- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Allah kolaylik versin canm ...Kızlar ben hazırlanıp birazdan çıkarım
Kuşumu okula bıraktıktan sonrada şu vergi işini Annemle halledeceğizcepten girmeye çalışırım şarjım yettiyince
İşimiz kaçta biter bilmem ama oradan diyetisyene geçerim olmadı
Akşam üzere Allahın izniyle güzel haberlerle dönerim ve tabi yeni listemle
Oyyy kiyamam sana bende açılmamış bir paket var aynı binada olsaydık kapıdan verirdimAnammmm tam kahvaltı edecektim bir baktım benim Nesfitin kökü kurumuş
Dün çok az kalmıştı hatta kendi kendime oh iyi yarın sabahki kahvaltım için yeterli bu dedim ama bu sabah yerinde yeller esiyorHangisi yedi muamma korkuyorum benide bir gün kemirecekler
Neyse kendime koca bir bardak ayran koydum bari en hafif bir şekilde geçirmiş olurum
Hiç bi fikrimyok ki canım bdv ye konu ac istersen daha iyi yardımcı olurlar oradanSlm arkadaslar aranızda eşide kendide talesemi taşıyıcısı olup normal dogum yapan var mı? 4de 1 ihtimal olmadına ragmen norma dogum yapan duyöadım yardımcı olun lütfen???
ay sinir olduğun şey işte. oram çıktı mı buram çıktı mı. geçen bir kaç yaz önceki fotolarıma baktım da ağladım resmen. yine o günlere dönebilmek için azimle devam etmek gerekSlm kizlar neler oluyor oyle motivasyonmu dustu bende bu aralar pek firsat bulamadim misafirler ve cocuklar evde malum tatildi 4 gun
Pes etmiyoruz biz insaniz artimizda olur eksimizde bol su icelim gitsin bu odemler kilolar bende regliyim bitmek uzere. Istemsizde olsa etkiliyor bizleri ...
Yaz geliyor
gomlek giydigimizde neremi nasil kapatsam diye dusunmeyelim bu yaz hadi kizlar hep birlikte verelim bu kilolari
canım hafta 1 kilo en sağlıklısı. az da değil aslında 3 ayda 12 kilo eder düşünsene. ciddi bi rakam aslında. hem yavaş verilenin geri gelmesi daha zor hem de kendini çok aç bırakıp bıktırmıyorsun.Haftasonu kaçamak çok oluyor benim.ama haftaiçi dengeliyorum ve birsekilde yinede gidiyor.motive edelim birbirimizi ve bırakmayalım hicbirsekilde.bazen ne yersen ye yinede düşüyor bazen de yemedigin halde düşmüyor vücut biraz akıllı ve caninini stedigini yiyip hareket edip su ictikce bırakıyor kiloyu.ha hiç bozmadan yapsak zaten haftada bir değil belki daha fazla gider ama bende durum böyle :)))
canım zaten normal bir diyetle ayda 4 kilo verebilirsin. suyu ihmal etme bi de sporu biraz arttır. beşe çıkar. ama çok kas yapacak cinsten spor değil. mesela tempolu yürüyüş gibiBenim bir ayda 5 kilo vermem lazım kızlar detoks mu yapsam nası yapsan fikriniz var mı bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?