- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Rakibem ben göremedim.Fotagraflar degilde albumler yazan yerde galiba kaptanım
Görünce söyle ama fikrini
Fotagraflar degilde albumler yazan yerde galiba kaptanım
Görünce söyle ama fikrini
Bugünkü menüm sabah iki yumurta bir dilim ekmek bir domates salatalık
Arada yarım elma
Öğlen kepek ekmekli tost domates salatalık bir kase yoğurt
İkindi yarım simit yeşil çay
Akşam fırında tavuk iki but yanında patates bir el büyüklüğünde lavaş bol salata ve ayran
Arada üç tane yulaflı bisküvi bir şekersiz kahve
Spor yok belki biraz yürüyüş yaparım çok yorgunum pek halim yok
Su 3 lt oldu sanırım
Alla alla ben seni takip ediyorum görmen lazım ama bilemedimki rakibemRakibem ben göremedim.
canım çok geçmiş olsun rabbim babacığına tez şifa versin inşallah aminn.Kizlar oyle uzgunumki cok uzucu bi haber aldim kac zamandir babam doktora gidip geliyodu bugunde gittik kemik kanseriymis moralim cok bozuk valla
teşekkür ederim YenamBence de sırrı o.. Genç ve güzel babanne..
Sağlıkla büyüsün bebeğiniz..
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin...
KAçıncı evre bellimi.? Erken teşhiste tedaviye cevap veriyor umutsuz olmayın ..
Tekrar yükledim inşallah görünür yokmu gören A Azmin zaferi sen gördün degilmi?
ben gördüm çok güzel olmuş iyi günlerde uzasın inşallah yüzün ne kadar zayıf ben 70 kiloyken kocaman yanaklarım vardıTekrar yükledim inşallah görünür yokmu gören A Azmin zaferi sen gördün degilmi?
Yeniden yaptım bakAlım göremezseniz avatar resmi yaparım kaptancımDiademe resmin altındaki yorum kısmına beni bir etiketlemeyi denesene belki öyle görürüm meraktan çatlarım valla
Cok teşekkürler canımben gördüm çok güzel olmuş iyi günlerde uzasın inşallah yüzün ne kadar zayıf ben 70 kiloyken kocaman yanaklarım vardı
Ayyyy şımardım bak şimdi
İnşallah çok çok daha güzel kilolara indiğimde asıl tatlı olurumşimdi pek bir tatlı sayılmam da gün geçtikçe dadımdan yinmez inşallah
İnşallah canım. İncecik olduğun fotolarını da görürüz.ay ben de merak ettim şimdi bize de göster kaptanım :)oynakbasi34
Canım ben göremiyorum.Yükledim bakabilirsin canım
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallah.Kizlar oyle uzgunumki cok uzucu bi haber aldim kac zamandir babam doktora gidip geliyodu bugunde gittik kemik kanseriymis moralim cok bozuk valla
Aleykum selam canım.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Çok şükür bu sabah da yine erkenden uyandımhatta her zamankinden erken uyanıyorum artık iki gündür kilo verdikçe vücut daha çabuk dinlenip kendine geliyor sanırım
Bu arada dün alışverişten önce ailecek dışarda yemek yiyelim dedik ve eşim bak ama kasmıyorsun kendini dediAyıptır söylemesi soya soslu tavuk, salata ve çok çok az makarna yedim ( belki bilirsiniz oranın menülerini Green Salad da yemek yedik ) Sonrasında da tabi uzun uzun yürüdük alışverişimizi yaptığimiz için vicdanen çok rahattım
Hee tabi dayanamayıp bu sabah tartıldım veeeeee cidden inanmanın herşeyden önemli olduğunu bir kez daha anladım
Dün sabah evde 113.5 çıkan ben bu sabah 112.2 çıktım
Hep diyorum ya kesinlikle su çok çok önemli diyegerçekten öyle çünkü yine 4 litre suyumu yatana kadar tamamladım
Heee artık çok çok uzun bir süre dışarda yemek yemeyiz aileceksonuçta nasılsa suyu bol tutunca gidiyor diye ara da da olsa düzen dışına çıkmamak en güzeli
Yeni güne görmüş olduğum yeni rakamla çoook daha enerjik başlıyorum
saol abla insallah allah razi olsuncanım çok geçmiş olsun rabbim babacığına tez şifa versin inşallah aminn.
moralini bozma Allahın izniyle güzel sonuçlar alırsınız,hem bu hastalıkta en önemli şey moral siz moralinizi yüksek tutunki babacığında moralli olsun
teşekkür ederim Yenamrabbim sizlerede babaanne anneanne olmayı nasip etsin
cok saol canimA Azmin zaferi babana Allah'tan şifa dilerim
saolasin canim insallah bizde o.kurtulanlardan oluruz insallah canim allah razi olsunA Azmin zaferi canım çok geçmiş olsun rabbim dert verir kulunu sınar inşallah dermanını da verir bol bol dua etmeli bu hastalıktan kurtulan bir sürü insan var Rabbim yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?