Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Herkese merhaba bende yeni katıldım aranıza inşallah burası beni motive edecek ve kilolardan kurtulacağım kilom 87,7 inşallah bugün benim için yeni bir başlangıç olur
Canım hoşgeldin.
günaydın kızlar geçen hafta 63.9 bu hafta 63.1 800 gr gitmiş yavaşlıyor sanki kilo vermem
Çok iyi vermissin. Zaten kilon çok değil. Boyun ne kadar 63 çok iyi bir kilo o yüzden sordum.

***8. Takım 513. Etap***

Diademe ( 71 / 70, 7 /0,30 / 0,42 %)
Yena ( 107,7 / / / ) Üye 502. Etapta izne ayrılmıştı, döndü, yüzdesi 12 ye bölündü
Huzurvemavi ( 89,5 / / / % )
saimeberen ( 63,9 / 63,1/ 0,80/ 1,25% )
Sevimasi ( 70,7 / / / %)
Alya39 ( 71,0/ / / )
türkmenkizi86 ( 91,2 / 91,1 / 0,1 / 0,11 % ) Afy2646 adli üye isim değişikliği yaptı

Takım ortalaması; %

Ben pazartesi 88
Bugün 87.5
Şişlik var biraz ama nekadardir bilmiyorum özel zamanlardayim.
Sabah
1simit
2peynir yedim.
Ara
Sekersiz neescf... ictim.
canim birsey istemiyor.

Kızlar
Ben pazartesi 88
Bugün 87.5
Şişlik var biraz ama nekadardir bilmiyorum özel zamanlardayim.
Sabah
1simit
2peynir yedim.
Ara
Sekersiz neescf... ictim.
canim birsey istemiyor.
canım niye üzüldün ki
4 günde 500 gr vermişsin hem de özel döneminde. valla bence süper.

kızlar detoks suyu hazırlıyorum kendime. ablam on beş gündür içiyormuş çok faydasını görmüş. sizinle de paylaşayım dedim.
1 litre suya:
1 salatalık(iriyse yarım)
yarım limon
1 kök zencefil(yoksa toz)
1 kök tarçın

bunları iri iri doğrayıp geceden sabaha bekletiyorsunuz. sabah içiyorsunuz. ben gece unutmuşum. sabah hazırladım. akşama içerim artık. çok iyi ödem attırıyormuş. böyle şeyleri pek devam ettiremiyorum ben ama bu baya kolaymış
yapabildiğim kadar yapacağım. doğum yapalı 4 ay oldu ama benim bacaklarımda hala ödem var. normal mi bilmiyorum yürüyüş baya iyi geliyor. inşallah bu detoks suyuyla da güzel sonuçlar alırım.

Benim bir hafta duruyo sonra 1/2 gidiyor belki siz de benim gibisinizdir beden şaşırıyor olabilirmiki
Ben oyleyim canim. Diyeyistene gidiyorum ya liste degisince ilk hafta guzel veriyorum. ikinci ucuncu hafta daha az gidiyor. Olsun ama 10 kg verdim yaklasik ve acayip hafifledim. Ideal kiloma geldigimde kus gibi olacagim insallah... Hep birlikte olacagiz.

Sekerler yazdiklarinizi okuyamadim, uyandigimdan beri totom yer yüzü görmedi, daha da bi kac saat göremicek.

Kahvaltiyi cok kacirdim bugün yaa, 3 dilim ekmek, sucuklu yumurta, salan peynir derken bi baktim ooooo. Ama dedigim gibi uyandigimdan beri bes dakika bile otturmadim, o yüzden herhalde yine büyük bi kismi harcanmistir diyorum

Öglen et, sebze yogurt.

Aksam da sütle mixerden gecirilmis bir muz biraz da cilek diye düsündüm. Hem baya tatli oluyor tadi hemde bayadir meyve yemedim.

Bu arada sabah tartildim ve gözlerime inanamadim. 89,9 gösteriyordu tarti. Bunu görünce havalara uctum, da kahvaltida yediklerim hala icime dert oldu yani. Öffffff kendime kocaman bi koyuyorum suraya.

Hadi ben ise devam edim, eritilecek o yenilenler.

Aralarda da bol bol su ve sekersiz cay iciyorum kizlar. Simdi aklima geldi, en iyisi suyumun icine bir dilimde limon katim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…