- 11 Mart 2013
- 325
- 831
- 103
Canım hoşgeldin.Herkese merhaba bende yeni katıldım aranıza inşallah burası beni motive edecek ve kilolardan kurtulacağım kilom 87,7 inşallah bugün benim için yeni bir başlangıç olur
Çok iyi vermissin. Zaten kilon çok değil. Boyun ne kadar 63 çok iyi bir kilo o yüzden sordum.günaydın kızlar geçen hafta 63.9 bu hafta 63.1 800 gr gitmiş yavaşlıyor sanki kilo vermem
160 canım boyum ama bacak ve basenler varCanım hoşgeldin.
Çok iyi vermissin. Zaten kilon çok değil. Boyun ne kadar 63 çok iyi bir kilo o yüzden sordum.
günaydın canım.günaydın kızlar geçen hafta 63.9 bu hafta 63.1 800 gr gitmiş yavaşlıyor sanki kilo vermem
canım niye üzüldün kiBen pazartesi 88
Bugün 87.5
Şişlik var biraz ama nekadardir bilmiyorum özel zamanlardayim.
Sabah
1simit
2peynir yedim.
Ara
Sekersiz neescf... ictim.
canim birsey istemiyor.
hayırlı cumalar canım. güzel bir hafta olsun inşallah.Herkese hayirli cuma lar.çok yoğun bir haftaydi.
Azda olsa gitmeye başladı kilolarım bu hafta akşamları hep cok açtım
İnşallah canım nasılsın bugunUzulme canim bende 100 gr verdim. Bir gun insallah bitecek bu kilo derdi.
Ne bilim bende bilemedimKızlar
canım niye üzüldün ki
4 günde 500 gr vermişsin hem de özel döneminde. valla bence süper.
Benim bir hafta duruyo sonra 1/2 gidiyor belki siz de benim gibisinizdir beden şaşırıyor olabilirmikiİnşallah canım nasılsın bugun
İnşallah canım nasılsın bugun
Ben oyleyim canim. Diyeyistene gidiyorum ya liste degisince ilk hafta guzel veriyorum. ikinci ucuncu hafta daha az gidiyor. Olsun ama 10 kg verdim yaklasik ve acayip hafifledim. Ideal kiloma geldigimde kus gibi olacagim insallah... Hep birlikte olacagiz.Benim bir hafta duruyo sonra 1/2 gidiyor belki siz de benim gibisinizdir beden şaşırıyor olabilirmiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?