evet bencede sporumuz az mesela benim yuruyus hic yapamyrm ama evde yaptigimda yetmyooKızlar bu arada geçen hafta sekizinci olmuşuz. Konuşuldu mu bilmiyorum belki ben kaçırmışımdır. Bu hafta biraz yukarılara çıkmaya çalışalım. Ekip olarak bişiler mi yapsak. mesela spor etkinliği falan.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-138
canim insallah bidaha sikinti yasamassin insan istemedigi yere pek gidesi gelmiyo halledebilmene sevindim canimSelam kızlar bugün çok mutluyum iş yerinde sıkıntılarım vardı çok şükür bugün itibariyle hallettin artık işe gelirken ayaklarım geri geri gitmeyecek
canim azimli olucaz tabi birakmak yok pes etmek yok vazgecmek yok insallah aglama eskisindende guzel kiloda olucaz insallah biraz sabir sadeceay sinir olduğun şey işte. oram çıktı mı buram çıktı mı. geçen bir kaç yaz önceki fotolarıma baktım da ağladım resmen. yine o günlere dönebilmek için azimle devam etmek gerek
inşallah 3 aylığıda görürsün canım çok güldüm beAyy kizlar tartilmadim ama bedenimin inceldigini farkettim sirt bolgemde kuculme olmus birazda karnim kuculmuss onceden 9 aylik gibiydim simdi 6 ayliga indim sukur
insallah canim.ya insanin gobegi olunca cok cirkin oluyo hicbisey yakismiyoinşallah 3 aylığıda görürsün canım çok güldüm be
ben de yürüyüşe çıkamıyorum ya hava yağmurlu ve rüzgarlı. Bebişi hasta etmek istemiyorum. evde de 30 dk yapabiliyorum. inşallah hava düzelir de başlarım tekrar.evet bencede sporumuz az mesela benim yuruyus hic yapamyrm ama evde yaptigimda yetmyoo
Ayy kizlar tartilmadim ama bedenimin inceldigini farkettim sirt bolgemde kuculme olmus birazda karnim kuculmuss onceden 9 aylik gibiydim simdi 6 ayliga indim sukur
oh çok şükür evde bitti yemeğide hallettim kızımı bekliyorum okuldan gelsin yürüyeyim bir 45 dk daha bi çamaşır var katlancak onuda otururken inşallahoynakbasi34 nerdesin merak içindeyim
Oyyy kiyamam sana bende açılmamış bir paket var aynı binada olsaydık kapıdan verirdim
Günaydin kizlar, gecen dört gün resmen yoktum ortalikta. Simdi yine normal hayatimiza döndük :) yine bol bol yazarim. Bol bol okurum yazdiklarinizi.
Bizim burda hava herbat, kar bile yagdi ya resmendonuyorummmm
Birazdan kahvalti ediccem, alman simidiyle, Brezel diyorlar, bilmiyorum ben hic görmedim ama bellki tr de de vardir.
Bugün is ortami biraz stresli olacak, calistigimiz ana program degisti, alismak zaman alacak.
Hepimize kolay gelsin.
Slm arkadaslar aranızda eşide kendide talesemi taşıyıcısı olup normal dogum yapan var mı? 4de 1 ihtimal olmadına ragmen norma dogum yapan duyöadım yardımcı olun lütfen???
Herkese merhaba.bugünkü menum:
Sabah
2haslama yumurta
1Peynir
5 zeytin
2grissini
Yeşillik
Öyle
Peynir zeytin yeşillik grissini
(Birşey hazirlayamadim hastayim)
Akşam
1tabak tarhana
Biraz tavuk site
Ayran
Bol su yeşilçay iciyorum
Evde suyu yanima doldurup alıyorum böylece bitirmiş oluyorum o gün 2.5/3 litreyi yoksa unutuyor insan bilemiyor ne kadar içtiğini.
Birde alışınca vücut istiyor zaten o miktarı içmeden ağız kuruyor sanki
Selam kızlar bugün çok mutluyum iş yerinde sıkıntılarım vardı çok şükür bugün itibariyle hallettin artık işe gelirken ayaklarım geri geri gitmeyecek
canım bugün bişey istemiyo ara öğün yapmadım şimdide 2 galeta biraz peynir yedim yeşilçayla birlikte bide yarım saat yürüdüm akşamda bi 45 dk yürümeyi planlıyorum işlerimi bitiriyim geçen hafta hiç yürüyemedimya ramazandan önce 58 e düşüp korumaya geçmek istiyorum kilo azaldıkça vermek dahada zorlaşıyooynakbasi34 güzel haberlerini bekliyorum
oh çok şükür evde bitti yemeğide hallettim kızımı bekliyorum okuldan gelsin yürüyeyim bir 45 dk daha bi çamaşır var katlancak onuda otururken inşallahoynakbasi34 nerdesin merak içindeyim
çok güzel vermişsin maşşallah. bilmem size de öyle mi oluyor ben regl olunca 2 kilo artı çıkarım.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler diliyorum
Şükür evime dönebildim
Sabah belediyedeki Emlak vergisi işini hallettikten sonra az Annemlerde soluklandım sonrada oradan direk Diyetisyene gittim
Ölçüm odasına girerken baya bir tedirgindim ama şükürler olsun oradaki tartıda da az da olsa eksi gördüm
112.3 kg çıktımAslında beklediğimden tabiki çok çok daha az ama bu sabah regl oldum üstelik geçen günde demiştim size felaket şişti bileklerim diye Tabi hatuna tartıya çıkmadan durumu izah ettim Direk yoksa kaçamak mı yaptın dedi yok ama ara öğünler haftasonu şaştı biraz birde ödem vardı hatta 2 kg fazla bile çıkıyordum daha pazartesi sabahı dedim kadın şok oldu
Diyetisyenede durumu izah ettim ama yinede memnunduAblacığım arada olur öyle her hafta çok çok gidecek diye bir şey yok bak birde regl oldum diyorsun yine iyi gitmiş dedi ve yine beni motive etti sağ olsun
Bu haftanın listesi de çok hoşuma gitti hatta yine önceki kahvaltıma döndük en çok ona sevindim
Daha sonra sizlere yeni listemi de yazarım
Şimdi küçük kuşumla derslerini aradan çıkartayım eşim gelene kadarsağ olsun hava soğuk birlikte eksiklerini alırız dedi
Ay keşke canım yaaa ne zevkli bir apartman olurduk hepimiz bir arada olsaydık
Bu arada benim büyük dana yemiş benim Nesfitikız senmi yedin dedim de eee sen diyetisyene gideceksin bende yedim dedi len dedim aç aç mı gidecektim senin yüzünden kahvaltım şaştı diye
Hepimiz en azından İstanbulda olsaydık senede bir de olsa bir yerde buluşmak ne kadar güzel olurdukim bilir belki bir gün bir yerde yollarımız kesişir Bazen eşime diyorum zaten bak şurda şu arkadaşım şurda bu arkadaşım olurda yolumuz düşerse o şehirlere kesinlikle görüşmek isterim diye eskiden kudururdu netten bir arkadaşımla buluşacağım dediğimde ama bazılarıyla senelerdir tanışıyoruz ( Moni gibi ) o yüzden hiç ses etmiyor artık
Sanada kolay gelsin canımİnşallah senide bol bol görürüz bundan sonra buralarda
Maalesef yok canımRAbbim Yar ve Yardımcın olsun ....Aminnnnnn
Umarım sende kavuşursun mucizenedualarımız seninle her ne kadar tanışmasakda
Canım menün gayet güzelbol bol suyu ihmal etme gidiyor zaten abartmadığımız sürece
Cumaya inşallah bol bol eksi görürsün canım
Canım şu su hatırlatmalarından yükle telefonunaben normalde 1 litreyi zor içerken akşam 4 litreyi buluyorum genelde
Hadi gözün aydın canımİnşallah bundan sonra çok çok daha güzel herşey sende motive olur beslenmene odaklanabilirsin
Canım aman ara öğünleri ihmal etmebugün Diyetisyen banada dedi kesinlikle ara öğünler çok çok önemli ihmal etme ablacığım diye
Şükür yağdan azda olsa gitti ve bu önümüzdeki haftaya çok çok daha motive olmuş şekilde devam ediyorum
Allah biliyor ya eğer sabit yada artı çıksaydım niyeti bozmuştumevdeki çikolatalardan 1 ufak parça da olsa yiyecektim ama kesinlikle vazgeçtim Diyetisyen izin verene kadar asla kaçamak yapmayacağım
Kilo vermenin mutluluğu hiç bir çikolatada yok
Ancak geldim canımAyşenin randevusu geçen hafta biraz trafiğe takılınca bu haftada ileri atmıştı bende hem onla sohbet ettim hemde birlikte döneriz diye bekledim
Bu arada o benden çok daha güzel vermiş2.3 kg gitmiş ondan
abla gayet guzel gidiyosun bence keske bulusup gorusme sansimiz olsaydi bende cok isterdim sizlerle gorusmeyiSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler diliyorum
Şükür evime dönebildim
Sabah belediyedeki Emlak vergisi işini hallettikten sonra az Annemlerde soluklandım sonrada oradan direk Diyetisyene gittim
Ölçüm odasına girerken baya bir tedirgindim ama şükürler olsun oradaki tartıda da az da olsa eksi gördüm
112.3 kg çıktımAslında beklediğimden tabiki çok çok daha az ama bu sabah regl oldum üstelik geçen günde demiştim size felaket şişti bileklerim diye Tabi hatuna tartıya çıkmadan durumu izah ettim Direk yoksa kaçamak mı yaptın dedi yok ama ara öğünler haftasonu şaştı biraz birde ödem vardı hatta 2 kg fazla bile çıkıyordum daha pazartesi sabahı dedim kadın şok oldu
Diyetisyenede durumu izah ettim ama yinede memnunduAblacığım arada olur öyle her hafta çok çok gidecek diye bir şey yok bak birde regl oldum diyorsun yine iyi gitmiş dedi ve yine beni motive etti sağ olsun
Bu haftanın listesi de çok hoşuma gitti hatta yine önceki kahvaltıma döndük en çok ona sevindim
Daha sonra sizlere yeni listemi de yazarım
Şimdi küçük kuşumla derslerini aradan çıkartayım eşim gelene kadarsağ olsun hava soğuk birlikte eksiklerini alırız dedi
Ay keşke canım yaaa ne zevkli bir apartman olurduk hepimiz bir arada olsaydık
Bu arada benim büyük dana yemiş benim Nesfitikız senmi yedin dedim de eee sen diyetisyene gideceksin bende yedim dedi len dedim aç aç mı gidecektim senin yüzünden kahvaltım şaştı diye
Hepimiz en azından İstanbulda olsaydık senede bir de olsa bir yerde buluşmak ne kadar güzel olurdukim bilir belki bir gün bir yerde yollarımız kesişir Bazen eşime diyorum zaten bak şurda şu arkadaşım şurda bu arkadaşım olurda yolumuz düşerse o şehirlere kesinlikle görüşmek isterim diye eskiden kudururdu netten bir arkadaşımla buluşacağım dediğimde ama bazılarıyla senelerdir tanışıyoruz ( Moni gibi ) o yüzden hiç ses etmiyor artık
Sanada kolay gelsin canımİnşallah senide bol bol görürüz bundan sonra buralarda
Maalesef yok canımRAbbim Yar ve Yardımcın olsun ....Aminnnnnn
Umarım sende kavuşursun mucizenedualarımız seninle her ne kadar tanışmasakda
Canım menün gayet güzelbol bol suyu ihmal etme gidiyor zaten abartmadığımız sürece
Cumaya inşallah bol bol eksi görürsün canım
Canım şu su hatırlatmalarından yükle telefonunaben normalde 1 litreyi zor içerken akşam 4 litreyi buluyorum genelde
Hadi gözün aydın canımİnşallah bundan sonra çok çok daha güzel herşey sende motive olur beslenmene odaklanabilirsin
Canım aman ara öğünleri ihmal etmebugün Diyetisyen banada dedi kesinlikle ara öğünler çok çok önemli ihmal etme ablacığım diye
Şükür yağdan azda olsa gitti ve bu önümüzdeki haftaya çok çok daha motive olmuş şekilde devam ediyorum
Allah biliyor ya eğer sabit yada artı çıksaydım niyeti bozmuştumevdeki çikolatalardan 1 ufak parça da olsa yiyecektim ama kesinlikle vazgeçtim Diyetisyen izin verene kadar asla kaçamak yapmayacağım
Kilo vermenin mutluluğu hiç bir çikolatada yok
Ancak geldim canımAyşenin randevusu geçen hafta biraz trafiğe takılınca bu haftada ileri atmıştı bende hem onla sohbet ettim hemde birlikte döneriz diye bekledim
Bu arada o benden çok daha güzel vermiş2.3 kg gitmiş ondan
çok güzel vermişsin maşşallah. bilmem size de öyle mi oluyor ben regl olunca 2 kilo artı çıkarım.
bu arada o hatırlatma uygulaması nedir acaba. suyla ilgili mi
abla gayet guzel gidiyosun bence keske bulusup gorusme sansimiz olsaydi bende cok isterdim sizlerle gorusmeyi
evet aynenAy keşke öyle bir imkan olsa
çok şükür 45 dk daha yürüdüm çocukları banyoya attım onları yıkamakta ayrı bi spor sonrada yemek faslı kısmetse akşam menümüde yazıyım bari bugün parça parça oldu ama yoğurt çorbası 1 parça ızgara et bol salata
bugün toplamda 65 dk sporum var bide üstüne temizlik daha ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?