Selam kızlar
Dün gece misafirler bir buçuk gibi gitti. Hani yatağı zor buldum derler ya. Öyle oldu yani. Menümü de yazamadım. Yazayım hemen
Dünkü menüm
10.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 zeytin
1 domates
12.30
Yarı yarıya Sütlü duble türk kahvesi
17.00
1 tabak yeşil fasulye
5 kaşık yoğurt
20.00
1 kase mercimek çorbası
1 tabak az yağlı kabak yemeği
Yeşil salata
İki sıkım çiğ köfte
Su: 2.5 litre
Spor: 1 saat dışarıda yürüyüş
Not: akşam Çayın yanında biraz beyaz leblebi yedim
hepinize iyi günler yoğun bigün yine beni bekler kv evine gidiyorum misafir var akşamada eve yatıya alcam
Kızlar ben kv geldim. Secimden dolayı birkaç gün buradayım. İnternet paketimde bitiyor bir, iki gün giremem. Secim sonrası evime gittiğimde görüşürz inş.
illaki oluyo kacamaklarimiz insaniz eritmek onemli iste yuruyebilirsen eritirsin yediklerini uzme caniniHepinize iyi gunler kizlar. Oglum uyusada bende yurusem keske. 5.5 falan yuruyorum uyusa bir 10 km yuruyecegim kararliyim. Yaptigim kacamaklari belki eritirim.
Iradesizim buraya yazmaya da utaniyorum...
canim bence hic ayrilma ayrilirsan daha cok duser motivasyonun
Istahsizlik hastalık habercisiymis halsizim.ve menum
1diim beyaz ekmek
1peynir
5zeytin
Öyle
3parca kırmızı et
Salata
Ara
Cubuk kraker azcik
Akşam
1kase Mercimek corba
Salata
Cacik
1saat yavaş yürüyüş
Kaçamak olunca kilo az gidiyor ama onan gitmese sonra gidiyor mutlaka moral lazım insana birde irad.sonra oluyor yemek istememek guzel birsey ve ben başlayınca devamı geliyor o yuzden baslamiyorum:)
Hamur işine bayilirken midem küçüldü sanırım ekmek yemek bile zor geldi bugün çok halsizim biraz yedim.herkese kolaygelsin inşallah 70kg olduğum gün ki 75 olduğunda da çok mutlu olurum :))) yine boyle buraya yazarım....
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Daha yeni eve girebildikKadıköye geçtik bir müşteriye Tabi hobby atöylesindeki müşterilerin gitmesini bekledik sonrada onlara bir kaç dolap boşaltıp başka odaya geçirmeye yardımcı olduk ama cidden ayakta durmaktan eşya taşımaktan helak oldum
Küçük kuşum bugün Anannesinde kaldı bizim gecikeceğimiz belli oluncaNasılsa yarın sabah hep birlikte gideceğiz köye Cimcime birde tembihliyor Anneciğim kotla rahat edemem benim eşofmanlarımı da al yanına diye
Bende hattta şalvarımı alayım yanımabahçede çalışırken tam moda gireyim de rahat oturup kalkayım
Bugün akşam yemeğine kadar aslında gayet güzel gitti beslenmem ama tabi hobby atölyesinden düşündüğümüz kadar erken çıkamayınca benim akşam yemeği yalan oldueee bu saatte de tabi ki yenmeyeceği için bol suyla sabahı yaparım Aslında ayran içmeyi düşündüm de ondan da vazgeçtim listemde yok diye
Bakalım yarın bahçede de olsa kesinlikle şaşırmadan devam edeceğim
Canım bir iki gün daha kendine müsaade ethaftasonunu atlat eminim pazartesi çok daha iyi olacak herşey heee cumaya hala aynı fikirdeysen izne ayırırım seni ama ben tavsiye etmem Şekil A ( yani ben ) olduğu gibi sonra kurt kapmasın seni sürüden ayrılınca
Canım çok geçmiş olsun umarım şu anda daha iyisindir
Menün gayet güzel bence
Kesinlikle moral bozmadan devam ediyoruz ve kesinlikle patır patır gidecek o kilocuklar
sanada iyi geceler canimİyi geceler kızlar
illaki oluyo kacamaklarimiz insaniz eritmek onemli iste yuruyebilirsen eritirsin yediklerini uzme canini
Yiyorum yureyemiyorum hergun daha iyisini yapcam deyip yapamiyorum. Onceden bu kadar takmiyordum. Kafam karisik biraz canım.
İyi geceler arkadaşlar bugünkü menüm
Sabah erken uyandım ve eşimi beklerken bir yost yedim tam buğday ekmeğinden yapılmış
Saat 11 de 3 küçük doamets ve bir yumurtadan yapılmış menemen bir küçük dilim peynir iki dilim tam buğday ekmeği yanında çay
İkindi vakti bir küçük tabak ortalama 5 6 yemek kaşığı kabak yemeği ve 3 kaşık yoğurt
Akşam bir porsiyon ciğer ve yanında bir bardak ev yapımı tuzsuz ayran bol yeşillik ve salata el büyüklüğünde lavaş
Saat 9 gibi iki çilek bir kivi
Su 3 e yaklaştı sanırım spor 30 dakika tempolu yürüyüş
yok sana izin mizin aaaYiyorum yureyemiyorum hergun daha iyisini yapcam deyip yapamiyorum. Onceden bu kadar takmiyordum. Kafam karisik biraz canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?