Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kizlarrrr özür dilerim yazamadim iki gündür. Esimle beraber isvicre sinirina bi yere gitmistik, ordan da aniden karar verdik yurt disina ciktik, yazamadim.

yazdiklarinizi da okuyamadim malesef. Biraz önce gedik, evi toparlayim cantalari bosaltip sakince otturup okicam.

Kahvaltiyla ögle yemeyi karisti bugün. Tost vardi.

selam kızlar
ben de dün akşam bi kaçamak yaptım. hem de sinirimden yedim yani. kendime çok kızıyorum şu an. neyse artık cumaya kadar akşam yemeklerini hafif yeyip dengelemeye çalışacağım. bu arada hafta sonları çok aktif olamıyorum. ya dışarı çıkıyoruz ya misafir ağırlıyorum. bahar gelince böyle oluyoruz :) kendimizi gezmelere verdik.
bu arada cumartesi pazar menülerimi yazayım. pazar menümden çok utanıyorum ama bu da bana ders olsun

cumartesi
11.20
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 salatalık
yarım domates
1 küçük havuç

13.30
sütlü türk kahvesi

17.30
çok ince lavaşa sarılmış minik bir dürüm(gerçekten de bir dilim ekmeği geçmez yani:)

19.00
Karışık kebap
1-2 çatal bulgur pilavı
yeşillik

su 2,5
spor 1 saat yürüyüş

pazar
10.00
1 haşlanmış yumurta
yarım dilim beyaz peynir
5 zeytin
salatalık, domates, havuç

15.30
1,5 kase mercimek çorbası

19.00
biraz börek ve biraz kuru pasta. valla saymadan yedim

su 2,5 lt
spor yok

canım sen hiç merak etme vermişsindir eminim. zaten diyetisyen baskülü yağı ödemi gösteriyor. yav bana da böyle olurdu hep. diyetisyen günü gelince ya veremediysem diye stres yapardım ama eksi çıkardı :) sana da öyle olur inşallah.

evet canım ya asılalım. cumaya güzel kilolar verelim inşallah. dün akşam yememe çok sinir oldum ama eskiden olsa bozuldu diye sinirimden daha çok yerdim. simdi öyle yapmıyorum telafi etmeye çalışıyorum.

Valla banucum şuan oturmuş hüngür hüngür ağlıyorum reglden dolayı çok isthaliydim dört günde 4 kilo tartiya yansıdı bu sabah, totalde yediğimde 4-5dilim browni ve iki çörek lanet olsun böyle kilolu kadere diyorum moralim çok bozuk geçen hafta tahta gibi olan beni mutlu eden karnım bugün 7 aylık hamile gibi bende olsa akıl sanada vericem dedi yok

Canım valla sabah ben de dedim nasılsa yedim şu böreğin kalanını da yiyim diye ama sonra dedim tut kendini. Ben de hayret ediyorum kendime ama tuttum valla. Gerisi gelir inşallah. Çünkü diyet öyle bi günde olacak şey degil ve sabır işi.

Kizlarr bune yaaaaa kalkin hepiniz evde biraz spor yapin ben oyle yaptim simdi actim muzigi deli danalar gibi oynadim
süpersin canım. ben de dışarı çıktım yürüyüş yapayım diye ama çok fena rüzgar vardı. bebişle olunca fazla yürüyemedim. bi leslie yapayım diyorum

canım zaten regl döneminde insan iki kilo fazla basıyo. 4 günde dört kilo almamışsındır. yalancı kilodur o. şimdi bir kaç gün hafif beslen. suyu bol iç. bak pıt diye gidiverirler

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Şükür kavuşturana

Bugün baya iş yaptık kursta hata elimdeki işin bitmesine çok çok az kaldı
Artık cumaya kesin biterde bende pazartesi yeni işime başlarım
Bu arada bol bol su içtim ama hala şişliğim devam ediyor sanki yatana kadar yine bol bol suya devam birde yeşil çay ve Türk kahvesi önerilerini de yerine getireceğim inşallah

Akşamlık sadece 1 kase çorba içtim başkada bir şey yemeyi düşünmüyorum sadece sıvıya devam ederim
Sabahta kahvaltı için diyetisyenin dediği gibi Nesfit yerim Yine işim var dışarda yarın sabah ( Annemle belediyeye evlerin vergisini ödemeye gideceğiz mecbur ) ama sonra eve gelir iyice dinlenirim ve 12de de diyetisyene gitmek üzere yola vuracağım kendimi
Umarım şu ödemide atarım bir an önce

Sağ olasın canım kesinlikle uygulayacağım

Ayyyy sorma bende hiç sevmem suyunu çiğ olanı bile daha yeni yeni bol limonla yiyebiliyorum yada salatada kaynıyor arada ama suyunu bende sevmem neyse onuda mecbur yaparım yeterki gitsin ödemler

Canım yine sen bilirsin ama hep diyorum sürüden ayrılanı kurt kapıyor
Bu hafta cumaya kadar dengeli gitmeye çalış sabitte olsan sakın izne ayrılma eminim bir sonraki hafta çok daha güzel sonuçlar gösterir tartı

Aynen öyle canım motivasyonumuzu düşürmeden devam etmek zorundayız eminim eksileri görünce hepizimiz eski motivasyonu yakalayacağız

Banum benimde regl haftam bende aynı durumdayımhaftaya çok güzel sonuçlar alacağınıza eminim

Yapacak bir şey yok canım olmuşla ölmüşe çare yok yarın gidelim de Elif ve Sibel bize çoşkuyu verir salarlar nasılsa sonra çok daha güzel devam ederiz eminim

iyi günler herkese kızlar düşürmeyin motivasyonunuzu kilolar inatçıysa biz daha inatçıyız

Ne olursa olsun o kilolar gidecek
Pes etmiyoruz ve elimizden geleni yapıyoruz

Gunaydinkizlar bugun burada tatil yine kv delerdiyim
Bide koyun kestiler dun butun gun onunla ugrastim

Allah yardımcın olsun canım VAlla iyi yapabiliyorsun ben kurbanda bile hayvan kesildikten sonra kesinlikle elimi süremem sağ olsun eşim herşeyi tek başına halleder ancak pişirirken az da olsa elimi değdirebiliyorum :)

Merhaba arkadaşlar bende dün biraz kaçamak yaptım görev dolayısıyla sağlıklı bir şey yiyemedim o yüzden menümü paylaşmazsam olur mu kaptanım

Tamamdır canım bugünlük paylaşma ama yarın itibaren yine isterim menülerini

Ohhh sefan olsun canım gezin tabi Umarım kaçamaklı olmamıştır geziniz
Havalar ısındı ya bizde başlarız yakında gezmelere :) karı koca gezentiyizdir

Canım cumartesi gayet güzelmiş ama pazar akşamı dediğin gibi biraz kaçamaklı olmuş olsun dediğin gibi pes etmiyoruz ve cumaya kadar dengeliyoruz

Ay inşallah canım valla sıkıntı yapmadım desem yalan olur dediğin gibi olur inşallah ...Aminnn

Kıyamam sana kuzum yaaa seninde benimkine benziyor yapın ne yaparsam yap bir günde 4 kg almak imkansız o yüzden rakama ne olur takılma reglnde yakınsa oda etkilemiştir bence
Pes etmiyoruz canım bol suya aban benim gibi hatta ben ödem sökücüm vardı onu içmeyi düşünüyorum barı biraz daha çabuk kurtulayım çünkü cidden bileklerim sanki sıkı sıkı bağlanmış gibi gerilmiş ağrıyor
Valla biraz evvel diyetisyene giden arkadaşı aradım oda diyor ki lodosda ödem yapar bende aynı durumdayım diye oda çarşamba kontrole gidecekmiş varsın bu hafta gitmesin Banucuğum takılma nasılsa tartıda görecektir diyetisyen dedi

Burda'da bir lodos var sorma lodosami baglasam :)

Bünye bünye deil ki ne yesem kilo oluyor lanet çıksın

Burda'da bir lodos var sorma lodosami baglasam :)

Valla ben arkadaşın yalancısıyım hiç dikkat etmedim önceden öyle bir durum oluyor mu diye lodosta

Bünye bünye deil ki ne yesem kilo oluyor lanet çıksın

Yok yok öyle düşünme ödemdir o bir gecede 4 kg alınması imkansız
Geçmişte bilmiyormusun benim bile kaç kere öyle bir gece de 3 kg eklendi sonrasında bol suyla yok oldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…