

16.00
bir kase yoğurtlu kuru üzümlü lifalif

17.20
1 elma

19.30
1 kase karabuğday çorbası
1 büyük tabak az yağlı yeşil fasulye
yeşil salata
3 kaşık yoğurt

su:3 lt
spor: 1 saat dışarıda yürüyüş

evet canim bende cok korkuyorum bogulma islerinden bide bogazyla cok ugrastik kuzum bogazim acyo diyo durmadan ugrasrken agzi kanamisti simdi baktim bogazi zedelenmis cok uzgunum insallah.bi kac gune gecer canim o tartilar cok nazik oluyo oyle bi tartida benim kirmisligim var senin menunde gayet guzel ve besleyici

Canlar bugün fazla yoruldum ya uykum geldi
Bana müsaade Yarın hem erken kalkacağım hemde kursum var

Sabah yine çıkmadan yazarım nasılsa yine
Allaha emanet olun .....Aminnn

Benimkide ondan hatta benimkide 2.ci birini büyük kızım süpürge tutarken kaldırıp kenara koyacağına az süpürgeyle iteyim derken tuz buz oldu eşimde aynısını tekrar sipariş verdi ben düz kullanıyorum nasılsa her hafta diyetisyende ölçüm yapılıyor

Canım çok güzel bir menü olmuş Yarını iple çekiyorum

Hayirli geceler herkese...
Yarin tartida artı çıkacağım. Regli olmamdan mi yoksa bu hafta haddinden fazla yaptigim kacamaklardan mi bilmiyorum. Kendimi durduramıyorum. Kafamı duvarlara vurasım var. Simdiden özur dilerim tüm gruptan.
Oglumda huysuz bugunlerde. Gunduzleri uyutamıyorum annemin baktığı gunlerde uyuyormus. Bugunde daha yeni uyudu... Esimlede hergun onun tartışmasını yapıyoruz...

Seni özlüyor canım ondan uyumuyor naz bunlar

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzdekileri bizlere hayırlı olarak tez zamanda nasip eder inşallah....Aminnnnnn

Şükür bugünde erkenden uyanabildim hatta hemen tartılıp bol suyla güne başladım Birazdan da şekersiz Türk kahvemi yaparım

Bu sabah düne nazaran kendimi biraz şiş hissettim ( dün gece kabus gördüm yine ve baya ağladım sonrasında sanırım onun şişliği var hala neyse sıkıntı değil nasılsa ben yarın çok çok daha güzel rakamlarda görürüm )

Eeee hadi o zaman ilk bildirim kaptancığınızdan gelsin

Malum diyetisyenle benim tartı farklı çıkıyor o yüzden ben evdekini baz alıyorum

Başlangıç; 118 kg
Geçen hafta ( ben cumayı değil de salıyı baz alayım cuma neydi hatırlamadığımdan )
113.7 kg
Bu hafta ; 112.7 ( dün 200 gr daha aşağısınıda görmüştüm )
Giden; 1 kg
yüzdesi; 0,88 %

Toplam giden; 5,3 kg

Salı günü malum diyetisyen kontrolüm var bakalım o güne kadar ne görceğim tartıda Adım gibi eminim önümüzdeki cuma 110u yada altını göreceğime ve o zaman hemen listeye dönerim Allahın izniyle

Hadi bakalım kızlar sizlerden çok daha güzel bildirimler bekliyorum

Canım IŞILDURUnun dediği gibi kuzu seni özlediği için uyumuyordur Düşünsene biz bazen ufakken bir an önce istediğimiş şeyin günü gelsin diye erkenden yatmıyormuyduk çabuk sabah olsunda istediğimizi elde edelim diye yada inatla uyumayıp o günün hiç bitmemesini istemiyormuyduk Kuzuda ne yapsın Anneciği ile vakit geçirmek için direniyordur
Benim kızım hala ben bir yere gidince yada akşam üzere babasını özleyince yatar uyur ve tembihler beni uyandırırın Annem yada Babam gelince diye Öğlen ablasıyla kaldığında bile aynısını yapar hatta beni öperek uyandırsınlar der
Hem dönem dönem çocuklar huy değiştirir merak etme düzelir oda

İyi geceler kızlar

Evet özlediğini biliyorum. Yorgun olunca tahammul seviyem azaliyor iste.

***8. Takım 513. Etap***

Diademe ( 71 / / / %)
Yena ( 107,7 / / / ) Üye 502. Etapta izne ayrılmıştı, döndü, yüzdesi 12 ye bölündü
Huzurvemavi ( 89,5 / / / % )
saimeberen ( 63,9 / / / % )
Sevimasi ( 70,7 / / / %)
Alya39 ( 71,0/ / / )
türkmenkizi86 ( 91,2 / 91,1 / 0,1 / 0,11 % ) Afy2646 adli üye isim değişikliği yaptı

Takım ortalaması; %

Bu hafta bir aksilik olmazsa Yenada döneceği için onuda hemen listeye ekledim ama duruma göre düzeltme yaparız Faceden yazdım cevap verince ona göre davranırım

Sevimaside isim değişikliği yaptı.

oynakbasi34 . Kaptanım supersin toplamda cok iyi kilo vermissin... 1 hafta seninle diyet yapsam 1 ayda verdigimi veririm herhalde

inşallah hepbirlikte çok güzel kilolar vereceğiz sen benden çok daha zayıfsın oyüzden okadar gitmeyebilir :) gerçi bende ineyimde daha sonra nasılsa benimde daha az gider tahminimce

Sevimaside isim değişikliği yaptı.

Aklımda canım onuda hatta hemen düzelteyim arada kaynamasın

***8. Takım 513. Etap***

Diademe ( 71 / / / %)
Yena ( 107,7 / / / ) Üye 502. Etapta izne ayrılmıştı, döndü, yüzdesi 12 ye bölündü
Huzurvemavi ( 89,5 / / / % )
saimeberen ( 63,9 / / / % )
Avsumay ( 70,7 / 69,8 / 0,9 / 1,27 %) sevimasi adlı üye isim değişikliği yaptı
Alya39 ( 71,0/ / / )
türkmenkizi86 ( 91,2 / 91,1 / 0,1 / 0,11 % ) Afy2646 adli üye isim değişikliği yaptı

Takım ortalaması; %

Gözün aydın canım inşallah hep daha aşağıları görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…