- 3 Haziran 2016
- 405
- 878
- 103
- 34
canim o siskinliktir skma caniniBünye bünye deil ki ne yesem kilo oluyor lanet çıksın
Kız bir gecede deil 5 gecede regl döneminde yedim browniyi böyle oldu beş günde 4-5 dilim browni genede 4 kilo yapmamalı yuh yani
insallah yarin cok guzel sonuc alirsinda motivasyonu dusuk olan arkadaslarda. Bende senden motive olurda devam ederizabla insallahCanım 5 gecede olsa okadarı kilo değildir içini karartmahem öylede olsa bu hafta çok sıkı tutup hepsini gönderirsin sen
Bak ben yarın hesap vereceğim yine de sabah yaşadığım panik kalmadıucunda ölüm yok belkide yağdan gitmiştir de ödemden şişmişimdir diyorum birde aksilik bu hafta 4 gün yürüyüş dedi onuda yaptım acaba diyorum hakikaten spor mu bana yaramıyor geçmişte de ne zaman spor yaptıysam artı görüyordum vücudum direniyor olabilir sonuçta herkesten farklı çalışıyor cinsine tükürdüğüm
Bu hafta yapmayacağım bakalım ne göreceğim tartıdadenemeden emin olamam
Tabi listeye harfiyen uyacağım
Neden bu kadar az menun doyabildinmibende yazıyım menümü
sabah
1 parça peynir 1 dilim tb ekmeği
ara
yeşil çay 1 galeta
ara 8 tane kayısı çağlası
akşam 1 kaşık kuru fasülye 1 kaşık iç pilav salata
kv hasta bu aralar ev çok kalabalık yemeklerde misafirlere göre pişiyo oda ağır oluyo malesef onun içşn bende salatayı çok tüketiyorum düzenim bozuldu bu aralar malesefNeden bu kadar az menun doyabildinmi
canım pek azmış menün. afiyet olsun.bende yazıyım menümü
sabah
1 parça peynir 1 dilim tb ekmeği
ara
yeşil çay 1 galeta
ara 8 tane kayısı çağlası
akşam 1 kaşık kuru fasülye 1 kaşık iç pilav salata
canım senin menün de pek az. minik bi yaramazlık var ama :) doydun mu bu menüyleKizlar menumu yazayimda daha bisey yemiyim
Sabah 1 yumurta biraz peynir 1domates 1salatalik
Oglen yok
1tane hani su kucuk mini minnacik bilokmalik hoby cikolata cocuklar yiyodu dayanamadim ama gercekten birlokmalik
Aksam 5 gibi 1tabak ispanak 1 domates 1 salatalik biraz maydonoz
2 litre su 3bardak yesilcay limonlu
Spor 50 tane mekik
canim o an doydum ama su anda acim evet kucuk bi kacamak ama kacamak sayilmaz cok kucuktu gercekten insallah cuma gunu guzel bi sonuc almak icin menumu biraz azalltm canim aksam yemeklerimide erkene cektim insallah sonuc guzel olurcanım senin menün de pek az. minik bi yaramazlık var ama :) doydun mu bu menüyle
evet canim aynen takim biraz dususte ama toparlancaz yaza bomba gibi gircez insallah hep beraberSlm kizlar neler oluyor oyle motivasyonmu dustu bende bu aralar pek firsat bulamadim misafirler ve cocuklar evde malum tatildi 4 gun
Pes etmiyoruz biz insaniz artimizda olur eksimizde bol su icelim gitsin bu odemler kilolar bende regliyim bitmek uzere. Istemsizde olsa etkiliyor bizleri ...
Yaz geliyor
gomlek giydigimizde neremi nasil kapatsam diye dusunmeyelim bu yaz hadi kizlar hep birlikte verelim bu kilolari
evet canim aynen takim biraz dususte ama toparlancaz yaza bomba gibi gircez insallah hep beraber
evet canim aynen biz istersek herseyi yapabiliriz verenler nasil veriyo onlarin iradesi varsa bizimde var sadece birazcik sabir kilolari bi gunde almadigimiza gore bi gundede veremeyizToparlanicaz canm insallah
Takim Arkadaslarim harika kilolar veriyor onlar verdikce ben daha da inaniyorum vericem hersey benim elimde ben istersem olur
Tamam Canım. Cuma günü tartıya gore hareket ederim inşallah.Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Şükür kavuşturana
Bugün baya iş yaptık kursta hata elimdeki işin bitmesine çok çok az kaldı
Artık cumaya kesin biterde bende pazartesi yeni işime başlarım
Bu arada bol bol su içtim ama hala şişliğim devam ediyor sankiyatana kadar yine bol bol suya devam birde yeşil çay ve Türk kahvesi önerilerini de yerine getireceğim inşallah
Akşamlık sadece 1 kase çorba içtimbaşkada bir şey yemeyi düşünmüyorum sadece sıvıya devam ederim
Sabahta kahvaltı için diyetisyenin dediği gibi Nesfit yerimYine işim var dışarda yarın sabah ( Annemle belediyeye evlerin vergisini ödemeye gideceğiz mecbur ) ama sonra eve gelir iyice dinlenirim ve 12de de diyetisyene gitmek üzere yola vuracağım kendimi
Umarım şu ödemide atarım bir an önce
Sağ olasın canım kesinlikle uygulayacağım
Ayyyy sorma bende hiç sevmem suyunuçiğ olanı bile daha yeni yeni bol limonla yiyebiliyorum yada salatada kaynıyor arada ama suyunu bende sevmem neyse onuda mecbur yaparım yeterki gitsin ödemler
Canım yine sen bilirsin ama hep diyorum sürüden ayrılanı kurt kapıyor
Bu hafta cumaya kadar dengeli gitmeye çalış sabitte olsan sakın izne ayrılma eminim bir sonraki hafta çok daha güzel sonuçlar gösterir tartı
Aynen öyle canım motivasyonumuzu düşürmeden devam etmek zorundayızeminim eksileri görünce hepizimiz eski motivasyonu yakalayacağız
Yapacak bir şey yok canım olmuşla ölmüşe çare yokyarın gidelim de Elif ve Sibel bize çoşkuyu verir salarlar nasılsa sonra çok daha güzel devam ederiz eminim
Ne olursa olsun o kilolar gidecek
Pes etmiyoruz ve elimizden geleni yapıyoruz
Allah yardımcın olsun canımVAlla iyi yapabiliyorsun ben kurbanda bile hayvan kesildikten sonra kesinlikle elimi süremem sağ olsun eşim herşeyi tek başına halleder ancak pişirirken az da olsa elimi değdirebiliyorum :)
Tamamdır canım bugünlük paylaşma ama yarın itibaren yine isterim menülerini
Ohhh sefan olsun canım gezin tabiUmarım kaçamaklı olmamıştır geziniz
Havalar ısındı ya bizde başlarız yakında gezmelere :) karı koca gezentiyizdir
Canım cumartesi gayet güzelmiş ama pazar akşamı dediğin gibi biraz kaçamaklı olmuşolsun dediğin gibi pes etmiyoruz ve cumaya kadar dengeliyoruz
Ay inşallah canım valla sıkıntı yapmadım desem yalan olurdediğin gibi olur inşallah ...Aminnn
Kıyamam sana kuzum yaaaseninde benimkine benziyor yapın ne yaparsam yap bir günde 4 kg almak imkansız o yüzden rakama ne olur takılma reglnde yakınsa oda etkilemiştir bence
Pes etmiyoruz canım bol suya aban benim gibihatta ben ödem sökücüm vardı onu içmeyi düşünüyorum barı biraz daha çabuk kurtulayım çünkü cidden bileklerim sanki sıkı sıkı bağlanmış gibi gerilmiş ağrıyor
Valla biraz evvel diyetisyene giden arkadaşı aradım oda diyor ki lodosda ödem yapar bende aynı durumdayım diyeoda çarşamba kontrole gidecekmiş varsın bu hafta gitmesin Banucuğum takılma nasılsa tartıda görecektir diyetisyen dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?