Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar ben kv geldim. Secimden dolayı birkaç gün buradayım. İnternet paketimde bitiyor bir, iki gün giremem. Secim sonrası evime gittiğimde görüşürz inş.

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı günler ve kaçamaksız bir haftasonu diliyorum

Eşimle 10:00 gibi evden çıktık ve Eminönüne gittik Tam 55 dakika hiç aralıksız yürüdük ve uzun zamandan sonra ilk kez bel ağrısı yaşamadan yürüdüm
Eksik kumaşlarımı aldım
Eminönünde şu TVye çıkan çiğköfteci var ya ona da uğradık Tabi ben ağzıma sürmedim eşimde ikram ettiğini yedikten sonra aldığı dürümü çocuklara getirdik
Dönüşü birde eksiklerimi marketten aldım ve oturunca cidden çok yorulduğumu anladım

Tabi dışarda oyalanınca Öğle yemeğim biraz gecikti ama eve gelir gelmez onuda aradan çıkardım
Ara öğünleriden birini kaldırsam mı diye düşünüyorum ama emin değilim hani liste dışına çıkmış olmak istemiyorum

Akşam üzerede tekrar dışarı çıkacağız Bu sefer Müşteriyle görüşmeye gideceğiz tabi ara öğünümü yanıma alırım
Gerçi yine akşam yemeğine evde olamam ama eşim dışarda nasılsa sana et yemene izin var köfte ısmarlıyayım dedi yanınada bol salata daha ne olsun

Allah yardımcın olsun canım çok yorulmuşsun belli yinede okadar kalabalığa rağmen kaçamaksız olman sevindirici tebrik ederim

hepinize iyi günler yoğun bigün yine beni bekler kv evine gidiyorum misafir var akşamada eve yatıya alcam

Sana kolay gelsin canım Yarından sonra sende rahatlarsın umarım

Kızlar ben kv geldim. Secimden dolayı birkaç gün buradayım. İnternet paketimde bitiyor bir, iki gün giremem. Secim sonrası evime gittiğimde görüşürz inş.

Tamamdır canım sıkıntı yok merak etmeyelim yeter İnşallah pazartesi itibaren çok daha rahat olursun sende

Hepinize iyi gunler kizlar. Oglum uyusada bende yurusem keske. 5.5 falan yuruyorum uyusa bir 10 km yuruyecegim kararliyim. Yaptigim kacamaklari belki eritirim.
Iradesizim buraya yazmaya da utaniyorum...
illaki oluyo kacamaklarimiz insaniz eritmek onemli iste yuruyebilirsen eritirsin yediklerini uzme canini

Istahsizlik hastalık habercisiymis halsizim.ve menum
1diim beyaz ekmek
1peynir
5zeytin
Öyle
3parca kırmızı et
Salata
Ara
Cubuk kraker azcik
Akşam
1kase Mercimek corba
Salata
Cacik

1saat yavaş yürüyüş

Kaçamak olunca kilo az gidiyor ama onan gitmese sonra gidiyor mutlaka moral lazım insana birde irad.sonra oluyor yemek istememek guzel birsey ve ben başlayınca devamı geliyor o yuzden baslamiyorum:)
Hamur işine bayilirken midem küçüldü sanırım ekmek yemek bile zor geldi bugün çok halsizim biraz yedim.herkese kolaygelsin inşallah 70kg olduğum gün ki 75 olduğunda da çok mutlu olurum :))) yine boyle buraya yazarım....

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Daha yeni eve girebildik Kadıköye geçtik bir müşteriye Tabi hobby atöylesindeki müşterilerin gitmesini bekledik sonrada onlara bir kaç dolap boşaltıp başka odaya geçirmeye yardımcı olduk ama cidden ayakta durmaktan eşya taşımaktan helak oldum

Küçük kuşum bugün Anannesinde kaldı bizim gecikeceğimiz belli olunca Nasılsa yarın sabah hep birlikte gideceğiz köye Cimcime birde tembihliyor Anneciğim kotla rahat edemem benim eşofmanlarımı da al yanına diye
Bende hattta şalvarımı alayım yanıma bahçede çalışırken tam moda gireyim de rahat oturup kalkayım

Bugün akşam yemeğine kadar aslında gayet güzel gitti beslenmem ama tabi hobby atölyesinden düşündüğümüz kadar erken çıkamayınca benim akşam yemeği yalan oldu eee bu saatte de tabi ki yenmeyeceği için bol suyla sabahı yaparım Aslında ayran içmeyi düşündüm de ondan da vazgeçtim listemde yok diye

Bakalım yarın bahçede de olsa kesinlikle şaşırmadan devam edeceğim

Ben en iyisi izne ayrilayim oynakbasi34
Tamamen motivasyonum dustu.

Canım bir iki gün daha kendine müsaade et haftasonunu atlat eminim pazartesi çok daha iyi olacak herşey heee cumaya hala aynı fikirdeysen izne ayırırım seni ama ben tavsiye etmem Şekil A ( yani ben ) olduğu gibi sonra kurt kapmasın seni sürüden ayrılınca

Istahsizlik hastalık habercisiymis halsizim.ve menum
1diim beyaz ekmek
1peynir
5zeytin
Öyle
3parca kırmızı et
Salata
Ara
Cubuk kraker azcik
Akşam
1kase Mercimek corba
Salata
Cacik

1saat yavaş yürüyüş

Canım çok geçmiş olsun umarım şu anda daha iyisindir
Menün gayet güzel bence

Kesinlikle moral bozmadan devam ediyoruz ve kesinlikle patır patır gidecek o kilocuklar

Tamam kaptanım. Cuma kilo bildirimimi yaparim.

Menumu yazayim
Sabah 1 yumurta yarim salatalik

Oglen 1 salatalik

Aksam 6 gibi yarim kase mercimek corbasi 6 yemek kasigi kadar bulgur pilavi yarim tabak salata

1 bucuk litre su 4 bardakta yesil cay
Sporda bahceye gittik baya ugrastim 30 dkka spor 100 tane mekik

İyi geceler arkadaşlar bugünkü menüm
Sabah erken uyandım ve eşimi beklerken bir yost yedim tam buğday ekmeğinden yapılmış
Saat 11 de 3 küçük doamets ve bir yumurtadan yapılmış menemen bir küçük dilim peynir iki dilim tam buğday ekmeği yanında çay
İkindi vakti bir küçük tabak ortalama 5 6 yemek kaşığı kabak yemeği ve 3 kaşık yoğurt
Akşam bir porsiyon ciğer ve yanında bir bardak ev yapımı tuzsuz ayran bol yeşillik ve salata el büyüklüğünde lavaş
Saat 9 gibi iki çilek bir kivi
Su 3 e yaklaştı sanırım spor 30 dakika tempolu yürüyüş

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı Pazarlar

Umarım bu günüde kaçamaksız atlatır herkes
Bugün buraya girme şansım sıfır denecek kadar az malum Annemlerin bahçesine gidiyoruz
Uzun zamandır gitmediğimiz için bir sürü yerde ot falan çıkmış Annemde hadi hep birlikte gidelim de şu otları bir yolalım dedi
Kahvaltımı ben gitmeden yapacağım ( kalan millet orda yapacakmış tabi Annem birde 2 tepsi börek yaparım orda yenir dedi bende valla siz yiyin ben ağzıma sürmem dedim ara öğünlerimi de yanıma alacağım hatta birde cezve ve fincan alayım yanımada yoldan kahvede alırım diğerleri nescafe içerken ben türk kahvesi içerim
Akşama kadar artık toprakla uğraşırken ağır kardio yapmış sayılacağım

Dünde 55 dakika yürüdüm dışarda

Sizlerde çok keyifli ve hafif bir gün geçirin

Yiyorum yureyemiyorum hergun daha iyisini yapcam deyip yapamiyorum. Onceden bu kadar takmiyordum. Kafam karisik biraz canım.

Canım hepimizin dönem dönem yaptığı şeyler Hee yürüme imkanın olmadığına göre mecbur kaçamak yaparken iki kere düşüneceksin ben bu yedikten sonra atıyorum 1 saat yürüyebilecekmiyim hayır o zaman iyisimi ben bunu yemiyeyim sonuçta zaten tadını biliyorum ve ne olursa olsun ben çok daha aşağı rakamları görmek istiyorsam bir müddet buna sabretmek zorundayım diye
Bak benim takip ettiğim Ece bile inan 1 sene boyunca bakliyat dahi yememiş diyetisyeni listeye eklemedi diye hatun korumaya geçtide dün ilk kez yemiş 1 sene aradan sonra Yemedim ama bir şey kaybetmemişim diyor kilolar hariç tabi Hatun o liste dışındaki bakliyatı bile yememiş değil kaçamak yapmak eee bizim neyimiz eksik ondan bizde kesinlikle bunu başaracağız Bak ben bu hafta 2 gün üst üste birşeye çok üzüldüm hatta oturup hüngür hüngür ağladım Asla eskisi gibi oturup sinirimden çikolata falan da yemedim heee ertesi gün çok çok az artı gördüm ama hiç üzülmedim aksine vicdanen çok rahatım sonuçta stres bize ödem olarak dönüyor ve ben bunun geçici bir durum olduğunun farkındayım mesela ben geçen hafta daha kolay verdim gibime geliyor bu hafta yürüyüşüde ekleyince sporun zor geldiğinden değil ama anladım ki benim vücudum ben biraz zorladığım an kendini korumaya alıyor eee o zaman günlük hayatıma stressiz devam ediyorum ve salı günü Sibele gittiğimde kontrole çok güzel bir rakam görüyorum hee reglmde yakın oda sebep olabilir ama hiç bir şey kafama takmıyorum çünkü biliyorum gidecek bu kilolar hemde patır patır

Canım çok güzel bir menü olmuş Maşallah bol bol eksi göreceksin inşallah

günaydın şekerler musmutlu kaçamaksız bi gün olsun inşallah

Yiyorum yureyemiyorum hergun daha iyisini yapcam deyip yapamiyorum. Onceden bu kadar takmiyordum. Kafam karisik biraz canım.
yok sana izin mizin aaasaçını başını yolarım
bizim gibi izne ayrılıp kiloları alıp pişmanım diye döncen mi
ayy sabah sabah ne eli maşalı oldum
bitanem bak yaz geliyor millet tiril tiril dolaşırken biz oramızı buramızı neden saklamakla meşgul olalım ve tabi çok mutsuz bir yaz daha neden geçirelim
her şeyin tadını zaten biliyoruz ve o yiyecekler her zaman var sonrada olacaklar
şimdi toparlanıyorsun ve kendine güveniyorsunben, sana bana banuya hepimize güveniyorum bu sefer kalıcı olarak başarıcaz inşallah
kocaman öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…