Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım bende merakla seni bekliyordum. Kilo vermeme çok sevindim. Buradan aayri kalmak bana yaramıyor.. Cumadan sonra tekrar buradayım inşallah. Motivasyonunu biraz toparlayayim ilk fırsatta kaldığım yerden devam edecegim. Cumadan bu yana hiç evde kalmadim buda yeme düzenini bozdu. Dun, bugün, yarın, sonraki gün....... Yani kısacası cumaya kadar hep gezmelerderyim. Biraz yoiyince suçluluk hissediyorum icim hiç rahat degil.... Cuma tartıda kendime bakarim çok artı çıkmasam hemen gelirim. Artım çoksa biraz verdikten sonra inşallah.

Canım bende gorebilirmiyim yoksa beni izlemen mi gerekiyor.

İzlemeye aldım seni canım albümümü görebilirsin :)

Slm arkadaslar aranızda eşide kendide talesemi taşıyıcısı olup normal dogum yapan var mı? 4de 1 ihtimal olmadına ragmen norma dogum yapan duyöadım yardımcı olun lütfen???

Bu konuyla ilgili bir uzmandan yardım almanız en doğrusu. .
Geçmiş olsun..

oynakbasi34 ablam masallah cok guzel vermissin. Ayse ablada öyle. Insallah en kisa zamanda hedefinize ulaşırsınız.

Kız dur daha fark görünmez ama keşke ilk gün de çekebilseydik de kimseyi bulamadık o an çektirecek :) asansör aynasında da çektikte o hiç belli olmuyor diye onu eklemedim bu sefer ufak bir çocuk yakaladıkda çektirdik

İnşallah 1 ay sonra daha çok belli olur Hatta moni kuzum her ayın 18inde birer resim daha çekelim ay ay farkı görmüş oluruz ne dersin

Canım tıpkı hayal ettiğim gibisin hayalimdeki banuyu hiç aratmadin. Çok tatlisin

Ayyyy şımardım bak şimdi
İnşallah çok çok daha güzel kilolara indiğimde asıl tatlı olurum şimdi pek bir tatlı sayılmam da gün geçtikçe dadımdan yinmez inşallah

Kızlar biz bu akşam dışarıda yiyelim dedik. Şimdi eşimi bekliyorum o yüzden akşam yemeği biraz geçe kalacak dönünce menümü yazarım inşallah

Ben verdiginiz rakamlara bakarak soylemistim asagisina yazmissin ya

İyi akşamlar hanımlar
Bugunkü menum
Öglen 2 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık ,
Peynir zeytin
2dilim tahıllı ekmek
Çay
Ara 1 meyveli yogurt
1finxan sütlü kahve

Akşam 1tabak karnı bahar yemegi zeytın yagli
Salata 1-2 kaşık komposto
2litre kadar su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…