Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ay sinir olduğun şey işte. oram çıktı mı buram çıktı mı. geçen bir kaç yaz önceki fotolarıma baktım da ağladım resmen. yine o günlere dönebilmek için azimle devam etmek gerek
canim azimli olucaz tabi birakmak yok pes etmek yok vazgecmek yok insallah aglama eskisindende guzel kiloda olucaz insallah biraz sabir sadece

evet bencede sporumuz az mesela benim yuruyus hic yapamyrm ama evde yaptigimda yetmyoo
ben de yürüyüşe çıkamıyorum ya hava yağmurlu ve rüzgarlı. Bebişi hasta etmek istemiyorum. evde de 30 dk yapabiliyorum. inşallah hava düzelir de başlarım tekrar.

Ayy kizlar tartilmadim ama bedenimin inceldigini farkettim sirt bolgemde kuculme olmus birazda karnim kuculmuss onceden 9 aylik gibiydim simdi 6 ayliga indim sukur

süper canım. böyle böyle küçülelim inşallah

oh çok şükür evde bitti yemeğide hallettim kızımı bekliyorum okuldan gelsin yürüyeyim bir 45 dk daha bi çamaşır var katlancak onuda otururken inşallah oynakbasi34 nerdesin merak içindeyim

oh mis. nası özendim şimdi sana. benim ev almış başını gidiyo. bi gayret girişeyim bari de spora vakit kalsın.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler diliyorum

Şükür evime dönebildim
Sabah belediyedeki Emlak vergisi işini hallettikten sonra az Annemlerde soluklandım sonrada oradan direk Diyetisyene gittim
Ölçüm odasına girerken baya bir tedirgindim ama şükürler olsun oradaki tartıda da az da olsa eksi gördüm

112.3 kg çıktım Aslında beklediğimden tabiki çok çok daha az ama bu sabah regl oldum üstelik geçen günde demiştim size felaket şişti bileklerim diye Tabi hatuna tartıya çıkmadan durumu izah ettim Direk yoksa kaçamak mı yaptın dedi yok ama ara öğünler haftasonu şaştı biraz birde ödem vardı hatta 2 kg fazla bile çıkıyordum daha pazartesi sabahı dedim kadın şok oldu

Diyetisyenede durumu izah ettim ama yinede memnundu Ablacığım arada olur öyle her hafta çok çok gidecek diye bir şey yok bak birde regl oldum diyorsun yine iyi gitmiş dedi ve yine beni motive etti sağ olsun

Bu haftanın listesi de çok hoşuma gitti hatta yine önceki kahvaltıma döndük en çok ona sevindim
Daha sonra sizlere yeni listemi de yazarım
Şimdi küçük kuşumla derslerini aradan çıkartayım eşim gelene kadar sağ olsun hava soğuk birlikte eksiklerini alırız dedi

Oyyy kiyamam sana bende açılmamış bir paket var aynı binada olsaydık kapıdan verirdim

Ay keşke canım yaaa ne zevkli bir apartman olurduk hepimiz bir arada olsaydık
Bu arada benim büyük dana yemiş benim Nesfiti kız senmi yedin dedim de eee sen diyetisyene gideceksin bende yedim dedi len dedim aç aç mı gidecektim senin yüzünden kahvaltım şaştı diye
Hepimiz en azından İstanbulda olsaydık senede bir de olsa bir yerde buluşmak ne kadar güzel olurdu kim bilir belki bir gün bir yerde yollarımız kesişir Bazen eşime diyorum zaten bak şurda şu arkadaşım şurda bu arkadaşım olurda yolumuz düşerse o şehirlere kesinlikle görüşmek isterim diye eskiden kudururdu netten bir arkadaşımla buluşacağım dediğimde ama bazılarıyla senelerdir tanışıyoruz ( Moni gibi ) o yüzden hiç ses etmiyor artık

Sanada kolay gelsin canım İnşallah senide bol bol görürüz bundan sonra buralarda

Slm arkadaslar aranızda eşide kendide talesemi taşıyıcısı olup normal dogum yapan var mı? 4de 1 ihtimal olmadına ragmen norma dogum yapan duyöadım yardımcı olun lütfen???

Maalesef yok canım RAbbim Yar ve Yardımcın olsun ....Aminnnnnn
Umarım sende kavuşursun mucizene dualarımız seninle her ne kadar tanışmasakda

Canım menün gayet güzel bol bol suyu ihmal etme gidiyor zaten abartmadığımız sürece
Cumaya inşallah bol bol eksi görürsün canım

Evde suyu yanima doldurup alıyorum böylece bitirmiş oluyorum o gün 2.5/3 litreyi yoksa unutuyor insan bilemiyor ne kadar içtiğini.
Birde alışınca vücut istiyor zaten o miktarı içmeden ağız kuruyor sanki

Canım şu su hatırlatmalarından yükle telefonuna ben normalde 1 litreyi zor içerken akşam 4 litreyi buluyorum genelde

Selam kızlar bugün çok mutluyum iş yerinde sıkıntılarım vardı çok şükür bugün itibariyle hallettin artık işe gelirken ayaklarım geri geri gitmeyecek

Hadi gözün aydın canım İnşallah bundan sonra çok çok daha güzel herşey sende motive olur beslenmene odaklanabilirsin

Canım aman ara öğünleri ihmal etme bugün Diyetisyen banada dedi kesinlikle ara öğünler çok çok önemli ihmal etme ablacığım diye
Şükür yağdan azda olsa gitti ve bu önümüzdeki haftaya çok çok daha motive olmuş şekilde devam ediyorum
Allah biliyor ya eğer sabit yada artı çıksaydım niyeti bozmuştum evdeki çikolatalardan 1 ufak parça da olsa yiyecektim ama kesinlikle vazgeçtim Diyetisyen izin verene kadar asla kaçamak yapmayacağım
Kilo vermenin mutluluğu hiç bir çikolatada yok

oh çok şükür evde bitti yemeğide hallettim kızımı bekliyorum okuldan gelsin yürüyeyim bir 45 dk daha bi çamaşır var katlancak onuda otururken inşallah oynakbasi34 nerdesin merak içindeyim

Ancak geldim canım Ayşenin randevusu geçen hafta biraz trafiğe takılınca bu haftada ileri atmıştı bende hem onla sohbet ettim hemde birlikte döneriz diye bekledim
Bu arada o benden çok daha güzel vermiş 2.3 kg gitmiş ondan

Bu arada boydan resmimizi diyetisyenin apartman içinde de olsa çektirecek birini bulduk ( ufak bir çocuk )

Hemen albüme eklemeye çalışacağım inşallah olurda öncesi hazır beklesin sonrasıda çalışmalarımız azimle sonuçlanınca eklenir inşallahhhhhhhhhhh....Aminnnnnnnnnn

çok güzel vermişsin maşşallah. bilmem size de öyle mi oluyor ben regl olunca 2 kilo artı çıkarım.
bu arada o hatırlatma uygulaması nedir acaba. suyla ilgili mi

abla gayet guzel gidiyosun bence keske bulusup gorusme sansimiz olsaydi bende cok isterdim sizlerle gorusmeyi

çok güzel vermişsin maşşallah. bilmem size de öyle mi oluyor ben regl olunca 2 kilo artı çıkarım.
bu arada o hatırlatma uygulaması nedir acaba. suyla ilgili mi

Evet canım su hatırlatması Google apsde Water your Body yazınca yeşil resimli bir uygulama çıkacak onu indirirsen kilona göre günlük ne kadar su içmen gerektiğini hesaplıyor ve 45 dakika arayla sana suyunu hatırlatıyor
Ben çok beğeniyorum ve cidden su içmemi sağlıyor içtiğin çaylarıda ekleyebiliyorsun miktar olarak ama ben sadece suyu hesaba katıyorum

Kizlar aksam yemegimide yedim sukur bugun pek kacamak yapmadim insallahta yapmam bu saatten sonra su ve caydan baska hicbisey icip yemiycem insallah

Sabah 1 pismis yumurta 4 5 tane zeytin yarim domates yarim salata

Ara 1 subardagi ayran icine chia tohumu kattim 1 avuc ceviz

Aksam 1kase yogurt 1 tabak madimak yemegi 1 kase salata

3 litreye yakin su ictim 20 dakka evde spor yaptim

çok şükür 45 dk daha yürüdüm çocukları banyoya attım onları yıkamakta ayrı bi spor sonrada yemek faslı kısmetse akşam menümüde yazıyım bari bugün parça parça oldu ama yoğurt çorbası 1 parça ızgara et bol salata
bugün toplamda 65 dk sporum var bide üstüne temizlik daha ne olsun

Kızlar resmimizi ekledim albüme Dombili hallerimiz ama bu öncesi resmimiz sonraki resimimiz için çalışmalarımız sürüyor :) veeee bizde fıstık gibi olacağız

Ohhh süpersin canım sporda harika menüde öyle Afiyetler olsun bol bol eksiler olur inşallah ...Aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…