saol canim iyi motive olalimki hepimiz guzel sonuclar alalim insallahMaşallah canım çok iyi motive olmuşsun motiven eksik olmasın bizlere de enerji verdin valla
Kızlar aslında bugün kursa gidip gitmemek arasında gidip geliyordum ama sanırım giderim hem elimdeki iş bitsin hemde zaten hoca taktı banageçen gün pazartesi gelmesek ya falan dediğimde ısrarla hayır herkes gelecek diye tutturdu
Gideyim bari hazır büyük kızda evdeyken bugün tam gün kalabilirim 16:00ya kadar
Bugünü çok hafif geçirmem lazım ve tabi bol suyla ki çok az da olsa eksi görebileyim yarınki diyetisyen kontrolümdeDiyetisyende kesin bir surat büzecek sonucu görünce ama hem regl olacağım hemde çok fazla şişliğim var
Allahın izniyle bir sonraki kontrolde harika bir sonuç alacağıma adım gibi eminim
geçmiş olsun canımGünaydın kızlar dün giremedim hem hastaydim hem çok isim hemde misafirim vardi diyetede uyamadim zaten.
evet canım ya asılalım. cumaya güzel kilolar verelim inşallah. dün akşam yememe çok sinir oldum ama eskiden olsa bozuldu diye sinirimden daha çok yerdim. simdi öyle yapmıyorum telafi etmeye çalışıyorum.Ya kizlarr niye motivasyonunuz dusuk biraz asilalim lutfen kimsenin sesi cikmiyo kimse yorum yazmiyo niye boyle olduk ya ben buraya girince motive oluyodum simdi kimse istekli diyil.kizlar lutfen kendinize gelinnnnn verelim su kilolari yaa hep birlikte azimle
Valla banucum şuan oturmuş hüngür hüngür ağlıyorum reglden dolayı çok isthaliydim dört günde 4 kilo tartiya yansıdı bu sabah, totalde yediğimde 4-5dilim browni ve iki çörek lanet olsun böyle kilolu kadere diyorum moralim çok bozuk geçen hafta tahta gibi olan beni mutlu eden karnım bugün 7 aylık hamile gibi bende olsa akıl sanada vericem dedi yokSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bu haftasonu beni cidden maf ettiyorgunluktan şu anda her yerim ağrıyor ve resmen kendimi davul gibi hissediyorum
Cumartesi arkadaşa odaları değiştirmeye yardım ederken zaten baya yorulmuştum ellerim ve bacaklarım ağrıyordubirde dün onun üzerine bahçeye gidince cidden felaket yoruldum
Yeme düzenide dün biraz çozuttuara öğünlerime kadar yanıma aldım ama evdeki gibi olmuyor tabi oralarda doğru dürüst suyumu içemedim ve okadar çok ayakkta iş yaptık ki gece dönerken bile yolda yorgunluktan uyudum
Arabadan inip eve kadar çıkmak bile işkenceydibirde şansıma asansör bozulmuşmu 4 kat merdiven de çıktım mecbur
Bu sabah tartıya çıkmak istemedim ama hadi yinede bir çıkayım dedim ve cuma 112.8i görürken bu sabah resmen 2 kg artı çıktımHee fazla takılmıyorum çünkü biliyorum ödemim var ama tabi şimdi kara kara düşünmeye başladım yarın kontrolüm var ve ben o ödemi yarına kadar atabilirmiyim diye
Bu hafta pek parlak bir sonuç alamayacağım ortada ama bir sonraki hafta kesinlikle çok çok daha dikkatli olaacğımsonuçta bu hafta azda gitmiş olsa yada hiç gitmemiş olsada ( diyetisyenin tartısına göre ) pes etmek yok ve kesinlikle ben kiloları patır patır vereceğim
Sizlerin bana önerebileceği ödem atmak için birşeyler varmı şöyle en etkilisinden
Bol bol su içeceğim zatende belki başka bir şey daha vardır diye dedim
Ben bozuldu diyip daha çok yiyenlerdenim malesefevet canım ya asılalım. cumaya güzel kilolar verelim inşallah. dün akşam yememe çok sinir oldum ama eskiden olsa bozuldu diye sinirimden daha çok yerdim. simdi öyle yapmıyorum telafi etmeye çalışıyorum.
süpersin canım. ben de dışarı çıktım yürüyüş yapayım diye ama çok fena rüzgar vardı. bebişle olunca fazla yürüyemedim. bi leslie yapayım diyorumKizlarr bune yaaaaa kalkin hepiniz evde biraz spor yapin ben oyle yaptim simdi actim muzigi deli danalar gibi oynadim
ohhh mis madem disarda yapamiyoruz evde yapalim bari insallah hepimiz emeklerimizin karsiligini aliriz canimsüpersin canım. ben de dışarı çıktım yürüyüş yapayım diye ama çok fena rüzgar vardı. bebişle olunca fazla yürüyemedim. bi leslie yapayım diyorum
canım zaten regl döneminde insan iki kilo fazla basıyo. 4 günde dört kilo almamışsındır. yalancı kilodur o. şimdi bir kaç gün hafif beslen. suyu bol iç. bak pıt diye gidiverirlerValla banucum şuan oturmuş hüngür hüngür ağlıyorum reglden dolayı çok isthaliydim dört günde 4 kilo tartiya yansıdı bu sabah, totalde yediğimde 4-5dilim browni ve iki çörek lanet olsun böyle kilolu kadere diyorum moralim çok bozuk geçen hafta tahta gibi olan beni mutlu eden karnım bugün 7 aylık hamile gibi bende olsa akıl sanada vericem dedi yok
Yeşil cay ve türk kahvesi icersen su atıyor.gerci diyetisyen tartida suyunu görür sis olduğunu da soylersin sürat yapamaz :))
Hoca bana takdi lafına çok güldüm benim arkamdan da çok diyorlar mi bu lafı diye düşündüm :))
Günaydın
Hayırlı haftalar..
oynakbasi34 canım Yeşilçay ve bol su iç yarına kadar ödemin gider merak etme.. ve listeden daha az beslenme özetle listenin dışına çıkma bence..hatta bir kaç dal maydanoz kaynatıp suyuda çok iyi ödem atıyor ama tadı iğrenç tabii bana göre :)
oynakbasi34 kaptanım ben biraz izin alabilirmiyim. Bende @turkmenkizi86 gibi motivasyonu düsenlerdenim. Devam ederim ama artı çıkarsam takıma zarar verebilirim. Bu hafta tamamen komşu oturumlarındayım. Bir yerde yetmesem ikinci yerde zaafiyet gösterebilirim. Bu konuda kendime güvenmiyorum. Bu hafta bildirim yapmayıp haftaya toparladıktan sonra yapsam olur mu.
Ya kizlarr niye motivasyonunuz dusuk biraz asilalim lutfen kimsenin sesi cikmiyo kimse yorum yazmiyo niye boyle olduk ya ben buraya girince motive oluyodum simdi kimse istekli diyil.kizlar lutfen kendinize gelinnnnn verelim su kilolari yaa hep birlikte azimle
Banum benimde regl haftam bende aynı durumdayımhaftaya çok güzel sonuçlar alacağınıza eminim
iyi günler herkese kızlar düşürmeyin motivasyonunuzu kilolar inatçıysa biz daha inatçıyız
Gunaydinkizlar bugun burada tatil yine kv delerdiyim
Bide koyun kestiler dun butun gun onunla ugrastim
Merhaba arkadaşlar bende dün biraz kaçamak yaptım görev dolayısıyla sağlıklı bir şey yiyemedim o yüzden menümü paylaşmazsam olur mu kaptanım
Kizlarrrr özür dilerim yazamadim iki gündür. Esimle beraber isvicre sinirina bi yere gitmistik, ordan da aniden karar verdik yurt disina ciktik, yazamadim.
yazdiklarinizi da okuyamadim malesef. Biraz önce gedik, evi toparlayim cantalari bosaltip sakince otturup okicam.
Kahvaltiyla ögle yemeyi karisti bugün. Tost vardi.
selam kızlar
ben de dün akşam bi kaçamak yaptım. hem de sinirimden yedim yani. kendime çok kızıyorum şu an. neyse artık cumaya kadar akşam yemeklerini hafif yeyip dengelemeye çalışacağım. bu arada hafta sonları çok aktif olamıyorum. ya dışarı çıkıyoruz ya misafir ağırlıyorum. bahar gelince böyle oluyoruz :) kendimizi gezmelere verdik.
bu arada cumartesi pazar menülerimi yazayım. pazar menümden çok utanıyorum ama bu da bana ders olsun
cumartesi
11.20
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 salatalık
yarım domates
1 küçük havuç
13.30
sütlü türk kahvesi
17.30
çok ince lavaşa sarılmış minik bir dürüm(gerçekten de bir dilim ekmeği geçmez yani:)
19.00
Karışık kebap
1-2 çatal bulgur pilavı
yeşillik
su 2,5
spor 1 saat yürüyüş
pazar
10.00
1 haşlanmış yumurta
yarım dilim beyaz peynir
5 zeytin
salatalık, domates, havuç
15.30
1,5 kase mercimek çorbası
19.00
biraz börek ve biraz kuru pasta. valla saymadan yedim
su 2,5 lt
spor yok
canım sen hiç merak etme vermişsindir eminim. zaten diyetisyen baskülü yağı ödemi gösteriyor. yav bana da böyle olurdu hep. diyetisyen günü gelince ya veremediysem diye stres yapardım ama eksi çıkardı :) sana da öyle olur inşallah.
Valla banucum şuan oturmuş hüngür hüngür ağlıyorum reglden dolayı çok isthaliydim dört günde 4 kilo tartiya yansıdı bu sabah, totalde yediğimde 4-5dilim browni ve iki çörek lanet olsun böyle kilolu kadere diyorum moralim çok bozuk geçen hafta tahta gibi olan beni mutlu eden karnım bugün 7 aylık hamile gibi bende olsa akıl sanada vericem dedi yok
Burda'da bir lodos var sorma lodosami baglasam :)Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Şükür kavuşturana
Bugün baya iş yaptık kursta hata elimdeki işin bitmesine çok çok az kaldı
Artık cumaya kesin biterde bende pazartesi yeni işime başlarım
Bu arada bol bol su içtim ama hala şişliğim devam ediyor sankiyatana kadar yine bol bol suya devam birde yeşil çay ve Türk kahvesi önerilerini de yerine getireceğim inşallah
Akşamlık sadece 1 kase çorba içtimbaşkada bir şey yemeyi düşünmüyorum sadece sıvıya devam ederim
Sabahta kahvaltı için diyetisyenin dediği gibi Nesfit yerimYine işim var dışarda yarın sabah ( Annemle belediyeye evlerin vergisini ödemeye gideceğiz mecbur ) ama sonra eve gelir iyice dinlenirim ve 12de de diyetisyene gitmek üzere yola vuracağım kendimi
Umarım şu ödemide atarım bir an önce
Sağ olasın canım kesinlikle uygulayacağım
Ayyyy sorma bende hiç sevmem suyunuçiğ olanı bile daha yeni yeni bol limonla yiyebiliyorum yada salatada kaynıyor arada ama suyunu bende sevmem neyse onuda mecbur yaparım yeterki gitsin ödemler
Canım yine sen bilirsin ama hep diyorum sürüden ayrılanı kurt kapıyor
Bu hafta cumaya kadar dengeli gitmeye çalış sabitte olsan sakın izne ayrılma eminim bir sonraki hafta çok daha güzel sonuçlar gösterir tartı
Aynen öyle canım motivasyonumuzu düşürmeden devam etmek zorundayızeminim eksileri görünce hepizimiz eski motivasyonu yakalayacağız
Yapacak bir şey yok canım olmuşla ölmüşe çare yokyarın gidelim de Elif ve Sibel bize çoşkuyu verir salarlar nasılsa sonra çok daha güzel devam ederiz eminim
Ne olursa olsun o kilolar gidecek
Pes etmiyoruz ve elimizden geleni yapıyoruz
Allah yardımcın olsun canımVAlla iyi yapabiliyorsun ben kurbanda bile hayvan kesildikten sonra kesinlikle elimi süremem sağ olsun eşim herşeyi tek başına halleder ancak pişirirken az da olsa elimi değdirebiliyorum :)
Tamamdır canım bugünlük paylaşma ama yarın itibaren yine isterim menülerini
Ohhh sefan olsun canım gezin tabiUmarım kaçamaklı olmamıştır geziniz
Havalar ısındı ya bizde başlarız yakında gezmelere :) karı koca gezentiyizdir
Canım cumartesi gayet güzelmiş ama pazar akşamı dediğin gibi biraz kaçamaklı olmuşolsun dediğin gibi pes etmiyoruz ve cumaya kadar dengeliyoruz
Ay inşallah canım valla sıkıntı yapmadım desem yalan olurdediğin gibi olur inşallah ...Aminnn
Kıyamam sana kuzum yaaaseninde benimkine benziyor yapın ne yaparsam yap bir günde 4 kg almak imkansız o yüzden rakama ne olur takılma reglnde yakınsa oda etkilemiştir bence
Pes etmiyoruz canım bol suya aban benim gibihatta ben ödem sökücüm vardı onu içmeyi düşünüyorum barı biraz daha çabuk kurtulayım çünkü cidden bileklerim sanki sıkı sıkı bağlanmış gibi gerilmiş ağrıyor
Valla biraz evvel diyetisyene giden arkadaşı aradım oda diyor ki lodosda ödem yapar bende aynı durumdayım diyeoda çarşamba kontrole gidecekmiş varsın bu hafta gitmesin Banucuğum takılma nasılsa tartıda görecektir diyetisyen dedi
Bünye bünye deil ki ne yesem kilo oluyor lanet çıksınSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Şükür kavuşturana
Bugün baya iş yaptık kursta hata elimdeki işin bitmesine çok çok az kaldı
Artık cumaya kesin biterde bende pazartesi yeni işime başlarım
Bu arada bol bol su içtim ama hala şişliğim devam ediyor sankiyatana kadar yine bol bol suya devam birde yeşil çay ve Türk kahvesi önerilerini de yerine getireceğim inşallah
Akşamlık sadece 1 kase çorba içtimbaşkada bir şey yemeyi düşünmüyorum sadece sıvıya devam ederim
Sabahta kahvaltı için diyetisyenin dediği gibi Nesfit yerimYine işim var dışarda yarın sabah ( Annemle belediyeye evlerin vergisini ödemeye gideceğiz mecbur ) ama sonra eve gelir iyice dinlenirim ve 12de de diyetisyene gitmek üzere yola vuracağım kendimi
Umarım şu ödemide atarım bir an önce
Sağ olasın canım kesinlikle uygulayacağım
Ayyyy sorma bende hiç sevmem suyunuçiğ olanı bile daha yeni yeni bol limonla yiyebiliyorum yada salatada kaynıyor arada ama suyunu bende sevmem neyse onuda mecbur yaparım yeterki gitsin ödemler
Canım yine sen bilirsin ama hep diyorum sürüden ayrılanı kurt kapıyor
Bu hafta cumaya kadar dengeli gitmeye çalış sabitte olsan sakın izne ayrılma eminim bir sonraki hafta çok daha güzel sonuçlar gösterir tartı
Aynen öyle canım motivasyonumuzu düşürmeden devam etmek zorundayızeminim eksileri görünce hepizimiz eski motivasyonu yakalayacağız
Yapacak bir şey yok canım olmuşla ölmüşe çare yokyarın gidelim de Elif ve Sibel bize çoşkuyu verir salarlar nasılsa sonra çok daha güzel devam ederiz eminim
Ne olursa olsun o kilolar gidecek
Pes etmiyoruz ve elimizden geleni yapıyoruz
Allah yardımcın olsun canımVAlla iyi yapabiliyorsun ben kurbanda bile hayvan kesildikten sonra kesinlikle elimi süremem sağ olsun eşim herşeyi tek başına halleder ancak pişirirken az da olsa elimi değdirebiliyorum :)
Tamamdır canım bugünlük paylaşma ama yarın itibaren yine isterim menülerini
Ohhh sefan olsun canım gezin tabiUmarım kaçamaklı olmamıştır geziniz
Havalar ısındı ya bizde başlarız yakında gezmelere :) karı koca gezentiyizdir
Canım cumartesi gayet güzelmiş ama pazar akşamı dediğin gibi biraz kaçamaklı olmuşolsun dediğin gibi pes etmiyoruz ve cumaya kadar dengeliyoruz
Ay inşallah canım valla sıkıntı yapmadım desem yalan olurdediğin gibi olur inşallah ...Aminnn
Kıyamam sana kuzum yaaaseninde benimkine benziyor yapın ne yaparsam yap bir günde 4 kg almak imkansız o yüzden rakama ne olur takılma reglnde yakınsa oda etkilemiştir bence
Pes etmiyoruz canım bol suya aban benim gibihatta ben ödem sökücüm vardı onu içmeyi düşünüyorum barı biraz daha çabuk kurtulayım çünkü cidden bileklerim sanki sıkı sıkı bağlanmış gibi gerilmiş ağrıyor
Valla biraz evvel diyetisyene giden arkadaşı aradım oda diyor ki lodosda ödem yapar bende aynı durumdayım diyeoda çarşamba kontrole gidecekmiş varsın bu hafta gitmesin Banucuğum takılma nasılsa tartıda görecektir diyetisyen dedi
Burda'da bir lodos var sorma lodosami baglasam :)
Bünye bünye deil ki ne yesem kilo oluyor lanet çıksın
Valla ben arkadaşın yalancısıyımhiç dikkat etmedim önceden öyle bir durum oluyor mu diye lodosta
Kız bir gecede deil 5 gecede regl döneminde yedim browniyi böyle oldu beş günde 4-5 dilim browni genede 4 kilo yapmamalı yuh yani
Yok yok öyle düşünme ödemdir obir gecede 4 kg alınması imkansız
Geçmişte bilmiyormusun benim bile kaç kere öyle bir gece de 3 kg eklendi sonrasında bol suyla yok oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?