Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hayırlı akşamlar bugunku menum

Sabah
Yulaf ezmesi süt

Ara
Fındık
Hibiskus

Öglen
Ton balikli salata 1 dilim ekmek

Ara
Aktivya

Akşam
Yogurtlu kabak kavurması
Bir parca et
1 dilim ekmek

Ara
Maras tarhanası
Fındık

Spor 40 dk yürüyüş...

iyi geceler kızlar yoğun bir gündü yine nişan bohçası için alışverişe gittik ayaklarım şişti resmen menümüde yazıyım
sabah peynir zeytin 1 dilim tb ekmek
ara 1 ayran 2 tam ceviz
öğlen yemeği dışarda oldugumuz için 5 buçuğa kaldı köfte ve salata yedim 1 de ayran ondan sonra başka birşey yemedim sadece 2 hurma dışarda olunca çok su tüketemedim malesef sadece 1.5 litre yatana kadar 2 ye tamamlarım sporda boooool yürüyüş

Ohhh süper bir menü ve bol hareket daha ne olsun
Bende yarın sabah Eminönü yapacağım eşimle :) o zaman kesin ayağı yanmış kedi gibi dolanır dururum spor niyetine
Aslında diyetisyen alışveriş ve Avm gezmelerini yürüyüşten sayma dedi ama ben cidden hiç yavaş yürüyemem :) beni gören kesin hatunun acaba ne acelesi var der postacı yürüyüşü yapıyorum neredeyse

Neyse herkes uyudu sanırım :) bende ufak ufak yatarım malum sabah 6da bana hayat başlar :)
Yarın da sabah evden çıkarken adımsayarımı çalıştırayım bakalım kaç adım atacağım tabi belli mesafeye kadar arabayla gideceğiz iyisimi orda çalıştırayım ki haksız adım saymasın

Herkese hayırlı geceler ve iyi uykular
Kocaman öpüyorum herkesi

Herkese iyi geceler arkadaşlar mesajlarınızı çok okuyamadım ama maşallah muhabbet iyi ilk menümü paylaşıyorum
Sabah bol susamlı minik simit bir dilim peynir salatalık domates zeytin bir tatlı kaşık bal ve tereyağ yanında kocaman bir çay
Öğle köri soslu tavuklu salata
Ara bir kaçtane kuru meyve bir bardak ayran
Akşam bir tabak sebze yemeği bir kase yoğurt 4 kaşık bulgır pilavı
Ara iki çilek bir dilim karpuz bir su bardağı patlamış mısır
Su 2 lt spor yapamadım sabah erken kalkıp yapıcam inşallah

Canım menun bu listede bana az gibi geldi

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese Hayırlı sabahlar

Gerçi bu saatte herkes daha uyuyordur Nasıl olduysa her sabah 06:00da uyanan ben bu sabah 05:30da gözümü açtım ama 12de yattığım halde çok dinç uyandım
Ev halkı doğal olarak fosur fosur uyuyor bende salonda karanlıkta oturuyorum

Biraz kendime geleyimde kendime şöyle güzel bir Filtre kahve yaparım Normalde hep Türk kahve içiyorum şekersiz de bugünde öyle olsun dedi
Sabah 09:00 gibi eşimi uyandıracağım birlikte Eminönüne inelim diyoruz Geçen hafta çok trafik vardı ve görümcem akşam geleceğiz diye arayınca istediğim gibi kumaşlarımı almadan dönmek zorunda kalmıştım
Eşim hatta akşam sakın ip alacağım deme dedi adam dünya para yatırdığımın farkında iplere yok yok aşkım kumaş alacağım diyince ahanda bu daha kötü batırdın beni hatun diye gülüyor

Canım yediklerini birde miktar olarak yazarsan daha güzel olur
Genel olarak menün gayet güzel ve sağlıklı ama suyunu az daha çoğaltmaya çalış

Canım menun bu listede bana az gibi geldi

Canım bu hafta böyle ama öğlen normalde 1 kase yoğurtta olması gerekiyordu onu tabi liste elimin altında değil diye bir an unutmuşum Resmini çektim telefonla artık her an bakarım diye

Flitre Kahve makinesi ses yapıyor diye yine Türk kahvesine döndüm şimdi eşim sabah sabah rüyanda mı gördün demezin ses uyanırsa

Aslında uykum var felaket :) kahvede kesmiyor :) Ya az daha uyusam mı diye düşünürken yataktan çıktım ama bir dahakine 06:30dan evvel kalkmayacağım özellikle hafta sonu sonra sersem gibi dolanıyorum ve akşam erkenden yatmaya kalkışıyorum diye eşim söyleniyor

Selam kızlar
Dün gece misafirler bir buçuk gibi gitti. Hani yatağı zor buldum derler ya. Öyle oldu yani. Menümü de yazamadım. Yazayım hemen
Dünkü menüm

10.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 zeytin
1 domates

12.30
Yarı yarıya Sütlü duble türk kahvesi

17.00
1 tabak yeşil fasulye
5 kaşık yoğurt

20.00
1 kase mercimek çorbası
1 tabak az yağlı kabak yemeği
Yeşil salata
İki sıkım çiğ köfte

Su: 2.5 litre
Spor: 1 saat dışarıda yürüyüş

Not: akşam Çayın yanında biraz beyaz leblebi yedim

Hepinize iyi gunler kizlar. Oglum uyusada bende yurusem keske. 5.5 falan yuruyorum uyusa bir 10 km yuruyecegim kararliyim. Yaptigim kacamaklari belki eritirim.
Iradesizim buraya yazmaya da utaniyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…