- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Canım maşallah çok iyi gidiyorsun.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzdekileri bizlere hayırlı olarak tez zamanda nasip eder inşallah....Aminnnnnn
Şükür bugünde erkenden uyanabildim hatta hemen tartılıp bol suyla güne başladımBirazdan da şekersiz Türk kahvemi yaparım
Bu sabah düne nazaran kendimi biraz şiş hissettim ( dün gece kabus gördüm yine ve baya ağladım sonrasındasanırım onun şişliği var hala neyse sıkıntı değil nasılsa ben yarın çok çok daha güzel rakamlarda görürüm )
Eeee hadi o zaman ilk bildirim kaptancığınızdan gelsin
Malum diyetisyenle benim tartı farklı çıkıyor o yüzden ben evdekini baz alıyorum
Başlangıç; 118 kg
Geçen hafta ( ben cumayı değil de salıyı baz alayım cuma neydi hatırlamadığımdan)
113.7 kg
Bu hafta ; 112.7 ( dün 200 gr daha aşağısınıda görmüştüm )
Giden; 1 kg
yüzdesi; 0,88 %
Toplam giden; 5,3 kg
Salı günü malum diyetisyen kontrolüm var bakalım o güne kadar ne görceğim tartıdaAdım gibi eminim önümüzdeki cuma 110u yada altını göreceğime ve o zaman hemen listeye dönerim Allahın izniyle
Hadi bakalım kızlar sizlerden çok daha güzel bildirimler bekliyorum
Canım IŞILDURUnun dediği gibi kuzu seni özlediği için uyumuyordurDüşünsene biz bazen ufakken bir an önce istediğimiş şeyin günü gelsin diye erkenden yatmıyormuyduk çabuk sabah olsunda istediğimizi elde edelim diye yada inatla uyumayıp o günün hiç bitmemesini istemiyormuyduk Kuzuda ne yapsın Anneciği ile vakit geçirmek için direniyordur
Benim kızım hala ben bir yere gidince yada akşam üzere babasını özleyince yatar uyur ve tembihler beni uyandırırın Annem yada Babam gelince diyeÖğlen ablasıyla kaldığında bile aynısını yapar hatta beni öperek uyandırsınlar der
Hem dönem dönem çocuklar huy değiştirir merak etme düzelir oda
Bu hafta regliden dolayı verememiş olabilirsin. Bende regl olduğumda veremiyorum. İnşallah haftaya çok iyi sonuçlar görürsün.Bende kilo bildirimimi yapayim
Gecen hafta 91.2
Bu hafta 91.1
%0.11
Canım ben unutmusum. Çok sağol.Sevimaside isim değişikliği yaptı.
Teşekkür ederim kaptanım. Sizlerin arkadaşlığı olmasa yapamazdım.Gözün aydın canıminşallah hep daha aşağıları görürsün
Canim tebrik ederim cok guzel...Günaydın arkadaşlar bende bildirimimi yapayım. Çok şükür uzun bir zamandan sonra altmışlı rakamlar göz kırptı çok mutluyum.
Geçen hafta 70.7
Bu hafta 69.8
Fark 0.90
İnşallah herkes güzel sonuçlar almistir.
canim hosgeldin insallah burdaki motivasyondan sende nasibini alirsin istedigin kiloya dusersinHerkese merhaba bende yeni katıldım aranıza inşallah burası beni motive edecek ve kilolardan kurtulacağım kilom 87,7 inşallah bugün benim için yeni bir başlangıç olur
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzdekileri bizlere hayırlı olarak tez zamanda nasip eder inşallah....Aminnnnnn
Şükür bugünde erkenden uyanabildim hatta hemen tartılıp bol suyla güne başladımBirazdan da şekersiz Türk kahvemi yaparım
Bu sabah düne nazaran kendimi biraz şiş hissettim ( dün gece kabus gördüm yine ve baya ağladım sonrasındasanırım onun şişliği var hala neyse sıkıntı değil nasılsa ben yarın çok çok daha güzel rakamlarda görürüm )
Eeee hadi o zaman ilk bildirim kaptancığınızdan gelsin
Malum diyetisyenle benim tartı farklı çıkıyor o yüzden ben evdekini baz alıyorum
Başlangıç; 118 kg
Geçen hafta ( ben cumayı değil de salıyı baz alayım cuma neydi hatırlamadığımdan)
113.7 kg
Bu hafta ; 112.7 ( dün 200 gr daha aşağısınıda görmüştüm )
Giden; 1 kg
yüzdesi; 0,88 %
Toplam giden; 5,3 kg
Salı günü malum diyetisyen kontrolüm var bakalım o güne kadar ne görceğim tartıdaAdım gibi eminim önümüzdeki cuma 110u yada altını göreceğime ve o zaman hemen listeye dönerim Allahın izniyle
Hadi bakalım kızlar sizlerden çok daha güzel bildirimler bekliyorum
Canım IŞILDURUnun dediği gibi kuzu seni özlediği için uyumuyordurDüşünsene biz bazen ufakken bir an önce istediğimiş şeyin günü gelsin diye erkenden yatmıyormuyduk çabuk sabah olsunda istediğimizi elde edelim diye yada inatla uyumayıp o günün hiç bitmemesini istemiyormuyduk Kuzuda ne yapsın Anneciği ile vakit geçirmek için direniyordur
Benim kızım hala ben bir yere gidince yada akşam üzere babasını özleyince yatar uyur ve tembihler beni uyandırırın Annem yada Babam gelince diyeÖğlen ablasıyla kaldığında bile aynısını yapar hatta beni öperek uyandırsınlar der
Hem dönem dönem çocuklar huy değiştirir merak etme düzelir oda
Herkese merhaba bende yeni katıldım aranıza inşallah burası beni motive edecek ve kilolardan kurtulacağım kilom 87,7 inşallah bugün benim için yeni bir başlangıç olur
Günaydın
Hayırlı cumalar...
Herkes nasıl umarım çok iyisinizdir.. Yeni gelenler hoşgeldiniz ..
Banucum yeni kilom 105,5
Günaydın
Hayırlı cumalar...
Banucum yeni kilom 105,5
Herkese merhaba bende yeni katıldım aranıza inşallah burası beni motive edecek ve kilolardan kurtulacağım kilom 87,7 inşallah bugün benim için yeni bir başlangıç olur
Yena canim hos geldin seni gormek guzelGünaydın
Hayırlı cumalar...
Banucum yeni kilom 105,5
Hosgeldin canim. Gecmis olsun. Insallah en kisa surede istedigin kiloda olursun...
Gunaydin hayirli cumalar kizlar
Bol eksili guzel bir cuma olur insallah
Ben dun regli oldum sis hissediyordum
Kilom. SABIT ...
Yena canim hos geldin seni gormek guzel
Gecmis olsun nasil hissediyorsun anlat biraz ...
Diledigin kiloya saglikla inersin insallah canim
Kızlar selam,
hemen tartımı yazayım.
başlangıç: 97.3
geçen hafta: 97.1
Bu hafta :96.5
Fark : 600 gr
Yüzde: 0.61
Hedef: 75
Valla kızlar fazla değil ama hiç oynamıyordu o yüzden çok mutlu oldum :)
oynakbasi34 kaptanım benim üçüncü bildirimim. ne zaman gireceğim acaba listeye.
sanada gunaydinGünaydın
Hayırlı cumalar...
Banucum yeni kilom 105,5
Cok sukur iyyim canm yavas gidiyor benimde malum yok yok bizde :)Teşekkür ederim.. Amin hepimiz inşallah sağlıkla hedefimize varırız..
Hoşbuldum canım.. Henüz nekahat dönemin de sayıldığımdan bomba gibi değilim tabiii. Ama çok şükür iyiyim iyi gidiyor..
Sen nasılsın..KAç kilo oldun.
Hoşbuldum amin inşallahHosgeldin canim insallah en kisa zamanda istedigin kiloda olursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?