Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hayırlı akşamlar kızlar
Kızlar resmimizi ekledim albüme Dombili hallerimiz ama bu öncesi resmimiz sonraki resimimiz için çalışmalarımız sürüyor :) veeee bizde fıstık gibi olacağız
inşallah cnaımm aminnnn
olur her hafta bile çekeriz öncemiz olsun ahaha

Banucum çok hoş görünüyorsunuz. ..
Maşallah hiç değişme yok moni hep aynısın. . Sırrın ne .? Ben yaşlandım valla. :)
sır olsa kendime uygularım nerdeebabanne oldum yeni ondandır belkim

Kizlar oyle uzgunumki cok uzucu bi haber aldim kac zamandir babam doktora gidip geliyodu bugunde gittik kemik kanseriymis moralim cok bozuk valla

Kizlar oyle uzgunumki cok uzucu bi haber aldim kac zamandir babam doktora gidip geliyodu bugunde gittik kemik kanseriymis moralim cok bozuk valla
Ayyy cok üzüldüm canım cok gecmiş olsun rabbim şifa versin inşallah tedavisi falan nasılmışilk kez duydum kemik kanserini
Rabbim yardımcınız olsun

hayırlı akşamlar kızlar

inşallah cnaımm aminnnn

olur her hafta bile çekeriz öncemiz olsun ahaha

sır olsa kendime uygularım nerdeebabanne oldum yeni ondandır belkim

Bence de sırrı o.. Genç ve güzel babanne..
Sağlıkla büyüsün bebeğiniz..

Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin...
KAçıncı evre bellimi.? Erken teşhiste tedaviye cevap veriyor umutsuz olmayın ..

Ayyy cok üzüldüm canım cok gecmiş olsun rabbim şifa versin inşallah tedavisi falan nasılmışilk kez duydum kemik kanserini
Rabbim yardımcınız olsun
canim saclarin cok guzel olmus ya biyopsi olmustu simdi gene yapicaklarms ondan sonrada sonuca gore ya kemoterapi yada isin tedavisi gorecekmis canim biyopsi olali 1 ay oldu daha simdi bidaha olucakmis bizimde ailemizin basina boyle bi hastalik ilk defa geliyo cok uzgunum bende ama allahim insallah sifasini versin babama ve butun hastalara

Bence de sırrı o.. Genç ve güzel babanne..
Sağlıkla büyüsün bebeğiniz..

Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin...
KAçıncı evre bellimi.? Erken teşhiste tedaviye cevap veriyor umutsuz olmayın ..
saol canim insallah umudumuz o zaten ilk evreymis babaminki insallah iyi.sevindirici sonuclar aliriz

bende bugünkü menumu paylaşayım

sabah
1 dilim ekmek ve mantarlı yumurta

ara
1 dilim ekmekle labneli yumurta sarısı (oğlum yemeyince ben yedim)

Öğlen
peynirli salata

ara
1 elma

akşam
barbunya yemeği
yağsız salata
yarım kase yoğurt

ara
1 barak süt.

su 2 lt spor yok. buraya yazayımda düzeltirim belki kendimi.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Akşam üzere eşim her zamankinden az erken geldi de bizde bu haftaki listem için eksiklerimi almaya gittik
Aslında baş başa gidecektik de bizim çatlak kiremitlerde peşimize takıldılar
Nasıl bir enerji olduysa koca eşşek markette kardeşiyle yakalamaca oynadı dedim aha birazdan biri uyaracak ama şükür kimse bir şey demedi ve deli gibi koşturdular

Bir ara büyük geldi yanıma Anneeee Babamı kayıp ettik memleketi arayalim da sana acilinden bir koca bulalım demezmi dedim sen bu ara fazla izliyorsun sanırım Akasya Durağını :) beni Safiyeyle karıştırdın herhalde diye Pehlivan Osman ağayla Safiye yaptı bizi iki dakikada Babasınada aynı şeyi tam tersine söylemiş

Gayet keyifli bir alışveriş oldu çokta masraflıda olmadı
Yarın büyük bir keyifle kahvaltımı yaparım ( ilk haftanın kahvaltısına döndü ama peynirsiz :) )

Banucum çok hoş görünüyorsunuz. ..
Maşallah hiç değişme yok moni hep aynısın. . Sırrın ne .? Ben yaşlandım valla. :)

Sağ ol canım o sizlerin güzel bakışlarından öyle yansıyor

ay ben de merak ettim şimdi bize de göster kaptanım :) oynakbasi34

Kızlar ikinizide izlemeye aldım artık görebilirsiniz albümümü

Ben verdiginiz rakamlara bakarak soylemistim asagisina yazmissin ya

onu kendimize hatırlayalım diye yazdım ama bak insanın fikri neyse zikride odur demekki bende görüntü olarak fark edilsin istiyorum artık
Gerçi oda çok yakında olur inşallahhhhh ....Aminnnnnnn cümlemiz için geçerli tabiki

Canım çok güzel bir menü cuma günü harika bir rakam gelecektir inşallah

Kızar bugun saçımı kestirdim kısa oldu baya

Görmeye çalıştım ama bende henüz görünmüyor nedense :)

Canım yüreğinizi ferah tutun Rabbim büyük dilerse şifa verir zaten Buda sizlerin bir sınavı ve inşallah Babacığında sizlerde bu sınavı sabırla karşılayıp mükafatını alacaksınız Aminnnnn
Bütün dualarımız sizlerle
Bu arada kemik kanserini bende ilk kez duydum ama hem tıbben hemde bitkisel olarak mutlaka tedavisini yaptırırsınız nasılsa

Yarın eşimin halasında ( aslında babasının kuzeni ama biz hala diyoruz ) kuranımız var Ümreden geldiği için okutuyormuş Babacığının adını söylede onuda ismen duamıza katalım istersen ben zaten seve seve ederim ama şimdi kim dediklerinde Azmin zaferi nikiyle giren kızın babası diye dua ettirsem kesin bana gülmekten duayı edemezler :)
Allahım şifalar vericektir inşallahhhhhhhh....Aminnnnnnnnnnn

Harika bir menü canım tebrik ederim
Spora takılma nasılsa hareketli bir hayatın var işten dolayıda olsa o bile fayda
Bu arada az daha suyu çoğaltırsan daha güzel verirsin bence bizim diyetisyen kaç kilo olursa olsun herkese tek bir konuda aynı şeyi söyler ; 3 kg su içilmesi lazım ki vücut toksinleri atsın ve zayıflamaya şartlansın diye

suyu çok içiyorum sanıyordum ama içmiyormusum ben. içmeye çalışcam inş.

ablacim saol allah razi olsun babamin adi aslan dua ettirirsen sevinirim

Fotagraflar degilde albumler yazan yerde galiba kaptanım
Görünce söyle ama fikrini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…