Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugünkü menüm sabah iki yumurta bir dilim ekmek bir domates salatalık
Arada yarım elma
Öğlen kepek ekmekli tost domates salatalık bir kase yoğurt
İkindi yarım simit yeşil çay
Akşam fırında tavuk iki but yanında patates bir el büyüklüğünde lavaş bol salata ve ayran
Arada üç tane yulaflı bisküvi bir şekersiz kahve
Spor yok belki biraz yürüyüş yaparım çok yorgunum pek halim yok
Su 3 lt oldu sanırım

Fotagraflar degilde albumler yazan yerde galiba kaptanım
Görünce söyle ama fikrini

Kuzu yaaa ben seni izliyorum sende beni ama nedense resim yüklemedi diye görünüyor bende çok merak ettim bak şimdi :) İzlemeden çıkarıp tekrar izlemeye alsana beni :) belki düzelir

Canım bence menün gayet güzel ama arada istersen simit yada bisküvi yeme bugün sanki biraz karbonhidrat fazla kaçmış ( sabah ekmek, öğlen tost, ikindi simit ve arada bisküvi )
Yine sen bilirsin ama aralara meyve yada kuru kayısı ekle istersen ( gün kurusu olanlardan ) hem bağırsakları çalıştırır hemde günlük vitamin ihtiyacını almış olursun

Kizlar oyle uzgunumki cok uzucu bi haber aldim kac zamandir babam doktora gidip geliyodu bugunde gittik kemik kanseriymis moralim cok bozuk valla
canım çok geçmiş olsun rabbim babacığına tez şifa versin inşallah aminn.
moralini bozma Allahın izniyle güzel sonuçlar alırsınız,hem bu hastalıkta en önemli şey moral siz moralinizi yüksek tutunki babacığında moralli olsun

Bence de sırrı o.. Genç ve güzel babanne..
Sağlıkla büyüsün bebeğiniz..

Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin...
KAçıncı evre bellimi.? Erken teşhiste tedaviye cevap veriyor umutsuz olmayın ..
teşekkür ederim Yenam rabbim sizlerede babaanne anneanne olmayı nasip etsin

Diademe resmin altındaki yorum kısmına beni bir etiketlemeyi denesene belki öyle görürüm meraktan çatlarım valla

Neyse geç oldu yatayım ben Listemide yarın sizlere yazarım bakalım sizde benim gibi beğenecekmisiniz

Allaha emanet olun
Herkese iyi geceler

Artık Diademe senin resmi de inşallah yarın görürüm :) Güle güle kullan eminim yakışmıştır

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Çok şükür bu sabah da yine erkenden uyandım hatta her zamankinden erken uyanıyorum artık iki gündür kilo verdikçe vücut daha çabuk dinlenip kendine geliyor sanırım
Bu arada dün alışverişten önce ailecek dışarda yemek yiyelim dedik ve eşim bak ama kasmıyorsun kendini dedi Ayıptır söylemesi soya soslu tavuk, salata ve çok çok az makarna yedim ( belki bilirsiniz oranın menülerini Green Salad da yemek yedik ) Sonrasında da tabi uzun uzun yürüdük alışverişimizi yaptığimiz için vicdanen çok rahattım

Hee tabi dayanamayıp bu sabah tartıldım veeeeee cidden inanmanın herşeyden önemli olduğunu bir kez daha anladım
Dün sabah evde 113.5 çıkan ben bu sabah 112.2 çıktım
Hep diyorum ya kesinlikle su çok çok önemli diye gerçekten öyle çünkü yine 4 litre suyumu yatana kadar tamamladım
Heee artık çok çok uzun bir süre dışarda yemek yemeyiz ailecek sonuçta nasılsa suyu bol tutunca gidiyor diye ara da da olsa düzen dışına çıkmamak en güzeli

Yeni güne görmüş olduğum yeni rakamla çoook daha enerjik başlıyorum

Ayyyy şımardım bak şimdi
İnşallah çok çok daha güzel kilolara indiğimde asıl tatlı olurum şimdi pek bir tatlı sayılmam da gün geçtikçe dadımdan yinmez inşallah
ay ben de merak ettim şimdi bize de göster kaptanım :) oynakbasi34
İnşallah canım. İncecik olduğun fotolarını da görürüz.
Yükledim bakabilirsin canım
Canım ben göremiyorum.
Kizlar oyle uzgunumki cok uzucu bi haber aldim kac zamandir babam doktora gidip geliyodu bugunde gittik kemik kanseriymis moralim cok bozuk valla
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallah.
Aleykum selam canım.

Kahvaltımı ufak ufak hazırlamaya başladım küçük kuşumu da uyandırmaya başladım hesapta sen git ben geliyorum dedi popişini dönmüş yine uyumaya çalışıyor cadı

Bugün büyük kızın okuluna uğrayıp Öğretmenleriyle görüşeceğim birde şu Müdürle bir görüşeyim kızımın Migren ağrıları yüzünden devamsızlığı sınıra dayandı bir hatırlatayımda sıkıntı olmasın gerçi okulların kapanmasına az kaldı bir randevu alayım Nörolojiden de kontrol etsinler bu şekilde seneye sıkıntı yaşasın istemiyorum 1 hafta boyunca hiç baş ağrısı geçmezmi
Ordanda Ümreden gelen bir akrabada kuran var oraya gideceğim ( tabi gitmeden öğle yemeğimi yer ara öğünümü de yanıma alırım )

Yani anlayacağınız bugünde Oynakbaşı firarda ama kesinlikle kaçamaksız dönecek

Günaydın hayırlı sabahlar
Bende kahvaltımı yaptım. Öglenki salatamı da hazırladım. Okula fındık bırakmıstım onu yiyeceğim arada. Bes on dk sonra yola koyulurum. Biraz motivasyonum varken geleyim takılayım buraya.

saol abla insallah allah razi olsun

A Azmin zaferi canım çok geçmiş olsun rabbim dert verir kulunu sınar inşallah dermanını da verir bol bol dua etmeli bu hastalıktan kurtulan bir sürü insan var Rabbim yardımcınız olsun
saolasin canim insallah bizde o.kurtulanlardan oluruz insallah canim allah razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…