Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Aklima yanayim ben

ütünün fisini takmamisim, bende diyorum ki ütü isinana kadar hemen yazim. Laptopu elime alinca dünyayi unutmusum

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Şükür kavuşturana

Okuldan çıkışta bir yarım saat Annemlere uğradım daha 1 saat oldu geleli
Beslenme olarak harika gidiyor ve inşallah çok çok güzel rakamlar göreceğim salı kontrolümde

Herkes çok güzel bildirimler yapmış herkesi tek tek tebrik ediyorum
Birazdan eksikleride tamamlayacağım ve inşallah çok güzel bir ortalama çıkar
Önümüzdeki hafta bende listeye dahil olacağım Allahın izniyle

Herkese merhaba bende yeni katıldım aranıza inşallah burası beni motive edecek ve kilolardan kurtulacağım kilom 87,7 inşallah bugün benim için yeni bir başlangıç olur

Aramıza hoş geldin canım
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar verip hedefimize ulaşacağız

Tamamdır canım ekliyorum senide listeye

Kaptanim ben buraya gireli 4 duncu haftayi gecti sanirim ben listede ismimi goremedim ben bu hafta listede olucam dimi abla listeye giriyimki bi an once daha daha dikkat edeyim

Ne olur kusura bakma canım valla bu ara yoğunluktan kafa gidik
Senide hemen ekliyorum canım

Ben pazartesi 88
Bugün 87.5
Şişlik var biraz ama nekadardir bilmiyorum özel zamanlardayim.
Sabah
1simit
2peynir yedim.
Ara
Sekersiz neescf... ictim.
canim birsey istemiyor.

Canım belki suyunu yeterince içmiyorsundur rakama takılma sonuçta şiş olduğunu sende farkındasın ve eminim haftaya çok çok daha güzel bir rakam göreceksin

***8. Takım 513. Etap***

Diademe ( 71 / 70, 7 /0,30 / 0,42 % )
Yena ( 107,7 / 105,5 / 2 / 0,16 % ) Üye 502. Etapta izne ayrılmıştı, döndü, yüzdesi 12 ye bölündü
Huzurvemavi ( 89,5 / / / % ) Sabit
saimeberen ( 63,9 / 63,1/ 0,80/ 1,25% )
Avsumay ( 70,7 / 69,8 / 0,9 / 1,27 %)
Alya39 ( 71,0/ / / ) Sabit
türkmenkizi86 ( 91,2 / 91,1 / 0,1 / 0,11 % ) Afy2646 adli üye isim değişikliği yaptı

ela_hsn ( 97,1 / 96,5 / 0,6 / 0,62 % ) Yeni üye, başlangıç 29 Mart, başlangıç 97,5 kg, hedef 75
Azmin zaferi ( 75,5 / 75,5 / / % ) Sabit, Yeni Üye, başlangıç 13 mart, başlangıç 79 kg, hedef 70 kg

Takım ortalaması; 0,425 %

Kızlar listemiz bu hee ilk 3e giremeyiz ama haftaya bence kesinlikle garanti ilk 3 Yena harika döndü ama tabi yüzdesi kural gereği uzak kaldığı etaplara bölündü ( benimde haftaya öyle olacak tabiki )

Kimse pes etmeden bu hafta daha sıkı asılıyor ve bu sefer kesinlikle çok çok güzel bir yüzdeyle ilk 3de bizim takımda olacak inşallah

Listemizi taşıdım inşallah bir sonraki hafta derecemizi kutlarız

abla onemli diyil ama hedefimi 70 olarak yazmissin hedefim 60 sorun olurmu bilmiyorum sorun olursa sana zahmet degistirirmisin banu abla

abla onemli diyil ama hedefimi 70 olarak yazmissin hedefim 60 sorun olurmu bilmiyorum sorun olursa sana zahmet degistirirmisin banu abla

Tabiki canım sıkıntı değil hemen düzeltiyorum ana listede

Tamamdır canım hallettim bile

Haklısın inşallah haftaya guzel rakamlar görürüm.dikkat ettiğimiz sürece nasilsa gidecek mantıken.kolaygelsin

Eline sağlık kaptanim.
İnşallah haftaya süper olacak. Hepimiz gaza gelmiş durumdayiz

Kizlarrrr iyi aksamlar menümde bi degisiklik yok, sadece sütlü türk kahvesi eklendi

Benim bicirik simdi anneanne dedeyle beraber yani bu aksam esimle uzun süreden sonra yine beraber vakit gecirebilcez

Kizlarrrr iyi aksamlar menümde bi degisiklik yok, sadece sütlü türk kahvesi eklendi

Benim bicirik simdi anneanne dedeyle beraber yani bu aksam esimle uzun süreden sonra yine beraber vakit gecirebilcez

Ohhh sefanız olsun
Bence fırsatı iyi değerlendirin Aslında bizde uzun zamandır baş başa bir gece geçirmedik Benim büyük biraz arızadır o konuda gidin isterseniz sabaha kadar gezin ama niye ille bizi Ananneme postalıyorsunuz diye ha bire söylenir kaynanam kılıklı diyeceğim ama sağ olsun Kayınvalide hiç yapmıyor öyle

Gerçi bu ara eşim çalışmaktan sırf yatamaya geliyor ama ilk fırsatta benimde nefes almam lazım

Bende aklımdayken yediklerimi paylaşayım ;

Uyanınca ; 06:30
Bol su ve şekersiz Türk kahvesi

Kahvaltı; 07:30
4 yk tam tahıllı Nesfit
1 çay kaşığı Tarçın
1 bardak süt

ara 10:00da
1 büyük ayran
1 çay kaşığı zencefilli

Öğlen 12:20de
1 kase tavuksuyuna çorba
1 tabak mevsim salata ( bol limon az nar ekşili )

ara 15:00de
1 adet kivi + 1 bardak sıcak su

ara 17:00de
1 adet meyveli activya

Akşam 19:00da
2 parça Tavuk göğüs ızgara
1 tabak bol limonlu yağsız marul salatası ( 1 salatalıklı )

Şu saate kadar 3.500 ml su içtim yatana kadar bir 500 ml daha içerim nasılsa

Harikasın canım..

kivi ve ılık su özelliklemi içiyorsun,sindirim sistemi içinmi.?

Harikasın canım..

kivi ve ılık su özelliklemi içiyorsun,sindirim sistemi içinmi.?

Teşekkür ederim canım
Kivi antioksidan özelliğe sahipmiş sanırım sıcak su da bağırsakları yumuşatıp daha çabuk tuvalete çıkmaya yardımcı olacakmış anladığım kadarıyla

Bende menumu yazayim
Sabah 1 yumurta haslamasi yarim salatalik

Oglen yemedim
Ara bir avuc fistik

Aksam 6 gibi disari ciktik gunduz bahce icin ilac bakmaya o yuzden gec geldik eve

2 tane pide yedik cok acikmistik keske yemeseydm ama mecbur kaldim

2 bucuk litreye yakin su ictim ayriyetten 4. 5 bardak yesil cay ictim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…