Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar ben hazırlanıp birazdan çıkarım
Kuşumu okula bıraktıktan sonrada şu vergi işini Annemle halledeceğiz cepten girmeye çalışırım şarjım yettiyince
İşimiz kaçta biter bilmem ama oradan diyetisyene geçerim olmadı
Akşam üzere Allahın izniyle güzel haberlerle dönerim ve tabi yeni listemle

Gunaydin hayirli sabahlar azimli hatunlar
Allah kolaylik versin canm ...
Guzel haberlerini bekliyoruz

günaydın kızlar şükür allaha 8 günden sonra bugün evdeyim nihayet ayaklarımı uzatıp yatasım var var aslında ama evi otel gibi kullandığımızdan perişan halde temizlik yapcam oynakbasi34 çok kafana takna bence önemli olan kendine inanman ve bırakmaman pes etmemen en kötü 1 hafta fazladan zaten tadını bildiğin şeylerden uzak durmak zorunda kalırsın ne olcak

Oyyy kiyamam sana bende açılmamış bir paket var aynı binada olsaydık kapıdan verirdim

Günaydin kizlar, gecen dört gün resmen yoktum ortalikta. Simdi yine normal hayatimiza döndük :) yine bol bol yazarim. Bol bol okurum yazdiklarinizi.

Bizim burda hava herbat, kar bile yagdi ya resmen donuyorummmm

Birazdan kahvalti ediccem, alman simidiyle, Brezel diyorlar, bilmiyorum ben hic görmedim ama bellki tr de de vardir.

Bugün is ortami biraz stresli olacak, calistigimiz ana program degisti, alismak zaman alacak.

Hepimize kolay gelsin.

Kahvaltimi yaptim geldim hanimlar. Bugün sabah normalden 1,5 saat önce baslamam gerekti iste. Su anda felaket yorgunum, halbuki ayni saatte kalktim. Neyse bu aksam evde pek isim yok camasir disinda. Bide yarina yemek yapicam. Ondan sonra da uzanir dinlenirim artik.

Slm arkadaslar aranızda eşide kendide talesemi taşıyıcısı olup normal dogum yapan var mı? 4de 1 ihtimal olmadına ragmen norma dogum yapan duyöadım yardımcı olun lütfen???

Günaydın kızlar akşam eve geldik ben yine gec uyandım sıcak su içtim eşimi bekliycem kahvaltı için

Slm arkadaslar aranızda eşide kendide talesemi taşıyıcısı olup normal dogum yapan var mı? 4de 1 ihtimal olmadına ragmen norma dogum yapan duyöadım yardımcı olun lütfen???
Hiç bi fikrimyok ki canım bdv ye konu ac istersen daha iyi yardımcı olurlar oradan

Herkese merhaba.bugünkü menum:
Sabah
2haslama yumurta
1Peynir
5 zeytin
2grissini
Yeşillik
Öyle
Peynir zeytin yeşillik grissini
(Birşey hazirlayamadim hastayim)
Akşam
1tabak tarhana
Biraz tavuk site
Ayran

Bol su yeşilçay iciyorum

Evde suyu yanima doldurup alıyorum böylece bitirmiş oluyorum o gün 2.5/3 litreyi yoksa unutuyor insan bilemiyor ne kadar içtiğini.
Birde alışınca vücut istiyor zaten o miktarı içmeden ağız kuruyor sanki

Haftasonu kaçamak çok oluyor benim.ama haftaiçi dengeliyorum ve birsekilde yinede gidiyor.motive edelim birbirimizi ve bırakmayalım hicbirsekilde.bazen ne yersen ye yinede düşüyor bazen de yemedigin halde düşmüyor vücut biraz akıllı ve caninini stedigini yiyip hareket edip su ictikce bırakıyor kiloyu.ha hiç bozmadan yapsak zaten haftada bir değil belki daha fazla gider ama bende durum böyle :)))

ay sinir olduğun şey işte. oram çıktı mı buram çıktı mı. geçen bir kaç yaz önceki fotolarıma baktım da ağladım resmen. yine o günlere dönebilmek için azimle devam etmek gerek

canım hafta 1 kilo en sağlıklısı. az da değil aslında 3 ayda 12 kilo eder düşünsene. ciddi bi rakam aslında. hem yavaş verilenin geri gelmesi daha zor hem de kendini çok aç bırakıp bıktırmıyorsun.

canım bugün bişey istemiyo ara öğün yapmadım şimdide 2 galeta biraz peynir yedim yeşilçayla birlikte bide yarım saat yürüdüm akşamda bi 45 dk yürümeyi planlıyorum işlerimi bitiriyim geçen hafta hiç yürüyemedimya ramazandan önce 58 e düşüp korumaya geçmek istiyorum kilo azaldıkça vermek dahada zorlaşıyo oynakbasi34 güzel haberlerini bekliyorum

Benim bir ayda 5 kilo vermem lazım kızlar detoks mu yapsam nası yapsan fikriniz var mı bu konuda
canım zaten normal bir diyetle ayda 4 kilo verebilirsin. suyu ihmal etme bi de sporu biraz arttır. beşe çıkar. ama çok kas yapacak cinsten spor değil. mesela tempolu yürüyüş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…