- 3 Haziran 2016
- 405
- 878
- 103
- 34
kilo veremiyorum deme sakin aksine ben kilo veriyorum ohh kilolar gidiyo diye dusun sen kendi kendine motivasyonunu yuksek tut gerisi corap sokugu gibi gelicek hepimiz birbirimizin sayesinde basaricaz oh iatedigimiz seyleri giycez yok afedersin popom cikcak yok gobegim cikcak dye ugrasmiycaz ben cogunlukla bol seyler giyiyorum hele bi.zayiflayayim istedgim herseyi giycem pes etmee sen yaparsinYiyorum yureyemiyorum hergun daha iyisini yapcam deyip yapamiyorum. Onceden bu kadar takmiyordum. Kafam karisik biraz canım.
sanada hayirli pazarlar canimGünaydın kızlar hayırlı pazarlaar
Günaydın kızlar dün giremedim hem hastaydim hem çok isim hemde misafirim vardi diyetede uyamadim zaten.
Sanada günaydın canım
Çok çok geçmiş olsun canımumarım çabucak toparlanırsın
Kızlar aslında bugün kursa gidip gitmemek arasında gidip geliyordum ama sanırım giderim hem elimdeki iş bitsin hemde zaten hoca taktı banageçen gün pazartesi gelmesek ya falan dediğimde ısrarla hayır herkes gelecek diye tutturdu
Gideyim bari hazır büyük kızda evdeyken bugün tam gün kalabilirim 16:00ya kadar
Bugünü çok hafif geçirmem lazım ve tabi bol suyla ki çok az da olsa eksi görebileyim yarınki diyetisyen kontrolümdeDiyetisyende kesin bir surat büzecek sonucu görünce ama hem regl olacağım hemde çok fazla şişliğim var
Allahın izniyle bir sonraki kontrolde harika bir sonuç alacağıma adım gibi eminim
Günaydın kızlar dün giremedim hem hastaydim hem çok isim hemde misafirim vardi diyetede uyamadim zaten.
Banum benimde regl haftam bende aynı durumdayımSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bu haftasonu beni cidden maf ettiyorgunluktan şu anda her yerim ağrıyor ve resmen kendimi davul gibi hissediyorum
Cumartesi arkadaşa odaları değiştirmeye yardım ederken zaten baya yorulmuştum ellerim ve bacaklarım ağrıyordubirde dün onun üzerine bahçeye gidince cidden felaket yoruldum
Yeme düzenide dün biraz çozuttuara öğünlerime kadar yanıma aldım ama evdeki gibi olmuyor tabi oralarda doğru dürüst suyumu içemedim ve okadar çok ayakkta iş yaptık ki gece dönerken bile yolda yorgunluktan uyudum
Arabadan inip eve kadar çıkmak bile işkenceydibirde şansıma asansör bozulmuşmu 4 kat merdiven de çıktım mecbur
Bu sabah tartıya çıkmak istemedim ama hadi yinede bir çıkayım dedim ve cuma 112.8i görürken bu sabah resmen 2 kg artı çıktımHee fazla takılmıyorum çünkü biliyorum ödemim var ama tabi şimdi kara kara düşünmeye başladım yarın kontrolüm var ve ben o ödemi yarına kadar atabilirmiyim diye
Bu hafta pek parlak bir sonuç alamayacağım ortada ama bir sonraki hafta kesinlikle çok çok daha dikkatli olaacğımsonuçta bu hafta azda gitmiş olsa yada hiç gitmemiş olsada ( diyetisyenin tartısına göre ) pes etmek yok ve kesinlikle ben kiloları patır patır vereceğim
Sizlerin bana önerebileceği ödem atmak için birşeyler varmı şöyle en etkilisinden
Bol bol su içeceğim zatende belki başka bir şey daha vardır diye dedim
Ayy inşallah canım hep beraber görelim o eksileriSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı Pazarlar
Umarım bu günüde kaçamaksız atlatır herkes
Bugün buraya girme şansım sıfır denecek kadar az malum Annemlerin bahçesine gidiyoruz
Uzun zamandır gitmediğimiz için bir sürü yerde ot falan çıkmış Annemde hadi hep birlikte gidelim de şu otları bir yolalım dedi
Kahvaltımı ben gitmeden yapacağım ( kalan millet orda yapacakmış tabi Annem birde 2 tepsi börek yaparım orda yenir dedi bende valla siz yiyin ben ağzıma sürmem dedimara öğünlerimi de yanıma alacağım hatta birde cezve ve fincan alayım yanımada yoldan kahvede alırım diğerleri nescafe içerken ben türk kahvesi içerim
Akşama kadar artık toprakla uğraşırken ağır kardio yapmış sayılacağım
Dünde 55 dakika yürüdüm dışarda
Sizlerde çok keyifli ve hafif bir gün geçirin
Canım hepimizin dönem dönem yaptığı şeylerHee yürüme imkanın olmadığına göre mecbur kaçamak yaparken iki kere düşüneceksin ben bu yedikten sonra atıyorum 1 saat yürüyebilecekmiyim hayır o zaman iyisimi ben bunu yemiyeyim sonuçta zaten tadını biliyorum ve ne olursa olsun ben çok daha aşağı rakamları görmek istiyorsam bir müddet buna sabretmek zorundayım diye
Bak benim takip ettiğim Ece bile inan 1 sene boyunca bakliyat dahi yememiş diyetisyeni listeye eklemedi diyehatun korumaya geçtide dün ilk kez yemiş 1 sene aradan sonra Yemedim ama bir şey kaybetmemişim diyor kilolar hariç tabi Hatun o liste dışındaki bakliyatı bile yememiş değil kaçamak yapmak eee bizim neyimiz eksik ondan bizde kesinlikle bunu başaracağız Bak ben bu hafta 2 gün üst üste birşeye çok üzüldüm hatta oturup hüngür hüngür ağladım Asla eskisi gibi oturup sinirimden çikolata falan da yemedim heee ertesi gün çok çok az artı gördüm ama hiç üzülmedim aksine vicdanen çok rahatım sonuçta stres bize ödem olarak dönüyor ve ben bunun geçici bir durum olduğunun farkındayım mesela ben geçen hafta daha kolay verdim gibime geliyor bu hafta yürüyüşüde ekleyince sporun zor geldiğinden değil ama anladım ki benim vücudum ben biraz zorladığım an kendini korumaya alıyor eee o zaman günlük hayatıma stressiz devam ediyorum ve salı günü Sibele gittiğimde kontrole çok güzel bir rakam görüyorum hee reglmde yakın oda sebep olabilir ama hiç bir şey kafama takmıyorum çünkü biliyorum gidecek bu kilolar hemde patır patır
Canım çok güzel bir menü olmuşMaşallah bol bol eksi göreceksin inşallah
Maşallah canım çok iyi motive olmuşsun motiven eksik olmasın bizlere de enerji verdin vallaKizlar ben bu hafta kendimden cooook guzel sonuclar bekliyorumm cok dikkat edicem insallah kizlar benim motivasyonum tavan bisey yiycegim zaman esim aklima geliyo hemen vazgeciyorum dun annem sen hicbisey yemiyosun acikmiyomusun sen dedi yok dedim ama gercekten eskisi kadar acikmiyorum kizlar lutfen daha istekli ve azimli olalm birbirimize gaz verelimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?