Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kizlar ben bu hafta kendimden cooook guzel sonuclar bekliyorumm cok dikkat edicem insallah kizlar benim motivasyonum tavan bisey yiycegim zaman esim aklima geliyo hemen vazgeciyorum dun annem sen hicbisey yemiyosun acikmiyomusun sen dedi yok dedim ama gercekten eskisi kadar acikmiyorum kizlar lutfen daha istekli ve azimli olalm birbirimize gaz verelimm

Yiyorum yureyemiyorum hergun daha iyisini yapcam deyip yapamiyorum. Onceden bu kadar takmiyordum. Kafam karisik biraz canım.
kilo veremiyorum deme sakin aksine ben kilo veriyorum ohh kilolar gidiyo diye dusun sen kendi kendine motivasyonunu yuksek tut gerisi corap sokugu gibi gelicek hepimiz birbirimizin sayesinde basaricaz oh iatedigimiz seyleri giycez yok afedersin popom cikcak yok gobegim cikcak dye ugrasmiycaz ben cogunlukla bol seyler giyiyorum hele bi.zayiflayayim istedgim herseyi giycem pes etmee sen yaparsin

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bu haftasonu beni cidden maf etti yorgunluktan şu anda her yerim ağrıyor ve resmen kendimi davul gibi hissediyorum
Cumartesi arkadaşa odaları değiştirmeye yardım ederken zaten baya yorulmuştum ellerim ve bacaklarım ağrıyordu birde dün onun üzerine bahçeye gidince cidden felaket yoruldum
Yeme düzenide dün biraz çozuttu ara öğünlerime kadar yanıma aldım ama evdeki gibi olmuyor tabi oralarda doğru dürüst suyumu içemedim ve okadar çok ayakkta iş yaptık ki gece dönerken bile yolda yorgunluktan uyudum
Arabadan inip eve kadar çıkmak bile işkenceydi birde şansıma asansör bozulmuşmu 4 kat merdiven de çıktım mecbur

Bu sabah tartıya çıkmak istemedim ama hadi yinede bir çıkayım dedim ve cuma 112.8i görürken bu sabah resmen 2 kg artı çıktım Hee fazla takılmıyorum çünkü biliyorum ödemim var ama tabi şimdi kara kara düşünmeye başladım yarın kontrolüm var ve ben o ödemi yarına kadar atabilirmiyim diye
Bu hafta pek parlak bir sonuç alamayacağım ortada ama bir sonraki hafta kesinlikle çok çok daha dikkatli olaacğım sonuçta bu hafta azda gitmiş olsa yada hiç gitmemiş olsada ( diyetisyenin tartısına göre ) pes etmek yok ve kesinlikle ben kiloları patır patır vereceğim

Sizlerin bana önerebileceği ödem atmak için birşeyler varmı şöyle en etkilisinden
Bol bol su içeceğim zatende belki başka bir şey daha vardır diye dedim

Bugun
2yumurta
Peynir
Zeytin
2Grissini
Yeşillik
Öğle
Çorba
Salata
Akşam
Çorba
Salata
Bol su yeşilçay
Düşünüyorum.hasta olduğum için bu ara canim birsey istemiyor çorbaya yuklenicem gibi...

Takınca gitmiyor sürekli tartilinca olmuyor benim. bekliyor iki haftada kilo degisimi veriyor genelde bedenim ve bende buna alıştım sanırım....herkes kendi bedeninin dilini çözmeli sanırım.cuma guzel dusuler görürüm herkes görsün inşallah :)))

Kızlar aslında bugün kursa gidip gitmemek arasında gidip geliyordum ama sanırım giderim hem elimdeki iş bitsin hemde zaten hoca taktı bana geçen gün pazartesi gelmesek ya falan dediğimde ısrarla hayır herkes gelecek diye tutturdu
Gideyim bari hazır büyük kızda evdeyken bugün tam gün kalabilirim 16:00ya kadar

Bugünü çok hafif geçirmem lazım ve tabi bol suyla ki çok az da olsa eksi görebileyim yarınki diyetisyen kontrolümde Diyetisyende kesin bir surat büzecek sonucu görünce ama hem regl olacağım hemde çok fazla şişliğim var
Allahın izniyle bir sonraki kontrolde harika bir sonuç alacağıma adım gibi eminim

Yeşil cay ve türk kahvesi icersen su atıyor.gerci diyetisyen tartida suyunu görür sis olduğunu da soylersin sürat yapamaz :))
Hoca bana takdi lafına çok güldüm benim arkamdan da çok diyorlar mi bu lafı diye düşündüm :))

Günaydın
Hayırlı haftalar..

oynakbasi34 canım Yeşilçay ve bol su iç yarına kadar ödemin gider merak etme.. ve listeden daha az beslenme özetle listenin dışına çıkma bence..hatta bir kaç dal maydanoz kaynatıp suyuda çok iyi ödem atıyor ama tadı iğrenç tabii bana göre :)

oynakbasi34 kaptanım ben biraz izin alabilirmiyim. Bende T turkmenkizi86 gibi motivasyonu düsenlerdenim. Devam ederim ama artı çıkarsam takıma zarar verebilirim. Bu hafta tamamen komşu oturumlarındayım. Bir yerde yetmesem ikinci yerde zaafiyet gösterebilirim. Bu konuda kendime güvenmiyorum. Bu hafta bildirim yapmayıp haftaya toparladıktan sonra yapsam olur mu.

Banum benimde regl haftam bende aynı durumdayımhaftaya çok güzel sonuçlar alacağınıza eminim

Ayy inşallah canım hep beraber görelim o eksileri

Maşallah canım çok iyi motive olmuşsun motiven eksik olmasın bizlere de enerji verdin valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…