Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kız bir gecede deil 5 gecede regl döneminde yedim browniyi böyle oldu beş günde 4-5 dilim browni genede 4 kilo yapmamalı yuh yani

Canım 5 gecede olsa okadarı kilo değildir içini karartma hem öylede olsa bu hafta çok sıkı tutup hepsini gönderirsin sen
Bak ben yarın hesap vereceğim yine de sabah yaşadığım panik kalmadı ucunda ölüm yok belkide yağdan gitmiştir de ödemden şişmişimdir diyorum birde aksilik bu hafta 4 gün yürüyüş dedi onuda yaptım acaba diyorum hakikaten spor mu bana yaramıyor geçmişte de ne zaman spor yaptıysam artı görüyordum vücudum direniyor olabilir sonuçta herkesten farklı çalışıyor cinsine tükürdüğüm
Bu hafta yapmayacağım bakalım ne göreceğim tartıda denemeden emin olamam
Tabi listeye harfiyen uyacağım

Kizlar menumu yazayimda daha bisey yemiyim
Sabah 1 yumurta biraz peynir 1domates 1salatalik

Oglen yok
1tane hani su kucuk mini minnacik bilokmalik hoby cikolata cocuklar yiyodu dayanamadim ama gercekten birlokmalik

Aksam 5 gibi 1tabak ispanak 1 domates 1 salatalik biraz maydonoz

2 litre su 3bardak yesilcay limonlu

Spor 50 tane mekik

insallah yarin cok guzel sonuc alirsinda motivasyonu dusuk olan arkadaslarda. Bende senden motive olurda devam ederizabla insallah

bende yazıyım menümü
sabah
1 parça peynir 1 dilim tb ekmeği
ara
yeşil çay 1 galeta
ara 8 tane kayısı çağlası
akşam 1 kaşık kuru fasülye 1 kaşık iç pilav salata

kızlar selam
ben de menümü yazayım.

11.00
1 haşlanmış yumurta
1 dlim peynir
6 zeytin
salatalık, havuç

13.30
1 elma

16.00
1 tabak kabak yemeği

18.00
1 sütlü türk kahvesi

19.30
1 kase tarhana ç.
1 kase yoğurtlu kereviz salatası
yeşil salata

su: 2,5 lt (biraz daha içerim)
spor: 20 dk dışarıda, 30 dk evde leslie ile yürüyüş

not: çayın yanında bir avuç fındık yerim.

canım senin menün de pek az. minik bi yaramazlık var ama :) doydun mu bu menüyle

Slm kizlar neler oluyor oyle motivasyonmu dustu bende bu aralar pek firsat bulamadim misafirler ve cocuklar evde malum tatildi 4 gun
Pes etmiyoruz biz insaniz artimizda olur eksimizde bol su icelim gitsin bu odemler kilolar bende regliyim bitmek uzere. Istemsizde olsa etkiliyor bizleri ...
Yaz geliyor
gomlek giydigimizde neremi nasil kapatsam diye dusunmeyelim bu yaz hadi kizlar hep birlikte verelim bu kilolari

canım senin menün de pek az. minik bi yaramazlık var ama :) doydun mu bu menüyle
canim o an doydum ama su anda acim evet kucuk bi kacamak ama kacamak sayilmaz cok kucuktu gercekten insallah cuma gunu guzel bi sonuc almak icin menumu biraz azalltm canim aksam yemeklerimide erkene cektim insallah sonuc guzel olur

evet canim aynen takim biraz dususte ama toparlancaz yaza bomba gibi gircez insallah hep beraber

Toparlanicaz canm insallah
Takim Arkadaslarim harika kilolar veriyor onlar verdikce ben daha da inaniyorum vericem hersey benim elimde ben istersem olur
evet canim aynen biz istersek herseyi yapabiliriz verenler nasil veriyo onlarin iradesi varsa bizimde var sadece birazcik sabir kilolari bi gunde almadigimiza gore bi gundede veremeyiz

İyi akşamalr arkadaşlar ben yatmadan sporumu yaptım dünün telafisni yaptım bugün yaz için kendime alışveriş yapayım netten dedim bi baktım hepsi l m s beden hiç bişey bulamadım halbu ki o kadar güzel bir elbiseler vardı ki sırf o elbiseler için bile kilo verilir neyse dünkü menümü yazmıyorum bugünkü menüm
Sabah bir dilim ekmek iki çatal kadar peynir 3 4 tane zeytin
Arada bir kase yoğurt
Öğlen büyük bir tabak kurufasulye ve yanında pilav yedim miltarını bilemiyorum Bol yeşillik
Arada bir armut
Akşam bir tabak salata bir tane yağda pişmiş yumurta sabah yemediğim için akşam yedim 3 tane pazı sarma
Yemekten iki saat sonra yoğurt kürü yaptım
Su 3 lt olmuştur sanırım yarım saat tempolu yürüş

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Çok şükür bu sabahda erkenden uyandım Hatta fazla erken uyandım Eşimin çalıştığı şirkettin alarmı çalmaya başlamış 04:45de tabi irtibata geçilecek kişi olarak alarm şirketine eşimin telefonu birinci kişi olarak kayıt ettirildiği için direk bizi aradılar sabahın köründe Tabi bizimki mecbur o saatte şirkete kontrole gitti bende hadi kalkmışken bir duş alıp kendime geleyim dedim

Çok şükür sadece sistemle alakalı bir hataymışda adamcağız çabucacık döndü :) Tabi o tekrar yattı bende de uyku kalmayınca oturup TV izledim :) şimdide kahvemi yaptım içiyorum artık biraz sonrada Kahvaltımı ederim

Bu sabah yine yollara atacağım kendimi Annemle emlak vergisini halletmeye gideceğiz
Bu arada dünki ödemin çoğunu atmışım çok şükür
Geçen hafta Diyetisyene giderken 113.7ydim evdeki tartımda :) bu sabah 113.5 çıktım Hafta içi daha aşağıları görmeseydim cidden sinirden kudururdum ama şu an resmen gülüyorum en azından 200 grda olsa eksi çıkacağım bakalım onun tartısında kaç çıkacağım
Bu haftanın emeği boşa gitti gibi oldu ama Allahın izniyle önümüzeki hafta bunun telafisini fazlasıyla yapacağım inşallah

Anammmm tam kahvaltı edecektim bir baktım benim Nesfitin kökü kurumuş
Dün çok az kalmıştı hatta kendi kendime oh iyi yarın sabahki kahvaltım için yeterli bu dedim ama bu sabah yerinde yeller esiyor Hangisi yedi muamma korkuyorum benide bir gün kemirecekler

Neyse kendime koca bir bardak ayran koydum bari en hafif bir şekilde geçirmiş olurum

Tamam Canım. Cuma günü tartıya gore hareket ederim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…